Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar;
Bugün iş biraz yoğun geçti.. Evde de oğlan biraz hasta diye erkenden yattık.. :94:Sonuç bu saatte kalktım hemen yazayım dedim..
Cyy canım hoş geldin öncelikle.. :122:Allah içine sidirsin..
Çiğdeeem bizim için de tatil yappp.. :124:Gördüm fotoları çok tatlısınız.. Öp oğluşunu maşallah..
Ego canım.. Ayarlarız valla bişeyler..:82: Hatta imkan olsa da hep beraber çekilsek gerçekten süper olurdu..
Lisa canım gel sende senlede çekiliriz.. :115:Bu arada sen nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyor??
Zeynebim yine sessiz bir geldi gitti sanırım okuyamadım hepsini.. Umarım en kısa zamandakocişinle kavuşursun..
Bu saatte bu kadar yazabildim kızlar.. :2:Bir de ben de oğlandan grip kaptım sanrım.. Bakalım, bakalım hasta olmasam iyidir..
Özledim sizii bu hafta iş de yoğun gidiyor.. :126:Uğrayabildikçe yazarım, okurum..Öptüm hepiniziii
![]()
aksam cok iyi olmusta ne o o diyet kola kriziSuperdi ya istesem cikmazdi aksam hindi eti ve balik vardiii bol bol yedim tek negatifim baya baya diyet kola ictim yAaa icim yanmis kahvaltidayim yine hata yine hata cokelegin icinde yaprak findik varmissss kusmak istiyorummm eeee baya baya kahvalti yaptim ben yaaa pismaniiiimmmm karbonhidrat sifir ama yag biraz kacti heralde oyle sure sure yemedim ama omlet yedim krebimi getirmistim halbuki 3 ayin kendini kaybetmesini yasadim resmen gozum donduuu neyse az oldu insallah oz olmaz
Selam Kizlar,
2 gundur dukan a uygun bir hayat surduruyorum ama niye bilinmez berbat bir mide bulantim var.Sut icerek bastirmaya calisiyorum ama nafile.Bugun butun gun yattim.
Yarin kilo bildirimi yapmayi dusunmuyorum.
+ gorunce inancim ve iradem kiriliyor o yuzden evime gidinceye kadar tartilmak istemiyorum kizlar.umarim bana hak verirsiniz.
Sabah tartilamadim bir degisiklik yok sayiyorum zaten o kadar cok su ictimki anca moralim bozulur sanirim onca yuzme sauna yuruyus bi tik oynatmayacak oolsun gezmek guzeldi arti olmasinda aman. Egotrik cok sevindim darisi benim basima bakalim bu ay kendiliginden kirmizilari gorebilecekmiyim. Iiiinsallah tartida 79 gormek istiyorum artik biktim 83teeeeennn
egotrik ve benden baska bildirim yok yarına bakarız inşallah egotrikim maşallllaaaahh Allah nazarlardan saklasınn darısı başıma ama baharat ve tatlı istiyoruuuummmmmm çiğ çiğ soğan yemeliyiiiim ay nasıl geccem ben bu hamam yorgunluğunu bu arada ben evdeyim döndüm alo alo kimse varmıııı neyse yarın erkenden girerim uyku bastı beni şimdiden fazla yıkanmışım :))))))
Selam Kizlar,
Hayirli cumalar
Nerelerdesiniz yaw?
Aksamdan beri kimse ugramamis buraya
Cyy bekliyorum neticeyi insallah eksi bir yerlerdesindir degilsede bozma moralini evden uzakta uygulamak baya zor bu olayi ama sen yapmissindir guveniyorum. Egotrik kahveyi bende tamamen kestim onceden baya baya kahveyle besleniyormusum simdi caylarla alistimda cok sukur ama neskafe bende felaket duraklama yapiyormus kesinlikle anladim birdaha cok buyuk konusmayim ama anca guclendirme ikiye icerim gibi geliyor bu arada su kabizlik icin bende destekli gidiyorum bu hafta ama en uygunsuz zamanlarda vuruyor yaaa cok kotu agriyor karnim olsun neticesine bakacaz persembeye insallah belki ben evde olurum bu haftada rapor almayi dusunuyorum gozum kanla kaplanmis durumda sakin arpacik ciktiginda internetten edinilen sicak goz kompresini uygulamayin sonuc cidden kanli bir goz ve kan oturmus bir goz kapagi igreeeennnnccc resmen dayak yemis gibiyim Allahtan evveliyatini biliyor annemler yoksa hadiiii bir de anlat bakalim isin yoksa :) saka bu tabi ama annem cok evhamdir benim cooook felaket senaryolar yazar oturur birde inanir bunlara sonra tansiyon seker tavan yapmis formda sakinlestirmeye calisiriz eeee cok cene yaptim hadiii gelin sizde gorusuruz