- 6 Mart 2012
- 17.794
- 28.782
- 798
- 49
ozel kostum diktirmeye basla senKeşke istanbulda buluşsak kız Ağustos'a epey inceliriz dimi??ne giysem ayyy heyecan bastı size civil peynir getiririm diyetimizde uygun olur...dukan ekmek splendalı çay süper oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozel kostum diktirmeye basla senKeşke istanbulda buluşsak kız Ağustos'a epey inceliriz dimi??ne giysem ayyy heyecan bastı size civil peynir getiririm diyetimizde uygun olur...dukan ekmek splendalı çay süper oluyor
Zeyneeeep izmirrrr dediiimmmm bana bak gelir alirim seni ona gore kizzzz bi site adi falan desene bana yada marka adi soyle yada ozelden hesap no gondersene bana :) civil cekti canim o nasi bisiyse hic yemedim halbukiiiiii :)Keşke istanbulda buluşsak kız Ağustos'a epey inceliriz dimi??ne giysem ayyy heyecan bastı size civil peynir getiririm diyetimizde uygun olur...dukan ekmek splendalı çay süper oluyor
Zeyneeeep izmirrrr dediiimmmm bana bak gelir alirim seni ona gore kizzzz bi site adi falan desene bana yada marka adi soyle yada ozelden hesap no gondersene bana :) civil cekti canim o nasi bisiyse hic yemedim halbukiiiiii :)
Kızlarrrr
Dünden activa ve süttozu ile mayaladığım peyniri sabah bozulur akşama diye buzdolabına koymuştummm..
Akşam gelince baktım sütü pek ayrışmamış yine yoğurt olmuş bu derken hepsini hoop tencereye atıp kaynattımmm..![]()
İyiki de yapmışımmmm..
Amanin o nedir öyle nasıl güzel bir peynir oldu nasıl güzel bir peynir oldu.. Bildiğin beyaz peynir.. Ancak tuz koymadığımdan tatlısııı
Tülbente sarıp üstüne ağırlık koysam kalıp olacak böle birbirine yapışıyor.. eee kaynatmanın da etkisi var tabiii...
Biraz tatlandırıcı ekledim cheesecake niyetine yiyorum şu an..
Fotoğrafını çekemeden bitirirsem kusuruma bakmayın![]()
Peyniri kestirerek yapınca azıcık oluyor.. Bir de hep lor yada yoğurt tutturuyordum..
Bu sefer mayaladıktan sonra bir kez de pişirdim ve de beyaz peynir oldu.. Biraz karışık anlatmış olabiliriiimmmm kabul ediyorummm
Eki Görüntüle 641879
Resimle açıklayayım o zaman
Kabın içinde kendi kendine aldığı şekil.. Üstten falan bastırsaydım keşke dedim.. Yani tülbentle sarıp kapatsam baya baya sert bir peynir olacakmış..
Tadı da gevrek gevrek tam beyaz peynir tadında oldu..
Gördüğünüz koyu lekeler yanmak üzere olan peynirden kaynaklanmaktadır.. Lütfen ekran ayarlarınızla oynamayınız..
Acemilik işte ne yaparsınnn![]()
winnim ellerine saglik canimbir gun bende yogurt mayalamistim hazir toz yogurt mayasi ile sonra aksam dolaba koydum sabah kalktim ayni seninki gibi tutmamis bende yeniden kaynattim o zaman elde ettigim peynirde aynen boyle oldu..dedigin gibi sutu sirke yada limon ile kesince daha yavan bir lor oluyor.vee ayni seninki gibi benimde hep dibi tuttu niyeyse:26:sanirim celikte falan yapmak gerekiyor ben teflonda yapmistim belki ondandir..simdi sen bunusoyle yap kucuk bir sogani kucuk bir yesil biber ile bircay kasigi yagda bir iki cevir icine lorunu kat karistir sonra dogranmis maydanoz,dereotu ve pul biber ekle harikaaa oluyor
bir mandira satin alip peynir isine giresim var![]()
Selam Kızlar,
Okuldan sonra arkadaşlara gittim biraz evvel geldim daha
eşim Allah nasip ederse yarın gece burada olacak
Son hazırlıklarımı yaptım, yarın okul çıkışında İzmir'e gidip eşimi karşılayacağım hayırlısıyla
Bugün menüm çok kötü
Ama yine de yazayım
Sabah bişey yok
Öğlen azıcık yoğurtlu pancar
Akşam kızarmış tavuk aldım derisi ve kemikleri hariç onu yedim
ice tea içtim arkadaşta
birde maden suyu
biraz da su
az oldu ama aç olmadım
birkaç tane de cips tırtıkladım ama azıcık
o kadar olsun ama dimi :)
Selam Kızlar,
Okuldan sonra arkadaşlara gittim biraz evvel geldim daha
eşim Allah nasip ederse yarın gece burada olacak
Son hazırlıklarımı yaptım, yarın okul çıkışında İzmir'e gidip eşimi karşılayacağım hayırlısıyla
Bugün menüm çok kötü
Ama yine de yazayım
Sabah bişey yok
Öğlen azıcık yoğurtlu pancar
Akşam kızarmış tavuk aldım derisi ve kemikleri hariç onu yedim
ice tea içtim arkadaşta
birde maden suyu
biraz da su
az oldu ama aç olmadım
birkaç tane de cips tırtıkladım ama azıcık
o kadar olsun ama dimi :)
Lisacım benimki çelikteydi ama sonuç bu.. Sanırım benmari yapmak lazım çünkü ateşle temas eden yerler kızarmış azıcık..
Bu arada kocam da peynir işine girebiliriz artık dedi :))
Ama benim denemelerim devam edecek..
Bir de kaşarla tereyağını bulduk mu girelim bu işe![]()
ozel kostum diktirmeye basla sensekerim o zamana dukanmi kalir yeriz soyle pastalar borekler
sen yinede getir ama civili
Zeyno sen bana bi marka gönder hakikisine en yakın şu marka var diye ben onu alayım civil bulamıyorum... her türlü peynire aç durumdayım o derece. Allah peynirden soğutmasın yavvvv... Bugün sabah kahvaltı ettim baya baya
iki bisküvi (bir tatlı bir tuzlu) az biraz lor iki bardak çay içtimmmm
Az önce tozumu (wc için) ve hibiskusumu içtim bir bardaklık hibiskusta hadi öğle yemeğini yiyelim beraber der gibi bakıyor
Yemek valla iki öğünlük yaptım bugün gecede burdayım çünkü winnieden esinlenerek hazırlanmış lorlu omlet içinde bir havuç yarım soğan ve bir biber var bir kaşıkta kepek koydummm aaaaa kepek dedim kepek sipariş etmeliyim ancak gelir ben burdayım bugün dersimi akşam çalışcam sabah saatlerinde bi atölye yaparım ancak bünye kaldırmayacak bugün çalışmayı heheheheheh
arkadasimnerdesin sen yaaa
ya ama iyi b akin i civil peynirine ben turk markete gittigimde gormustum ozel bir peynir birazcik pahali ama yag orani oyle boyle degil cok yuksek gelmisti bana o yuzden almamistim:26:light ida yok sanirim.
bende durakladim yine bir haftadir gram inmiyor yanescafe ictim duraklattigini bile bile dukanella yedim duraklattigini bile bile bide kasik kasik lor yiyorum
tam dayakligim demi
ama bir sorun neden yedim bunlarin hepsini bildiginiz o belki sorusundan dolayi
artik yermiyim bir 20 gun yemeyecegim kesin ikinci bir belki sorusuna kadar
![]()
evet oda var tabikiTatlııııımmmm idealine yaklaştın güzelim ondan yavaş gidiyor kuzucuuuukuuuuummmm. Ama biz ne karar vermiştik bizi nescafe duraklatıyorrrrr. İçme bi daha tamammı birde ben ciddi ciddi akşam yemeklerini baya baya azalttım kızlar ondan da biraz düzeldi heralde benim verme düzenim birde hibiskus faktörü var evet. Civile gelince güzelim ya dukan sitesinde görmüştüm simlanındı sanırım sıfır yağ diye hakiki civilde olmuormuş yağ falan benimde canım çok çekmişti ve markette senin dediğin gibi görmüştüm ama yörsanın ve üzerinde yağ oranı yazmadığı için almamıştım öyle hatırlıyorum zeynoya marka sormamın sebebi de o peynir yemem lazım benim çok çok cok seviyorum bu aralar peyniri...
Winnie hadi tatlım bide kaşarı bul o zaman sana ordinalyus profluk vercem ben ya kaşarı bulsan varya ne makbule geçer beeee
Kepek siparişi veriyorum birazda aroma alcam bakalım bakalım neler varmış 5 tane alınca 6. bir lira kampanyası var
Sadece tereyağı aroması aldım desem seçemedim boşuna para vermek istemedim şimdi cikolata aroması desem dukanellammm 10 basar, bisküvi aroması desem ben benimkilerin üstüne bisküvi tanımıyorum aromaylan falan bozamam, antep fıstığı aromasıylan yeşil gıda boyası alıp antep tatlısı yapasım vardı da istediğim rengi bulamayınca sinirim bozuldu vazgeçtim neyse 3 paket kepek, bir 5 yaş için doğumgünü mumu, terereyağı aroması ve bişi daha aldım da o neydi yaaa heh 100 gr gram masala baharat karışımı almışım artık nasıl birşeyse ondan da canım çekti ya nooluyo ya benim acaip acaip bişiler istiyo canım...evet oda var tabikiama en buyuk dusmanimizda nescafe
icmeyecegim tamam
gondersin zeyno sana yada dedigin gibi marka versin bak simdi bende merak ettim gidince alayim bende ondan:26
eynir cok guzel birsey ama ya bide kahvaltimizin vazgecilmezi keyifle yedigimiz mamul
aksam yemegini bende sen gibi cok ama cok az yiyorum hatta esim gec gelmezse saat 6 da yemek isini bitirmek istiyorum ama onu bekleyince 8-9 oluyor.tamam gec uyuyoruz ama erkenden bitsin istiyorum yeme isi..unutma tereyagi aromasinida al zira ben buralarda bulamadim.
Sadece tereyağı aroması aldım desem seçemedim boşuna para vermek istemedim şimdi cikolata aroması desem dukanellammm 10 basar, bisküvi aroması desem ben benimkilerin üstüne bisküvi tanımıyorum aromaylan falan bozamam, antep fıstığı aromasıylan yeşil gıda boyası alıp antep tatlısı yapasım vardı da istediğim rengi bulamayınca sinirim bozuldu vazgeçtim neyse 3 paket kepek, bir 5 yaş için doğumgünü mumu, terereyağı aroması ve bişi daha aldım da o neydi yaaa heh 100 gr gram masala baharat karışımı almışım artık nasıl birşeyse ondan da canım çekti ya nooluyo ya benim acaip acaip bişiler istiyo canım...
Ama öyle bir omlet yapmışımki sormayın resmen yağlı yağlı böle yumurtası kayısı kıvamında gibi tat veren menemen gibi olmuş oyyh oyh bandırdım resmen bisküvimi içine (yağ yoktu tabi bende tamamen suyla pişti gram zeytinyağı bile yok) ama pek güzeldi hafiften az biraz hazır salça koymuştum içine pek yakışmış acılı acılı ayyyy ağzım sulandı az biraz daha vardı onu da yiiym bariiii havuç seviyorum ben yaaaa
İç iç havuç sularını mayoz mitoz bölünceksin sen aşkım benim kısa zamanda :) Vanilya aromam var benim baya fazla hem ama kullanmıyorum ben onu ya hiç aklıma gelmiyor bile hindistan cevizi ıııııhhhhh tatlım ben çocukken onu meyve gibi yerdim sonra bi gün lisede de aldık biz ben oturdum yedim ama öyle bir mide bulantısı öyle bir baş dönmesi olduki şimdi hindistan cevizini toz şeklinde değilde meyvenin parçalanmış şeklini görünce midem altüst oluyor onun için hiç tercih etmiyorum yaniiii. Heheheheeh portakal hiç aklıma gelmedi yaaa o olabilirdi hani ama neyse onlarıda gelecek ay inşallah clayla birlikte alırım :) Aaaah ah doğumgünü hazırlıklarına başladım da Oğlan hediyesini kendi seçecekmiş ve şimdiden tercihlere başladı eğer o aklındaki şeyi isterse ben bittim kızlar şimdiki zamane kıyafet gelince bozuluyor anam illa oyuncak olcak onunda kendi beğencekkk ve araştırma yapcak son sürüm olcak ay ay ay geçen sene bateri seti almıştık dımdımdım kafam ütülendi harfler ezberlenince org aldı babası anaaaaaammmm bide kendine saz aldı beyim arkasından ben sivastan oğlana cura getirdim resmen orkestrayla yaşıyorum evde kızlar bi kurayım şunların takımını da fotosunu çekip ekleyim varya yıkılırsınız gülmekten... Ha onlar çalarken sen napıyorsun diyorsanız yeni yeni belirmeye başlamış bel oygumlan birlikte kalçalarımı iki yana sallıyorum tek aksesuarım iseeeee başımdaki hunimmmm.....afiyeeet olsun balim sekerimsen yaparsinda kotumu olur bir gun insallah ellerinden yemek yemek nasip olur..ama hindistan cevizi aromasi,vanilya aromasi birde portakal aromasi favorilerim benim
ozellikle hindistancevizi biskuvilerde falan super oluyor tavsiye ederim.
demek pasa 5 yasina girecek,simdiden guzel yaslari olsun insallah.
bende havuc yemeye baslasam iyi olacak hatta bir 10 kilo havuc alayimda suyunu cikarayim![]()