Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Inanilmaz yuruyus yaptigim,araba kullandigim bir gundu.
Biraz once 85 tane de mekik yaptim sadexe
Sabah 1 dilim dukan ekmegi,peynir,cay,sut,yesil cay
Ogle tavuk,yogurt
Aksam tavuk,yogurt,6-7 tane minik pulbiberli balkabagi
Yesil cay,ihlamur,meyveli yogurt
Su 2 litreye yakin
cok iyi gecmis gunun canim,bu se'kilde dikkat et.bravo :46:ee bende yazayim bari :27:benim biraz eksik kaldi bugun ama disardaydim firsat olmadi :

sabah:dukan ekmek+peynir

ogle::17:

aksam:tavuk+yogurt+yaptigimin pastanin cikolatali kismindan:21:

2 lt su+3 yesil cay
diyet yapan icin gercekten evde tehlikeli seyler bulundurmamak gerekiyor vede cok fazla misafirlige gitmekte yine tehlikeli oluyor..gittgin yerde diyet yaptigini bile bile oylesine israrlara mahsur kaliyorsunki eger biraz iradesiz davranirsan kesinlikle kacamak yapmamak elde degil:47:gorumceme gittik bugun,sonucta esim ve esimin teyzeside vardi..bir seyler hazirlanmisti bizler icin sonucta ben yanliz degilim ve yanimdaki insanlar da diyette degil,sonucta bana degil ama onlara hazirlanmisti.oyle israr ettilerki kurabiye falan yemem icin ama hayir dedim bide anlattim balona igne batirilmasi olayini..cok anlamadilar ama iste sonra israr etmediler..sonra oda yetmezmis gibi gorumcem sonucta kardesi icin kurabiyelerden bir tabak yapti verdi.ayy nasil yalvariyorum yapma etme eve boyle tehlikeli seyler sokmak olmaz diye ama hazirrlamis diye esimde geri cevirmek olmaz dedi..mutfakta duruyorlar ya ustunu kapattim gozum gormesin diye..:52:ama evet sunu anladimki ne eve boylesine tehlikeli seyler sokulmali nede diyetteyken cok misafirlige gidilmeli :20:

evet Lisacim kesinlikle haklisin
millet bir israr bir kiyamet
en cok canimin cektigi sey pilav ve simit
babam 7-8 tane sicacik simit alip gelmis sabah
annem "bir lokma ye" diye epey soylendi ama yemedim
o bir lokma canimin daha cok istemesine sebep olacak ne gerek var
dun ve bugun yemek icin disaridan kizarmis pilic aldim beyaz etlerini yedim
yarin anneanneme gidecegiz
bakalim beni orada ne surprizler bekliyor
anneanneme gore zayifliktan kirilacagim :)
o etli butlu seviyor.

evet Lisacim kesinlikle haklisin
millet bir israr bir kiyamet
en cok canimin cektigi sey pilav ve simit
babam 7-8 tane sicacik simit alip gelmis sabah
annem "bir lokma ye" diye epey soylendi ama yemedim
o bir lokma canimin daha cok istemesine sebep olacak ne gerek var
dun ve bugun yemek icin disaridan kizarmis pilic aldim beyaz etlerini yedim
yarin anneanneme gidecegiz
bakalim beni orada ne surprizler bekliyor
anneanneme gore zayifliktan kirilacagim :)
o etli butlu seviyor.
ayyy o simit yokmu o simit nasil severim ve nasil ozlerim ben onu.diyette olmasamda hasretim ben ona yok burda cunku :14::14:hersyle yerim ben onu ayranla,cayla...sabah kahvaltisinda keyiftir,ara atistirmaliklarda superdir..zeytinle,peynirle,domates salatalikla...ay kiz iyi dayanmissin yememekle yine bir bravo sana:46:bak kurabiye falan dayandim ama ona dayanamazdim ben,igneyi batirirdim balona...:47:

zaten,anneler,babalar,anneanneler,dedeler seni hep oldugun gibi sever...bide biz toplum olarak etli butlu hatun severmisiz ya :34:ama biz yeni nesil sevmiyoruz etide bududa kiloyuda..ben senin resimleri gorunce yeni halini daha cok begendimki simdi ondan bile zayifsin bide..zayif insan daha SIK,zarif duruyor,daha kendinden emin oluyor,rahat rahat hareket ediyorsun...yuzun zati hep guzel senin zayif yada kilolu ama durusun zayif halinle daha albenili..bakma sen anneanneye yoluna devam bu sekilde...

cyy im benim uyku geldi beni cagiriyor,ben kacar arkadasim...sende tatilin keyfini cikar,gec uyu gec uyan (ogrenciligimden hatirliyorum tatillerin guzelligini )anneciginin dizinin dibinde,,huzurla,guvenle... ailenin yaninda olmak guzel sey..ee insallah yakin zamandada kocisinin dizinin dibinde askla oturacagin gunler geliyor..cok optum seni..iyi geceler:54:

dayandim ama daha ne kadar dayanirim bilmiyorum.
guclendirmede 3 kilo verip 72 ye dusecegimi bilsem hemen gececegim guclendirmeye ama ya kilo veremezsem diye korkuyorum.

İsabelcim Facedeki Pasta resminden :4: yakaladı beni :30::17:

Eşimin yaşgünü diye pembe bir pasta almışlar ki :47: aslında tok gittim oraya hazırlıklıydım baştan.. Birde dukanella hüpletmiştim ki tatlı isteğim coşmasın..:56: Ama pasta farklı koklarla bana tuzak kuruyormuşş:53:
Eşimde öyle kutlama mutlama olmaz diyor bu yaştan sonra ben de gevşedim ne bileyim hain pastanın bana pusu kurmakta olduğunu..
Neyse pasta masta kesilsin bari:18:dediler, eyvallah dedim diyemedim bişey:18:baktım pasta ile ilgilenme işi de bana düştü:18:.. En küçük ben olduğum için :25:hep bana düşer zaten bu tarz işler:43:..
Yaklaşık 10 küsur kişiydik.. Kes, bölüştür, paylaştır derkenn; bu merette nasıl güzel kokuyor, :39:nasıl güzel kokuyor.. :50:
Neyse fazla anlatmıyayım, yemedim yemedim:43::43:en son pastanın dibinde kalan kırıntılarının tadına baktım :45::43:
Miktar olarak çok yemedim ama o kadar tatlıydı ki eminim iğne değil kocaman cuvaldızla daldım benim balona :43::43:
Kızın bana, :20: kesin benii :4:
Artıların en büyüğünü görmemek için bugün kendimi spora mı versem kendimi :27: evde tepinsem mi akşama kadar bilmiyorumm:50:

şişşşşt winiie numara yapma ama tamaaaaam bak bu seferini de az hasarla bitirmişsin az kaldı canım biraz daha sabret bakalım. Sonra zaten yiyeceğiz şu mereti aaaaaah o un kurabiyesi daha karşıma çıkmadı çıkınca nasıl bir düelloya gireceğiz bende bilmiyorum ama :43: yok yemeeeeem iki ay önce 20 kiloydu şimdi 8,5 kilo kaldııııı az kaldı az hedefe varınca iğneyi azcık ucundan sokuvercem ben de balona sonrada o sönük kızmı tamir edecem ömrü billah fit dolanacam.
Cyy tatlım simit işi yaş burda da kızlar bizim bol bol yerler sabahları çayla her sabah resmen hırlıyorum gidin başka yerde yiyin diye koku sanki channel gibi her yeri bölüyor ya bu soğukta cam pencere açıyorum gitsin diye olsun olsun kalan 8,5 canım buna motive et kendini.
9 da sınav var kağıtlar hazır öğrenciler lapa lapa yağıyor :47: gece rüyalarıma girdi kopya çekmişlerde sınavı iptal etmişim sonrada acıyorum vs. çok sıkıntılıydı ya haytalar çekcez diye gözümün içine bakıyorlar :19:neyse bugün pazar okul dönüşü alışveriş evde mükellef kahvaltı rehavet ev toplama derken akşam ederim ben yine salı günü yüzmeye gidiyorum inşallah bakalım etkisi nasıl olacak... Öptüm hepinizi izinlileri full yasaklıları asla yemediğiniz bir gün olsun

dayandim ama daha ne kadar dayanirim bilmiyorum.
guclendirmede 3 kilo verip 72 ye dusecegimi bilsem hemen gececegim guclendirmeye ama ya kilo veremezsem diye korkuyorum.

canim kesin verirsin guclendirmedede 2-3 kilo cunku eskilerden guclendirmeye gecen arkadaslar veriyorlarmis hala:34:ama sen simdi yanlizsin (kocisin yok ya burda) o yuzden devam edip 2-3 kilo daha burda vermen daha mantikli belkide ..yada kendine bir sure belirle 15-20 gun gibi ve bu suredede seyire devam et verebildigin kadarini ver sonra esin gelmedende guclendirmeye gec olmazsa.senin icin asil zoru bide esin geldiginde olacak cunku onun hasret kaldigi yemekler olacakatir,birlikte yemek yemek daha keyiflidir o yuzden cook dikkat etmen gerekecek.binbir zahmetle verdiklerini almamaya dikkat et...:34:
İsabelcim Facedeki Pasta resminden :4: yakaladı beni :30::17:

Eşimin yaşgünü diye pembe bir pasta almışlar ki :47: aslında tok gittim oraya hazırlıklıydım baştan.. Birde dukanella hüpletmiştim ki tatlı isteğim coşmasın..:56: Ama pasta farklı koklarla bana tuzak kuruyormuşş:53:
Eşimde öyle kutlama mutlama olmaz diyor bu yaştan sonra ben de gevşedim ne bileyim hain pastanın bana pusu kurmakta olduğunu..
Neyse pasta masta kesilsin bari:18:dediler, eyvallah dedim diyemedim bişey:18:baktım pasta ile ilgilenme işi de bana düştü:18:.. En küçük ben olduğum için :25:hep bana düşer zaten bu tarz işler:43:..
Yaklaşık 10 küsur kişiydik.. Kes, bölüştür, paylaştır derkenn; bu merette nasıl güzel kokuyor, :39:nasıl güzel kokuyor.. :50:
Neyse fazla anlatmıyayım, yemedim yemedim:43::43:en son pastanın dibinde kalan kırıntılarının tadına baktım :45::43:
Miktar olarak çok yemedim ama o kadar tatlıydı ki eminim iğne değil kocaman cuvaldızla daldım benim balona :43::43:
Kızın bana, :20: kesin benii :4:
Artıların en büyüğünü görmemek için bugün kendimi spora mı versem kendimi :27: evde tepinsem mi akşama kadar bilmiyorumm:50:

yakalarim ben boyle :4:kis wini bana bak insallah sadece o kirintilardir yoksa sacini basini yollarim senin :9:sadece kirinti ise hic korkma o kadarda stres yapma..ya dedigim gibi bazi zamanlar varki dayanmak zor oluyor ama dayanmak zorundayiz canim..bugun saf protein yap olmazsa dunu telafi edersin..

şişşşşt winiie numara yapma ama tamaaaaam bak bu seferini de az hasarla bitirmişsin az kaldı canım biraz daha sabret bakalım. Sonra zaten yiyeceğiz şu mereti aaaaaah o un kurabiyesi daha karşıma çıkmadı çıkınca nasıl bir düelloya gireceğiz bende bilmiyorum ama :43: yok yemeeeeem iki ay önce 20 kiloydu şimdi 8,5 kilo kaldııııı az kaldı az hedefe varınca iğneyi azcık ucundan sokuvercem ben de balona sonrada o sönük kızmı tamir edecem ömrü billah fit dolanacam.
Cyy tatlım simit işi yaş burda da kızlar bizim bol bol yerler sabahları çayla her sabah resmen hırlıyorum gidin başka yerde yiyin diye koku sanki channel gibi her yeri bölüyor ya bu soğukta cam pencere açıyorum gitsin diye olsun olsun kalan 8,5 canım buna motive et kendini.
9 da sınav var kağıtlar hazır öğrenciler lapa lapa yağıyor :47: gece rüyalarıma girdi kopya çekmişlerde sınavı iptal etmişim sonrada acıyorum vs. çok sıkıntılıydı ya haytalar çekcez diye gözümün içine bakıyorlar :19:neyse bugün pazar okul dönüşü alışveriş evde mükellef kahvaltı rehavet ev toplama derken akşam ederim ben yine salı günü yüzmeye gidiyorum inşallah bakalım etkisi nasıl olacak... Öptüm hepinizi izinlileri full yasaklıları asla yemediğiniz bir gün olsun
enerji canavarimiz is basinda :10:neden sizin sinavlar pazar gunu oluyor canim,hafta ici olmuyor :26:hafta ici yeterince calisiyorsun insan haftasonunu kendine ayirmak istiyor ama sen surekli calisiyorsun ..

ben simdi turkiyeden gelecek birine 5 tane simit siparis edecegim sonra onlari dondurucuya atar diyetim bittiginde isitir yerim :46:

su burc isini birara genis genis konusalim benim cilgin yay arkadasim..

sinavda kolay gelsin,ogrencileri fazla zorlama,arada sirada gozlerini dinlendir 'kisi uyurkenki olanlardan mesul degilmis :9:

hafta içi yetmiyor canım öğrenciye, dersin zorluğuna, her kim olursa olsun aynı gün sınav çakışmamasına, özellikle bütün sınavların ayrı saatlerde yapılmasına dikkat edildiği için hafta sonuna kayıyor olsun ya erkenden kalktım işime gücüme baktım çupra aldım birazdan pişiririm fırında inşallah şimdilik bye akşama görüşürüz inşallah

bugun gezmedeydim o yuzden giremedim sevgili dukancanlarim :16:ozledim sizi..masallah haftasonu gezip durdum ben :21:gezmek iyide gezince diyet zora giriyor..dunki durumlari anlatmistim israrlarla gecen gezmelerimi bugunde esimin bir arkadasi bizi fas restoranina davet etti..dun geceden dusunmeye basladim ne yiyebilirim diye :27:sonucta kesin et olacakti ve cok zorlanmayacagimdan emindim..disarda olunca sorun yiyecek biseyler bulmak degilde ogunlerin aksamasi oluyor.mesela 10 gibi uyandim kahvalti yapacak hic vakit yoktu dus alip hazirlanip ciktik..kahvalti gume gitti.birde disarda olunca cok su icemiyorum zirt pirt tuvalete gitmemek icin..:9:

bir kac gundur sporda yapamadim:18:veeeee gecen gece vardi ya hani spor yaptigim gece :34:hani acaba hamilemi kaldim dedigim gece yooo regl oldum bugun...:34:allah biliyor hayatta en cok istedigim sey saglikli hayirli bir evlat sahibi olmak ama bir kac kilo daha vereyim sigarayi birakayim gibi bazi planlarim vardi ya insallah bakalim bilincli planli olarak baslayalim diye dusunuyorum..ya size bir sey sormak istiyorum cok kararsiz kaldim :26:
simdi benim hedefim 60 kilo olmakti ama esimde 65 bile yeter diye soyluyor hep..eger bebek istegi olmasaydi ben kafamdaki ideal kilom 55 e bile inmek isterim..ama onceligim simdilik bebek..su an 68 li kilolardayim..karar veremiyorum acaba bu aymi denesek yoksa bir ay daha rejim yapip onumuzdeki regl donemindemi..sonucta denensede hemen hamilelik olacagi yuzde yuz degil ama bilincli planli (ovulasyon testleri ile) yapilinca sansin da yuksek oluyor..sonra o deneme sureclerinde diyet yapilamiyor ya tuttuysa ,ya gebelik olustuysa diye dusunup stresli bir donem gciriyorum spor falanda yapamiyorum...simdi sizce devam edeyimmi 1 ay daha yoksa calismalara baslayalimmi ne dersiniz ..fikir almak acisindan soruyorum sizlere..

zeynep hanim,yok oyle gelip kuru kuruya begenip gitmek :4:nerdesin sen ya..cok ihmal etmedinmi bizi:5: egotrikte gecen gunki kacamaktan sonra yok oldu..tamam kizmayacagiz gel artik,oldu bitti ..sakin birakma,gevseme kaldigin yerden devam et lutfen..

sabah::17:

ogle:haslama et

aksam:kiymali menemen+cacik+dukan ekmegim
2 lt su+3 yesil cay

Son düzenleme:
zeynep hanim,yok oyle gelip kuru kuruya begenip gitmek :4:nerdesin sen ya..cok ihmal etmedinmi bizi:5: egotrikte gecen gunki kacamaktan sonra yok oldu..tamam kizmayacagiz gel artik,oldu bitti ..sakin birakma,gevseme kaldigin yerden devam et lutfen..

sabah::17:

ogle:haslama et

aksam:kiymali menemen+cacik+dukan ekmegim
2 lt su+3 yesil cay

Tatlım sen başla çalışmalara hamileyken bi gün saf protein günü yaparsın böylece en fazla 11kilo alırsın doğurunca emzireler için dukan vakit kaybetme yaşın ilerliyor reglin bitsin 10gün sonra başla çalışmalara bak sana me bilgiler vericem

Tatlım sen başla çalışmalara hamileyken bi gün saf protein günü yaparsın böylece en fazla 11kilo alırsın doğurunca emzireler için dukan vakit kaybetme yaşın ilerliyor reglin bitsin 10gün sonra başla çalışmalara bak sana me bilgiler vericem

soyle yaaa:46:,gel arkadasim olmuyor sensiz :16:oylemi diyorsun..aslinda bende sen gibi dusunuyorumda cunku benim kaybedecek zamanim yok yas geciyor..kilolar yine verilir,almaya gelince dikkatli giderim...ver bakalim merak ettim bilgileri :26:

Selam Kızlar,
ben geldim

hemen Lisacığıma cevap veriyorum
hiç zaman kaybetme bu ay başla çalışmalara
bebek diyoruz be yemişim 3-5 kilo fazlasını
nasılsa doğumdan sonra yine dukan yapacağız :)
3 eksik 5 fazla lafı bile olmaz
Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı nasip etsin de kiloyu falan dert etme
hemen başla çalışmalara çabuk :)

Bugün kaçamak yaptım
pişman mıyım asla
çünkü açtım
düğün hazırlıkları telaşında kimse bana uygun yemek düşünemiyor malesef
bende bütün gün davetiye dağıttım kapı kapı
eve bir geldim yemekte kuru-pilav var
hemen azıcık tavuk çorbası yaptım yanında da 3 yemek kaşığı kadar pilav yedim o kadar
sabah da ısırganlı lorlu salata ile dukan ekmeği yedim

bütün gün tek yediğim bu.

pilav yemesem iyiydi ama dayanamadım.

umarım bişeycik olmaz.

Selam Kızlar,
ben geldim

hemen Lisacığıma cevap veriyorum
hiç zaman kaybetme bu ay başla çalışmalara
bebek diyoruz be yemişim 3-5 kilo fazlasını
nasılsa doğumdan sonra yine dukan yapacağız :)
3 eksik 5 fazla lafı bile olmaz
Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı nasip etsin de kiloyu falan dert etme
hemen başla çalışmalara çabuk :)
hosgeldin canim:16:

dimi ama bir daha yapacagiz nasil olsa..dikkatlide gidersem kiloda almam :34:ben simdi regl iken gidip sacimi falan boyatayim,diyete simdilik yine devam edeyim nasil olsa daha yumurtlamaya 10-15 gun var..sigarayi birakmaya baslayayim..deneyelim tutarsa tutar olmazsa onumuzdeki maclara bakariz :21:allah istedikten sonra oluyor,insallah hepimize saglikli,hayirli evlatlar nasip eder ..

Bugün kaçamak yaptım
pişman mıyım asla
çünkü açtım
hemen azıcık tavuk çorbası yaptım yanında da 3 yemek kaşığı kadar pilav yedim o kadar

umarım bişeycik olmaz.

:4::4:adettendir once bi sacini basini yolayim,sonrada ne diyebilirimki afiyet olsun :47:kilo olmasin...sen zaten pilav sayikliyordun bu seni bir sure goturur artik.:9:yinede dikkat et bundan sonra.hem sen neye karar verdin devammi guclendirmeye geciyormusun

Lisacim henuz guclendirmeye gecmek istemiyorum.Buhaftayi da bitireyim sag salim de haftaya kayinvalideme gidecegim.Orada biraz zor olacak ama devam etmek istiyorum.72 yi seyirde gormek istiyorum.

bugun gezmedeydim o yuzden giremedim sevgili dukancanlarim :16:ozledim sizi..masallah haftasonu gezip durdum ben :21:gezmek iyide gezince diyet zora giriyor..dunki durumlari anlatmistim israrlarla gecen gezmelerimi bugunde esimin bir arkadasi bizi fas restoranina davet etti..dun geceden dusunmeye basladim ne yiyebilirim diye :27:sonucta kesin et olacakti ve cok zorlanmayacagimdan emindim..disarda olunca sorun yiyecek biseyler bulmak degilde ogunlerin aksamasi oluyor.mesela 10 gibi uyandim kahvalti yapacak hic vakit yoktu dus alip hazirlanip ciktik..kahvalti gume gitti.birde disarda olunca cok su icemiyorum zirt pirt tuvalete gitmemek icin..:9:

bir kac gundur sporda yapamadim:18:veeeee gecen gece vardi ya hani spor yaptigim gece :34:hani acaba hamilemi kaldim dedigim gece yooo regl oldum bugun...:34:allah biliyor hayatta en cok istedigim sey saglikli hayirli bir evlat sahibi olmak ama bir kac kilo daha vereyim sigarayi birakayim gibi bazi planlarim vardi ya insallah bakalim bilincli planli olarak baslayalim diye dusunuyorum..ya size bir sey sormak istiyorum cok kararsiz kaldim :26:
simdi benim hedefim 60 kilo olmakti ama esimde 65 bile yeter diye soyluyor hep..eger bebek istegi olmasaydi ben kafamdaki ideal kilom 55 e bile inmek isterim..ama onceligim simdilik bebek..su an 68 li kilolardayim..karar veremiyorum acaba bu aymi denesek yoksa bir ay daha rejim yapip onumuzdeki regl donemindemi..sonucta denensede hemen hamilelik olacagi yuzde yuz degil ama bilincli planli (ovulasyon testleri ile) yapilinca sansin da yuksek oluyor..sonra o deneme sureclerinde diyet yapilamiyor ya tuttuysa ,ya gebelik olustuysa diye dusunup stresli bir donem gciriyorum spor falanda yapamiyorum...simdi sizce devam edeyimmi 1 ay daha yoksa calismalara baslayalimmi ne dersiniz ..fikir almak acisindan soruyorum sizlere..

başla sen başla kuzu anca tutacak o zaten ama bişi diyim mi? Üstünü görmüş olabilirsin öyle regl oldum olayı yalan yani. Daha yeni hiper süper yakın arkadaşımın başına geldi, bende o sıralar tam formundaydım benim de başıma gelmişti, ablamın başına geldi...... uzaaaar gider, bebiki öğrendiğimizde 5-6 haftalık arasındaydı tatlııııııım yani 1,5 ayı devirmişti. Sen hiiiiiç aksatma çalışmanı da yap o zehiri de bırak canın çektiğinde söyle bize biz senin yerine tüttürürüz şaka şaka destek istiyorsan bende bırakayım hele hele eşimin işleri açılmışken :17:, ama ben bırakmayım bana tam destek oluyor o meret bastırıveriyor tatlı krizlerimi, önceden kahve yanıydı şimdi çay yanı :ssz:.

Bugün kaçamak yaptım
pişman mıyım asla
çünkü açtım

umarım bişeycik olmaz.

Bana bak kız çocuğu yime bi daha yediysen de hemen eritmeye bak temam mı? Cıssssss... Sevimli sevimli yazıyoz bugün bak bi hırlamaya başlarım görürsün gününü. Un kurabiyesi diye yanan bir ben va benden içerde ama yemedimmmmmm..... Sende yeme tatlım ya biraz daha sabret kuru-pilav olayı aaaaah ah yanında çiğ soğan (dukan sonrası yenilebilir tadı çıkarılabilir diye düşünüyorum artık önceden asla kokusundan bile gocunurdum) ayran ve turşu oyyyy ne güzel gider ama hayır gitmez giderse de + olur. Kendimlen çeliştirdin beni tırlatmak üzereyim kayış yan sarıyor kızlar kurtaaaarrııııııın beni nettin gülüm ya hele hele o tartıyı bugün kırasım gelmişken

Back
X