- 6 Mart 2012
- 17.790
- 28.540
- 798
- 49
Heheheh izni kopardıııııımmmm. Oğlanı götürdüm işe bir hocanın suratına baktım birde oğlana 'hocaaaaam koycak yer yok aneannemiz dedemiz yok bu hafta lütfen alabilirmiyim dedim' baktı yapacak bişi yok az biraz oğlanı sevdiler sonrada imzayı attılar kendileri... Yaaa iki haftalık izin alabilirmiyim mücadelesini kazandım kızlar. Hazırlıklar yapılıyor sabahtan beridir 2 de olsa 3 de olsa birkaç günlük tatili hakettim çok şükür eşimi de ikna ettim sabah ben yarın termallerin sıcacık sularında balina misalı bata çıka yüzüp duru olcam... Ütüler ve ev toplama sonra oğlanı oyalama işleri halledilip akşam yemeyi yendikten sonra 4 adet krep yapılacak (eşim ikna olursa 4 gün istiyorum) peynir iş dönüşü alındı bir kutu süt de alınacak yanıma veeeee ben hazırııııımmmmmm... Salamı eti tavuğu otel yapsın dimi ama kahvaltı benden... Hoş ben yemek falan istemiyorum yüzeceğiiiiim ooollllllyyyyyy..
Lisam ratatuyu ben çizgi filmden biliyordum sayende bizzatihi görmüş bulunmaktayım. Akşama acaba şöyle yumurtalı köfteylen becerebilirmiyimki diye düşünüyorum da aaaaa ben saf proteindeyim bugün. Daha kahvaltı yapmadım az peynir biraz süt bir de işyerinden çayla duruyorum...
Winnieeeeemmmm şeker 140 en düşüğü tabi yüksek rakamları anmak bile istemiyorum da hikayesi şeker ölümleri ile dolu olan bir aile mensubu olaraktan bu olaydan baya baya korkuyorum babam 4 yıl önce 60000 bakımını full yaptırdı yanıbaşımda kalp krizi geçirdi şeker hastası olduğu için hiç bişi hissetmedi balkonda nefeslenmek için çıkmış içeri giremedi de sırtladım da soktum kötü anılar bunlar sonra ellerimle yerleştirdim ambulansa tek hatırladığım ayakları çıplaktı ve dışarda ablam çığlık atıyordu... Çok şükür kendine geldiğinde o Akdeniz Tıpa ameliyata ben Isparta Tıpa fıtık için aile çok fena dağılmıştı. Kötü anılar hala bir ambulans sesi duyduğumda babamın sedye ucunda sallanan ayaklarını hatırlıyorum tekce yüzüne bakamıyordum bile. Günde 12 hap kullanıyor mide koruyucular, kan sulandırıcılar, sakinleştiriciler, şeker ve tansiyon hapları ve bunların yanında az da olsa kendiliğinden şekeri bari bertaraf etmek için bişiler arıyor kendince yani bilinçli yapmasını istiyorum bazı şeyleri ama asker inadı var işte bakalım yulafa başladık 6 haftalık kür uyguluyor inşallah bırakmazsa kilosundaki azalmayı da görür ve şekeri de bir parça dengeye girer. Tatlım dertlendim biraz ondan böyle bir kusma gibi oldu ama sen anlarsın beni işte nazım geçer size diye yazdım yoksa çenemde düşükte ne bileyim işte öyle. Ben ağlamaya gidiyorum kızlar ayyyy fena oldum yine. Ütülerimin başında biraz gözyaşı dökeyimBakarsınız eşim gelirde ben halledeyim tatlııııım sen ağlama der..
OLEEEEEY hepimiz tatile gidiyoruz

Ratatouille bizim turlu aslinda ya niye fransiz yemegi olarak gecer anlamam.yada bunu herkes yapar sebzeleri karistir pisir

canim uzulme,korkma lutfen..annelerimiz ,babalarimiz bizim en degerlilerimiz sonucta.ama iste yas ile birlikte gelen hastaliklar oluyor malesef.onemli olan bu durumu kontrol altinda tutabilmek..gecmiste yasadigimiz kotu anlar da malesef hayatlarimizda korku olarak devam ediyor..bende o hastaneye gidemiyorum,o doktoru gormek istemiyorum daha dogrusu hamile kalmaktan korkuyorum..ama biz elimizden geleni yapacak gerisini bizim disimizdaki yuce guclere birakmaktan baskada care yok..Allah uzun omurler versin ailelerimize..yulaf kepeginin seker duzenleme uzerindeki oldukca etkili oldugunu duymustum bende.umarim ise yarar..
sen aglama dayanamam

kiz esin dermi oyle sen dur ben yapayim utuyu diye.bak benim fransiz cam falan siliyor da utu yapmiyor beceremem diyor