• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

bonjour à tous :3:

où êtes-vous? :26:

kacaklar sizi :4:

Merhaba kızlar;

Bugün iş biraz yoğun geçti.. Evde de oğlan biraz hasta diye erkenden yattık.. :94:Sonuç bu saatte kalktım hemen yazayım dedim..:27:

Cyy canım hoş geldin öncelikle.. :122:Allah içine sidirsin..:21:

Çiğdeeem bizim için de tatil yappp.. :124:Gördüm fotoları çok tatlısınız.. Öp oğluşunu maşallah..:55:

Ego canım.. Ayarlarız valla bişeyler..:82: Hatta imkan olsa da hep beraber çekilsek gerçekten süper olurdu..

Lisa canım gel sende senlede çekiliriz.. :115::12:Bu arada sen nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyor??

Zeynebim yine sessiz bir geldi gitti sanırım okuyamadım hepsini.. Umarım en kısa zamanda :73: kocişinle kavuşursun..

Bu saatte bu kadar yazabildim kızlar.. :2:Bir de ben de oğlandan grip kaptım sanrım.. Bakalım, bakalım hasta olmasam iyidir..

Özledim sizii bu hafta iş de yoğun gidiyor.. :126:Uğrayabildikçe yazarım, okurum.. :16: Öptüm hepiniziii :54:

Superdi ya istesem cikmazdi aksam hindi eti ve balik vardiii bol bol yedim tek negatifim baya baya diyet kola ictim yAaa icim yanmis kahvaltidayim yine hata yine hata cokelegin icinde yaprak findik varmissss kusmak istiyorummm eeee baya baya kahvalti yaptim ben yaaa pismaniiiimmmm karbonhidrat sifir ama yag biraz kacti heralde oyle sure sure yemedim ama omlet yedim krebimi getirmistim halbuki 3 ayin kendini kaybetmesini yasadim resmen gozum donduuu neyse az oldu insallah oz olmaz

Merhaba kızlar;

Bugün iş biraz yoğun geçti.. Evde de oğlan biraz hasta diye erkenden yattık.. :94:Sonuç bu saatte kalktım hemen yazayım dedim..:27:

Cyy canım hoş geldin öncelikle.. :122:Allah içine sidirsin..:21:

Çiğdeeem bizim için de tatil yappp.. :124:Gördüm fotoları çok tatlısınız.. Öp oğluşunu maşallah..:55:

Ego canım.. Ayarlarız valla bişeyler..:82: Hatta imkan olsa da hep beraber çekilsek gerçekten süper olurdu..

Lisa canım gel sende senlede çekiliriz.. :115::12:Bu arada sen nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyor??

Zeynebim yine sessiz bir geldi gitti sanırım okuyamadım hepsini.. Umarım en kısa zamanda :73: kocişinle kavuşursun..

Bu saatte bu kadar yazabildim kızlar.. :2:Bir de ben de oğlandan grip kaptım sanrım.. Bakalım, bakalım hasta olmasam iyidir..

Özledim sizii bu hafta iş de yoğun gidiyor.. :126:Uğrayabildikçe yazarım, okurum.. :16: Öptüm hepiniziii :54:

Gecmis olsun sana da ,yakisikliyada canim..dikat edin kendinize :2:

ben iyiyim sabah temizlik yaptim,simdi disari cikacagim kardesimin istedigi birsey vardi onu alacagim sonrada gelip valiz hazirlayacagim..insallah yarin turkiyedeyim..:21:oglen ucagimiz ..

Superdi ya istesem cikmazdi aksam hindi eti ve balik vardiii bol bol yedim tek negatifim baya baya diyet kola ictim yAaa icim yanmis kahvaltidayim yine hata yine hata cokelegin icinde yaprak findik varmissss kusmak istiyorummm eeee baya baya kahvalti yaptim ben yaaa pismaniiiimmmm karbonhidrat sifir ama yag biraz kacti heralde oyle sure sure yemedim ama omlet yedim krebimi getirmistim halbuki 3 ayin kendini kaybetmesini yasadim resmen gozum donduuu neyse az oldu insallah oz olmaz
aksam cok iyi olmusta ne o o diyet kola krizi :4:cokelegin icindeki yaprak findiktan bisey olmaz merak etme toplasan 2 findik anca eder.kusma sen afiyet seker olsun..ama dikkat et yoksa :4:allah tan iki gun kalacaksin 1 hafta falan olsaydi ne yapacaktin..simdi sira bende turkiyede nasil bir irade gosterecegim acep:18:tek yemek istedigim bir sey var citir citir bir simit..gelirken 3-5 getirip dondurucuya koyarim olmazsa sonra diyet sonrasi yerim :9:

Selam Kizlar,
2 gundur dukan a uygun bir hayat surduruyorum ama niye bilinmez berbat bir mide bulantim var.Sut icerek bastirmaya calisiyorum ama nafile.Bugun butun gun yattim.
Yarin kilo bildirimi yapmayi dusunmuyorum.
+ gorunce inancim ve iradem kiriliyor o yuzden evime gidinceye kadar tartilmak istemiyorum kizlar.umarim bana hak verirsiniz.

Selam Kizlar,
2 gundur dukan a uygun bir hayat surduruyorum ama niye bilinmez berbat bir mide bulantim var.Sut icerek bastirmaya calisiyorum ama nafile.Bugun butun gun yattim.
Yarin kilo bildirimi yapmayi dusunmuyorum.
+ gorunce inancim ve iradem kiriliyor o yuzden evime gidinceye kadar tartilmak istemiyorum kizlar.umarim bana hak verirsiniz.

valla sanmiyorum mide bulantinin dukan ile alakali oldugunu sonucta uzun suredir yapiyorsun sen bu rejimi..acaba degistirdigin sut yogurt gibi bir urununmu oldu?bide yesil cayi cok icersende yapiyor.yada ac karina icince falan..ama mide bulantini sutle bastirma zira sut boyle durumlarda bulantiyi kesmez arttirir canim....bol su ic soda falan tuket..zencefil iyi gelir diye biliyorum birde..
kilo bildirimi konusunda sen bilirsin canim,kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yap..+ lara takilmadan devam etmeni oneririm..:54::54:

Kızlar :3:
Biri termalde, biri seyahatte, biri memleketinde,biri tatilde, biri de işinde ...Eee ben de evimde, her zaman ki gibi :1:
Canlar bugün tartı beni çok mutlu etti yaa 67.2 yi gördüm bu sabah :52:
Geçen haftaya göre -1300 gr daha vermişim çok şaşırdım:53::53::53:...
Hiç üst üste iki hafta böyle kilolar vermemiştim, çok mutlu oldum yaa :66::62::64:

Ayy yoksa ben de mi yarışı kazanabilir durumdayım :26:
Anam çok heyecan yaptım..Dur dur biraz da hırs yapayım ta :8: yarışı kazananlar arasına gireyim bari :34:

Son düzenleme:
Sabah tartilamadim bir degisiklik yok sayiyorum zaten o kadar cok su ictimki anca moralim bozulur sanirim onca yuzme sauna yuruyus bi tik oynatmayacak oolsun gezmek guzeldi arti olmasinda aman. Egotrik cok sevindim darisi benim basima bakalim bu ay kendiliginden kirmizilari gorebilecekmiyim. Iiiinsallah tartida 79 gormek istiyorum artik biktim 83teeeeennn

Isabel kokusu geliyor kuzeybatidan kuzeybatidan eeee kizlar bildirimler nerdeee bekliyorum isabel yetisemezse cizelgeyi aksama ben yapayim esimin bilg. El koyuppp

Selam kızlar çok yoğundum gelemedim.. Geldim; öpüyorum sizleri ve kaçıyorum :54:

İsabelim türkiye yolunda olacaktı.. Hatta gelmiş bile olabilir.. Eminim ilk fırsat bulduğunda bizlere havadisleri yazacaktır..

Görüşürüzzz.. :16:

egotrik ve benden baska bildirim yok yarına bakarız inşallah egotrikim maşallllaaaahh Allah nazarlardan saklasınn darısı başıma ama baharat ve tatlı istiyoruuuummmmmm çiğ çiğ soğan yemeliyiiiim ay nasıl geccem ben bu hamam yorgunluğunu bu arada ben evdeyim döndüm alo alo kimse varmıııı neyse yarın erkenden girerim uyku bastı beni şimdiden fazla yıkanmışım :))))))

Sabah tartilamadim bir degisiklik yok sayiyorum zaten o kadar cok su ictimki anca moralim bozulur sanirim onca yuzme sauna yuruyus bi tik oynatmayacak oolsun gezmek guzeldi arti olmasinda aman. Egotrik cok sevindim darisi benim basima bakalim bu ay kendiliginden kirmizilari gorebilecekmiyim. Iiiinsallah tartida 79 gormek istiyorum artik biktim 83teeeeennn

En kısa zamanda görceğinden eminim 79'u...Hoş fotoda çok iyi görünüyordun biliyor musun :53:
Hani bu kadar da bile kalsan çok iyi...Ama VKI ni çekebildiğimiz kadar aşağıya çekmekte fayda var...
Bu arada farkında mısın bilmem ama senin VKI benimkinden az :63::63::63:

egotrik ve benden baska bildirim yok yarına bakarız inşallah egotrikim maşallllaaaahh Allah nazarlardan saklasınn darısı başıma ama baharat ve tatlı istiyoruuuummmmmm çiğ çiğ soğan yemeliyiiiim ay nasıl geccem ben bu hamam yorgunluğunu bu arada ben evdeyim döndüm alo alo kimse varmıııı neyse yarın erkenden girerim uyku bastı beni şimdiden fazla yıkanmışım :))))))

Canım sağol ya çok şaşırdım valla ben de :53::53:
Regl olduğum için ve kabızlık nedeniyle daha fazla çıktım hep hafta içi demek ki...
Tabi her çarşamba malum ben kabızlık ilacını muhakkak alıyorum..
Sabah regl ödeminden ve kabızlıktan kurtulmuş bi vücut ve muhteşem sonuç :34:

Bu arada ben 2 haftadır nescafe içmiyorum..."Azalttım" dediniz ya "ben de içmiyeyim bakayım ne olacak " dedim...
Bir de son 2 haftadır iştahsızlık da var, eskiye nazaran çok az yiyorum...

Yani ya nescafeden ya da az yemekten bu kilo kaybı...
Benim bazal metabolizma hızım çok yavaş 1200-1300 arası (ölçtürmüştüm de)...
Malum verilen diyetler genelde bu civarda oluyor zaten...
Bi ara yine böyle iştahsızlık olup az yemiştim de o zaman da kilo kaybım daha iyiydi...
Belki benim biraz kalori durumuna dikkat etmem gerekiyor...
Kitabın bi sayfasında da bahsediyordu bu durumdan sanki...

Valla kısaca, bu hafta eğer 800 gr verirsem kazanırım yarışı :52::52::52:

Öptüm canım, iyi geceler sana:3:

Son düzenleme:
Selam Kızlar,
düğündü cenazeydi, şubat tatiliydi derken saçmaladım biraz
o yüzden bu hafta da bildirim yapmadım çünkü haftaya perşembeye kadar tartılmama kararı aldım

artık evime dönüp dukanımı sporumu hakkıyla yapmak istiyorum inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
zaman daralıyor ve benim biraz daha zayıflamam lazım
desteğinizi benden esirgemeyin

ama güzel olan ne biliyor musunuz?
düğünümüzde ve dün kaybettiğimiz akrabamızın cenazesinde beni her gören herkes "aaaaaaa ne kadar zayıflamışsın, harikasın, daha fazla zayıflama artık vs vs vs" dedi.
bu süper.
dukan amcaya ve siz değerli arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.

Selam Kizlar,
Hayirli cumalar
Nerelerdesiniz yaw?
Aksamdan beri kimse ugramamis buraya

Selam Kizlar,
Hayirli cumalar
Nerelerdesiniz yaw?
Aksamdan beri kimse ugramamis buraya

Merhaba canım hoş geldin...
Başınız sağ olsun öncelikle...
Allah evlenenleri de bi yastıkta kocatsın inşallah...

Bazıları tatilde, bazıları tatil dönüşü işte, bazılarımızda ev, çocuk derken yoğun anlaşılan...

Senin de tatil bitti sayılır.İşe başlayınca hakkını verirsin dukanın canım dert etme...
Evde olmayınca her diyeti uygulaması zor...Hele bu diyet dukansa iki katı zor...
Ama önemli olan devam etmemiz...

Senin adına çok sevindim canım, demek ki ciddi bi fark var ki "daha fazla zayıflama" diyorlar :21:
Hepimiz hedefimize çok yaklaştık...Sonunda ideal kilomuza ulaşacağız inşallah :16:

Cyy öncelikle başınız saolsun, evlenenlerede mutluluklar diliyorum. Tatlım dün buralardaydım ama birtürlü denk gelemedik sanırım bende yazmadım kulak derken bu seferde gözü hallettim arpacık çıktı ve kan oturmuş durumda gözüme ve gözkapağıma artık nasıl bir arpacıksa ekran kurutuyor gözümü iğrenç bir görüntü var bugün bende eksi gördüm ama perşembeye bu eksiyi 1000 in üzerine çıkarmadan rahat edemeyecem baya baya zorluyorum kendimi öncelikle şu kabızlık olayını düzene sokacağım bu hafta destekli gidmeye karar verdim :)

Egotrikimmm sen baya baya iddialısın hayatım kazan kazan seeeeeennnnn inşallah sessiz gelen atın çitmesi pek olurmuş ama bi kişnemek geldi içimden hadi anla bakalım... Ama motivasyon açısından tebrik ediyorum seni maşallahın var. Tadım yok benimde bu hafta bildirim çizelgesini de hazırlamadım rakibelerimiz eksik ama sizin giden muhakkakki kaydolacaktır kuzummm...

Ya geçen ay 14ünde regl olmuşum ilaçsız falan bakalım bu hafta bekliyorum olurmuki ama olmazsada hiç moralimi bozmayacağım bir belirti yok bakalım nasip olursa inşallah bende atarım kilocukları

Öyle farklı birşey denemedim ama biraz sonra tariflere bakacağım özellikle edadukancanınkine bakalım bakalım güncellenmişmi sayfa şu jelatin olayı ama nişastadan daha masum onu anlamış bulunmaktayım ah birde şu plastik tadı olmasa kızlar şu diyabetik reçeller hakkında ne düşünüyorsunuz kullanan varmı ya kitapta varmı yokmu bulamadım ben bilgisayarlar hep okulda evde eşiminkini kullanıyorum kitapta okulda kaldım böyle dımdızlak indirsemmiki bunada diye düşündüm olmadı inmedi

Selam Kızlar,

ve cyy evine dönüş yapar hayırlısıyla

ama sanırım + bir halde dönüş yaptım

yarın sabah sevgili tartımla barışıp size durumun ne olduğunu söylerim

insanın evi gibisi yokmuş yaw

çok şükür Rabbim'e.

Ben bugün aktardan süt tozu aldım kızlar bol bol kullanırım artık önceden 200grlik paketler hemen bitmesin diye ellerim titriyordu bişeylere katarken şimdi baya baya kullandım güzel oldu.
Havuçlu kek yaptım kızlar
2 kaşık kepek
6 kaşık süt tozu (baya baya bastırdı kepek kokusunu)
2 kaşık yoğurt
2 yumurta
1 kaşık (azaltılabilir şekerli olmuş baya baya) sıvı tatlandırıcı surel marka
kabartma tozu yarım paket
bir havuç ve tarçın
çırptım çırptım karıştırdım paşamla eşime yaptığım tepsinin alt rafına özensiz birşekilde yerleştirdim olmayacak buuuu diye acele ettim biraz hemen pişsin benimki de diye mikroya atmak ta istemedim ama çıkardığımda inanılmaz enfes bir tatla karşılaştım çoooook bilinçsiz yaptığım tüketmediğim yarım kepek hakkımı yarım tepsi kekle ve çayla tamamlamış bulunmaktayım çooook mutluyummmm

Cyy bekliyorum neticeyi insallah eksi bir yerlerdesindir degilsede bozma moralini evden uzakta uygulamak baya zor bu olayi ama sen yapmissindir guveniyorum. Egotrik kahveyi bende tamamen kestim onceden baya baya kahveyle besleniyormusum simdi caylarla alistimda cok sukur ama neskafe bende felaket duraklama yapiyormus kesinlikle anladim birdaha cok buyuk konusmayim ama anca guclendirme ikiye icerim gibi geliyor bu arada su kabizlik icin bende destekli gidiyorum bu hafta ama en uygunsuz zamanlarda vuruyor yaaa cok kotu agriyor karnim olsun neticesine bakacaz persembeye insallah belki ben evde olurum bu haftada rapor almayi dusunuyorum gozum kanla kaplanmis durumda sakin arpacik ciktiginda internetten edinilen sicak goz kompresini uygulamayin sonuc cidden kanli bir goz ve kan oturmus bir goz kapagi igreeeennnnccc resmen dayak yemis gibiyim Allahtan evveliyatini biliyor annemler yoksa hadiiii bir de anlat bakalim isin yoksa :) saka bu tabi ama annem cok evhamdir benim cooook felaket senaryolar yazar oturur birde inanir bunlara sonra tansiyon seker tavan yapmis formda sakinlestirmeye calisiriz eeee cok cene yaptim hadiii gelin sizde gorusuruz

Cyy bekliyorum neticeyi insallah eksi bir yerlerdesindir degilsede bozma moralini evden uzakta uygulamak baya zor bu olayi ama sen yapmissindir guveniyorum. Egotrik kahveyi bende tamamen kestim onceden baya baya kahveyle besleniyormusum simdi caylarla alistimda cok sukur ama neskafe bende felaket duraklama yapiyormus kesinlikle anladim birdaha cok buyuk konusmayim ama anca guclendirme ikiye icerim gibi geliyor bu arada su kabizlik icin bende destekli gidiyorum bu hafta ama en uygunsuz zamanlarda vuruyor yaaa cok kotu agriyor karnim olsun neticesine bakacaz persembeye insallah belki ben evde olurum bu haftada rapor almayi dusunuyorum gozum kanla kaplanmis durumda sakin arpacik ciktiginda internetten edinilen sicak goz kompresini uygulamayin sonuc cidden kanli bir goz ve kan oturmus bir goz kapagi igreeeennnnccc resmen dayak yemis gibiyim Allahtan evveliyatini biliyor annemler yoksa hadiiii bir de anlat bakalim isin yoksa :) saka bu tabi ama annem cok evhamdir benim cooook felaket senaryolar yazar oturur birde inanir bunlara sonra tansiyon seker tavan yapmis formda sakinlestirmeye calisiriz eeee cok cene yaptim hadiii gelin sizde gorusuruz

ne eksisi arkadaşım
+ gördüm hemde 2 kiloya yakın
tamam wc ye giremedim yine ondandır birazı ama en az 1,5 kilo fazlam var
hemen dukanın psikopatçasını uygulmaya geçtim
sakın bana yapma demeyin
haftaya kayınvalidemler gelecek ve en az 15 gün buradalar
onlar gelene kadar bu + ları vermem lazım
yapabileceğimin en iyisini yapmam lazım
kocamın gelmesine tam 1,5 ay kaldı
benim 70 i görmem lazım

Back
X