- 6 Mart 2012
- 17.794
- 28.781
- 798
- 49
Salut les filles
yeni bir hafta yeni bir baslangic ,hava cok guzel burda
Egocugum:oncelikle tesekkur ederim evet ben kazandim,birinciyim ama yarisa doymuyorum hep yaris olsun bende yarisayim diyorum...ama bu kilo verme yarisinda birinci olmam zor ya hayirlisi...ssen bakma bana isine gucune bak sen zira kolay degil 2 cocukla bir evi cekip cevirmek ee birde ders calisiyorsun normal yani..ben bile burda cok vakit gecirdigimden hicbirisimi halledemedigimi farkettim sanirsam
benimde bir sure internetten uzak durmam gerekecek zira evisleri beni bekliyor
olaya el atmazsam evi B....goturecek..
sen yinede arasira firsat buldukca ugra mahrum birakma kendinden bizi.
cyy im seni anliyoruz hasret gideriyorsun kocisinle sana soyleyecek hicbir lafim yokuz askin keyfini
cikar
yaptigin 2 dublecik kacamak cok kacamak olmaz endiselenme canim..zira ayran olarak algilamis olabilir onu
onun disinda yediklerin zaten hepsi bize uyuyor.
kocisine simdiden mutlu yillar olsun
..heryasiniz her dogum gununuz hep birlikte askdolu olsun.hediyesini begenecektir eminim zira sevgiliden gelen her hediye guzeldir.hele spa fikrinizi buralardan hissettim sicak sicak...
cigdeeeeem,balikci guzeli
bitti demek balik sefaniz.acik hava cenene vurmus yine
oku opku bitiremedim.ama valla bende seni ozlediiiim ama ozlemis olmam sana kizmayacagim anlamina gelmiyor..kacamagin dibine vurmusun sen yaaa..tamam kacamakta sen bayagi bayagi yemissin dukanin katletmissin
hani nerde kaldi dukan kurallari.zaten herkeste genel bir rehavet goruyorum hedefe yakinlasmis olmanin verdigi birrahatlik sanirim bu ama dukan ne diyor iste bu asama herseyi mahveden ..neyse iyi karar vermissin 3 gun saf beyaz yapacak olmakla...
zeyno,bu artik rahat rahat son takilmalarin herhalde zira devletin tozlu yollarina dusunce buralara pek ugrayamazsin herhalde.bu arada senin kocis mecburi hizmeti sizin evde yapiyor sanirim
Winnicigim sen nasilsin
ayyy ne guzel hepiniz burdasiniz yavrularim benim

yeni bir hafta yeni bir baslangic ,hava cok guzel burda

Egocugum:oncelikle tesekkur ederim evet ben kazandim,birinciyim ama yarisa doymuyorum hep yaris olsun bende yarisayim diyorum...ama bu kilo verme yarisinda birinci olmam zor ya hayirlisi...ssen bakma bana isine gucune bak sen zira kolay degil 2 cocukla bir evi cekip cevirmek ee birde ders calisiyorsun normal yani..ben bile burda cok vakit gecirdigimden hicbirisimi halledemedigimi farkettim sanirsam
benimde bir sure internetten uzak durmam gerekecek zira evisleri beni bekliyor

olaya el atmazsam evi B....goturecek..
sen yinede arasira firsat buldukca ugra mahrum birakma kendinden bizi.
cyy im seni anliyoruz hasret gideriyorsun kocisinle sana soyleyecek hicbir lafim yokuz askin keyfini
cikar

yaptigin 2 dublecik kacamak cok kacamak olmaz endiselenme canim..zira ayran olarak algilamis olabilir onu

kocisine simdiden mutlu yillar olsun

cigdeeeeem,balikci guzeli

zeyno,bu artik rahat rahat son takilmalarin herhalde zira devletin tozlu yollarina dusunce buralara pek ugrayamazsin herhalde.bu arada senin kocis mecburi hizmeti sizin evde yapiyor sanirim

Winnicigim sen nasilsin

ayyy ne guzel hepiniz burdasiniz yavrularim benim