İç iç havuç sularını mayoz mitoz bölünceksin sen aşkım benim kısa zamanda :) Vanilya aromam var benim baya fazla hem ama kullanmıyorum ben onu ya hiç aklıma gelmiyor bile hindistan cevizi ıııııhhhhh tatlım ben çocukken onu meyve gibi yerdim sonra bi gün lisede de aldık biz ben oturdum yedim ama öyle bir mide bulantısı öyle bir baş dönmesi olduki şimdi hindistan cevizini toz şeklinde değilde meyvenin parçalanmış şeklini görünce midem altüst oluyor onun için hiç tercih etmiyorum yaniiii. Heheheheeh portakal hiç aklıma gelmedi yaaa o olabilirdi hani ama neyse onlarıda gelecek ay inşallah clayla birlikte alırım :) Aaaah ah doğumgünü hazırlıklarına başladım da Oğlan hediyesini kendi seçecekmiş ve şimdiden tercihlere başladı eğer o aklındaki şeyi isterse ben bittim kızlar şimdiki zamane kıyafet gelince bozuluyor anam illa oyuncak olcak onunda kendi beğencekkk ve araştırma yapcak son sürüm olcak ay ay ay geçen sene bateri seti almıştık dımdımdım kafam ütülendi harfler ezberlenince org aldı babası anaaaaaammmm bide kendine saz aldı beyim arkasından ben sivastan oğlana cura getirdim resmen orkestrayla yaşıyorum evde kızlar bi kurayım şunların takımını da fotosunu çekip ekleyim varya yıkılırsınız gülmekten... Ha onlar çalarken sen napıyorsun diyorsanız yeni yeni belirmeye başlamış bel oygumlan birlikte kalçalarımı iki yana sallıyorum tek aksesuarım iseeeee başımdaki hunimmmm.....![]()
Kız Çiğdem oku oku bitmiyor bizim civil peynir yağı tamamen alınmış sütten yapılıyor simla da keşfetmiş bugün gördüm yaza yaza bitirememiş peynirimizi:)bi yesen var ya o sana yeter mikrodalgaya atıyorum dukan ekmeğin üstüne onun üstünede kırmızı biber sünüyor ama damla yağ yok içinde ay onu size nasıl gönderebilirim tuz suyunun içinde satılır bi gece öncesinden suyun içine koy bütün tuzuda yok olur gider mis mis tatlı çay ekmek peynir erzurumlular bilir ikindi öğünümüzdür offf eve gidince yiyim bari:):)Çiğdem markası leben benim aldığımın bizim oraların meşhur markasıdır anacım sana gönderebilse ama tuz suluyu kargo almaz ancak otobüsle gelir...lisa bu sizin bildiğiniz civillerden değil simla Nın sitede fotoları da var:)