dukan diyeti yapanlar :) yeni başlayacak olanlar birbirimize yardımcı olalım :)

her relginde olan bi durumsa bence relginle alakalı bebeğim.. hava değişimi oladuysa.. bitki çayı falan içtin mi?? zaten bugünleri ishal salgını var diyorlar artık havadan mı sudanmı geliyor bilemedim..

kızlar sütü peyniri yumuryayı çirıptım pişirdim :):) çok güzel bi tat çıktı kaçamak gibi aynı pul biberde koydum.. :) tatlı koysam höşmerim olacak

kimse yok mu:):) dukancılar haftada kaç kilo veriyorsunuz :) ve 20dk yürüyüş dışında spor yapıyor musunuz

[bayanlar ben seyir evresine geçtim 83 kiloyla başladım seyirin ikinci haftasındayım 3 kilo verdim 1/1 yapıyorum ilk haftası karıştı biraz pek anlamamıştım p+s günlerini ( O, yüzden 2. Hafta düzene koydum:)) şimdilik devam 3 kilo bile farkediyo durmak yok yola devam:))

Ben de dukana başladım ikinci günüm atak evresini 4 gün yapıcam inşallah olumlu sonuçlanır bu macera en önemlisi de çikolata krizimmm iki gündür yok böyle devam etse ne güzel olur etrafımdakiler de ben diyete başlayınca daha bi çikolata tatlı alırr oldular eve aaaaaaaa bu arada kızlar tavuğun but kısmını haşladım ben yağsız derisini de ayırıyorum yemiyorum bi sorun olmaz di mi ben genelde tavuk göğsü gördüm de internet araştırmalarımda acaba yanlış mı yapıyorum dedim

Tavugun derisini yeme sakin:))kolay gelsin sabır versin rabbim diyet yapanlara ben alıştım bırakmayı düşünmüyorum ve çok çok rahatım

Superdi, verdim kilolari... Simdi ara verdim, aliyorum kilolari yine! Sorunum su! Ekmegi yapmayi beceremiyorum! Unu bulamiyorum daha dogrusu... Su ekmek yapimini bilen varsa yazabilir mi? Bir de unu nerden aliyorsunuz! Tesekkurler...

Ekmeğin tarifi ben bunu yapıyorum

Gerekli malzemeler

8 yemek kaşığı yulaf kepeği
3 adet yumurta
1 tatlı kaşığı instant maya
1 yemek kaşığı yoğurt
5 yemek kaşığı light süt
1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı tatlandırıcı (splenda kullandım)
Yulaf kepeğini ben Almanyadan buldum eminim türkiyede büyük marketlerde vardır sorman lazım menekşecik:))

Pardon tarifini unuttum menkşecik!!!
TARİFİ))Öncelikle yumurtaları çırpma kasesinde köpük köpük olana kadar çırpın.
Daha sonra kalan tüm malzemeleri ilave edin ve düşük devirde pürüzsüz olana kadar karıştırın.
200 dereceye ayarladığınız fırında, kalıbı 1 damla sıvıyağ ile (peçete yardımıyla) yağlayın ve 200 derecede 10 dakika kadar pişirin. 10 dakika sonra fırının ısısını 120 dereceye düşürün ve 10 dakika daha pişirin.
Fırının içinde soğumaya bırakın, soğuduktan sonra dilimleyerek servis edin.

Ben bu aralar durakladım kilo gitmiyo 4 kilo verdim kaldı !! Seyirin 3. Haftasındayım evreyi 1/1 yapıyorum galiba bu aralar biraz beslenmeyi kaçırdım aşırı olmasada kaçırdım( hergün 1 saat yürüyorum suyu azalttım bu aralar içemiyorum morelim bozuk ama pes etmicem :))

Canim cok tesekkur ederim, ben boyle bir tarif denedim ama, cok kotu oldu. Bir turlu pismedi. Anlamadim ki! Inana bana dukan ekmegi resimlerini gorunce benim yaptigim niye boyle olmuyor diye hayiflaniyorum. Acaba siz unu numu kullaniyorsunuz! Ben yulaf kepegini buldum ama, hiccc olmadi...

Güzelim yavaş pişsin ilk yaptığımda benimde içi cıvık oldu birazcık yulaf kepeğini bi kaşık fazla koy farklı yulaf kepekleri var türkiyede ondanda olabilir !! Ben kesinlikle un kullanmıyorum tepsiye yağlı kağıt koy yağ sürme !!altı güzel pişiyo ozaman bi tarif daha var onu dene ok:))

Slm menekşecik!!! Bak bu tarifi dün yaptım süper olduu denemelisin!! İnternetten aldım MALZEMELER::12 kaşık yukaf kepeği, 6 kaşık yağsız yoğurt , yarım su bardağınsan fazla yağsız süt,1 paket kabartma tozu((((keke koyduğun gibi)))))))! Ve bir yumurta. Yepsini karıştırdıktan sonra en son kabartma tozunu koy dilersen üzerine çörek otu koyabilirsin önceden ısınmış 175 drc pişir üzeri kızarana kadar pişsin ve fırını kapat içinde 10 dakika içini çeksin ve 6 dilime böl 6 gün yeeeee:)) buzluğa koyabilirsin afiyet olsun

Denemezmiyim, bir ekmek tarifine cok ihtiyacim var, super gidiyorken bir ekmek krizim tutuyor yari yolda kalmis gibi hissediyorum. Cok tesekkur ederim vakit ayirip yazdiginiz icin...

Rica ederim seve seve herzaman yardımcı olurum diet yapanları çok iyi anlarım( inşallah herkezin hedefi güzel olur kolay gelsin sabır işi bu iş!!!dukan diyet değil bence düzenli beslenme aç kalmadan tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…