Canım sıkma canını boşver anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az boşver yapsınlar ne yapacaklarsa isterlerse 1 hafta yumruk isterlerse üst üste 5 gün atak sen düzgün yap ben düzgün yapayım kilolarımızı verelim yeter kız topikin ismini mi değiştirsek ki kurallara uyan elitlerin şubat 15'e 5 kilo yarışı diye.
Tarife gelince güzellik dondurma dedim diye hemen dondurmaya heves ettin dimi sen bakma ben kendimi kandırıyorum. Helvanın yanında yediğim vanilyalı pudingin içine labne koydum dondurucuya attım o donunca yedim buzlu buzlu öyle diyim ben sana tadı pekte benzemesede olsun idare etti saf salep bulsam deneyecem ama nerdeeeee....
helvama gelince
bir tk zeytinyağında
2 yk kepek kavrulur ateşten alıyorum bu sırada iki deneme yaptım almadığım zaman tatlandırıcı hemen yanıyor
1,5 yk tatlandırıcı ilave edilir sonra ben 2 yk de süt tozu ekledim
yetiği kadar süt katıp ocakta koyulttum sonnra soğuttum yanına puding yaptım onu dondurdum ve helvayla dondurulmuş puding yedim ya ben seviyorum helva yanı dondurma olayını güzel oldu aybaşında şu ceviz fındık tereyağı aromasını da alırsam ben ömrü billah seyir yaparım heralde hiiiiç bir farkı yokki olayın...

ya hala un kurabiyesi delisiyim ben ya seyir sonunda 3 tane un kurabiyesi ısmarladım eşime gülüyor bana ya millet kilo verdim diye havalara girer benim hanım mütevazileşiyor diyor hahaha başına ne geleceğinden habersiz tabi kartlar bende kızlaaaaarrrrr

nisanda sabbaha kadar alışveriş...
Not: puding el yapımıdır.
1,5 bardak süt
1 yk nişasta
az tatlandırıcı ben pudingde az şeker severim onun için miktar konusunda bişi diyemeyecem kızlar...