Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

ne eksisi arkadaşım
+ gördüm hemde 2 kiloya yakın
tamam wc ye giremedim yine ondandır birazı ama en az 1,5 kilo fazlam var
hemen dukanın psikopatçasını uygulmaya geçtim
sakın bana yapma demeyin
haftaya kayınvalidemler gelecek ve en az 15 gün buradalar
onlar gelene kadar bu + ları vermem lazım
yapabileceğimin en iyisini yapmam lazım
kocamın gelmesine tam 1,5 ay kaldı
benim 70 i görmem lazım

psikopatçasını uygulama tatlım :) dikkat et verirsin psikopatçasını dikkat edipte veremediğin zamanlara sakla emi birde yumruk falan yapıp zorlarsın vücudunu iyiden iyiye yavaşlar sen rutinine gir onlar gayet normal hava değişikliği eee haliyle yeme düzeni değişikliği kaldığın yerden devam et hem bak daha 1,5 ay var asıl önemli olana rahat rahat verirsin istediğin kiloyu nisan sonuna ben güçlendirmeye geçeceğim inşallah eşimden ambargoyu yedim bugün 78 de duracaksın dedi bakalım evlilik yıldönümümüzde yemeğe çıkaracak beni o zaman güçlendirmeye geçeceğim bende şimdiden menüyü düşünüyorum ızgara zaten olur ama yanına un kurabiyesi hayallerim var hediye olarak iyisinden un kurabiyesi ayarla bana dahada bişi istemem dedim. Sen dikkat etmeye başla zaten gidecektir tatlım kaçamakları sıfırla yeme içmeni düzene sok bugün winnie güzel birşeyden bahsetti onun izindeyim bende yarın başlayacağım inşallah sanada anlatsın girdiğinde narçayıydı sanırsam

Selam kızlar :16:

İşler mişler üstü grip zar zor okuyorum olanları..

Çiğdemcimle bugün face de konuştuk biraz özlemişim.. Herkesler bir yoğun bir uzak..

Cyy canım bak senin yapabileceğin en iyi şey beyaz bir gün yapmak.. Hani sınırlı izinli dahi olmayan saf protein günü.. Yoksa sebze yemek yada yememek çokta gidişatı değiştirmiyor.. Gidişi değiştiren sınırlı izinliler.. Kakao, mısır nişastası hatta bugün çiğdemden öğrendiğim ve şaşırdığım kahve..

Ben bugün şu facedeki grupta Nar şerbeti ile ilgili; süper, muhteşem etc bilmemne diye yazılanları okudum.. Dedim nedir bu bir baktım ki çaymış..

Hemen tarif:
Hübiskus, yeşilçay ve kuşburnu.. Bu üçünü kaynatıp yeşil çay hakkı yerine bu karışımı içiyorlarmış.. Günlük 1 litre kadar içen var ve okuduğuma göre herkes eski gördüm diye çığlık atıyor.. Yalnız daha ben denemedim onu da belirteyim.. Yarın en yakın aktardan bu hibisküs sorulacak o başka..

Bu arada hibusküs mü hibisküs mü ne zımbırtı ise.. Nar çiçeği demekmiş kızlar.. Ondan ismi nar şerbeti.. Öyle tatlı matlı bişey de değil..

Çiğdemcimle bugün face de konuştuk biraz özlemişim.. Herkesler bir yoğun bir uzak..

Cyy canım bak senin yapabileceğin en iyi şey beyaz bir gün yapmak.. Hani sınırlı izinli dahi olmayan saf protein günü.. Yoksa sebze yemek yada yememek çokta gidişatı değiştirmiyor.. Gidişi değiştiren sınırlı izinliler.. Kakao, mısır nişastası hatta bugün çiğdemden öğrendiğim ve şaşırdığım kahve..

Ben bugün şu facedeki grupta Nar şerbeti ile ilgili; süper, muhteşem etc bilmemne diye yazılanları okudum.. Dedim nedir bu bir baktım ki çaymış..

Hemen tarif:
Hübiskus, yeşilçay ve kuşburnu.. Bu üçünü kaynatıp yeşil çay hakkı yerine bu karışımı içiyorlarmış.. Günlük 1 litre kadar içen var ve okuduğuma göre herkes eski gördüm diye çığlık atıyor.. Yalnız daha ben denemedim onu da belirteyim.. Yarın en yakın aktardan bu hibisküs sorulacak o başka..

Bu arada hibusküs mü hibisküs mü ne zımbırtı ise.. Nar çiçeği demekmiş kızlar.. Ondan ismi nar şerbeti.. Öyle tatlı matlı bişey de değil..

selam winniecim

bende dediğin gibi yapıp bugünü tavukla bitirdim
yarın da tavuk yiyeceğim
çarşambaya da balık yerim inşallah
böylece üst üste birkaç gün beyaz yemiş olurum

dediğin karışımları hemen deneyeceğim

bu arada ben 1 haftadan fazladır yeşil çayı kestim
çünkü bazı bünyelerde kabızlık yapıyormuş ve sanırım bana da o yönde etki etti
ayıptır söylemesi yeşil çayı kestiğimden beri her gün düzenli olarak wc ye gittim
yarından itibaren günde 1 fincan içmeye devam edeceğim
bakalım wc problemim ne alemde olacak

selam winniecim

bende dediğin gibi yapıp bugünü tavukla bitirdim
yarın da tavuk yiyeceğim
çarşambaya da balık yerim inşallah
böylece üst üste birkaç gün beyaz yemiş olurum

dediğin karışımları hemen deneyeceğim

bu arada ben 1 haftadan fazladır yeşil çayı kestim
çünkü bazı bünyelerde kabızlık yapıyormuş ve sanırım bana da o yönde etki etti
ayıptır söylemesi yeşil çayı kestiğimden beri her gün düzenli olarak wc ye gittim
yarından itibaren günde 1 fincan içmeye devam edeceğim
bakalım wc problemim ne alemde olacak

Winnie bugün almak istedim çok ama olmadı bir türlü 2 gün istirahat verdi dr gözüm için yarın ilk işim çarşıya çıkıp hibiskus almak olacak sende dikkat et böyle kırmızımsı rengini alacakmışız ve paketten birini çıkarıp dilimize sürtünce hafif ekşimsi bir tat olacakmış yoksa ya tam demirli toprakta yetişmemiş yada bayatlamış olurmuş bakalım bende yarın sabahki yürüyüşümü aktara gitmekten yana kullanıcak
Cyy yani seninki bahstız bedevi misali bişi olmuş sanırım yeşil çayı millet bağırsakları düzenlesin diye içiyor sende kabızlık yapmış anah bende mi denesemki bu kabızlık olayı bitiriyor beni ben dukanellaylan çözüyorum ara sıra ama aybaşında takita toz tatlandırıcı alcam muhakkak onu yiyince 3 bardak form çayı içmiş gibi oluyorum ben ya bakalım hayırlısı...
Kızlar sabah hastanelerde olduğum için bişi yiyemedim bende öğlen çift porsiyon tavuk yedim akşamda bol söğüş soğan salatası ve tavuk haşlamayla light yoğurt yedim aralarda dün yapmış olduğum kakaolu bisküviden atıştırdım Hemen yazayım nasıl yaptığımı gece gece aklıma düşürdü birileri bişi yapmayı o kendini çok iyi biliyor enginardan girdi sahlepten çıktı en sonunda kahve dedi ve benim tavanlara çıkmama neden oldu üşenmedim bitürlü pişemeyen yemeğimin alt rafına uydurmasyon bbisküvilerimi soktum ama çok güzel oldular yani tam türk kahvesi yanı yencek bişi (neskafe içemiyomya türk kahvesine döndüm)

1 yk kepek
3 yk süt tozu
1 yk den hafif az tatlandırıcı (sıvı)
bir yumurta
1,5 yk yoğurt
yaklaşık 3 yk kadar lor peyniri
göz kararı süt yarım çay bardağı kadar diyeyim
yarım yk kakao
kabartma tozu
vanilya aroması
çırptım çırptım karıştırdım az bişi oldu birazda sıvıydı kaşıkla yağlı kağıdın üzerine yaya yaya koydum fırında güveç vardı 200 derecede öncelik güveçte olduğu için alt rafa bisküvilerimi yerleştirdim benim 8 tane falan çıktı ince ince yaydım 15-20 dakikada hazırdı bu arada fazla kabarmıyorlar hemen çıkardım sağuk bir yere aldım kuruttum baya baya bisküviydi ya hiç farkı yoktu hatta ben 4 ünü anca yemişimdir 4ü eşim ve ufaklık tarafından abur cubur gibi yendi... Aslında bundan süt dilimi de yapılabilir içine jelatinli veya nişastalı beyaz puding hazırlanabilir...

Çok geçmiş olsun Çiğdemcim..

Ben de bugün araştırdım hibiskusu.. Bir aktar kuşburnu ile karışık satıyordu ondan aldım ama emin de olamadım.. Tadı biraz ekşi içebilecek miyim bilmiyorum ama deneyeceğim bakalım.. Bu arada kuşburnu da bana çok ekşi gelir.. Bu da öyle ekşi bir çayyy.

kızlaar sakın bırakmayın diyeti.ben yazın başlayıp bir ay kadar yapıp 4 kilo vermiştim.ardından öyle bir bıraktımki hiç dikkat etmedim.ve şimdi o kilolarda dahil 3 kilo daha aldım.yazık ettim diyetime.bırakırsanızda dikkat edinki boşa gitmesin benim gibi:(

Winnie hibiskusumu aldim hatta soyle kusburnuyla karisimini aldimaz once kahvaltida bir bardak ictim guzel oldu 2 tk karisimdan 1 tk da yesil attim tatlandirici tabletle cok sevdim bir bardaktta hazir bekliyor sabah yuruyusu ve merdiven de ekledim oglen arkadaslarla cikcam caya bu arada asil bomba belki serapti ama sabah 81.1 gordum tartida dun baya yogundum onun etkisi heralde birde regl olsam daha ne olsun cok mutluyum

Isabel nerdesin yavvvv gel artik ozledim valla cyy egotrik ve zeyno icinde gecerliiii hadi kizlar son gunlerrr bunlar ama yarisin son gunleri devam edecezzzzz

Winnie hibiskusumu aldim hatta soyle kusburnuyla karisimini aldimaz once kahvaltida bir bardak ictim guzel oldu 2 tk karisimdan 1 tk da yesil attim tatlandirici tabletle cok sevdim bir bardaktta hazir bekliyor sabah yuruyusu ve merdiven de ekledim oglen arkadaslarla cikcam caya bu arada asil bomba belki serapti ama sabah 81.1 gordum tartida dun baya yogundum onun etkisi heralde birde regl olsam daha ne olsun cok mutluyum

Ben tadını pek beğenmedim :17:ne diyeyim.. Akşam 1 bardak içebildim sadece.. O da sulandıra sulandıra.. :50:

Sabah kalkınca da 1 bardak demledim aç karnına diktim kafaya içtim..
İşteyken yapamam galiba onu çünkü çok kırmızı bir şeyy boyuyor her bir tarafı..
Şişeye koyayım dedim dökülürse kötü olur..
Burda demlemeye kalsam alet edevat uygun değil..
Zaten sürekli piknik yapar moddayım biri birşey dermi diye geriliyorum..

Yani anlayacağın sabah akşam yapacağım..
İşyerinde de poşet çaya devam..
Geçen A101 den 5 li çay aldım.. Yeşil çaylı falan bişey.. Onu içerim artıkın..

Bu arada geceleri yatmadan karbonatlı suya devam.. 1 tatlı kaşığı 500 ml suya ekleyip içiyorum..
Yüzümdeki sivilcelere iyi geldi ama benim kilo vermem durduu :43: Hatta 67-68 arası dolanıyorum.. İnemedim bir türlüüü :53:

Spor yapamıyorum bu ara birde gribiz diye yattım galiba ondan :14:

Selam Kızlar,
dukan amcayla hayatıma devam
dün ve bugün maşallah güzel geçti

tatilde 700 gram almışım
dün sabah her zamanki saatte her zamanki tartımda her zamanki halimle tartıldım ve sadece 700 gram fazla çıktım
ona da şükür
15 şubat benim için bir hayal oldu
artık çok zorlanıyorum ama güçlendirmeye geçmeden 72 ye düşmem lazım
şu son 5 kilo da gitsin artık
lütfen
bana destek için söyleyeceğiz bişey varsa her türlü fikre açığım

Selam Kızlar,
dukan amcayla hayatıma devam
dün ve bugün maşallah güzel geçti

tatilde 700 gram almışım
dün sabah her zamanki saatte her zamanki tartımda her zamanki halimle tartıldım ve sadece 700 gram fazla çıktım
ona da şükür
15 şubat benim için bir hayal oldu
artık çok zorlanıyorum ama güçlendirmeye geçmeden 72 ye düşmem lazım
şu son 5 kilo da gitsin artık
lütfen
bana destek için söyleyeceğiz bişey varsa her türlü fikre açığım

Tatlım akşam yemek saatlerini erkene çek biraz o arada da bişi yememeye çalış birde yürüyüşünü yap karbonatlı su iç alkali için. Sebze günlerinde de ıspanak, mantar, salatalık, havuç dışına çıkmamaya ve bunları da az yemeye çalış sabah aç karnına dayanabiliyorsan yoğurt ye bağırsak düzenleyicini ihmal etme (kabızlık olmasın bu hafta) birde diğer tarafta nacizane arkadaş bişiden bahsetmiş bu durmayı engelleyen bir ilaçtan istersen onu dene vücudun kilo verirken kendini frenlemesini durduruyormuş (ben kimyasal herşeyden uzak dur derim ama hani) Ha biz bide bugün hibiskus çayına başladık winnieyle inşallah etkili olur yapabiliyorsan sende yap hibiskus kuşburnu ve yeşil çayla kokteyl hazırladım demledim içtim winnie facede takip ettiği grupta görmüş işe yarıyormuş zaten winnie dediyse gözüm kapalı uygularım (buradaki arkadaşlarım hepiniz için geçerli) o da baya baya etkiliymiş sende iç istersen nasılsa yeşil çay içmemiz gerekiyor sende duraklama yapıyormuş ya birde karışık dene bakalım belki ötekiler o duraklamayı keser. Başka başkaaaaa geceleri süt olayını kaldırdım ben biriki yudumla sınırlı tutuyorum gündüz içiyorum (asla vazgeçemem soğuk sütten) birdeeeee nescafe cıss oldu benim için şimdilik bu kadar tatlım aklıma gelirse kendi yaptıklarımı yazarım

GUNAAAYDIIIIIN CANLARIM :16::16:

Ozledim sizi vallahi..ama cok oksuz kalmis buralar :14:cyy,ego,winni,zeyno nerdesiniz niye hic yazmamissiniz:4:simdi baslayip okuyayim neler olup bitmis:68:gerci cok fazla sayfa yok hemen biter sanirim :51:

Kızlar :3:
Biri termalde, biri seyahatte, biri memleketinde,biri tatilde, biri de işinde ...Eee ben de evimde, her zaman ki gibi :1:
Canlar bugün tartı beni çok mutlu etti yaa 67.2 yi gördüm bu sabah :52:
Geçen haftaya göre -1300 gr daha vermişim çok şaşırdım:53::53::53:...
Hiç üst üste iki hafta böyle kilolar vermemiştim, çok mutlu oldum yaa :66::62::64:

Ayy yoksa ben de mi yarışı kazanabilir durumdayım :26:
Anam çok heyecan yaptım..Dur dur biraz da hırs yapayım ta :8: yarışı kazananlar arasına gireyim bari :34:

ego cugum bravoooo:nazar::nazar::nazar:cok sevindim senin adina.:46:yarisi hepimiz kazaniriz insallah diye umut ediyordumki sanirim ben ve cyy tatilin azizligine ugrayip basimizi yaktik cigdemde iyi gidiyor masallah ,winni cik okuduguma gore bir duraklama donemindeymis gerci gribin etkisini uzerinden atinca eksi goreceginden eminim..zeyno desen ortada yok :26:bizi yari yolda birakti sagolsun:4:umarim hepimiz istedigimiz kilolara geliriz.yaris bahanemizdi hep soyledik amac motivasyonla daha iyi duzenli kilo vermekti ama birinci olanida alkislariz valla :46:sen gercekten iyi verdin bu son iki haftada.su an kac kilo oldun bu durumda?cunku seninle basa bas gidiyorduk sanirim sen gectin beni:18:

Isabel kokusu geliyor kuzeybatidan kuzeybatidan eeee kizlar bildirimler nerdeee bekliyorum isabel yetisemezse cizelgeyi aksama ben yapayim esimin bilg. El koyuppp
hani nerde cizelge sevgili isparta guzeli :4:ama bos birakmamissin canim arkadasim buralari:16:digerlerinin sacini basini yolacagim :4:hani nerde motivasyon,nerde destek....cabuk donun hepiniz motivasyona ihtiyacimiz var
Selam kızlar çok yoğundum gelemedim.. Geldim; öpüyorum sizleri ve kaçıyorum :54:

İsabelim türkiye yolunda olacaktı.. Hatta gelmiş bile olabilir.. Eminim ilk fırsat bulduğunda bizlere havadisleri yazacaktır..

Görüşürüzzz.. :16:

winnim :16:turkiye yolu geldi gecti paris yollarina dustuk ve suan evdeyim..hic yazamadim kusura bakmayin vallahi firsat bulamadim :17:

Selam Kızlar,
düğündü cenazeydi, şubat tatiliydi derken saçmaladım biraz
o yüzden bu hafta da bildirim yapmadım çünkü haftaya perşembeye kadar tartılmama kararı aldım

artık evime dönüp dukanımı sporumu hakkıyla yapmak istiyorum inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
zaman daralıyor ve benim biraz daha zayıflamam lazım
desteğinizi benden esirgemeyin

ama güzel olan ne biliyor musunuz?
düğünümüzde ve dün kaybettiğimiz akrabamızın cenazesinde beni her gören herkes "aaaaaaa ne kadar zayıflamışsın, harikasın, daha fazla zayıflama artık vs vs vs" dedi.
bu süper.
dukan amcaya ve siz değerli arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.

bebem hosgeldin yine en son dugun donusunde birakmistim seni birde cenaze olmus sanirim,basinizsagolsun canim..

takma sen artilari vereceksin ve acigi kapatacaksin..asil biz sana tesekkur ederiz varliginla bizi mutlu ettigin icin :16:

ne eksisi arkadaşım
+ gördüm hemde 2 kiloya yakın
tamam wc ye giremedim yine ondandır birazı ama en az 1,5 kilo fazlam var
hemen dukanın psikopatçasını uygulmaya geçtim
sakın bana yapma demeyin
haftaya kayınvalidemler gelecek ve en az 15 gün buradalar
onlar gelene kadar bu + ları vermem lazım
yapabileceğimin en iyisini yapmam lazım
kocamın gelmesine tam 1,5 ay kaldı
benim 70 i görmem lazım

esinin gelme tarihi demekki net olarak 1.5 ay sonraya kaldi..bu kotu olmus tabiki ama senin onu istedigin sekilde karsilamak adina iyide olmus olabilir belki.cunku onu istedigin,hedefledigin kilo ile karsilayacaksin.ben kuaforumu sasirtmayi bu kadar onemsemisken senin kocani sasirtacak olman daha onemli.ve saskinliklarini gizlemediklerinde,sok olduklarinda insan cook mutlu oluyor:21:

Hemen tarif:

ayy evet dun face te cigdem soyledi bana yeni sihirli iksirimizi.:27::52:ayy bir gun once duymus olsam turkiyede bulurdum alirdim simdi bakalim burda bulmaya calisacagim..yanliz birsey sormak istiyorum hani sen okudun arastirdin ya bu konuyu;hamilelik dusunenlere ters tepkisi falan olurmuymus duydunmu boyle bisey..gerci yesil cay falan onerilmiyor boyle durumlarda.hayir hamile degilimde ya kalirsam diye :26:

Lisam gelmiş hoşgelmiiiş leeey leeeey dümü dümü ley kuaföre gitcem birazdan iki yazam dedim. 81.1 serap değilmiş kızlar bugünde 81,3 gördüm heheheheheh tamam doğru yoldayım hibiskuslu karışımı içiyorum şimdi yemekimle beraber winniem bunun yeme şeklini de bi yazsan yani yemeklerle içmenin sakıncası varmı ayyy dün gecede kıza soru sordum gece gündüz demeden habire soruyor diyecek Lisaaaam dün konuştuklarımıza baktınmı tatlım hani şu eczaneye sorulcak nacizane şeyi :)

Lisa canım hoş geldin :3::16:

Hibisküs hamilelere önerilmiyor diye duydum.. Düşük riski olabilirmiş.. Hamilelik düşünenlere kısmını bilmiyorum canım:50:
Ama tahminime göre düşük riski var ise hiç girişmemek daha hayırlı olabilir..

Lisam gelmiş hoşgelmiiiş leeey leeeey dümü dümü ley kuaföre gitcem birazdan iki yazam dedim. 81.1 serap değilmiş kızlar bugünde 81,3 gördüm heheheheheh tamam doğru yoldayım hibiskuslu karışımı içiyorum şimdi yemekimle beraber winniem bunun yeme şeklini de bi yazsan yani yemeklerle içmenin sakıncası varmı ayyy dün gecede kıza soru sordum gece gündüz demeden habire soruyor diyecek Lisaaaam dün konuştuklarımıza baktınmı tatlım hani şu eczaneye sorulcak nacizane şeyi :)

Aşkolsun Çiğdem soracaksın tabiii :9:

Bu çayı sabahtan demleyip akşama kadar içiyorlarmış.. Ama yemek öncesi sonrası gibi birşey duymadım.. Araştırayım biraz daha bakayımm:44:

Lisa canım hoş geldin :3::16:

Hibisküs hamilelere önerilmiyor diye duydum.. Düşük riski olabilirmiş.. Hamilelik düşünenlere kısmını bilmiyorum canım:50:
Ama tahminime göre düşük riski var ise hiç girişmemek daha hayırlı olabilir..

hos bulduk caniiiiim :16:
tamam canim ben risk almayayim henuz daha rahmime dusmemis bebegimi dusurmeyeyim simdiden :9:ben not aliyorum bunlarin hepsini ikinci dukan hakkima :34:

Lisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

şükür kavuşturana
walla sen yokken bomboş buralar
hiçbirimizin yazası gelmedi günlerdir
bakıyom bakıom kimse yazmıo bende yazmıom

Lisammmmm
motiveye ihtiyacım var
15 şubat hayalim olmadı o kesin
15 marta bir hayal bul bana ki ona ulaşmalıyım

Lisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

şükür kavuşturana
walla sen yokken bomboş buralar
hiçbirimizin yazası gelmedi günlerdir
bakıyom bakıom kimse yazmıo bende yazmıom

Lisammmmm
motiveye ihtiyacım var
15 şubat hayalim olmadı o kesin
15 marta bir hayal bul bana ki ona ulaşmalıyım

canimsin yaaa :16:ayy senide coook ozledim vallahi mahrum kaldik sendende neyse bitti sukur bu tatil ogretmenlere ve gurbetcilere yaramadi :4::9:

valla benimde ihtiyacim var soyledigin seye :27:hadi hepberaber motive olalim canlarim 15 subat gercekti hayal oldu :37:simdi 15 marta start veririz yarin 4 kiloda hedef koyariz basligida "15 marta dukan ile 4 kilo " deriz artikin :26:sen ne yaptin sekerim son olarak kac kilosun simdi yarin bildirimdede gorecegiz gercide ben bildirim yapacak yuzu kendimde bulurmuyum bilemiyorum:30:yarin yeni bir gun yeni hedefle yeni yarisla yola cikariz artikin.bu en zor donemimiz lakin motivasyonui yuksek tutmaliyiz..heeeeey ego,winni,cigdem,zeyno(gerci ondan umudumu kestimde :4:)daha cok destek verelim birbirimize..

cyy sen su bahsedilen hibiskus cayini basla olmazsa sonuclar supermis ben malum deneyemeyecegim :emir_bebek:

bos birakani yolarim soylemedi demeyin :4:

canimsin yaaa :16:ayy senide coook ozledim vallahi mahrum kaldik sendende neyse bitti sukur bu tatil ogretmenlere ve gurbetcilere yaramadi :4::9:

valla benimde ihtiyacim var soyledigin seye :27:hadi hepberaber motive olalim canlarim 15 subat gercekti hayal oldu :37:simdi 15 marta start veririz yarin 4 kiloda hedef koyariz basligida "15 marta dukan ile 4 kilo " deriz artikin :26:sen ne yaptin sekerim son olarak kac kilosun simdi yarin bildirimdede gorecegiz gercide ben bildirim yapacak yuzu kendimde bulurmuyum bilemiyorum:30:yarin yeni bir gun yeni hedefle yeni yarisla yola cikariz artikin.bu en zor donemimiz lakin motivasyonui yuksek tutmaliyiz..heeeeey ego,winni,cigdem,zeyno(gerci ondan umudumu kestimde :4:)daha cok destek verelim birbirimize..

cyy sen su bahsedilen hibiskus cayini basla olmazsa sonuclar supermis ben malum deneyemeyecegim :emir_bebek:

bos birakani yolarim soylemedi demeyin :4:

Benim Güzel Arkadaşım
walla senin motivene ihtiyacım varmış
oh be kendime geldim
yarın inş bugünkünden daha az çıkarım
bu arada ben yeşil çayı bıraktım
bıraktığımdan beri her gün wc ye gidiom
bana kabızlık yapan meğer oymuş.

15 mart cuma oluyo
bence biz 21 mart ı kendimize milat kabul edelim
21 mart biliyorsunuz ekinoks yani bahar gün dönümü, kuzey yarım kürede baharın ilk günü
21 mart bizim için bahar olsun
nasıl fikir ama?

ayrıca bişey yazıyom şimdi sana özelden
bi bak

Back
X