Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Evvveeeeet, gelelim haticeden gayri neticeye +1000 heheh anca gülüyorum ben bu rakama ya dün rakamı görseydiniz sizde kahkaha atardınız nasıl başardım ben bunu biliyorum anlatayım...
3 gündür spor mafiş, dün sebze günümdü kabak cips yoğurt eşliğinde birbuçuk porsiyon, kaşar peyniri, normal peynir (aktaze almıştım ama bir bayıldım ben buna yağı az fazla ama ben birkaç zamandır yiyorum alıştırmam lazım kendimi biranda geçmek istemiyorum), süt, kepek ekmek, biber, soğan, taze kuzu kulağı (ekşi ot), salatalık, havuç, dukanella, salam bütün bunları gün içinde yedim ama baya baya yedim yani iki defa yürüyüşe çıktım ama olmamış kandıramadım. Dün kendime yeni çanta aldım stres yaptım eşim ekstreyi görünce beni baya baya bir zayıflatır da onun stresini yaptım sanırım. Bugün spor günüm kesin oynanacak, yarın yüzmeye gidecem bu +1000den kurtulmam lazım.
Kızlar dün çupra almıştım, aliminyum folyoya az yağ yaptım soğanları kalın kalın kestim üzerine balıkları yerleştirdim, içine de soğan halkası yapıp pişirdim çok lezzetli oldu ama çupramız bi değişikti uzun zamandır böyle bişi yememiştim çok beğendim hele hele ben sevmem yani levrektir, çupradır haftaya zarganam geliyor, zeynepti sanırım zarganayı biz balık tutmakta kullanıyoz diye ama bak apartman tepelerinden benim geçtiğim sokaklara da assalar beni de yakalarlar o derece yani ben çok seviyorum o mereti ayyy hala yemeden içmeden konuşuyorum ben ya ayıp bana ayıp.
Dünki ekmeğim
2 kaşık kepek
1 kaşık süt tozu
1 kaşıktan azbiraz az nişasta
mahlep, tuz kabartma tozu
1,5 kaşık kadar yoğurt
bir yumurta
karıştırılır kek kalıplarına muffinde olur dökülüp pişirilir afiyetle yenilir güzel di hele bir günlük limitlerim kadar dı ya tam yetti bana (8 tane falan olmuştu:37: abarttım biraz ama olsun)
Kabaklarım bizar kalıncaydı böyle cips gibi olmamış ama güzel olmuş yinede yanında yoğurt ve domatesli biberiyeli sarımsaklı acısosla pek fena gitti
yine çok yazdım ben bi mesaj daha yazayım bari burası fena doldu

hımmm dünki asıl bomba sabah sabah nescafe içmiştim okulda o da yapmış olabilir beni şişiriyor meret ya. Bugüne ise
sabah iki kaşık yoğurt ve yeşil çay
öğlene haşlanmış yumurta, galeta karışımlı kepekten krep, peynir getirdim demleme yeşil çayla yerim ben bunu
akşama ızgara et istiyorum yine kırmızı kırmızı

bugün protein günüm +1000 gördüm ya 5 gün yumruk veya bir hafta atak yapmayı planlıyorum nasılsa veririm ben bu kiloları dermişim ortamı iyiden iyiye gerermişim. Hiç bişi yapmıyorum arkadaşlar olayı akışına bırakıyorum ama bugün form çayı içeceğim biraz malumsebepten ötürü wcyi düşününce kabız oluyorum ben ya ne güzel geçiniyorduk yine kesildi. Form çayım etkili olmaz ise akşam ve sabah toz yenilecek. Eeeee haftalık spor limiti zorlanıp bu 1000 gidecek perşembeye yarışta da çizelgede de yüzüm gülecekkkk.

Not: lisa gel gel bi buraya bişi fısıldayacam üstünü görme olayında yanlız olmayabilirsin :17: haftaya genel test yaptırmayı planlıyorum izin alıcam işten rahat rahat giderim hastaneye o arada bir btcg testi de yaptıracamm. Herşeyin hayırlısı ama zamanlama biraz kötü olacak ya bide nooluyo biliyormusunuz oğlan ikide bir anne sen bana söz vermiştin yalan söyledin hani benim iki kardeşim olcaktı kumbaramdaki paralarla büyük bir oda takımı alalım diyip duruyor ya:32:

hımmm dünki asıl bomba sabah sabah nescafe içmiştim okulda o da yapmış olabilir beni şişiriyor meret ya. Bugüne ise
öğlene haşlanmış yumurta, galeta karışımlı kepekten krep, peynir getirdim demleme yeşil çayla yerim ben bunu

bugün protein günüm +1000 gördüm ya 5 gün yumruk veya bir hafta atak yapmayı planlıyorum nasılsa veririm ben bu kiloları dermişim ortamı iyiden iyiye gerermişim. Hiç bişi yapmıyorum arkadaşlar olayı akışına bırakıyorum ama bugün form çayı içeceğim biraz malumsebepten ötürü wcyi düşününce kabız oluyorum ben ya ne güzel geçiniyorduk yine kesildi. Form çayım etkili olmaz ise akşam ve sabah toz yenilecek. Eeeee haftalık spor limiti zorlanıp bu 1000 gidecek perşembeye yarışta da çizelgede de yüzüm gülecekkkk.

Not: lisa gel gel bi buraya bişi fısıldayacam üstünü görme olayında yanlız olmayabilirsin :17: haftaya genel test yaptırmayı planlıyorum izin alıcam işten rahat rahat giderim hastaneye o arada bir btcg testi de yaptıracamm. Herşeyin hayırlısı ama zamanlama biraz kötü olacak ya bide nooluyo biliyormusunuz oğlan ikide bir anne sen bana söz vermiştin yalan söyledin hani benim iki kardeşim olcaktı kumbaramdaki paralarla büyük bir oda takımı alalım diyip duruyor ya:32:

YAAA sen ne tatlı ne içtensin canım yaaa:) maşallah kalbin çok güzel..... nerdeyse tüm yorumlarınızı okudum ve beni çok güldürüyorsunuz arkadaşlar!!!!!
hele fransadan katılan arkadaşımız lisabel.... oda çok şeker:)

ısparta güzeli....hadi hayırlısı ....eğer +tiv cıkacaksa da ne güzel..:) paşana verdiğin sözü tutmuş olursun:)

fazla meraklandırma bizi....

bugun gezmedeydim o yuzden giremedim sevgili dukancanlarim :16:ozledim sizi..masallah haftasonu gezip durdum ben :21:gezmek iyide gezince diyet zora giriyor..dunki durumlari anlatmistim israrlarla gecen gezmelerimi bugunde esimin bir arkadasi bizi fas restoranina davet etti..dun geceden dusunmeye basladim ne yiyebilirim diye :27:sonucta kesin et olacakti ve cok zorlanmayacagimdan emindim..disarda olunca sorun yiyecek biseyler bulmak degilde ogunlerin aksamasi oluyor.mesela 10 gibi uyandim kahvalti yapacak hic vakit yoktu dus alip hazirlanip ciktik..kahvalti gume gitti.birde disarda olunca cok su icemiyorum zirt pirt tuvalete gitmemek icin..:9:

bir kac gundur sporda yapamadim:18:veeeee gecen gece vardi ya hani spor yaptigim gece :34:hani acaba hamilemi kaldim dedigim gece yooo regl oldum bugun...:34:allah biliyor hayatta en cok istedigim sey saglikli hayirli bir evlat sahibi olmak ama bir kac kilo daha vereyim sigarayi birakayim gibi bazi planlarim vardi ya insallah bakalim bilincli planli olarak baslayalim diye dusunuyorum..ya size bir sey sormak istiyorum cok kararsiz kaldim :26:
simdi benim hedefim 60 kilo olmakti ama esimde 65 bile yeter diye soyluyor hep..eger bebek istegi olmasaydi ben kafamdaki ideal kilom 55 e bile inmek isterim..ama onceligim simdilik bebek..su an 68 li kilolardayim..karar veremiyorum acaba bu aymi denesek yoksa bir ay daha rejim yapip onumuzdeki regl donemindemi..sonucta denensede hemen hamilelik olacagi yuzde yuz degil ama bilincli planli (ovulasyon testleri ile) yapilinca sansin da yuksek oluyor..sonra o deneme sureclerinde diyet yapilamiyor ya tuttuysa ,ya gebelik olustuysa diye dusunup stresli bir donem gciriyorum spor falanda yapamiyorum...simdi sizce devam edeyimmi 1 ay daha yoksa calismalara baslayalimmi ne dersiniz ..fikir almak acisindan soruyorum sizlere..

Selam kızlar iyi haftalarr.. :16:

Dün bekledim sizi bekledim ama tam ben gitmişim siz gelmişsiniz :1:

Neyse sonra yakalarım artık sizi :4: Önce kaçamak yaanlara sevgiler.. Bende + lardayım pasta beni bitirdi..:43: Kırıntı mırıntı da olsa cısss..
Bakalım inşallah bu hafta toparlarım..

İsabel kuzum bence de hemen başla çalışmalara.. Birde dukanı tamamen bırakmadan da devam edebilirsin bence.. Şu facedeki Melisi bilyor musun? Hani benimle zayıflayanlar grubundaki.. O hatun hergün sebze yiyor yani PS yapıyor, üstüne normal süt ürünleri kullanıyor(birtek kaşarı light) ve arada mevyesini de yiyor.. Vee hala kilo vermeye devam ediyor.. Hani şu dukanın kitaptada bahsettiği değiştirilmiş (hamileler için olandı sanırım) türden olandan yapıyor..
Bence çalışmalarla birlikte sende bu düzene geçebilirsin.. Anladığım kadarı ile SP günleri birtek metabolizma için tehlike oluşturan..

Birde tabi şu zehir :ssz: Ondan da en kısa zamanda kurtulursun inşallah.. İstersen bir doktora görün durumunu anlat sana ilaç desteği verebiliyorlar bu konuda.. Gerçi Fransada nasıl işliyor bilmiyorum ama.. Birde Folik asit istersin o da doğurganlığı arttıran ve hamile kalma olasılığını yükselten birşey..
Benimkile sadece fikir yine en doğrusunu sen bilirsin canım benim :54:

Bu arada cyy nasıl gidiyor düğün bakimm??

Çiğdem çok yeme kızz.. Valla öbür topikte daldım artık kızlara atak matak yok yedikte almadık oh oh derlerken benim tepem attı.. :1:
Bak ben azıcık yedim halime bak +1000 üstü diyeyim :53:

Zeynepçim zaten anasının dizinin dibinde dinleniyor, iyice zayıflarda gelir şimdi :1: Şaka kız şaka kızma bana olur muu :26:.. Seviyom hepinizi :29:

bugun gezmedeydim o yuzden giremedim sevgili dukancanlarim :16:ozledim sizi..masallah haftasonu gezip durdum ben :21:gezmek iyide gezince diyet zora giriyor..dunki durumlari anlatmistim israrlarla gecen gezmelerimi bugunde esimin bir arkadasi bizi fas restoranina davet etti..dun geceden dusunmeye basladim ne yiyebilirim diye :27:sonucta kesin et olacakti ve cok zorlanmayacagimdan emindim..disarda olunca sorun yiyecek biseyler bulmak degilde ogunlerin aksamasi oluyor.mesela 10 gibi uyandim kahvalti yapacak hic vakit yoktu dus alip hazirlanip ciktik..kahvalti gume gitti.birde disarda olunca cok su icemiyorum zirt pirt tuvalete gitmemek icin..:9:

bir kac gundur sporda yapamadim:18:veeeee gecen gece vardi ya hani spor yaptigim gece :34:hani acaba hamilemi kaldim dedigim gece yooo regl oldum bugun...:34:allah biliyor hayatta en cok istedigim sey saglikli hayirli bir evlat sahibi olmak ama bir kac kilo daha vereyim sigarayi birakayim gibi bazi planlarim vardi ya insallah bakalim bilincli planli olarak baslayalim diye dusunuyorum..ya size bir sey sormak istiyorum cok kararsiz kaldim :26:
simdi benim hedefim 60 kilo olmakti ama esimde 65 bile yeter diye soyluyor hep..eger bebek istegi olmasaydi ben kafamdaki ideal kilom 55 e bile inmek isterim..ama onceligim simdilik bebek..su an 68 li kilolardayim..karar veremiyorum acaba bu aymi denesek yoksa bir ay daha rejim yapip onumuzdeki regl donemindemi..sonucta denensede hemen hamilelik olacagi yuzde yuz degil ama bilincli planli (ovulasyon testleri ile) yapilinca sansin da yuksek oluyor..sonra o deneme sureclerinde diyet yapilamiyor ya tuttuysa ,ya gebelik olustuysa diye dusunup stresli bir donem gciriyorum spor falanda yapamiyorum...simdi sizce devam edeyimmi 1 ay daha yoksa calismalara baslayalimmi ne dersiniz ..fikir almak acisindan soruyorum sizlere..

merhaba canım, bende senin gibiyim suan 64 kiloyum boyum 170cm, ve eşimle bizde bebek istiyoruz fakat eşim tipik erkek sendromunu yaşıyor Korkuyor:) neyse... ben bebeğin burcu ne olmasını istediğimi hesaplıyorum aslında...

hani sende burcları çok seviyorsun ya...ona göre belki kendinize bir yön cize bilirsin.... tabiikide ilkönce allahın izni ile sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat olsun inşallah da...burclara bende inanıyorum..:) kendim ikizler ve yükselenim aslan...eşimde başak ya hani...bebiş de buna yakın olsun istiyorum:)

başla sen başla kuzu anca tutacak o zaten ama bişi diyim mi? Üstünü görmüş olabilirsin öyle regl oldum olayı yalan yani. Daha yeni hiper süper yakın arkadaşımın başına geldi, bende o sıralar tam formundaydım benim de başıma gelmişti, ablamın başına geldi...... uzaaaar gider, bebiki öğrendiğimizde 5-6 haftalık arasındaydı tatlııııııım yani 1,5 ayı devirmişti. Sen hiiiiiç aksatma çalışmanı da yap o zehiri de bırak canın çektiğinde söyle bize biz senin yerine tüttürürüz şaka şaka destek istiyorsan bende bırakayım hele hele eşimin işleri açılmışken :17:, ama ben bırakmayım bana tam destek oluyor o meret bastırıveriyor tatlı krizlerimi, önceden kahve yanıydı şimdi çay yanı :ssz:.

Bana bak kız çocuğu yime bi daha yediysen de hemen eritmeye bak temam mı? Cıssssss... Sevimli sevimli yazıyoz bugün bak bi hırlamaya başlarım görürsün gününü. Un kurabiyesi diye yanan bir ben va benden içerde ama yemedimmmmmm..... Sende yeme tatlım ya biraz daha sabret kuru-pilav olayı aaaaah ah yanında çiğ soğan (dukan sonrası yenilebilir tadı çıkarılabilir diye düşünüyorum artık önceden asla kokusundan bile gocunurdum) ayran ve turşu oyyyy ne güzel gider ama hayır gitmez giderse de + olur. Kendimlen çeliştirdin beni tırlatmak üzereyim kayış yan sarıyor kızlar kurtaaaarrııııııın beni nettin gülüm ya hele hele o tartıyı bugün kırasım gelmişken

bacim + 1000 senin ceneyede vurmus masallah oku oku bitiremedim :9::9:yok canim bayagi regl oluyorum ben..aslinda gecen gunki sporda endiselenmem aptalcaydi cunku reglime 1 hafta vardi,oysaki yumurtlama reglden 14 gun once olur benim oyle bir supheye dusmemin biriki nedeni vardi:birincisi o gun sabah ates basmalarim olmustu ki bu yumurtlama icin bir kriterdir, ikincisi dukan ile birlikte reglimde 9 gunluk falan gecikme olmustu gecen ay eger oyle bir duzensizlik olsaydi yine gecikme olacaktir diye dusunmustum ama bu ay oyle olmadi ..gecen ay 29 aralik reglimdi simdi 27 ocak.hersey normal aslinda..ben ikinci gebeligimde gec dollenme yasamistim ve ara kanama olmustu bendede ama ara kanama farkli olmustu bende regl gibi degil daha az miktarda ve kisa sureliydi..ben ovulasyon testi kullaniyorum bu duzensizlik durumlarinda cunku yumurtlama tarihin tutturmak zor oluyor bende..

o zehiri birakmam lazim ama bende sen gibi diyet yaparken onla ugrasiyorum diye dusunuyorum..cunku sigara birakinca bendede yeme istegi olusuyor.1.5 yil onceki gebeliktede hamile oldugumu ogrendigimde birakmistim ama nasil zor olmustu ilk aylar ve ben ilk dort ayda sigarayida birakmanin etkisi ile cok kilo almistim.doktorum sen bu 4 ayda bu kadar aldiysan devamini dusenemiyorum diyip diyetisyene yonlendirmisti.karar vermistim bu kez gebelikten once birakip alisacagim diye ama nirdeeee:ssz:keske birakmak o kadar kolay olsa ama baska care yok birakmaya birakilacakta kilo almak korkutuyor yine beni..

Evvveeeeet, gelelim haticeden gayri neticeye +1000 heheh anca gülüyorum ben bu rakama ya dün rakamı görseydiniz sizde kahkaha atardınız nasıl başardım ben bunu biliyorum anlatayım...
3 gündür spor mafiş, dün sebze günümdü kabak cips yoğurt eşliğinde birbuçuk porsiyon, kaşar peyniri, normal peynir (aktaze almıştım ama bir bayıldım ben buna yağı az fazla ama ben birkaç zamandır yiyorum alıştırmam lazım kendimi biranda geçmek istemiyorum), süt, kepek ekmek, biber, soğan, taze kuzu kulağı (ekşi ot), salatalık, havuç, dukanella, salam bütün bunları gün içinde yedim ama baya baya yedim yani iki defa yürüyüşe çıktım ama olmamış kandıramadım. Dün kendime yeni çanta aldım stres yaptım eşim ekstreyi görünce beni baya baya bir zayıflatır da onun stresini yaptım sanırım. Bugün spor günüm kesin oynanacak, yarın yüzmeye gidecem bu +1000den kurtulmam lazım.
Kızlar dün çupra almıştım, aliminyum folyoya az yağ yaptım soğanları kalın kalın kestim üzerine balıkları yerleştirdim, içine de soğan halkası yapıp pişirdim çok lezzetli oldu ama çupramız bi değişikti uzun zamandır böyle bişi yememiştim çok beğendim hele hele ben sevmem yani levrektir, çupradır haftaya zarganam geliyor, zeynepti sanırım zarganayı biz balık tutmakta kullanıyoz diye ama bak apartman tepelerinden benim geçtiğim sokaklara da assalar beni de yakalarlar o derece yani ben çok seviyorum o mereti ayyy hala yemeden içmeden konuşuyorum ben ya ayıp bana ayıp.
Dünki ekmeğim
2 kaşık kepek
1 kaşık süt tozu
1 kaşıktan azbiraz az nişasta
mahlep, tuz kabartma tozu
1,5 kaşık kadar yoğurt
bir yumurta
karıştırılır kek kalıplarına muffinde olur dökülüp pişirilir afiyetle yenilir güzel di hele bir günlük limitlerim kadar dı ya tam yetti bana (8 tane falan olmuştu:37: abarttım biraz ama olsun)
Kabaklarım bizar kalıncaydı böyle cips gibi olmamış ama güzel olmuş yinede yanında yoğurt ve domatesli biberiyeli sarımsaklı acısosla pek fena gitti
yine çok yazdım ben bi mesaj daha yazayım bari burası fena doldu

biraz abartmismisin ne diyecegim ama sebze cok yenildiginde evet bende +1000 gordugum olmustu..birde ben suna inanmaya basladim fazla spor yapincada kaslar su tutuyor sende dikkat et bence.baktim 3-4 gun yogun spor yapinca bi sisiyorum bende arastirdim evet dogruymus..ozellikle bacaklarim kaslidir su oralarda tutuluyor..ama sen telafi edersin bu + 1000 i o irade var sende..sen ne +1000 ler yok etttinki bunuda halledersin...

ayyy gercektenmi ,bende once hamile kalda cook gulerim valla :9:olacagi varsa olsun canim madem pasada kardesler istiyor bide ikiz olsun insalllah..kiz bak ozaman dukan yapip hamile kalanlar topigini acariz :9:

Selam kızlar iyi haftalarr.. :16:

Dün bekledim sizi bekledim ama tam ben gitmişim siz gelmişsiniz :1:

Neyse sonra yakalarım artık sizi :4: Önce kaçamak yaanlara sevgiler.. Bende + lardayım pasta beni bitirdi..:43: Kırıntı mırıntı da olsa cısss..
Bakalım inşallah bu hafta toparlarım..

İsabel kuzum bence de hemen başla çalışmalara.. Birde dukanı tamamen bırakmadan da devam edebilirsin bence.. Şu facedeki Melisi bilyor musun? Hani benimle zayıflayanlar grubundaki.. O hatun hergün sebze yiyor yani PS yapıyor, üstüne normal süt ürünleri kullanıyor(birtek kaşarı light) ve arada mevyesini de yiyor.. Vee hala kilo vermeye devam ediyor.. Hani şu dukanın kitaptada bahsettiği değiştirilmiş (hamileler için olandı sanırım) türden olandan yapıyor..
Bence çalışmalarla birlikte sende bu düzene geçebilirsin.. Anladığım kadarı ile SP günleri birtek metabolizma için tehlike oluşturan..

Birde tabi şu zehir :ssz: Ondan da en kısa zamanda kurtulursun inşallah.. İstersen bir doktora görün durumunu anlat sana ilaç desteği verebiliyorlar bu konuda.. Gerçi Fransada nasıl işliyor bilmiyorum ama.. Birde Folik asit istersin o da doğurganlığı arttıran ve hamile kalma olasılığını yükselten birşey..
Benimkile sadece fikir yine en doğrusunu sen bilirsin canım benim :54:

Bu arada cyy nasıl gidiyor düğün bakimm??

Çiğdem çok yeme kızz.. Valla öbür topikte daldım artık kızlara atak matak yok yedikte almadık oh oh derlerken benim tepem attı.. :1:
Bak ben azıcık yedim halime bak +1000 üstü diyeyim :53:

Zeynepçim zaten anasının dizinin dibinde dinleniyor, iyice zayıflarda gelir şimdi :1: Şaka kız şaka kızma bana olur muu :26:.. Seviyom hepinizi :29:

winni cigim bende dunden beri arastiriyorum notlar aliyorum hamilelikte dukan ile ilgili olarak evet aynen senin soylediginn gibi yapiliyor..dukan bazi eklemeler getirmis gerci yeni duzenlemelerle saf protein gununu kaldirmis falan..sonra dukan hamilelikte sadece 10-12 maksimum kilo almayi vadediyor..diger olayida hemen halletmem lazim :ssz:ben hep ben birakabilirim diye dusunuyorum yine oyle olacak insallah cunku isin ucunda cok istedigin birsey olunca birakiliyor birakilmasinada kilo olarak yansiyor bana onuda sanirim bu kez dukan ile basaracagim..ben yaklasik 3 aydir vitamin ile birlikte folik asitte baslamistim kullaniyorum yani..cunku gebelik dusunmeden 6 ay once baslamak gerekiyor ,gerci ben yaklasik 2 yildir folik asidi hic birakmadim gibide bisey oldu..

+100 icin cigdemi takibe al sen o ne yaparsa sende yap :13:

merhaba canım, bende senin gibiyim suan 64 kiloyum boyum 170cm, ve eşimle bizde bebek istiyoruz fakat eşim tipik erkek sendromunu yaşıyor Korkuyor:) neyse... ben bebeğin burcu ne olmasını istediğimi hesaplıyorum aslında...

hani sende burcları çok seviyorsun ya...ona göre belki kendinize bir yön cize bilirsin.... tabiikide ilkönce allahın izni ile sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat olsun inşallah da...burclara bende inanıyorum..:) kendim ikizler ve yükselenim aslan...eşimde başak ya hani...bebiş de buna yakın olsun istiyorum:)

esinin korkmasi normal ama hamile kalinca degisiyorlar emin ol..senden daha cok isteyen hale geliyorlar.tavsiyem ona cok belli etme asiri istedigini simdilik sonra yumurtlama doneminde iliskiye girdiginizdede soyleme hersey bitsin hamile kaldigini ogrendiginde soyle.yoksa stres oluyorlar ..ilk aylardada belki degil ama ne zamanki ultrasonda goruyorlar heyecanlarida basliyor..

ayy sorma o burc isini ya diger ikisindede hesaplayarak yapmistim ama sonuclar kotu olunca allahin isine karismamaya karar verdim..ama bak yine ilk hesaplayarak hamile kaldigim aydayim ve yine bir hamilelik planliyorum:18:sen ikizler ve basak icin kacirmissin ama ancak yinede bu ay hamile kalabilirsen terazi yada akrep olarak size yakin bir tarihte dogurabilirsin..yinede iste hersey allahin uygun gordugu sekilde oluyor..

canım arkadaşlar (sıcaklığınız çok şeker çokçokçoook hoşuma gitti) bu ötürden sizlere arkadaşlar olarak hitap etmek istedim:)

eti nin lisabele nasıl 2.5kilo verdiğini tarif ettiği bir yorum var, okuyanlar hatırlıyordur,
ya arkadaşlar, günboyunca yediklerinizi yazıyorsunuz ya, işte ben sanki sizlerden hep daha çok yiyorum sanki:( bende Eti gibi sık sık yiyorum.
hatta yazın işarkadaşlarımla yemeğe çıktığımda onlardan hep ''ay bukadar yiyorsun sen nasıl zayıf kalıyorsun'' demelerinden okadar rahatsız olmuştumki, hakkikatten bende bir sıkıntı var, bukadar yiyipde kilo almamak nasıl olur diye diye kendime pisikolojik baskı yaptım resmen ve kilo aldım:( şimdi hedefim 60kiloya düşmek, (normalinde 62-64 arası gidip geliyorum) ama dukan ile alışık olduğumdan dahada düşüğünü istiyorum, hepinize iradeli bol eksili tartılar dilerim....

esinin korkmasi normal ama hamile kalinca degisiyorlar emin ol..senden daha cok isteyen hale geliyorlar.tavsiyem ona cok belli etme asiri istedigini simdilik sonra yumurtlama doneminde iliskiye girdiginizdede soyleme hersey bitsin hamile kaldigini ogrendiginde soyle.yoksa stres oluyorlar ..ilk aylardada belki degil ama ne zamanki ultrasonda goruyorlar heyecanlarida basliyor..

ayy sorma o burc isini ya diger ikisindede hesaplayarak yapmistim ama sonuclar kotu olunca allahin isine karismamaya karar verdim..ama bak yine ilk hesaplayarak hamile kaldigim aydayim ve yine bir hamilelik planliyorum:18:sen ikizler ve basak icin kacirmissin ama ancak yinede bu ay hamile kalabilirsen terazi yada akrep olarak size yakin bir tarihte dogurabilirsin..yinede iste hersey allahin uygun gordugu sekilde oluyor..
[/QUOTE]

lisacıııım, varya geçen ay gecikti... ay beni sardı birheyecan anlatamam,(günügününe geldiği için ve hicbir symptom oladığı için) dedimki ahanda tuttu:-D ikinci gün eşime dedim.... ay demez olaydım...akşam arkadaşına demezmi amca oluyorsun,ertesi gün 3.gün demezmi komsularımıza:( utandııım yerin dibine girdim, ve o günü geldi:((( rezil olmam yetti bana.... dediğin gibi meğersem o bendende çok istiyormuş!!! demezmi ağızıma çaldın balı, sonrada tadı damağımda kaldı:))) neyse, hayırlısı allahtan dediğin gibi, herşeyin yerini ve zamanını o daha iyi bilir.

canım arkadaşlar (sıcaklığınız çok şeker çokçokçoook hoşuma gitti) bu ötürden sizlere arkadaşlar olarak hitap etmek istedim:)

eti nin lisabele nasıl 2.5kilo verdiğini tarif ettiği bir yorum var, okuyanlar hatırlıyordur,
ya arkadaşlar, günboyunca yediklerinizi yazıyorsunuz ya, işte ben sanki sizlerden hep daha çok yiyorum sanki:( bende Eti gibi sık sık yiyorum.
hatta yazın işarkadaşlarımla yemeğe çıktığımda onlardan hep ''ay bukadar yiyorsun sen nasıl zayıf kalıyorsun'' demelerinden okadar rahatsız olmuştumki, hakkikatten bende bir sıkıntı var, bukadar yiyipde kilo almamak nasıl olur diye diye kendime pisikolojik baskı yaptım resmen ve kilo aldım:( şimdi hedefim 60kiloya düşmek, (normalinde 62-64 arası gidip geliyorum) ama dukan ile alışık olduğumdan dahada düşüğünü istiyorum, hepinize iradeli bol eksili tartılar dilerim....
hayatim etateta dukan yaparken veriyormus o 2.5 kiloyu.az az SIK SIK yiyormus..bu sekilde yiyorsan bir sakincasi olmaz..ama her yediginde dolu dolu yiyorsan bu dogru degil..sanada iradeli gunler - li gunler canim..

lisacıııım, varya geçen ay gecikti... ay beni sardı birheyecan anlatamam,(günügününe geldiği için ve hicbir symptom oladığı için) dedimki ahanda tuttu:-D ikinci gün eşime dedim.... ay demez olaydım...akşam arkadaşına demezmi amca oluyorsun,ertesi gün 3.gün demezmi komsularımıza:( utandııım yerin dibine girdim, ve o günü geldi:((( rezil olmam yetti bana.... dediğin gibi meğersem o bendende çok istiyormuş!!! demezmi ağızıma çaldın balı, sonrada tadı damağımda kaldı:))) neyse, hayırlısı allahtan dediğin gibi, herşeyin yerini ve zamanını o daha iyi bilir.[/QUOTE]
biliyorum ve anliyorum seni..insan heyecanina yenik dusebiliyor..ama bak ogrendin iste daha tedbirli davran..hamileligini ultrasonda gordukten sonra acikla ailene yakinlarina...tecrube konusuyor emin ol.hatta ben karar verdim bir sure soylmeyecegim esim disindakilere.insallah saglikli,hayirli bebeklerimiz olur..

YAAA sen ne tatlı ne içtensin canım yaaa:) maşallah kalbin çok güzel..... nerdeyse tüm yorumlarınızı okudum ve beni çok güldürüyorsunuz arkadaşlar!!!!!
hele fransadan katılan arkadaşımız lisabel.... oda çok şeker:)

ısparta güzeli....hadi hayırlısı ....eğer +tiv cıkacaksa da ne güzel..:) paşana verdiğin sözü tutmuş olursun:)

fazla meraklandırma bizi....

yazıyom yazıyom paylaşamıyom deneme deneme bir iki teşekkür ederim canım o senin elitliğin :1: hoşgeldin topikimize hayırlı uğurlu olsun.
Benim lisa gibi takvim tutabileceğim ovülasyon hesaplayabileceğim düzenli regl hayatım hiiiiiç olmadı onun için sallapati gidiyorum tutmuşta olabilirrrr tutmamışta haftaya belli olur, kasık ağrım var biraz ama koşturmaktan da olabiliiiir olmayadabiliiiir, taş düşebülüüür, ayı çıkabülüüüür yani o hesap

etimi öğlen yedim öğleden sonrada götürdüklerimi yedim sonra spora gittim 1,5 saat koşturdum ama terleyemedim vücut alıştı sanırım sonra birde dizimi incittim, yarın yüzme oda birbuçuk saat sürecek inşallah bu 1000 ya gidecek yada gidecek başka alternatifi yok, perşembeye birde - kilo bildircem Allah'ın izniyle. Eeee nerdesiniz cyy ve zeyneple uzun süredir denkgelemedim lisam ve serap uğrarlar gibi geliyor ben burdayım, yeğenim var oğlanı oyalıyor eşim diğer tarafta bilg başında ben okuldan 3. bilgisayarı getirdim sırf laklak yapacaz diye. Hadi geliiin

Lisa o çeneyle eriyecek olsam ben ohoooooo bazen olur bi 5 kilo gitmesi lazım günde. iki saatten 4 sınıfa gündüz anlatıyorum 2 sınıfa da akşam anlatıyorum derse sen hesapla yani artık son saatte ses mes kalmıyor bende eeee benimkiler bebe değilki arada muhabbet edecen de sıkmayacan sonra o muhabbetin başını asla bırakamazsın makaraya sarıldınmı bitmişsindir seni deneyip dururlar oyyyy ne maceralar atlatıyorum ben hem bak sana bişi diyecem benim çenemin cidden kemiği yok espri değil ama cidden kıkırdak doku varmış eklem yerlerimde bu şimdilik bişi yapmıyor ama yaşlandığım zaman sorun olabilirmiş hehehehe ben her dişçiye gittiğimde asistanlar toplanır başımda kütlüyormu sağ sol yapın açın kapayın kitleme varmı aaaaaa kütürdüyor diye yani çenemle dalga geçme gülümmmm tescillli benim çenem heheheheheheheheh

Bugünkü menümü bildiriyorum..

Uyanınca 1 Büyük bardak sirkeli su
Sabah: Dukan ekmeği, 1 yumurta beyazı..
Ara: Az Peynir + 2 Bardak Yeşil Çay
Öğlen: Tavuk göğsü, 2 kornişon ve az yoğurttan oluşan salatam
Ara yoğurt ve 1 yumurta beyazı daha :1: Az Sütlü Neskafe + 1 Soda
Akşam: Tavada pişmiş tavuk göğsü, biraz light kaşar ve dünden kalma çeyrek çipura.. 1 Dilim Dukan ekmeği, 1 Bardak Light Gazoz

Sabah 10 dk öğlen 20 dk ve akşam dönüşte de 10 dk yürüyüş yapabildim sadece.. Toplamda şimdiye kadar 1,5 litre de su içtim..

Görüldüğü üzere benim her zaman ki gibi sabah az ile başlayıp akşam zıvanadan çıkan bir yeme düzenim var..
Bu akşam yemeklerini de en erken 8 de yiyebiliyorum.. Yanlışımı biliyorum ama bunu değiştiremedim nedense.. :50:

Birazdan da tarçınlı muhallebimsi şeyi yerim..
Bana en az zarar veren bu tatlı oluyor..
İçinde light süt, tatlandırıcı, aroma, tarçın ve jelatin var..

Yatmaan da karbonatlı su mu yapsam acaba:44:

Bu arada akşam aç karnına 68 çıktım tartıda..:43: Umarım toparlarım, birdaha tadına bile bakmayacağım yasak hiç bir şeyin :43:

Afiyet ollsun winnie bende aynen senin gibiyim ya su aksam aranmaari bozuyo konsantrasyonumu light kasar oldumu bitiyo olay zaten kes kes ye modundayim bide nescafe o durduruyo bakalim deniyorum kahvesiz su fazlayi atsammm

yazıyom yazıyom paylaşamıyom deneme deneme bir iki teşekkür ederim canım o senin elitliğin :1: hoşgeldin topikimize hayırlı uğurlu olsun.
Benim lisa gibi takvim tutabileceğim ovülasyon hesaplayabileceğim düzenli regl hayatım hiiiiiç olmadı onun için sallapati gidiyorum tutmuşta olabilirrrr tutmamışta haftaya belli olur, kasık ağrım var biraz ama koşturmaktan da olabiliiiir olmayadabiliiiir, taş düşebülüüür, ayı çıkabülüüüür yani o hesap
bacim bence sen hamilesin kisss:emir_bebek::emir_bebek:ay dur benide bekle birlikte buyutecegiz insallah :1:reglin ne zaman bitti senin:26:
etimi öğlen yedim öğleden sonrada götürdüklerimi yedim sonra spora gittim 1,5 saat koşturdum ama terleyemedim vücut alıştı sanırım sonra birde dizimi incittim, yarın yüzme oda birbuçuk saat sürecek inşallah bu 1000 ya gidecek yada gidecek başka alternatifi yok, perşembeye birde - kilo bildircem Allah'ın izniyle. Eeee nerdesiniz cyy ve zeyneple uzun süredir denkgelemedim lisam ve serap uğrarlar gibi geliyor ben burdayım, yeğenim var oğlanı oyalıyor eşim diğer tarafta bilg başında ben okuldan 3. bilgisayarı getirdim sırf laklak yapacaz diye. Hadi geliiin

Lisa o çeneyle eriyecek olsam ben ohoooooo bazen olur bi 5 kilo gitmesi lazım günde. iki saatten 4 sınıfa gündüz anlatıyorum 2 sınıfa da akşam anlatıyorum derse sen hesapla yani artık son saatte ses mes kalmıyor bende eeee benimkiler bebe değilki arada muhabbet edecen de sıkmayacan sonra o muhabbetin başını asla bırakamazsın makaraya sarıldınmı bitmişsindir seni deneyip dururlar oyyyy ne maceralar atlatıyorum ben hem bak sana bişi diyecem benim çenemin cidden kemiği yok espri değil ama cidden kıkırdak doku varmış eklem yerlerimde bu şimdilik bişi yapmıyor ama yaşlandığım zaman sorun olabilirmiş hehehehe ben her dişçiye gittiğimde asistanlar toplanır başımda kütlüyormu sağ sol yapın açın kapayın kitleme varmı aaaaaa kütürdüyor diye yani çenemle dalga geçme gülümmmm tescillli benim çenem heheheheheheheheh

valla yazmayla konusmaylada kilo verilseydi keske simdiye incecik olmustuk hepimiz :24:spordan once bir bardak yesil cay ic metabolizmayi hizlandiriyor ve deli gibi terletiyor.ben yaklasik 2 aydir spor yapiyorum hala terliyorum deli gibi :27:

evet senin ogrenciler buyuk oldugundan dikkatli olmakta fayda var...aslinda zordur universite,lise ogretmenligi bu yastaki insanlar genelde hinlik pesinde olurlar(bazilari) surekli ortami kaynatmak derdindelerdir..iste o dengeyide yurdumun senin gibi sabirli ogretmenleri koruyor :72:ayyy cene isine cok guldum demek gercekmis senin cenenin kemigi yokmus :27:neyse ben seni boyle seviyom canimcigim :16:
Bugünkü menümü bildiriyorum..

Uyanınca 1 Büyük bardak sirkeli su
Sabah: Dukan ekmeği, 1 yumurta beyazı..
Ara: Az Peynir + 2 Bardak Yeşil Çay
Öğlen: Tavuk göğsü, 2 kornişon ve az yoğurttan oluşan salatam
Ara yoğurt ve 1 yumurta beyazı daha :1: Az Sütlü Neskafe + 1 Soda
Akşam: Tavada pişmiş tavuk göğsü, biraz light kaşar ve dünden kalma çeyrek çipura.. 1 Dilim Dukan ekmeği, 1 Bardak Light Gazoz

Sabah 10 dk öğlen 20 dk ve akşam dönüşte de 10 dk yürüyüş yapabildim sadece.. Toplamda şimdiye kadar 1,5 litre de su içtim..

Görüldüğü üzere benim her zaman ki gibi sabah az ile başlayıp akşam zıvanadan çıkan bir yeme düzenim var..
Bu akşam yemeklerini de en erken 8 de yiyebiliyorum.. Yanlışımı biliyorum ama bunu değiştiremedim nedense.. :50:

Birazdan da tarçınlı muhallebimsi şeyi yerim..
Bana en az zarar veren bu tatlı oluyor..
İçinde light süt, tatlandırıcı, aroma, tarçın ve jelatin var..

Yatmaan da karbonatlı su mu yapsam acaba:44:

Bu arada akşam aç karnına 68 çıktım tartıda..:43: Umarım toparlarım, birdaha tadına bile bakmayacağım yasak hiç bir şeyin :43:

ya evet aslina menune bakinca iyi gorundu gozume sadece sabaha jambon,peynir falan eklesen biraz daha iyi olabilir.sonucta menun dukana en uygun menu iste ..aksamda zivanadan cikiyorsun ama yediginde yine cok bisey yok vede hepsi protein..dukanin istedigi sey ve onunda ornek menulerine bakarsan sabahta bisey yok ama ogle ve aksam full..eda teyze soylemisti o senin vede daha dogrusu benim tersimiz yonunde besleniyormu ve cok hizli kilo vermis.banada hep soylerdi sabahi arttir,ogel biraz daha az vede aksam en azi ye diye..gec yemek yiyorsun ama yatmadan 2-3 saat onceye denk geliyorsa ondada sorun yok..bence senin duraklamalarinin sebebi bunlar degil canim.en son sarabi ne zaman goturdun sen onu soyle :4:ne sanslisinki tatlilar sana zarar vermiyor bende duraklama yapiyor ya :14:

Çiğdem valla senin yorgunluğuna akşama yemen normalde ben bütün gün oturarak çalışıyorum bana ne oluyorsa artık :1:

İsabel canım normalde sabahları 2 dilim hindi yada tavuk jambon alıyorum ama bu sabah markete uğramaya vaktim olmadı direkt işe gidince de böyle oldu..
İşyerinde haftada 1 litre süt 1-2 kilo yoğurt 1 pakette jambon bitiriyorum.. Arada ste kakao tatlandırıcı yapıyorum ama o biraz duraklatıyor.. :50:
Bu jelatinli pişirilerek yapılan pek duraklatmıyor gibi sanki.. Bana mısır nişastası yada kakao cıss..:45:
O dediğin kırmızı şarapları da içeli hmm.:44: Biri yılbaşından önceydi sanırım 2 kadehte yılbaşında içtim valla hepsi o kadar.. :18:
Kaç haftadır tutuyorum kendimi.. Hatta bir iki kız kıza dışarı çıkma denemesi de hüsranla sonuçlandı..
Neyse sanırım bu 68 beni geri geri çekiyor her seferinde geçen hafta da aynısı oldu sonra verdim.. Belki buralarda bir kırılma noktam vardı ne diyeyim.. :27:

Kendimi avuturum anca.. :1:

Bu arada youtube da leslie diye birini buldum 3 mil yaptım hatunla bacaklarım ağrıyor.. :21: Bakalım umarım sabaha güzel rakamlarla uyanırımm..

Ben bir duşa gireyim, birazda içeriye bakayım da :30:koca beni boşamadan kaçar gelirim yine.. :54:

Çiğdem valla senin yorgunluğuna akşama yemen normalde ben bütün gün oturarak çalışıyorum bana ne oluyorsa artık :1:

İsabel canım normalde sabahları 2 dilim hindi yada tavuk jambon alıyorum ama bu sabah markete uğramaya vaktim olmadı direkt işe gidince de böyle oldu..
İşyerinde haftada 1 litre süt 1-2 kilo yoğurt 1 pakette jambon bitiriyorum.. Arada ste kakao tatlandırıcı yapıyorum ama o biraz duraklatıyor.. :50:
Bu jelatinli pişirilerek yapılan pek duraklatmıyor gibi sanki.. Bana mısır nişastası yada kakao cıss..:45:
O dediğin kırmızı şarapları da içeli hmm.:44: Biri yılbaşından önceydi sanırım 2 kadehte yılbaşında içtim valla hepsi o kadar.. :18:
Kaç haftadır tutuyorum kendimi.. Hatta bir iki kız kıza dışarı çıkma denemesi de hüsranla sonuçlandı..
Neyse sanırım bu 68 beni geri geri çekiyor her seferinde geçen hafta da aynısı oldu sonra verdim.. Belki buralarda bir kırılma noktam vardı ne diyeyim.. :27:

Kendimi avuturum anca.. :1:

Bu arada youtube da leslie diye birini buldum 3 mil yaptım hatunla bacaklarım ağrıyor.. :21: Bakalım umarım sabaha güzel rakamlarla uyanırımm..

Ben bir duşa gireyim, birazda içeriye bakayım da :30:koca beni boşamadan kaçar gelirim yine.. :54:

ya iste senin sorunun hareketsizlik olabilir bu durumda..cunku baska bir nedeni yok goruyorum..neyse sarap degilmis suclu cunku yilbasinda icilen sarap ne kaninda ne idrarinda izmir kanalizosyonundan denize dokuleli bile hayli zaman gecmis :9:bu durumda bence kesinlike hareketsizlik,yaptigin ufak tirtiklama kacamagiki o hemen yansimaz...iyice dikat et bakayim sende duraklama yapan seyi bulmaya calis ona gore tedbirini alabilirsin..ben artik biliyorum mesela sut,nescafe,tatlandirici ile yapilan her turlu tatli bana duraklama yapiyor.sanirim keten tohumuda ama onu henuz netlestiremedim..

leslie yi cok duydum ben ve bircok kisidede ise yaradiginida...bunun mil,3 mil.5 mil seklinde kurlari varmis..hep duydumda bir girip bakamadim ne oluyor diye.ilgilenirsen bunun topigi de var canim onlara bir bak istersen..

valla kocalarin bosuyacagi kesin bizi adamlar isyanda :4:

bende sabah uyaninca ilik elma sirkeli su (bu arada dun gece yatmadan once yesil cay+zencefil karisimi ictim ve uykumu kacirdi uyudugumda sabah 5 ti uyandigimdada 12 gibi..)

sabah-ogle:dukan ekmekle peynirli tost+2 yumurta+2 dilim tavuk fume

aksam:biftek+ayran

3 lt su+3 yesil cay+1.5 saat spor...

Jelatini kullanirken ki olcun ne ben beceremedium oni bir ayrintilica yazsan muhallebi tarifi falan pek makbule gececek ne kdr katiyorsun ne kadaar sut hangi asamadaa nasil koyulasiyor hadi canim be bi muhaallebi de ben yaam duraklatmaayan cinsten. Yarin yuzmeden once iceyim bende yesil cay bakalim suda terleyecekmiyim :) telden yazdim tuslar bozuk azcik kotu oldu ozuurrrr

Son düzenleme:
Jelatini kullanirken ki olcun ne ben beceremedium oni bir ayrintilica yazsan muhallebi tarifi falan pek makbule gececek ne kdr katiyorsun ne kadaar sut hangi asamadaa nasil koyulasiyor hadi canim be bi muhaallebi de ben yaam duraklatmaayan cinsten. Yarin yuzmeden once iceyim bende yesil cay bakalim suda terleyecekmiyim :) telden yazdim tuslar bozuk azcik kotu oldu ozuurrrr

ayyy suda terleme isi bitirdi beni :60::60::60:yaptin yine yapacagini

Merhaba canlar:3:
Ben geldim ama malum saat pek bi geç :1: sizler uykudasınız büyük ihtimalle ya da sporda :17:
Çarşamba günkü kaçamaktan sonra ben bir dağıttım pir dağıttım kızlar :50:
Perşembe ps gibi geçti derken cuma zıvanadan çıktım yine :53:
Anlayacağınız üzere inanılmaz bi vicdan azabı ve başarısızlık hissinin peşi sıra cumarteside itibaren iyiyim çok şükür :34:
Sınırlı izinli kullanmadan devam ettim 3 gündür...
Ama kafam çok bozuktu kendime...çok kızdım söylendim...
O kadar bozuktu ki kafam sizi okusamda cevap yazamıyor ya da beğenemiyordum...
Neden böyle derken şimdi farkettim üye girişi yapmadan sayfada dolanıyormuşum...
Saf saf soruyorum bi de "n'oldu sayfaya ya diye"...
Üstüne üstlük yorumları okuyorum yazılanlara anlam veremiyorum şöyle ki:
Çiğdem "etimi yedim " yazmış ya ben "bu ETİMİ nasıl bişey acaba:26: ne yemiş ki:53:"
anlamında manasızca sorular sorarak şuursuzca dolanıyorum :60:

Neyse sanırım kendime gelmişim ki bunların farkına varabilmişim...
Ders çalışmak iyi geldi demek ki :21: zihnim açıldı ayol :9:
Kullanmaya kullanmaya paslanmış meğersem :17:

Yeterince çalıştım:32:...Şimdi gidip uyuyayım:34:...
Yarın görüşürüz inşallah:16:...
Öpüldünüz canlarım :54:

Back
X