Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

zeynoooo:3:cizelgeni degiselimmi 2 kilo fazlasin orda olmaz :20:ben sana cetveli hazirlayayim linki vereyim sadece yapistir sen canim:34:

Selam Kızlar,
hafta sonu şehir dışına gideceğimiz için dün bütün gün yıka, ütüle, eşya hazırla onlarla uğraştım.
şimdi okuldayım
saat 12.30 da dersim bitecek
eşime yaptırdığım pastayı alıp eve gideceğim
oradan da nasipse termale doğru yola çıkacağız
şimdiden söyleyeyim az braz kaçamak olur bu hafta sonu
ama bol bol yüzmeyi planlıyorum ki bu bile sanırım yeter
sonra saunası buhar odası var
inşallah hepsinde vakit geçirir ve eksi kilolarla dönerim evime

benim için dua edin huzurlu ve güzel bir hafta sonu olsun lütfen
dualarınıza ihtiyacım var
kendinize de dikkat edin

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]14 SUBAT 2013[/TD]
[TD]21 SUBAT 2013[/TD]
[TD]28 SUBAT 2013[/TD]
[TD]7 MART 2013[/TD]
[TD]TOPLAM FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cyy
[/TD]
[TD]76 [/TD]
[TD]74.3[/TD]
[TD]74.2[/TD]
[TD]73.5[/TD]
[TD]-2.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Egotrik
[/TD]
[TD]66.7[/TD]
[TD]66.9 [/TD]
[TD]68.3[/TD]
[TD]------[/TD]
[TD]+1.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lisabella
[/TD]
[TD]66.5[/TD]
[TD]65.3 [/TD]
[TD]65.3[/TD]
[TD]64.5[/TD]
[TD]-2.0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kazen
[/TD]
[TD]116[/TD]
[TD]115.5 [/TD]
[TD]115.3[/TD]
[TD]------[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Scholarppty
[/TD]
[TD]81.4[/TD]
[TD]79.8 [/TD]
[TD]79.2[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]-2.9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Winniepooh
[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]66.5[/TD]
[TD]66.5[/TD]
[TD]66.8[/TD]
[TD]-0.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynepfurkan
[/TD]
[TD]58.8[/TD]
[TD]58 [/TD]
[TD]57.8[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Lisacım ellerine sağlık

scooooo ensendeyim haberin olsun

peri tozunu 3 gün ardarda içip seni geçmeyi planlıyorum :) :) :)

Selam Kızlar,
hafta sonu şehir dışına gideceğimiz için dün bütün gün yıka, ütüle, eşya hazırla onlarla uğraştım.
şimdi okuldayım

kendinize de dikkat edin

Canım yaa:)inş çok iyi geçer hafta sonunuz ne kilosu kesin verirsin bile)spor amaçlı bi gezi sonuçta:9::9:ayy balayı gibi çok romantik

Canım yaa:)inş çok iyi geçer hafta sonunuz ne kilosu kesin verirsin bile)spor amaçlı bi gezi sonuçta:9::9:ayy balayı gibi çok romantik

inşallah arkadaşım
bende öyle hayal ederek planlar ve hazırlıklar yaptım ama sanırım dün biraz canım sıkılınca hevesim kaçtı
inşallah bugün her şey düşündüğümden de güzel olur
bu yüzden güzel dileklerinize ve dualarınıza ihtiyaç duydum

hepimiz için her şey çoooooooooooooooooooooooook güzel, huzurlu, mutlu olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
AMİN

Ellerinden öper çizelge

zeyno bu linki http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wS3TzNQ/weight.png aliyorsun profilimi duzenledeki cizelge bolumunu silip bunu oraya yapistiriyorsun:34:

bravo valla:46: :46:23 kilo dile kolay:nazar:

Selam Kızlar,

şimdi okuldayım

kendinize de dikkat edin

Amiiiin arkadasim:16:dualarimiz seninle masal tadinda guzelliginde bir haftasonu gecirin insallah..:nazar:

Selam Kızlar,
şimdi okuldayım

kendinize de dikkat edin
Cankız termale gelmek istiyorum bende ayyyy hiç sudan çıkmadıydım birde gece dışarıda girmiştim buz gibi bir havada sıcacık suda çam ağaçlarının içinde çok güzeldi varya saunası, fitnesi herşeyinden yararlan kesinlikle bol bol yüz yüzmesen bile suyun içinde birsürü hareket et birde mesela göbek sorunun varsa göbeğinin önünden ellerini aşağı yukarı yap suyun basıncıyla yağların eriyor çok faydalı... Yemek konusuna gelince proteinin dışına çıkma, yağlara fazla takılma (ben takılamadım yoksa aç kalırdım) onun dışında full bize uygun yemekler çıkıyor tatlım hele hele her otelde 3-5 dakika haşlamış yumurta oluyor bol bol ondan ye sabahları akşama kesin et çıkar zaten ama yanına light yoğurt al çünkü havuzdan sonra soğuk soğuk bişiler istiyor canın kolaya fazla yüklenmezsen kesin erir dönersin sen orda ama kaçamaklara dikkat. Peri tozunu günde sadece bir ölçek kullan üzerinde her yemekten yarım saat önce diyorda bi yeri yaparken bi yeri yıkmayalım tatlım...

Lisacım ellerine sağlık

scooooo ensendeyim haberin olsun

peri tozunu 3 gün ardarda içip seni geçmeyi planlıyorum :) :) :)
Nihahahahaha ben bugün 78,1 gördüm tatlıııııımmmm beni hiç perşembe günki kilomla ele alma cumayı bekle o iddialı sözü yazmak, yada söyleyinde siz söyleyin bacılarım geçin beni GEÇEBİLİRSENİZ......:47:

Eee ben şimdi böyle homini gıtlak yiyince nasıl kilomu vereceğim diyen minik çekirgem için üç kez diyorum

YAŞASIN DUKAN
YAŞASIN DUKAN
YAŞASIN DUKAN

zeyno bu linki http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wS3TzNQ/weight.png aliyorsun profilimi duzenledeki cizelge bolumunu silip bunu oraya yapistiriyorsun:34:

bravo valla:46: :46:23 kilo dile kolay:nazar:

Amiiiin arkadasim:16:dualarimiz seninle masal tadinda guzelliginde bir haftasonu gecirin insallah..:nazar:

Çizelgeyi böyle mi değişiyoruz isabel:4::4::4:yöntemimiz belli:52::52:kızlar resimleri topiğe koyalım çiğdeme bayıldım...sizde koyun ben koyacam da nasıl???bide şişko resmim yok:50::50:bana bakın gelin ne konuşacaksanız burda konuşun başlatmayın angutunuza facenize:47::47:olan var olmayan var şiştim burda:55::55::55::55:

Çizelgeyi böyle mi değişiyoruz isabel:4::4::4:yöntemimiz belli:52::52:kızlar resimleri topiğe koyalım çiğdeme bayıldım...sizde koyun ben koyacam da nasıl???bide şişko resmim yok:50::50:bana bakın gelin ne konuşacaksanız burda konuşun başlatmayın angutunuza facenize:47::47:olan var olmayan var şiştim burda:55::55::55::55:

25 kilo verdim şekerim ama Çiğdem kadar ince değilim sende gönder resmini güzelim ama Allah için kadınlık sanatı sıradaki dersim pirimiz isabeldukan,bide yazma betimleme şekerlik sanatı öğrenicem pirimiz çido,ceycey den şu sıra bişey öğrenmek istemem o tek şeye kanalize oda bende yok...vinicik nerdesin :4::4:sende uydun bunlara sonrada kimse yok deyip duruyorsunuz bi iştah geliyorum :37::37:millet başka yerde...kimi nerden topliyim şaşırdım biri trambolin üstünde,biri yemek yarışmasında , biri gezide ,biri temizlikte ,Arda facede olan var yeter gelin yaaaa:20::20::20::20:

ya ben senin sifreni unuttum o yuzden boyle sey ettiydim:30::30::30:cigdeme masallah :nazar::nazar::nazar::nazar:cok guzel zayifladi arkadasim:38:yaa hepimiz cok guzel zayifladik :21::21::21:burda konusamayiz oyle herseyi hirlisi var hirsizi var :27:ya angut yaparsin ya face oda olmadi skype oda olmadi msn:51:

25 kilo verdim şekerim ama Çiğdem kadar ince değilim sende gönder resmini güzelim ama Allah için kadınlık sanatı sıradaki dersim pirimiz isabeldukan,bide yazma betimleme şekerlik sanatı öğrenicem pirimiz çido,ceycey den şu sıra bişey öğrenmek istemem o tek şeye kanalize oda bende yok...vinicik nerdesin :4::4:sende uydun bunlara sonrada kimse yok deyip duruyorsunuz bi iştah geliyorum :37::37:millet başka yerde...kimi nerden topliyim şaşırdım biri trambolin üstünde,biri yemek yarışmasında , biri gezide ,biri temizlikte ,Arda facede olan var yeter gelin yaaaa:20::20::20::20:

gelddiiiim:10::10::10:ama sen yoksun:5:ne eydiyon kiii orgumu oruyon kocana hakkaride soguktur simdi:6::6::6:

dedim ben sana kadinlik dogustan olur sonradan kazanilmaz diyeee :17::17:iste baska bisey ogreteyim sana ama kadinlik :19::19:iste ne istiyon nasil makyaj yapilir,manikur pedikur,sac,bakim guzellik hepsini anlatayim sana :21::21:

Selam Kızlarrrr... :16:

2 gündür grip oldum oluyorum derken dün akşam ki açılış beni fena çarptı.. Havuç ve çay ile koca kokteyli atlttım desemm :21:
Bu arada dün akşamdan beri yatak döşek yatıyorumm.. :2:Eşime de yemek yap, çay yap diye diye adamı helak ettim :47:
Sabahta bir hışım gözlerimi açtım ki evi af edersiniz b.k götürüyorr :30::17:

Hemen bir elektrik süpürgesi tuttum spor niyetine sonra hop tekrar yatağaaaa..
Şimdi öğlen yemeği için kalktım yiyip yine yatacağımmm..

Gözlerim kırmızı ve şiş burnum desen kocaman oldu.. Ama söz en kısa zamanda toparlayıp geleceğimmmm..:15:
Öpmedim bu sefer kimseyi hastalık bulaşmasın :9:

2 gündür grip oldum oluyorum derken dün akşam ki açılış beni fena çarptı.. Havuç ve çay ile koca kokteyli atlttım desemm :21:
Bu arada dün akşamdan beri yatak döşek yatıyorumm.. :2:Eşime de yemek yap, çay yap diye diye adamı helak ettim :47:

Gözlerim kırmızı ve şiş burnum desen kocaman oldu.. Ama söz en kısa zamanda toparlayıp geleceğimmmm..:15:

Winnim,
animation72va1oc.gif

cok gecmis olsun arkadasim:5:haftasonu dinlenerek gecirmeye bak ne guzelki yardimci olabilecek bir kocisin var ilgilensin o oglanlada evlede sende istirahat etmeye calis tavuk corbasi yap icmeye calis,hastalik seni kacamaklara itmesin dikkat et:20:

bende evdeyim temizlik falan bitti birazdan markete gidip alisveris yapacagim,Alain aksam burda olacak:16:cigdem daga
cikti haberiniz olsun
5skierld7.gif
yapiyordur :26:
cyy zati ikinci balayinda:16:
ego bildiginiz uzre tatilde
zeyno :26:bak sana gelince hep takiliyorum niyeyse ne yapiyor oldugunu tahmin edemiyorum:23::23:..kesin basini belaya sokacak birseyler bulmustur yine actiona sever kardesim benim:38: diye tahminde bulunacagim:31:

Winnim,
animation72va1oc.gif

cok gecmis olsun arkadasim:5:haftasonu dinlenerek gecirmeye bak ne guzelki yardimci olabilecek bir kocisin var ilgilensin o oglanlada evlede sende istirahat etmeye calis tavuk corbasi yap icmeye calis,hastalik seni kacamaklara itmesin dikkat et:20:

bende evdeyim temizlik falan bitti birazdan markete gidip alisveris yapacagim,Alain aksam burda olacak:16:cigdem daga
cikti haberiniz olsun
5skierld7.gif
yapiyordur :26:
cyy zati ikinci balayinda:16:
ego bildiginiz uzre tatilde
zeyno :26:bak sana gelince hep takiliyorum niyeyse ne yapiyor oldugunu tahmin edemiyorum:23::23:..kesin basini belaya sokacak birseyler bulmustur yine actiona sever kardesim benim:38: diye tahminde bulunacagim:31:
isabell hakkımı yeme hedefini yarılayamamış adamlar bana hala sataşıyor ve ben susuyorum niye??ALlah büyük bide işim çok ben bunlarla uğraşamam...kız buraya ne girsem biri bizi gözetliyor face olayına girelim tamam. Da bizim adam o işe kıl sebebi hakkında bi açıklama yapmıyor :4::4::4::4::4::4::4:amann anguta bakeyim

Canım yaa Allah şifa versin iyi bak kendine çorba yeseydin kankim :56:

gelddiiiim:10::10::10:ama sen yoksun:5:ne eydiyon kiii orgumu oruyon kocana hakkaride soguktur simdi:6::6::6:

dedim ben sana kadinlik dogustan olur sonradan kazanilmaz diyeee :17::17:iste baska bisey ogreteyim sana ama kadinlik :19::19:iste ne istiyon nasil makyaj yapilir,manikur pedikur,sac,bakim guzellik hepsini anlatayim sana :21::21:

Tatlım makyaj,manikür,Pedikür epilayon ve diyet konusunda sıkıntım yok bana işve cilve bide itle köpekle muhatap olmama konusunda öneri vermezseniz olacaklardan ben sorumlu olmam....konuşturma beni:35::35::35:

Ne şimdi bu itle köpekle muhabbet etme lafı zeynep, yazdıklarının elle tutulur bir yönü yok... Biz hiç bir şekilde hakaret bazında tavır koymadık ortaya, tamam tarz meselesi dedik kalbi temiz muhakkak karşımızdaki zeynep dedik ama yok birşeyi bir kere dersin ikincide uyarırsın üçüncüde biter bende. Anlamanı isterdim keşke diyorum ama olmadımı zorlamanın bir manası yok. Eyvallah Zeynepfurkan yolun açık, sağlığın sıhhatin yerinde, huzurun bol olsun ama umarım umarım benden uzak durursun...

Back
X