Dukan yapip kilo aldim

spor yapıyor musun?
ödem falan var mı?
eğer spor yapıyorsan kas oranının artmış olabilir
yok yapmıyorsan bilemiyorum

Cok tesekkur ederim :) tekrar diyetisyene gidecegim galiba :)

Kalori saymayı denediniz mi? Bence en rahat kilo verme şekli ben 10 kilodan fazla verdim bu şekilde.

Gunde 500 kalori almisligim var. Genelde 700u gecmez.
Boy-kilo ve bazal metabolizmanıza göre hesaplanır günlük alacağınız kalori miktarı. 500-700 kalori günlük olarak her şekilde çok az. Diyetisyene gitmeye vaktiniz yoksa ya da maddi anlamda zorlayacaksa bu şekilde denemenizi tavsiye ederim.
Ben diyetarkadaşım.com u kullanarak verdim kilolarımı ve tabii spor da yaptım ama spor salonuna gitmeden, sadece evde.
Hem bu şekilde olduğu zaman kendinizi çok sınırlamanıza gerek kalmıyor, istediğinizi yiyerek kilo veriyorsunuz. tabii yine sizin tercihiniz. İsterseniz tecrübelerimi aktarabilirim. Hatta burada bir topiğimiz vardı, şimdi kimse kullanmıyor "kalori arkadaşım" topiğin adı. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kalori-arkadasim.677546/
Biraz inceleyin isterseniz.

Dukan benim metabolizmama uyan tek diyet ..Kalori sayma ve karatay ben de hiç işe yaramıyor .Evde leslie ve kondüsyon bisikleti ile de destekliyorum .
Tatlandırıcı ve diyet kolayı çok tüketiyordum .Vücut bunları şeker gibi algılayıp insülin drenci başlatıp kilo vermeyi engelliyormuş .Ben de yeni öğrendim ve tatlandırıcıyı tamamen kestim .Kilo verimim çok hızlandı .
Siz de tüketiyorsanız bırakın .Dukanda çok kullanılıyor maalesef.

Cok tesekkur ederim :)

Hayir cay bile icmedim kac gun sekersiz diye

Bazı gıdalar kilo verimini durdurup, alınan besinlerin depo edilmesini sağlıyor. Bunu bulman gerek tükettiklerinin arasında.

Ben de Karatay diyeti yapmıştım geçen sene herşeye iyi gelen diyet ben de insülin direnci yaptı sabah kahvaltı yapıyordum akşama kadar aç geziyordum, yani 3 ana 3 ara ve herşeyi yediğin beslenme tarzından vazgeçmeyeceksin

Su anda dunya capinda en saglikli ve yapilasi en kolay diye Glisemiks Indeks diyeti.Ona diyette denmez zaten tamamen yasam tarzi.Bence bir arastirin.Babam 30 kiloya yakin verdi glisemiks indeksle ki seker hastasi.zaten seker hastalari ve kilolular icin en iyi diyettir.

dukan'ı dikkatle yaparsanız zararlı falan değil.
yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen..
şu an bir çok diyetisyende protein ağırlıklı diyet veriyor.

protein in çok abartmadan , yeterli su içtiğinizde zararı falan yok.
aylık gidip tahlil yaptıyorum bütün değerlerim de normal.

protein serbest diye günde 2 tavuk yemeye gerek yok ya da 1 kilo köfte . sorun yaşayanlar bu şekilde yapanlar zaten .
yaklaşık 20 kilo verdim dukan ile vermeyede devam ediyorum..

Bir kere Dukan ne kadar zararlı hiç mi bilmiyorsunuz? İngilizce biliyorsanız araştırın bakın.

Dukan yapana kadar Karatay beslenmesi yapın. Hem aç kalmazsınız hem de sağlıklı kilo verirsiniz.
Size katılıyorum benim ablam asla ekmek yemeden duramazdı, ama şimdi Karatay beslenmesiyle 14 kilo verdi.
Konu sahibi dukan çok zararlı diye biliyorum, feyste Karatay la zayıfla grubu var üye olun bi bakın bakalım umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız.

o zaman gıda intoleransını kesinlikle yaptırmalısınız yazdıklarınız net.belkide proteine intoleransınız vardır yani sizde kilo aldırıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…