- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
- 66
bende bunlarla ugrasiyorum iste bilgisayar basinda![]()
![]()
Hayırlı olsun kırmızılar..

Bir de casperlık yapmışsın gördüm

:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bunlarla ugrasiyorum iste bilgisayar basinda![]()
![]()
Hayırlı olsun kırmızılar..Yeni smileyler da var sanırım..
Bir de casperlık yapmışsın gördüm
:)))
sagol arkadasimherbakimdan kirmizili bir hafta oldu![]()
smileyler uzerine calisiyorum bunlar benim baska yerlerden bulduklarim
...![]()
ama ben casperim sen nasil gorebiliyosun beni
![]()
ben burdayimKızlar nerdesiniz ???güçlendirme çok iyi bişeymiş valla ekmekle kahvaltı özlemişim..kitabın güçlendirme bölümünü okuyorum şu an![]()
Kızlar kızlarrr..
Yulaf kepeği galeta karışımını karşıdaki markette bulunca hemen 2 paket aldımmm..
Şu an puf ekmeğim fırında pişiyorrr..Günlük kepek hakkımı bitirmiştim ama sanırım çıkınca birazz tadına bakacağımmm
Bu arada artılara devam, kırmızılar devam.. Bugün havayı güzel bulunca biraz yürüyüş biraz piknik ile geçti..
Dukanella dışında sınırlı izinli bişey yemedimmm.. 2 gündür nescafe bile içmedimm..
Umarım eksileri yenidennn görürümmm..![]()
Merhaba kızlar...
Nasılsınız bakalım...
Biz gezmelerdeyiz...Genelde cuma ve cumartesi gezme günümüz herkesler gibi...
Umarım keyifler yerindedir...
Lisa, Allah kavuştursun canım...
Bu arada duygu durumlarında pek güzeller..Ben de istiyorum onlardan yaa :84:...
2-3 gündür sp yapıyordum ama + görüyordum devamlı.
Hatta Dün 69,5 görünce, tamam dedim kaçamakların yüzünden bünyeyi alt üst ettin, artık dukan işlemiyor... :26:
bu sabah regl olduğumu gördümOndanmış bu kilolar
Halbuki daha 1 hafta vardı ama sizler olunca dayanamadım, hemen ben de olayım dedim
Ben hafta içinde yokum memlekete gideceğim...
İşe başlamadan 2 ya da 3 hafta kadar kalmayı planlıyorum canlarım :118:...
Oralarda gezerken foruma giremeyebilirimama en azından kilo durumunu mesaj atmaya çalışacağım:126:...
Hepinizi kocaman![]()
kiz nerdesin bakayim sentam dayakliksin vallahi
bizi cok ihmal ediyorsun..
sagol canim evet kocis gitti 1 hafta yok
ayy hepimiz ayni anda regl olduk ne guzelbirde siskinligimize mazeret cikiyor ya oda ayri keyif
![]()
gez bakalim iyi gezmelerin olsun canimama diyetide bizide ihmal etme sakin yoksa![]()
![]()
![]()
cook opuyorum seni
Evet canım çok haklısın, burayı ihmal ediyorum
Ama ben moralim bozulduğunda hemen elimi ayağımı çekiveriyorum herşeyden sanırım...
Sanırsam kendime ceza veriyorum, sevdiğim şeylerden mahrum bırakıyorum kendimi...
Tabi tek sebepte bu değil...Bu hafta yoğundum ama genel olarak geç yatıp geç kalkıyorum...
Kalkınca kızların kahvaltısı,büyüğü okula gönder, küçüğü yedir içir, topla, temizle, giydir....
Evi topla, temizle, yemek yap derken akşam oluyor...Tabi arada başka işler de oluyor malumunuz...
Önce kız, sonra eşim geliyor, yemek ye, kaldır ,yıka, meyve servisi yap...
Kızın derslerini yapmasına yardımcı ol derken, yatsalar daders çalışsam diyorum inan ki...
Buraya girdiğimde, daha doğrusu bilgisayara daldığımda tüm işlerim aksıyor ve o günden pek verim alamıyorum...
Sonra ertesi güne sarkıyor, birikiyor ve ben bitiremiyorum yapmam gerekenleri...
İlk zamanlar çok giriyordum foruma, baktım işler yetişmiyor, önce yapmam gerekenleri yapıp zaman kalırsa bilgisayara takılıyorum...
Zaman yönetimi konusunda pek iyi değilim sanırım, anca böyle bi çözüm bulabildim
Ayrıca unuttum seni tebrik etmeyi,özür dilerim...
Bugüne bugün yarışma kazanan bi arkadaşım var benim ayol...
Başarılarının devamını diliyorum canım...Aynen devam...
Ne de olsa;"itinayla her türlü yarışmaya katılınır" sloganını benimsedin
Zeynepciğim, seni de tebrik etmeyi unuttum canım, sende kusuruma bakma...
Milli eğitimin yolları hayırlı olsun sana...
Eğer benim için de hayırlı olacaksa, ben de o yollarda yürümek isterim
Çiğdem,tüm hafta sonunu balık tutarak geçiriyor sanırım
Wini, vallahi her daim kullanacağımı bilsem alacağım bi trambolin :122:...
Ama geleceğinin evde ki üstüne dantel konulmuş koşu bandı gibi olmasından korkmaktayım...
Canlarım, görüşmek üzere en kısa zamanda...
En kötü ihtimal perşembe
![]()
Yettimmmmmm kızlarrr, bu ne biçim bişiymiş ya ben ciddi ciddi alışmışım size özledim valla. Kırmızılarınız hayırlı uğurlu olsuuuuunnn. Çok sevindimmm....
Bol bol kaçamaklı bir haftasonuydu sayayım mı?
Cuma günü bir kase baya baya dolu kuru yemiş (antep fıstığı, yer fıstığı, kavrulmuş badem)
Cuma günü yemekte yağlı kıymadan tepsi köfte yapmıştım o köfteden 1-2 tane ve alttaki sebzelerinden yağını falan aldıramadım valla gitti löp löp
Normal yoğurtla hazırlanmış sarımsaklı semiz otu salatası
Cumartesiiiii sabah kahvaltı ve öğle yemeğinde (benimkiler canım benim bidenecik kocam tarafından kamyonette bırakıldığı için onların piknik sepetine daldım valla) normal yağlı peynir, tulum peyniri
Cumartesi akşama 2 tane kızarmış balık (canım benim bidenecik kocamın suikasti millet ona şişmişsin az ye bana manken olmuşsun yeter dedikçe hırslandı aşkım yemezsen küserim ve daha ağır sözler karşılığında yedirdi) ve normal ayran (balık ayran vazgeçilmezim)
Pazar günü 2,5 tane taze bakkal gofreti (Alanyada dolanırken canım benim bidenecik kocacığımın ve kayınbiraderimin suikasti)
Suçlarım bunlar itiraf ettim ama ben cumadan karar vermiştim canım benim bidenecik kocacığım ne kadar suikast yapsada ben o kuruyemişi yedikten sonra pzt den sonra 3 gün beyaz yapmayı kafaya koymuştum... Kızlar kızıyorum ediyorum ama bu kaçamaklardan sonrada kimseye daha da bişi demem....
Sabah tartıldım 2 gündür wcye çıkamadım su ve şu anda yanımda kaynayannn yeşil çaylı hibiskusumu içemediğim için olsa gerek 78,5 deydim 3 gün beyaz yapıyorum karar verdim. Bu rakam benim için büyük sürprizdi ben yine 80 görürüm diyordum ama görmedim sanırım teknedeki yorgunluk ve alanyada ki gezintimiz etkin oldu... Öğleye kadar buralardayım bugün öpüyorum hepinizi
şimdi Lisanın yaptığı çizelgeye baktım
perşembe 74,200 gelmişim bu sabah 73,400
süpermiş :)
her gün tartılmaktan artık hangi gün kaç kilo geldiğimi takip etmekte zorlanır oldum
regl de bugün bitti sayılır, hafta sonu da küçük kaçamağım dışında yemek olarak pek bişey de yemedim ya maşallah sonuç iyi olmuş
yalnız acilen eşimi de ayartıp yürüyüşlere başlamamız lazım
SIKILAŞMAYA ihtiyacım var.
Tatlım süper ya, sanırım vücutlarımız kaçamakla şaşırdı ben yapmıyordum hiç biliyorsun ama hafta sonu eşimin suikastine uğradım yapacak bişi yok hafif kıskançlıklarımız başladı hoşuma gidiyor hehehehehsen diyince bende baktım 79,2 den 75,5 e düşmüşüm ama ben haftasonu çok yoruldum yaaaa cumartes günü sabah yedibuçuktan akşam 6ya 7 ye kadar denizdeydik birde gece vardık manavgata uykusuz da olunca pazarda haftasonumuzu uzattık alanyada dolaştık sahilde yürüdük falan çok güzeldi ama çok yorucuydu o kaçamakları yapmasaydım kesin 77.0 gelirdim
Tatlım geçen sene eşim yurtdışından geldiğinde o 78 ben 98 kiloydum annesi gibiydim yanında bu sene o 90 ben 78 kiloyum hiç takma kafana dolma yap bol kıymalı suyuna da patates koy bol süzme yoğurt koy o patatesler varya ne biçim şişiriyorrrrr birde kasaptan kemik almıştım onları kaynattım buzluklara koyup çorbalarına yemeklerine koymuştum kilo alsın diye kuş kadardı yaaaa valla suikast ama olsun ben veremiyordum...bizde cumartesi günü pikniğe gittik mangal yapıldı ama ben kendime yağsız tavuk fleto aldım ve onu pişirip yedim
cuma akşamı ise eve geç gidince yiyecek sadece ot kavurması vardı birkaç kaşık o ot kavurmasından (ısırgan, pırasa, iğnelik vs) ve birkaç kaşık yoğurt yedim
dün pazardı ve ızgara balığımı yedim
yani az bile yedim
cumartesi biz pikniğe gidip mangalı yakıp mangal ısınıncaya kadar saat 3 oldu ve o saate jkedar da bişey yemedim
o yüzden 2 bardaklık kaçamağım bana etki etmedi
72 yi bir görsem doğruca güçlendirmeye geçeceğim ama hala olmadı
bakalım inşallah 72 yi görebilirim
bu arada ne kadar tezat bir durum mevcut
eşim 83 ile gitti 74 ile geldi 9 kilo verdi ve bir yandan ona kilo aldırmaya çalışıyorum :)
kendim de 72 ye düşsem diyorum :)
işim zor anlayacağınız :)
ama çok şükür, huzurumuz olsun da varsın kilo vermeye çalışayım :)