Dukan Diyeti Yapanlar ve Yeni Başlayacak Olanlar Buyurun:)

Bilgiler için çok sağol.Ben herşeye uyuyorum ama bir şeyi yanlış yaptığımı farkettim.Sebze günlerinde dediğin gibi bir tabak sebzeyi oturup yiyorum ama kıymalı olarak ve yoğurtla.Sence bu şekilde olmaz mı ? Acaba her ne kadar kıyma olsa da bolca sebze yemiş olduğum için ters etki yapar mı ? Artı seyire geçtim geçeli kilo veremiyorum , 5 gün oldu

Dediğini yaptım bu sabah koca bir bardak suyun ardından 1 tatlı kaşığı zeytinyağını hüplettim, umarım işe yarar.Bir ara da dışarı çıkınca buğday kepeğinden alayım bari

Kızlarr herkese merhaba , gününüz aydın olsun Bugün yoğurt ve peynirim bittiği için migrosa gittim hem de şöyle bir bakınayım dedim Ben başka birinden daha duymuştum bu sefer kendimde kontrol ettim ve doğru çıktı.Hani light yoğurt alıyoruz ya, onun değerleriyle yarım yağlı yoğurt arasında sadece %0.5 fark var kızlar Proteini, karbonhidratı herşeyi aynı.Bence boşuna para vermeyin. Sonuçta yoğurt çok yenen bir gıda ve durmadan bitiyor.Valla bitmesin diye gıdım gıdım yer oldum, oh şimdi dibine darı ekebilirm Ayrıca hindi füme de aldım.Bir alana bir bedava yapmışlar.Krep yapıp içine koymayı düşünüyorum :) Herkese bol eksili günler..

Son düzenleme:
paylasirim tabiki. ben nedense cok seviyorum yulaf kepegini birsuru faydasi var diye onceden de yogurtla karistirip yedigim olurdu belkide alisik oldugum tat bana iki kasik yetmiyo keske daha fazla hakkim olssa diyorum cogu zaman:)

kiymali olarak yaptigin icin vede yogurtla yedigin icin problem olmaz heralde benimde bu sekilde yaptigim oluyo ama yinede abartmadan kalkiyorum sofradan. seyire geceli bes gun oldu kilo vermedim demissin korkma zamanla gidiyo devam et bende internetde okudugum insanlara gore pek kilo veremedim gerci seyirin ilk haftasinda 700 gr vermisim simdi baktim notlarimada yineden yirmidort gunde uc kilo verdim sadece neredeyse birebir uydum yuruyusu bir saat hapiyorum hergun buda kizimla ciktigim icin cok hizli olmasada 3 km falan oluyo ama bende iste bu kadar verdim bence hemen umutsuzluga kapilma vucut seyir evresine gectigimizde direniyormus bi sure sonra tekrar vermeye baslarsin bu arada beyaz proteinler daha cok kilo vermeye yardimciymis tavuk balik yumurta yogurt gibi yalniz uc kilo vermeme ragmen vucudumda muthis bi degisim var sanki bes kilo vermis gibi

Evet haklısın sanırım.Ben bir de pek spor yapamadım.yürüyüş bandı almıştım ancak geldi neyse bugün başladım belki şimdi kilo verme devam eder.Bana da bazen kilo vermişim gibi geliyor ama tartı aynı gösteriyor.Sanırım yağlar gidip kaslar kuvvetlenmeye başlıyor, onun etkisi diye düşünüyorum.Ben de en çok o üçünü yiyorum zaten kolayına kaçıyorum biraz Bu hafta tartıya çıkmayacağım bakalım haftaya ne değişecek :)

Son düzenleme:
Sağol canım seninde öyle olsunBen yoğurdu yarım yağlı alıyorum çünkü daha önceden bakmıştım lıgt hem küçük kutu bir günlük nerdeyse hemde pahalı öyle olursa paramı yeter yetmez tabiİyi etmişsin afiyet olsun eksili olsun
Dediğini yaptım bu sabah koca bir bardak suyun ardından 1 tatlı kaşığı zeytinyağını hüplettim, umarım işe yarar.Bir ara da dışarı çıkınca buğday kepeğinden alayım bari
Bende dün o ilaçtan içtim biraz rahatladım ama baktımki yine öyle kullanırım o ilaçtan yine:18:İnşallah işe yarar sende
bitanesi benim bnde dukan diyetine bugün başladıımmmm

Ne iyi ettin hoşgeldinnnn başarılarrrrr canım

arkadaşım bende yeni başlayacagım ihtiyaçları temin edeyim yarın start veririm inşallah. yanlız bir sorum var bu diyette bitki çayları içilebiliyoru mu ? çok severimde.. :)

arkadaşım bende yeni başlayacagım ihtiyaçları temin edeyim yarın start veririm inşallah. yanlız bir sorum var bu diyette bitki çayları içilebiliyoru mu ? çok severimde.. :)
Hayırlı olsun :) Tabi ki içiliyor, ben de bayılıyorum.Form çaylarını , özellikle yeşil çayı bolca tüketebilirsin.Ama benim tavsiyem evde olduğun zamanlar poşet değilde demleme usulü içmen.Faydasını daha çok görürsün:126: Kolay gelsin...

kızlar bende daha once dukan yaptım gercekten guxel verdırıyor sut urunlerınıde yarın yaglı kullanabılırsınız sınır 2 en fazla 2.5 yag oranını gecmemelı bıundan dolayı yarın yaglı urunlerın genelde 1.5 oldugu ıcın yag oranı dukan ıcın uygundur bosuna fazla para verıpte lıght almayın cunku hem pahalı oluyor hemde az oldugu ıcın bereketsız oluyor
toz tadlanrıcınıza mutlaka temeın edın canınız tatlı bırseyler ıstedıgı zaman hemen kek yada yogurt yada helva tarzı bırseyler yapmakta ıyı oluyor yumurtanında sarınsı gunde 1 yada en fazla 2 yı gecmeyın beyaz ıstedıgnız kadar serbest kahvaltı ıcınde fume hındı gogsu alabılırsınız serbest ozellıkle polenez markanınkı hermarkette oluyor fume hındı etı aynı salam benzıyor ama yag oranı cok az ve ıcınde nısasta falan bulunmuyor aynı sekılde cemensız pastırmada polenıez marka serbest kahvaltıda krebınıze sarark yıyebılırsınız mesela ozellıkle atak donemınde cok doyurucu oluyor

hoşbuldum canım :) zeytinyağı ne işe yarıyor

yaa hiçmi yemek yenmio bu diyette 2 gündür yapıyorum canm sıcak yemek cekiyo ekmeği banıp yicen ohh ne güzel ama yaza düğünümn olduğu aklıma gelince isyanlara giriyoumm

ya ben daha dün başladım diyete bide sebze günümü war ben hiç bilmiyorum napmam gerekiğini

topigin hayırlı ugurlu olsun bebem bendede pko varbenide bilgilendirin pazartesi bende başlıyım deyom benide adanıza alın dünyanın sebzesi var bende ben onları ne etcem :101::101:artık eşime kakalarım hadi idyelim dkan hayırlı gurl olsn
Hadi dukancılar nerdesinizDukan testini yapan oldumu?Ben yaptım ve seyir dönemim 144 çıktı.Sizlerde kaç çıktı ve hangi dönemdesiniz şuan?Gelin birlikte konuşup paylaşalım

bende istiyom seyirde nasıl yapılıcagını bilemiyom :44::44:

Dukan diyeti yapan arkadaşlar başlarken neler hissettiniz ve o önemli kararı nasıl verdiniz?Ve şuan hangi aşamada neler yapıyorsunuz yokmu başka dukancı bekliyorum topiğime hadi gelin artıkkkk

ben warımm sürekli okuyodum kkdan ilgimi cekiodu başlamak istedim diyete başlayana kadar kilo aldım nasıl olsa diyete başlıcam diye daha iki gün oldu başlayalı ya bu yulaf kepeği çokmu önemli bişy ne işe yarıoki bide saat 6dan sonra bişey yeniomuuu cvbın için şimdiden teşekkr ettim canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…