dukan diyeti yapanlar :) yeni başlayacak olanlar birbirimize yardımcı olalım :)

selam kızlar,

bende çarşamba günü dukan'a başlıyorum. eksikleri tamamlayacağım yarın :)
testi yaptım atak evresi 3 gün, seyir evresi 85 gün, güçlendirme evresi 122 gün çıktı.
kilom 70.5 kg yaşım 26.
birbirimize destek olalım, çok uzun bir yolculuk bu :)

teşekkür ederim kerimenur hepimize kolay gelsin. bugün kitabıda aldım bi solukta nasıl okumusum farketmedim bile
çok kararlıyım umarım sonuna kadar götürebilirim :)

Saol canim kararli olmana sevindim insallah sonuna kadar gidersin bende kararliyim bu sefer!! Ama( ben 2 haftadir ayni kilodayim takildi yaaaa resmen !!! Seyir evresinin 3. haftasindayim bana bi tokat lazim direk 4 gün atak yapicam sarsilmam lazim morelim sifir ama be olursa olsun yola devam

Ben krepi 2 kasik yulaf kepegi 1 cay bardagi süt ve 2 yumurtayla tavada yapiyorum Bazende peynir ve maydonoz domates ekleyip farkli lezzetler katiyorum internette degisik tarifler var sana kalmis :))

Bir kac arkadasin tarifine bakarak bugun krep yaptim, muhtesem oldu. Cok sey ogrendim ben bu sayfalardan, cok tesekkur ederim.

Krep;

1 yemek kasigi yulaf kepegi,

3 yemek kasigi su,

1 yumurta,

1 yemek kasigi rendelenmis kasar peynir

Cay kasigi ucuyla kabartma tozu,

Tuz, karabiber

Kabartma tozu haric butun malzemeyi blendirda karistirdim, en son kabartma tozunu ekledim, kasikla karistirdim. Yag surdum teflon tavaya ve kisik ateste pisirdim iki tarafinida. Bu kadarrrr.... Muhtesem oldu, deneyin derim....

Son düzenleme:
Ben krepi 2 kasik yulaf kepegi 1 cay bardagi süt ve 2 yumurtayla tavada yapiyorum Bazende peynir ve maydonoz domates ekleyip farkli lezzetler katiyorum internette degisik tarifler var sana kalmis :))

Denemezmiyim!

Ben anladimki, yulaf kepegini cok ekliyormusum. Bundan sebep olmuyormus, bir kac sayfada baktim cok az, deniyeyim dedim. Bugun sabah kendim tariflere bakarak cikardim bir krep tarifi ve tadi gercekten cok guzeldi. Diger turlu diyeti birakmayi bile dusunuyordum..

Hepinize cok tesekkur ederim...

Slm dukancilar !! Kizlar siz hangi evredesiniz ?? Kac kilo verdiniz arada kacamaklar oluyomu?:)) zorlaniyomusunuz?? kendinizden bahsedin bakalim dietiniz nasil gidiyo?

Slm kizlar aradiginiz bütün tarifleri bulabileceginiz bi sayfa vereyim !!!!Ben hep oraya takiliyorum yorumlar acik ve net tarifler !! Google !! Dukan amca yazin cikiyo hangi evredeysen mesela !! Dukan amca atak evresi yaz harika bi sayfa farkli lezzetler var bu arada dukan amcadaki degisimi görün genc bi arkadasimiz tam uygulamis !! Tebrik ederim !! Bu arada en cok ben yaziyorum galiba telefon elimde durmadan bakiyorum kim ne paylasmis hani destek olucaktik(

Slm cadi 94 hosgeldin aramiza hadi sana sabir ve kolaylik diliyorum yulaf heryerde yok farkli bide genelde internetten ismarliyolar ben almanyada cok kolay buludum türkiyedemisin???

Meraba arkadaslar bende bugun dukana basladim calistigim icin zorluyor biraz ama kararliyim destek olalim birbirimize 5 gun atak yapicam ama seyir nekadar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…