Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Dugune 1-2 ay kala 69a dusmustum stresten ve arttik yemek yiyemiyordum tansiyonum cok dusuyordu ufak bayginliklarda cabasi ama her yemekten sonra istemsiz istifra ediyordum sonra dr tavsiyesiyle 72ye ciktimmm dugunde de sanirim 74 falandim ben sismistim cunku stresten hatta gelinligimi sokmustu terzi son haftalarda kilo aldim diye midem cok sismisti fazla kabarik bir model degildi portlemis onumden kursagim kadin cirt yirtmisti gozumun onunde yani su anki kilomdan 5 kilo daha zayiftim tez yaziyordum o zamanda yuksek lisans tezim onun stresinden olmustu ayrica adam bu kiloyla anoraksiyaya donebilecek tek kisi sensindir herhalde demisti bana midem kuculmustu hatirliyorum paso hosaf iciriyorlardi bana uzum hosafi inanilmaz istah aciyor kendileri eeeee esimde kirmizi et yediriyordu zorla hatta isyerine getiriyordu yazik herkes bayram ediyordu oyle yani dur dur ben bi giyeyim gelinligimi bakayim olcakmi foto atayim ozelden sizede burda olmaaaaazzzz

Dugune 1-2 ay kala 69a dusmustum stresten ve arttik yemek yiyemiyordum tansiyonum cok dusuyordu ufak bayginliklarda cabasi ama her yemekten sonra istemsiz istifra ediyordum sonra dr tavsiyesiyle 72ye ciktimmm dugunde de sanirim 74 falandim ben sismistim cunku stresten hatta gelinligimi sokmustu terzi son haftalarda kilo aldim diye midem cok sismisti fazla kabarik bir model degildi portlemis onumden kursagim kadin cirt yirtmisti gozumun onunde yani su anki kilomdan 5 kilo daha zayiftim tez yaziyordum o zamanda yuksek lisans tezim onun stresinden olmustu ayrica adam bu kiloyla anoraksiyaya donebilecek tek kisi sensindir herhalde demisti bana midem kuculmustu hatirliyorum paso hosaf iciriyorlardi bana uzum hosafi inanilmaz istah aciyor kendileri eeeee esimde kirmizi et yediriyordu zorla hatta isyerine getiriyordu yazik herkes bayram ediyordu oyle yani dur dur ben bi giyeyim gelinligimi bakayim olcakmi foto atayim ozelden sizede burda olmaaaaazzzz
vaaay anacigim ne ilginc bir durummus gelin olmadan yasadiklarin :53:
eeee girebildinmi icine gelinligin:27:ama unutma o gelinlikten so,nra bir kadini altust eden hamilelik deformasyonuda yasandi :34:ama dukanda SIKILASMA da yasandigindan aslinda 70 ken 65 gibi durabiliyoruz:21:

Caniiimmmm sen benim dugun gunu yasadiklarimida biliyorsun benim hayatim boyle asla bir cizgide duragan olmadiiiii hep bir atraksiyon icindeyim Rabbim guc versin insallah huzurum olsun baskada bisi istemiyorum artikk ama o 78 gorulecek

Kızlar daha uyuyamadım sürünüyorummm.. :25::25:
Trambolinde oğlanla mecburi zıplama yaptık yarına et kesiği olmayayım diyeee..

Bu hafta kadar kotu bir hafta hic olmamisti herkesin dokuldugu kilolar veremedigi bir hafta olmus :53:neyse umarim haftaya buyuk farklarla telafi edecegiz

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]
14 SUBAT
2013
[/TD]
[TD] 21 SUBAT
2013
[/TD]
[TD]28 SUBAT
2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cyy
[/TD]
[TD]76 [/TD]
[TD]74.3[/TD]
[TD]74.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Egotrik
[/TD]
[TD]66.7[/TD]
[TD]66.9 [/TD]
[TD]68.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lisabella
[/TD]
[TD]66.5[/TD]
[TD]65.3 [/TD]
[TD]65.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kazen
[/TD]
[TD]116[/TD]
[TD]115.5 [/TD]
[TD]115.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Scholarppty
[/TD]
[TD]81.4[/TD]
[TD]79.8 [/TD]
[TD]79.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Winniepooh
[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]66.5[/TD]
[TD]66.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynepfurkan
[/TD]
[TD]58.8[/TD]
[TD]58 [/TD]
[TD]57.8[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ellerine sağlık Lisacım
bu sabah yine 73,800 ü gördüm ama regl bitmediği için dünkü şişkinlik listelere yansıdı
sağlık olsun
haftaya inşallah daha fazla giden kilo olur

Merhaba kızlar...

Bu hafta yoğundum biraz..
iş ile ilgili olarak yapmam gerekenler vardı...

Cyy, canım çok sevindim eşine kavuştuğuna...
Allah ayırmasın hiç kimseyi sevdiklerinden...
Maşallah yolun sonuna yaklaştın sen...
Neye karar verirsen ver, kendin için en iyi karar olacağından eminim..

Zeynep, senin de eşin gelmiş canım...Hayırlı olsun..
Güçlendirmen de hayırlı olsun canım...
Dukan diyeti tarifleri sitesinden takip ettiğim kadarıyla güçlendirmede kilo veren sayısı azmış...
Hakkıyla uygulayanların çoğu anca sabit kalıyormuş...Bazıları da kilo alıyormuş...
O yüzden güçlendirmede dikkat etmekte fayda var. Hatta besinlere aşamalı olarak geçilmesi tavsiye ediliyor kilo alanlar için..
Yani ekmek, meyve gibi ek gıdaları hafta hafta ekleyerek kendinizi denetleyerek kilo durumunuza göre geçin diyorlar...
Hatta koçlara soranlar olmuş...Kilo aldığınızda ekmek ve meyveyi çıkartıp 2 gün saf protein yapın, nişasta ve ödül öğünlerini de muhakkak yapın demişler...İdeal kiloya indiğinizde tekrar normal güçlendirme prosedürünü uygulayın şeklinde tavsiyelerde bulunulmuş..

Kısaca özetleyip seni ve Cyy yi bilgilendirmek istedim canım...Tabi bu bilgiler bizler için de gerekli sonrasında...

Teşekkür ederim arkadaşım,
bende seyire devam etmeye karar verdim sanırım
bende güçlendirme ile ilgili birkaç yeri okudum ki kilo verildiğine dair pek bişey bulamadım
bir süre daha devam edeyim bakalım
dayanamayacağım bir hale gelirse güçlendirmeye geçerim

Selam Kızlar,
dün gezmeye gittiğimiz için akşam size yazamadım
hafta sonu da kayınvalidemlere gideceğiz
malum eşim geldi, bundan böyle 15 günde bir yolculuk var

bu sabah 73,800 geldim
şu regl bitse de şişliğim inse daha net göreceğim kilomu
yasmin e de başladım ya ondan mı uzadı bu kadar bilemiyorum, bitmek bilmedi

bu arada birkaç sitede güçlendirmeyi araştırdım
sanki bir süre daha seyire devam edeceğim
çünkü güçlendirmede kilo verildiğine inanmamı sağlayacak bir bulguya ulaşamadım
2 gündür eşim sarmalar, şekerpareleri yerken ben köfte ve ton balığıyla idare ediyorum
bazen biraz zor oluyor dayanmak ama sanırım bunu da başarabilirim
çok zorlandığım bir güne kadar seyire devam sanırım
umarım birkaç kilo daha verebilirim

O sarmaları şekerpareleri düşman olarak gör tatlım kendine ıyyyy neymiş öyle asırlar önce eli boş biri tutmuş evde pilav artmış az bişi eklemiş bişiler arasına bakmış naapmalı sarmış asma yaprağına eli booooş ne uğraşıyorsun, bide sonradan birileri eklenmiş aha bunu böyle küçük parmak kadar sararsan daha makbul olur diye eklemiş yavrum böyle safsata bişi işte bu sarmanın hikayesi hiç dert etme kendine bizde yiyecez hiiiiiiiç takma kafana yap seyrini sen dayanabildiğin yere kadar, şekerpareyi de uyarlayıver hemen kendine canın çekmesin herbi tuzlu şeye bahane bulurumda tatlılara diyecek bişi bulamıyorum seni soğutacak olaydan...

Kızlar evet ben perşembelerden nefret ediyorum akşam kocamaaaaaan bir çanak dukanella yedim dün 7 kayısı bir bardak baya baya afilli neskafe içmeme rağmeeeeen sabah 78.7ydim yani ben anladım olayı benim kilom nazardan korkuyor hani şimdi normalde pek dikkat edilmiyor kaç gittiği ama perşembeleri diğer topikteki herkesin niyetini bilemeyiz dimi :) şaka şaka ya anlamıyorum ben bu şeyi ben her hafta aynı şeyi yaşıyorum ama bu 78 en alt sınıra düşürülecek ondan eminimmmmm

haftasonu kayağa gitcektik eşimin ani dönüşüyle balığa gidiliyor, bu bahtsız bedevi denize açılacak yine haberlerde manavgat açıklarında tekne alabora oldu 4 kişiden 3'üne sağsalim ulaşılırken çiğdem adlı vatandaşımızı kutup ayıları yuttu diye bir haber bulursanız ahanda hemen dukan helvası yapıp afiyetlen yiyin tamammı

Günaydın kızlar;

Hoş geldin cyy.. Selam çiğdem ve tebrikler Lisa..

Kız bir şampiyonumuz var artık. :46::46::46:

Diyetteyken yarışma kazanarak bence KK tarihine geçtin canımm :13:

Bende durumlar bugün limoni ağlayasım var sebepsiz yere.. :43: Huysuzluğum var olduk olmadık şeylere.. :63:
Eşimle çikolata kavgası yaptık dün gecee.. Başka hiçbirşeyi canım çekmiyor ama çikolata benim zaafım :25:

Anladınız sanırım hepsinin nedenini.. Şiş bir vücuttan hiçç bahsetmiyorum bile..:31: Ama mevzu daha gelmedi gelsede rahatlasam diye bekliyorum ben de..

Neyse kızlar günümüz güzel olsuun :12:

O sarmaları şekerpareleri düşman olarak gör tatlım kendine ıyyyy neymiş öyle asırlar önce eli boş biri tutmuş evde pilav artmış az bişi eklemiş bişiler arasına bakmış naapmalı sarmış asma yaprağına eli booooş ne uğraşıyorsun, bide sonradan birileri eklenmiş aha bunu böyle küçük parmak kadar sararsan daha makbul olur diye eklemiş yavrum böyle safsata bişi işte bu sarmanın hikayesi hiç dert etme kendine bizde yiyecez hiiiiiiiç takma kafana yap seyrini sen dayanabildiğin yere kadar, şekerpareyi de uyarlayıver hemen kendine canın çekmesin herbi tuzlu şeye bahane bulurumda tatlılara diyecek bişi bulamıyorum seni soğutacak olaydan...

Kızlar evet ben perşembelerden nefret ediyorum akşam kocamaaaaaan bir çanak dukanella yedim dün 7 kayısı bir bardak baya baya afilli neskafe içmeme rağmeeeeen sabah 78.7ydim yani ben anladım olayı benim kilom nazardan korkuyor hani şimdi normalde pek dikkat edilmiyor kaç gittiği ama perşembeleri diğer topikteki herkesin niyetini bilemeyiz dimi :) şaka şaka ya anlamıyorum ben bu şeyi ben her hafta aynı şeyi yaşıyorum ama bu 78 en alt sınıra düşürülecek ondan eminimmmmm

haftasonu kayağa gitcektik eşimin ani dönüşüyle balığa gidiliyor, bu bahtsız bedevi denize açılacak yine haberlerde manavgat açıklarında tekne alabora oldu 4 kişiden 3'üne sağsalim ulaşılırken çiğdem adlı vatandaşımızı kutup ayıları yuttu diye bir haber bulursanız ahanda hemen dukan helvası yapıp afiyetlen yiyin tamammı

oncelikleee Allah korusuuuun diyorum ne teknesi ne batmasi:20:bu arada kutup ayisinin orda ne isi varki seni almayami gelmis:60::60:sabah sabah guldurdun ya beni :16:
bende regl oldum ya nasil sistim davul gibi:47:neyse birkac gune iner sanirim bende yine olimpiyat sporlarina geri donuyorum yeni bir yumurtlamaya kadar..:34:

Günaydın kızlar;

Bende durumlar bugün limoni ağlayasım var sebepsiz yere.. :43: Huysuzluğum var olduk olmadık şeylere.. :63:
Eşimle çikolata kavgası yaptık dün gecee.. Başka hiçbirşeyi canım çekmiyor ama çikolata benim zaafım :25:

Anladınız sanırım hepsinin nedenini.. Şiş bir vücuttan hiçç bahsetmiyorum bile..:31: Ama mevzu daha gelmedi gelsede rahatlasam diye bekliyorum ben de..

sanada gunaydin winnim :16:

cok tesekkur ederim arkadasim valla pastalar borekler olsaydi katilamazdim zaten ben surekli yapip yedigim bir yemegi fotografladim sadece sagolsun insanlarda begendiler:51:

o sebepsiz aglamalarin sebebi malum :72:kimini agresiflestirir ben gibi kiminide hassaslastirir sen gibi:5:bugun yarin gelir rahatlarsin canim..

ben hayatta cikolata aramam hic aram yoktur cikolata ile ilginc demi:50:

bu arada benim kocis seyahate gidecek bugun avustralyaya 1 haftaligina simdi bavul hazirliyorum ona..oylesine uzuuun bir yolculukki onun yerine benim gozumde buyuyor..sagsalim gider ve gelir insallah..bu arada onada bizim arkadan su dokme adetimizi yapiyorum onceleri cook sasirdi:53:simdi unutsam su dokmeyecekmisin diyor :9:

Günaydın kızlar;

Sen ağlamaaaaa, dayanamaaaaam, ağlama göz bebeğim sana kıyamaammmm tatlım yap dukanellanı at buz kalıplarına koy dondurucuya ye yiyebildiğin kadar nasılsa regl olunca incek kilolar 300-500

oncelikleee Allah korusuuuun diyorum ne teknesi ne batmasi:20:bu arada kutup ayisinin orda ne isi varki seni almayami gelmis:60::60:sabah sabah guldurdun ya beni :16:
bende regl oldum ya nasil sistim davul gibi:47:neyse birkac gune iner sanirim bende yine olimpiyat sporlarina geri donuyorum yeni bir yumurtlamaya kadar..:34:

sanada gunaydin winnim :16:

cok tesekkur ederim arkadasim valla pastalar borekler olsaydi katilamazdim zaten ben surekli yapip yedigim bir yemegi fotografladim sadece sagolsun insanlarda begendiler:51:

o sebepsiz aglamalarin sebebi malum :72:kimini agresiflestirir ben gibi kiminide hassaslastirir sen gibi:5:bugun yarin gelir rahatlarsin canim..

ben hayatta cikolata aramam hic aram yoktur cikolata ile ilginc demi:50:

bu arada benim kocis seyahate gidecek bugun avustralyaya 1 haftaligina simdi bavul hazirliyorum ona..oylesine uzuuun bir yolculukki onun yerine benim gozumde buyuyor..sagsalim gider ve gelir insallah..bu arada onada bizim arkadan su dokme adetimizi yapiyorum onceleri cook sasirdi:53:simdi unutsam su dokmeyecekmisin diyor :9:
O kutup ayıları ben çıkınca gelcek yoksa ne işi var hayatım beni antalyada havuz başında bulur onlar temmuz sıcağında

Alein enişteye Ali diyesim geldi biranda kız sen ona kulak çekmeyi, karanlıkta tırnak kesmemeyi, merdiven altından geçmemeyi en çok güldüğüm nazarlara gelmesin diye tütütü diye afedersin popoyu kaşıtmayıda öğret tam olsun :52::52::52:

Alein enişteye Ali diyesim geldi biranda kız sen ona kulak çekmeyi, karanlıkta tırnak kesmemeyi, merdiven altından geçmemeyi en çok güldüğüm nazarlara gelmesin diye tütütü diye afedersin popoyu kaşıtmayıda öğret tam olsun :52::52::52:

Ali de sen canim farketmez ALAIN olur bizde ALI :9:valla korktugumda damak kaldirmayi :27:,seytanin kulagina kursun dedigimde tahtalara vurmayi:47:,guzel birseye masallah demeyi :nazar: ogrendi :9:ama su damak kaldirma isine sinir oluyor bari herkesin yaninda yapma diyor:17:

mesaj tekrari.....

Son düzenleme:
Tünaydın hatta iyi geceler mi desem :9:

Dün gece ancak sökülen sevgili kırmızılar, dün geceden bu güne beni bayaa yıprattı..
Sabah kalkıp kahvaltı ettikten sonra öğlen gibi tekrar yatıp 2-3 saat kadar uyudum.. :76:

Tembellik günü oldu, çok yattım, düzensiz yedim vs vs.. Derken leslie açıp karın hareketli 3 mil yapıverdim..

Ne bileyim kırmızılarla da trambolin yapılmaz gibi geldi bir an..

Gerçi gece belki deneyebilirimmm..
Bu arada çok şişim baya + gördümm tartıda ve kafamı kaldıramadım bütün günnnn :43:

Siz nasılsınız kızlarrr??

Tünaydın hatta iyi geceler mi desem :9:

Dün gece ancak sökülen sevgili kırmızılar, dün geceden bu güne beni bayaa yıprattı..
Sabah kalkıp kahvaltı ettikten sonra öğlen gibi tekrar yatıp 2-3 saat kadar uyudum.. :76:

Tembellik günü oldu, çok yattım, düzensiz yedim vs vs.. Derken leslie açıp karın hareketli 3 mil yapıverdim..

Ne bileyim kırmızılarla da trambolin yapılmaz gibi geldi bir an..

Gerçi gece belki deneyebilirimmm..
Bu arada çok şişim baya + gördümm tartıda ve kafamı kaldıramadım bütün günnnn :43:

Siz nasılsınız kızlarrr??

demek geldi seninkide :46:al bendende o kadar ,gerci bugun 3. gunum ama bende cok halsizim hicbirsey yapmak istemiyorum:50:kociste yok ya yanliz yanliz takiliyorum vede bende sisim ve surekli birseyler yeme istegi

cy kocisiyle geziyordur;cigdem baliga gitti,ego ugramiyor kizlarla mesguldur,zeyno ogretmenlige hazirliyodur kendini:34:

k0354sv.gif
bende bunlarla ugrasiyorum iste bilgisayar basinda :31:

Back
X