benden size bikac bilgi kizlar;
sut urunleri gunde bir lt yi asmamali (sut bir bardakla kisitli ben bunu bazen bir bardak sute bir tatli kasigi yagi azaltilmis kakao ve tatlandirici ekleyerek sicak cikolata seklinde iciyorum tabiki hergun degil cunku kakao hergun yasak veya gun boyu bir iki kez sutlu kahve seklinde) light meyveli yogurtlar iki taneden fazla yenmemeli hatta kilo vermeye engel oluyosa tamamen kesilmeli
yulaf kepegi seyirde iki yemek kasigi ben bunun bir kasigini kahvaltida bir yumurta ve biraz sutle birlikte cirpip zeytinyagi damlatilmis krep tavasini peceteyle silip tamamini dokup pisiriyorum boylelikle diger hakkimi ogleden sonra kek veya tekrar krep seklinde ikinci kez tuketiyorum
yumurta sinirsiz densede sarisi iki taneden fazla tuketilmemeli beyazi dilediginiz kadar yenebilir
seyir sebze gunlerinde her ne kadar belirli sebzeler izinli olsada atiyorum oturup bir tabak fasulye yemek degil mesele tabagimizin ucte biri sebze diger kismi protein olacak sekilde yenmeli
bu arada bir yemek kasigi zeytin yagini ben hemen hergun kullaniyorum ozelikle sebze gunlerinde yemek yaparken kullaniyorum aklima gelen seyler oldukca eklerim daha hatam varsada bildirin lutfen
Dediğini yaptım bu sabah koca bir bardak suyun ardından 1 tatlı kaşığı zeytinyağını hüplettim, umarım işe yarar.Bir ara da dışarı çıkınca buğday kepeğinden alayım bariBende kabızlık çekiyorum.Bugün eczaneden toz şeklinde ilaç aldım.Sinamekini bende tavsiye etmem.Yulaf kepeğine buğday kepeği ekle yada buğday kepeğini az yoğurda karıştır tüket.Zeytinyağıda iç canım bir tatlı kaşığı başka türlü kilo gitmezki kabızlıkla
Hey ziyaretçi sende kimsin 6 ziyaretçi var acaba kim
paylasirim tabiki. ben nedense cok seviyorum yulaf kepegini birsuru faydasi var diye onceden de yogurtla karistirip yedigim olurdu belkide alisik oldugum tat bana iki kasik yetmiyo keske daha fazla hakkim olssa diyorum cogu zaman:)Uzaktan kolay görünüyorda yapınca öyle kolay değilmiş midem kaldırmıyor benim süte yoğurda bulantı hissi veriyor sürekli bugün 6.günüm ama kilo denildiği kadar verebildimmi hayırr:18:Bunu adet günüme bağlıyorum.Henüz adet olamadım ve bekliyorum buda sanırım vücudumda şişkinkinlik yaptı.Bende pko var onunda etkisi var.peki light puding aldım marketten onu yapsam sakıncası olurmu?Kabızlık olayı en son çare bugün eczaneye gitmekle buldum ilaç aldım toz halinde onu tüketeceğim
light puding misir nisastasiyla yapilmissa ve sekersizse tatlandirici koyarak yapabilir gunluk porsionlara bolup tuketebilirsin baska bi yerde gormùustum sekersiz pudinglerin yendigini yalniz bir tatali kasigi misir nisastasinin arada bir yendigini dusunursek gunlere nasil pay edeceksin hazir pudingi bilemiyorum ayarlarsin artik:)
Yumurtadan tiksindim canım zaten.:18:Yiyesim hiç gelmiyor.Yulaf kepeğide kabız yapıyor işte bugday kepeği aldım ondanda kullanıyorum kabızlık için.Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler canım.Aklına gelenler olursa paylaş bizimle.
kiymali olarak yaptigin icin vede yogurtla yedigin icin problem olmaz heralde benimde bu sekilde yaptigim oluyo ama yinede abartmadan kalkiyorum sofradan. seyire geceli bes gun oldu kilo vermedim demissin korkma zamanla gidiyo devam et bende internetde okudugum insanlara gore pek kilo veremedim gerci seyirin ilk haftasinda 700 gr vermisim simdi baktim notlarimada yineden yirmidort gunde uc kilo verdim sadece neredeyse birebir uydum yuruyusu bir saat hapiyorum hergun buda kizimla ciktigim icin cok hizli olmasada 3 km falan oluyo ama bende iste bu kadar verdim bence hemen umutsuzluga kapilma vucut seyir evresine gectigimizde direniyormus bi sure sonra tekrar vermeye baslarsin bu arada beyaz proteinler daha cok kilo vermeye yardimciymis tavuk balik yumurta yogurt gibi yalniz uc kilo vermeme ragmen vucudumda muthis bi degisim var sanki bes kilo vermis gibiBilgiler için çok sağol.Ben herşeye uyuyorum ama bir şeyi yanlış yaptığımı farkettim.Sebze günlerinde dediğin gibi bir tabak sebzeyi oturup yiyorum ama kıymalı olarak ve yoğurtla.Sence bu şekilde olmaz mı ? Acaba her ne kadar kıyma olsa da bolca sebze yemiş olduğum için ters etki yapar mı ? Artı seyire geçtim geçeli kilo veremiyorum , 5 gün oldu
kiymali olarak yaptigin icin vede yogurtla yedigin icin problem olmaz heralde benimde bu sekilde yaptigim oluyo ama yinede abartmadan kalkiyorum sofradan. seyire geceli bes gun oldu kilo vermedim demissin korkma zamanla gidiyo devam et bende internetde okudugum insanlara gore pek kilo veremedim gerci seyirin ilk haftasinda 700 gr vermisim simdi baktim notlarimada yineden yirmidort gunde uc kilo verdim sadece neredeyse birebir uydum yuruyusu bir saat hapiyorum hergun buda kizimla ciktigim icin cok hizli olmasada 3 km falan oluyo ama bende iste bu kadar verdim bence hemen umutsuzluga kapilma vucut seyir evresine gectigimizde direniyormus bi sure sonra tekrar vermeye baslarsin bu arada beyaz proteinler daha cok kilo vermeye yardimciymis tavuk balik yumurta yogurt gibi yalniz uc kilo vermeme ragmen vucudumda muthis bi degisim var sanki bes kilo vermis gibi
bitanesi benim bnde dukan diyetine bugün başladıımmmm
Sağol canım seninde öyle olsunKızlarr herkese merhaba , gününüz aydın olsunBugün yoğurt ve peynirim bittiği için migrosa gittim hem de şöyle bir bakınayım dedim Ben başka birinden daha duymuştum bu sefer kendimde kontrol ettim ve doğru çıktı.Hani light yoğurt alıyoruz ya, onun değerleriyle yarım yağlı yoğurt arasında sadece %0.5 fark var kızlar Proteini, karbonhidratı herşeyi aynı.Bence boşuna para vermeyin. Sonuçta yoğurt çok yenen bir gıda ve durmadan bitiyor.Valla bitmesin diye gıdım gıdım yer oldum, oh şimdi dibine darı ekebilirm Ayrıca hindi füme de aldım.Bir alana bir bedava yapmışlar.Krep yapıp içine koymayı düşünüyorum :) Herkese bol eksili günler..
Bende dün o ilaçtan içtim biraz rahatladım ama baktımki yine öyle kullanırım o ilaçtan yine:18:İnşallah işe yarar sendeDediğini yaptım bu sabah koca bir bardak suyun ardından 1 tatlı kaşığı zeytinyağını hüplettim, umarım işe yarar.Bir ara da dışarı çıkınca buğday kepeğinden alayım bari
bitanesi benim bnde dukan diyetine bugün başladıımmmm
Hayırlı olsun :) Tabi ki içiliyor, ben de bayılıyorum.Form çaylarını , özellikle yeşil çayı bolca tüketebilirsin.Ama benim tavsiyem evde olduğun zamanlar poşet değilde demleme usulü içmen.Faydasını daha çok görürsün:126: Kolay gelsin...arkadaşım bende yeni başlayacagım ihtiyaçları temin edeyim yarın start veririm inşallah. yanlız bir sorum var bu diyette bitki çayları içilebiliyoru mu ? çok severimde.. :)
Evet haklısın bende de işe yaramadı, ilaca başvurdum maalesefBende dün o ilaçtan içtim biraz rahatladım ama baktımki yine öyle kullanırım o ilaçtan yine:18:İnşallah işe yarar sende
Sağol canım seninde öyle olsunBen yoğurdu yarım yağlı alıyorum çünkü daha önceden bakmıştım lıgt hem küçük kutu bir günlük nerdeyse hemde pahalı öyle olursa paramı yeter yetmez tabi İyi etmişsin afiyet olsun eksili olsun
Bende dün o ilaçtan içtim biraz rahatladım ama baktımki yine öyle kullanırım o ilaçtan yine:18:İnşallah işe yarar sende
Ne iyi ettin hoşgeldinnnn başarılarrrrr canım
Hayırlı olsun
kızlar bende daha once dukan yaptım gercekten guxel verdırıyor sut urunlerınıde yarın yaglı kullanabılırsınız sınır 2 en fazla 2.5 yag oranını gecmemelı bıundan dolayı yarın yaglı urunlerın genelde 1.5 oldugu ıcın yag oranı dukan ıcın uygundur bosuna fazla para verıpte lıght almayın cunku hem pahalı oluyor hemde az oldugu ıcın bereketsız oluyor
toz tadlanrıcınıza mutlaka temeın edın canınız tatlı bırseyler ıstedıgı zaman hemen kek yada yogurt yada helva tarzı bırseyler yapmakta ıyı oluyor yumurtanında sarınsı gunde 1 yada en fazla 2 yı gecmeyın beyaz ıstedıgnız kadar serbest kahvaltı ıcınde fume hındı gogsu alabılırsınız serbest ozellıkle polenez markanınkı hermarkette oluyor fume hındı etı aynı salam benzıyor ama yag oranı cok az ve ıcınde nısasta falan bulunmuyor aynı sekılde cemensız pastırmada polenıez marka serbest kahvaltıda krebınıze sarark yıyebılırsınız mesela ozellıkle atak donemınde cok doyurucu oluyor
Bilgiler için çok sağol.Ben herşeye uyuyorum ama bir şeyi yanlış yaptığımı farkettim.Sebze günlerinde dediğin gibi bir tabak sebzeyi oturup yiyorum ama kıymalı olarak ve yoğurtla.Sence bu şekilde olmaz mı ? Acaba her ne kadar kıyma olsa da bolca sebze yemiş olduğum için ters etki yapar mı ? Artı seyire geçtim geçeli kilo veremiyorum , 5 gün oldu
topigin hayırlı ugurlu olsun bebem bendede pko varArkadaşlar bende kilo sorunu olan biriyim.Pko hastalığı var üstelik bende.Şimdiye kadar dukan diyetini az çok duydum çevremde.Fakat bu diyetle ilgili o kadar bilgim yoktu.Bir ara diyetsiyene gitmiştim belli bir kilo verdim.Şuan kendi yapacağım Dukan diyetiyle kilo vermek istiyorum.Dün kitabını aldım ve okumaya başladım.Benim gibi dukan diyetine karar veren yada uygulayan arkadaşlar burada birbirimize fikir alışverişinde bulunup örnek menülerden bahsedip neler uyguladığımızı konuşabiliriz.Haydi Dukancılar buyurun topiğime
Hadi dukancılar nerdesinizDukan testini yapan oldumu?Ben yaptım ve seyir dönemim 144 çıktı.Sizlerde kaç çıktı ve hangi dönemdesiniz şuan?Gelin birlikte konuşup paylaşalım
Dukan diyeti yapan arkadaşlar başlarken neler hissettiniz ve o önemli kararı nasıl verdiniz?Ve şuan hangi aşamada neler yapıyorsunuz yokmu başka dukancı bekliyorum topiğime hadi gelin artıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?