Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

İç iç havuç sularını mayoz mitoz bölünceksin sen aşkım benim kısa zamanda :) Vanilya aromam var benim baya fazla hem ama kullanmıyorum ben onu ya hiç aklıma gelmiyor bile hindistan cevizi ıııııhhhhh tatlım ben çocukken onu meyve gibi yerdim sonra bi gün lisede de aldık biz ben oturdum yedim ama öyle bir mide bulantısı öyle bir baş dönmesi olduki şimdi hindistan cevizini toz şeklinde değilde meyvenin parçalanmış şeklini görünce midem altüst oluyor onun için hiç tercih etmiyorum yaniiii. Heheheheeh portakal hiç aklıma gelmedi yaaa o olabilirdi hani ama neyse onlarıda gelecek ay inşallah clayla birlikte alırım :) Aaaah ah doğumgünü hazırlıklarına başladım da Oğlan hediyesini kendi seçecekmiş ve şimdiden tercihlere başladı eğer o aklındaki şeyi isterse ben bittim kızlar şimdiki zamane kıyafet gelince bozuluyor anam illa oyuncak olcak onunda kendi beğencekkk ve araştırma yapcak son sürüm olcak ay ay ay geçen sene bateri seti almıştık dımdımdım kafam ütülendi harfler ezberlenince org aldı babası anaaaaaammmm bide kendine saz aldı beyim arkasından ben sivastan oğlana cura getirdim resmen orkestrayla yaşıyorum evde kızlar bi kurayım şunların takımını da fotosunu çekip ekleyim varya yıkılırsınız gülmekten... Ha onlar çalarken sen napıyorsun diyorsanız yeni yeni belirmeye başlamış bel oygumlan birlikte kalçalarımı iki yana sallıyorum tek aksesuarım iseeeee başımdaki hunimmmm.....:52::52:

Kız Çiğdem oku oku bitmiyor bizim civil peynir yağı tamamen alınmış sütten yapılıyor simla da keşfetmiş bugün gördüm yaza yaza bitirememiş peynirimizi:)bi yesen var ya o sana yeter mikrodalgaya atıyorum dukan ekmeğin üstüne onun üstünede kırmızı biber sünüyor ama damla yağ yok içinde ay onu size nasıl gönderebilirim tuz suyunun içinde satılır bi gece öncesinden suyun içine koy bütün tuzuda yok olur gider mis mis tatlı çay ekmek peynir erzurumlular bilir ikindi öğünümüzdür offf eve gidince yiyim bari:):)Çiğdem markası leben benim aldığımın bizim oraların meşhur markasıdır anacım sana gönderebilse ama tuz suluyu kargo almaz ancak otobüsle gelir...lisa bu sizin bildiğiniz civillerden değil simla Nın sitede fotoları da var:):(ben foto koyamıyorum bi deniyim koymayı lisam bana öğretir yada hepinize mail atıyim

Kız Çiğdem oku oku bitmiyor bizim civil peynir yağı tamamen alınmış sütten yapılıyor simla da keşfetmiş bugün gördüm yaza yaza bitirememiş peynirimizi:)bi yesen var ya o sana yeter mikrodalgaya atıyorum dukan ekmeğin üstüne onun üstünede kırmızı biber sünüyor ama damla yağ yok içinde ay onu size nasıl gönderebilirim tuz suyunun içinde satılır bi gece öncesinden suyun içine koy bütün tuzuda yok olur gider mis mis tatlı çay ekmek peynir erzurumlular bilir ikindi öğünümüzdür offf eve gidince yiyim bari:):)Çiğdem markası leben benim aldığımın bizim oraların meşhur markasıdır anacım sana gönderebilse ama tuz suluyu kargo almaz ancak otobüsle gelir...lisa bu sizin bildiğiniz civillerden değil simla Nın sitede fotoları da var:):(ben foto koyamıyorum bi deniyim koymayı lisam bana öğretir yada hepinize mail atıyim

Ohooo sen en güzel iyiliği yaptın ki zaten leben markaya bakıyorum şimdi sitesi de varmış çok şükür yağ oranlarıda süper kuru maddede yağ oranı %1,5 yenilebilir zaten az fazlada olsa alacaktım o kadar ince ayar yapmıyorum artıkınnnn

Ohooo sen en güzel iyiliği yaptın ki zaten leben markaya bakıyorum şimdi sitesi de varmış çok şükür yağ oranlarıda süper kuru maddede yağ oranı %1,5 yenilebilir zaten az fazlada olsa alacaktım o kadar ince ayar yapmıyorum artıkınnnn

Tatlım leben çok iyidir hele balı oğluşuna ,,bide kaşarı ye de gör farkı!!!kız siz nerdesiniz??benim kocam geldi yine geliyorum cey cey hariç cezalısınız

Tatlım leben çok iyidir hele balı oğluşuna ,,bide kaşarı ye de gör farkı!!!kız siz nerdesiniz??benim kocam geldi yine geliyorum cey cey hariç cezalısınız

biz nerden bulacagiz leben simdi yaa:26:ay artik turkiyeye gidince alinacaklar listesine bide bu eklendi:27:

koca geldimi sekerim:48:ee hadi gozunaydin oyleyse..cyy inkide gelmistir simdi su saatlerde birliktelerdir insallah:16:

Günaydın kızlar nasılsınız?

Dün akşam eşim bilgisayar başından kalkmayınca gelemedimm sonra da leslie yapıp yattım zaten..

Bu hafta çok iç açıcı değil benim durumlar.. Kaçamak yapmadan nasıl böyle duruyorum onu da anlamış değilim..
CLA sanırım çok da birşey yapmadı henüz bana.. Sanırım 3 ay kullanmak lazımmış sonuç almak için.. Yada daha çook spor yapmalıyım.. Neyse dukana devam.. Sizden havadisler nasıl? Zeynonun kociş gelmiş gözü aydın.. Cyy de uğramadığına göre onunda keyfi yerindedir..

Öptüm çok hepinizi görüşürüzzz.:54:

Günaydın kızlar nasılsınız?

Dün akşam eşim bilgisayar başından kalkmayınca gelemedimm sonra da leslie yapıp yattım zaten..

Bu hafta çok iç açıcı değil benim durumlar.. Kaçamak yapmadan nasıl böyle duruyorum onu da anlamış değilim..
CLA sanırım çok da birşey yapmadı henüz bana.. Sanırım 3 ay kullanmak lazımmış sonuç almak için.. Yada daha çook spor yapmalıyım.. Neyse dukana devam.. Sizden havadisler nasıl? Zeynonun kociş gelmiş gözü aydın.. Cyy de uğramadığına göre onunda keyfi yerindedir..

Öptüm çok hepinizi görüşürüzzz.:54:

gunaydin winnim:16:
iyiyiz diyelimde iyi olalim bari:21:
al bendende o kadar bu hafta bendede is yok yerimde sayip duruyorum gerci yarina regl bekleniyor:72:onun verdigi siskinlik yarin yansirmi tartiya bilemiyorum:18:
birde ne soracagim ozellikle satin aldiginiz lor (bu arada ricotta benim yedigim ayni sey sanirsam) yedikten sonra asiri bir gaz problemi yapiyormu sizde?
evet kizlar kavustular kocislerine :48:benimkide cumartesi gunu avustralya ya gidecek 1 haftaligina:5:

bende hepinizi opuyorum:54:

al bendende o kadar bu hafta bendede is yok yerimde sayip duruyorum gerci yarina regl bekleniyor:72:onun verdigi siskinlik yarin yansirmi tartiya bilemiyorum:18:
birde ne soracagim ozellikle satin aldiginiz lor (bu arada ricotta benim yedigim ayni sey sanirsam) yedikten sonra asiri bir gaz problemi yapiyormu sizde?
evet kizlar kavustular kocislerine :48:benimkide cumartesi gunu avustralya ya gidecek 1 haftaligina:5:

Biz dün öğledensonra full burdaydık ya zeynep ben akşamları az giriyorum farketmişsinizdir inşallah Rabbim nasip ederse bugünden sonra rahatlayacam eskisi gibi girerim bende. Lebene dün baktım tatlım fiyatlarıda iyi de ben senden bişi rica edecem lebenin sitesinde birkaç farklı seçenek var civil ve çeçil konusunda yağlarına baktım kuruda 1,5 diyor yani bize gayet uygun hoş uygun olmasa da yiyecem ben onu çok canım çekti. O seçeneklerden hangisini alayım salamura şekli var o kafama yattı ama ne bileyim birde hazır paketlileri var hangisini tavsiye edersin sen bi baksanda söylesen ahanda burda CİVİL VE ÇEÇİL PEYNİR
Bal konusunda da çok teşekkürler gerçekten hangisini alsam diye abartısız yarım saat reyon başında duruyorum bitmişti oğluşum için birde bal alayım o siteden de sen şu peynir için bi aydınlatıver çok makbule geçecek. Kaşar şimdilik dursun bakalım nisandan sonra alayım onu

Winnie, Lisabellaaaa kuzular siz durup durup son hafta pat diye veriyorsunuz bacım benim ilk hafta verdiklerimde son haftalar duruyor onun için hiç dert etmeyin kendinize hiç üzmeyin gidecek bu kilolar 2 ay önce bu kilolardamıydık artık gitsin daha fazla gitsin diye acele ediyoruz. Yavaş yavaş gitsin temiz olsun.
:47::47::47: Hiç acele etmeyiiiiiiinnnn :47::47::47: tereyağı aromasıylan helvalar yapıp göndercem ben sizeeeee:47::47::47:

İsabelim tatlım kuzum balım şekerim (ay sıraladım yine) lor bende gaz yapmıyor valla gayette memnunum Allah tiksindirmesin haftasonu baya bi etkilendim ama winniemin aklı sebzeli omlet içinde gayet iyi gidiyor bugün yine getirdim yanımda.

Bu arada dün akşam bişi yiyememişliğimin sefasını sürdüm sabah tartıda söylemeyeceğim de yine fişşek gibi geliyorum inşallah çarşamba rehavetine girmem yine. Akşama yine sınırlı tutcam bu işi dukanellasız olmaz amaaaaa

Biz dün öğledensonra full burdaydık ya zeynep ben akşamları az giriyorum farketmişsinizdir inşallah Rabbim nasip ederse bugünden sonra rahatlayacam eskisi gibi girerim bende. Lebene dün baktım tatlım fiyatlarıda iyi de ben senden bişi rica edecem lebenin sitesinde birkaç farklı seçenek var civil ve çeçil konusunda yağlarına baktım kuruda 1,5 diyor yani bize gayet uygun hoş uygun olmasa da yiyecem ben onu çok canım çekti. O seçeneklerden hangisini alayım salamura şekli var o kafama yattı ama ne bileyim birde hazır paketlileri var hangisini tavsiye edersin sen bi baksanda söylesen ahanda burda CİVİL VE ÇEÇİL PEYNİR
Bal konusunda da çok teşekkürler gerçekten hangisini alsam diye abartısız yarım saat reyon başında duruyorum bitmişti oğluşum için birde bal alayım o siteden de sen şu peynir için bi aydınlatıver çok makbule geçecek. Kaşar şimdilik dursun bakalım nisandan sonra alayım onu

Winnie, Lisabellaaaa kuzular siz durup durup son hafta pat diye veriyorsunuz bacım benim ilk hafta verdiklerimde son haftalar duruyor onun için hiç dert etmeyin kendinize hiç üzmeyin gidecek bu kilolar 2 ay önce bu kilolardamıydık artık gitsin daha fazla gitsin diye acele ediyoruz. Yavaş yavaş gitsin temiz olsun.
:47::47::47: Hiç acele etmeyiiiiiiinnnn :47::47::47: tereyağı aromasıylan helvalar yapıp göndercem ben sizeeeee:47::47::47:

İsabelim tatlım kuzum balım şekerim (ay sıraladım yine) lor bende gaz yapmıyor valla gayette memnunum Allah tiksindirmesin haftasonu baya bi etkilendim ama winniemin aklı sebzeli omlet içinde gayet iyi gidiyor bugün yine getirdim yanımda.

diyorum ben size kuralim mandirayi ispartanin daglarina(dag varmi kiz sizin oralarda:26:)yapariz civilde,cecilde kasarda ben inekleri sagarim winni peyniri yapar sende pazarlarsin diger kizlarada buluruz yapacak biseyler:9:

helva melva gonderme bize istemiyoruuuuuz:47:heleki teryagi aromalisini hic istemiyoruz:19:biz zayiflayip irmik helvasi yiyecegiz arasinada dondurmali:47:bu arada favori tatlim kabak tatlisidir boool cevizli nasil canim cekiyor anlatamam.:5:ben onu bir oturusta bir kilo kabagi yerim valla nasil lokum gibi agizda erir nasil hafiftir :16:diyet bitsin kabak tatlili bir pasta var biskuvi ve kremchantili onu yapacagim insallah..

Bu arada dün akşam bişi yiyememişliğimin sefasını sürdüm sabah tartıda söylemeyeceğim de yine fişşek gibi geliyorum inşallah çarşamba rehavetine girmem yine. Akşama yine sınırlı tutcam bu işi dukanellasız olmaz amaaaaa

gorduk cekerim cizelgeni 78 sin masallah :nazar::nazar::nazar:75 le gelmeyecen herhalde yarin:18:encok neyini kiskaniyorum biliyomusun o dukanellayi heraksam yiyip hala kilo verebilmeni :4:beni duraklatiyor yaaaa:5:

yok bebem 78ide net görmedim henüz ama olsun ben sayıyı görünce çizelgeli indiriyorum artık daha motive ediyor insanı. Kuralım tatlım kuralım da ben cidden pazarlamadan başla bişi yapamam heralde korkarım ya. Kız ne kıskanıyorsun benim dukanellamı Allah seni emi gülüm benim kilom fazla ondan duraklatmıyor heralde ama ben kendimi bildim bileli kakaoyu çikolata şeklinde değilde böyle kek bisküvi falan yesem hemen cırcır durumları yaşıyorum hele 27 den sonra rahat rahat kakao yiyememeye bile başlamıştım mideme dokunuyor diye.
Akşama koyacam loru tabağıma ekleyecem kakaoyu süt tozunu tatlandırıcıyı pişirecem mikroda yiyecem kaşık kaşık yiyecem kaşık kaşık ayyyyy yanınada türk kahvesi yapayım bari bisküviylen. Aha kabak tatlısını yapsana gülüm ya ne diye eziyet ediyon kendine sen ben yapmıştım çok da güzel olmuştu ama kabak var dimi fransada:3:

$IMG_4475.webp

Evet evet yanlış görmediniz kızlar o bildiğiniz sütaşın yoğurt kabı evde saklama kaplarına kıran getirdim okula getire getire hepsi yıkanıyor bugün makinedeydi bunu buldum buna koydum hibiskusum ve bisküvilerim ay bayılıyorum zevkten

yok bebem 78ide net görmedim henüz ama olsun ben sayıyı görünce çizelgeli indiriyorum artık daha motive ediyor insanı. Kuralım tatlım kuralım da ben cidden pazarlamadan başla bişi yapamam heralde korkarım ya. Kız ne kıskanıyorsun benim dukanellamı Allah seni emi gülüm benim kilom fazla ondan duraklatmıyor heralde ama ben kendimi bildim bileli kakaoyu çikolata şeklinde değilde böyle kek bisküvi falan yesem hemen cırcır durumları yaşıyorum hele 27 den sonra rahat rahat kakao yiyememeye bile başlamıştım mideme dokunuyor diye.
Akşama koyacam loru tabağıma ekleyecem kakaoyu süt tozunu tatlandırıcıyı pişirecem mikroda yiyecem kaşık kaşık yiyecem kaşık kaşık ayyyyy yanınada türk kahvesi yapayım bari bisküviylen. Aha kabak tatlısını yapsana gülüm ya ne diye eziyet ediyon kendine sen ben yapmıştım çok da güzel olmuştu ama kabak var dimi fransada:3:

yok kiz kiskaniyom dediysem sakasina ben ne senin daha dogrusu sizin ne dukanellanizi ne verdiginiz kilolari kiskanirim askitom:16:siz zayiflayinca ben zayiflamisim gibi sevinirim:46:
kabak burda var canim dilim dilim satiliyor dukandna beri bir kez yaptim ama o zaman sivi tatlandiriciyi henuz kesfetmemistim tozlada biraz acimsi olmustu ben iyisimi bide onla deneyeyim tek sorun cevizli cok seviyorum ben:5:
bende sabah yumurtali sebzeli lorlu omlet yaptim coook guzeldi icine kirmizi dogranmis biberde mutlaka koyun cok guzel oluyor.benimkinde yesilsogan,maydanoz,dereotu,kirmizi biber vardi cok hostu gercekten:21::21:

Eki Görüntüle 643327

Evet evet yanlış görmediniz kızlar o bildiğiniz sütaşın yoğurt kabı evde saklama kaplarına kıran getirdim okula getire getire hepsi yıkanıyor bugün makinedeydi bunu buldum buna koydum hibiskusum ve bisküvilerim ay bayılıyorum zevkten

afiyet olsun balim:16:cok hos gorunuyor ama ben encok hibiskusa bayildim kirmizi kirmizi:72:bende cam kaplari atmiyorum gorsen evde cam yogurt kaplari,guzel kavanozlar koleksiyonum var ..bak mandira acarsak kullaniriz onlari:9:

Kız benimde reglim de yaklaştı ondan mıdır acep? :32:Ay başı gibi geliyordu benimki sanırım.. Hiiç gün takibinden falan anlamıyorum ben yaa.
Ama dur seninle aynı zamanlarda olmuştuk galiba seninle.. Ayy demek regl geliyooo.. Duraklamaya bahane buldum ya sevindirik oldum :52:

Kız sende de hiçbirşey duraklama yapmıyor kızz doğru söylüyor lisaaa..
Ben biraz loru da fazla kaçırdım.. (İçinde süttozu da vardı) Ayrıca tatlandırıcı koyup koyup cheesecake niyetine yedim.. Ah yaktın beni lor :1:

Bu arada afiyet olsun canım.. O omlet benim de hayat kurtarıcım.. Hem lezzetli hem ucuzzz. :9:
Sebzeler ve yumurta da ayrıca nefis oluyorrr..

Tatlım sana kutusuyla mail atıyorum yağı az tuzu var az ama duraklatacak kadar deil ben diyetin ilk gününden beri onu yedim,ev yoğurdu ile....

Eki Görüntüle 643327

Ay şu çay demleme bardaklarına bayılıyorum bi denk gelip alamıyorum nerde satılıyor meret bilemedim

Ay şu çay demleme bardaklarına bayılıyorum bi denk gelip alamıyorum nerde satılıyor meret bilemedim

Kurabiyeler çocuk kafası ebatında sanırım:):)kız onun küçüğü olmuyo mu ??neyse bana içine süt tozu konulan kek kurabiye ekmek tarifi gerekli acil süttozunu kullanmayalı ay oldu bayatlayacak meret açıp cam kaba koydum bişey olmasın yapıp atiyim dolaba kızlar sayın eşim beni her geçen gün daha ince buluyor Muş. Bide dün 38 beden etek aldım ipekyoldan beli büyük kalçalar tam ceketi zaten 38 çok iyi oluyor işe başladığım ilk gün giyecem...:):(kalça benim le özdeşleşmiş bişey ayrılamıyoruz artık kabul ettim...hibüsküs çok işe yarıyor bence ama tonalin cla yı 8gündür kullanıyorum bişey yok spor yapmıyorum gece sporuda yok o yüzden olabilir yarından sonra daha net bilgi vericem

her yerde var canim onlardan yani mutfak gerecleri satan heryerde ozellikle starbucks larda da oluyor...filtre kahve icin aslinda bunlar ama cayda demliyoz iste bendede var 3 tane:53:

Kurabiyeler çocuk kafası ebatında sanırım:):)kız onun küçüğü olmuyo mu ??neyse bana içine süt tozu konulan kek kurabiye ekmek tarifi gerekli acil süttozunu kullanmayalı ay oldu bayatlayacak meret açıp cam kaba koydum bişey olmasın yapıp atiyim dolaba kızlar sayın eşim beni her geçen gün daha ince buluyor Muş. Bide dün 38 beden etek aldım ipekyoldan beli büyük kalçalar tam ceketi zaten 38 çok iyi oluyor işe başladığım ilk gün giyecem...:):(kalça benim le özdeşleşmiş bişey ayrılamıyoruz artık kabul ettim...hibüsküs çok işe yarıyor bence ama tonalin cla yı 8gündür kullanıyorum bişey yok spor yapmıyorum gece sporuda yok o yüzden olabilir yarından sonra daha net bilgi vericem
bende yok suttozlu tarif canim cigdemde vardir kesin yada bak simlaya,edaya,ilkaya :26:senin koca uzaga gidince gozune ince gorunmeye basladin demek:9:dizinin dibindeyken gormemismi 20 kilo verip eriyen kadini:27:ohh ne guzel alisveris yapiyorsun biz daha gecemedik yeni cici bicilere:31:hepimizin bizimle butunlesmis ayrilmaz bolgelerimiz var tabiki :34:

süt tozundan kurabiye yap benim tarif vardı bol bol koy bir kaşık kepeğe 3 kaşık süt tozu koyuyorum ben kokusunu bastırmak için. French pressimi ise :) aktardan şans eseri bulmuştum bende ama çok işe yarıyor doğrusu her şekilde kullanıyorum bende bardak ısıtması var bende koyuyorum üstüne sıcacık kalıyor evde işyerinde birde yakın bir arkadaşımın bürosuna koydum her daim taze bitki çayım oluyor... Kurabiyelerime söz yokkkkkk sen onların lezzetlerini bir bilsen varyaaaa hele o kara olan varya bitiriyor beni. Tatlım emin ol bir yemek kaşığı kadar koyuyorum kağıdın üstüne 12 tane çıkardım geçende rondoyla yapınca bu kadar yayılıyor meretler benim elimden bişi gelmiyor. Ama bu boy iyi oluyor neticede tamamen light bir şey önce gözüm sonra midem doyuyor.

CLA bende de pek işe yaramadı zeynepçim.. Bugün öğlen yürüyüşümde yolumu değiştirdim gittim satıcı kızın başına ekşidim..
Demez mi öyle hemen etkisi olmaz en az 3 aya etki görürsünüz diye...
Dedim Ohooo! o zamana benim diyet 3. aşamaya geçer..
Saf saf yüzüme baktı ben de anlattım dukan yapıyorum o zamana biter benim kilolar, verecek kilo milo kalmaz koruma aşamalarına geçerim diye..
Bırakayım bari o zaman dedim..
Olsun sen yine kullan mutlaka etkisi olur dedi..

Bu arada cla sanki bana sivilce yaptı yaaa..
Kızda demez mi emin misin cla nın yaptığından diye..

Almayı düşünenler bir daha düşünsün derimmm..

Back
X