- 18 Şubat 2010
- 16.398
- 20.124
- 923
- Konu Sahibi Claramichy
-
spor yapıyor musun?Merhaba hanimlar, 12 gundur dukan diyeti yapiyorum. Herseyine harfiyen uydum. Yulaf kepegi proteini falan. 5.gun tartildim 4 kilo vermisim. Mukemmel moral oldu. 66 kiloydum basladigimda. Simdi herkes zayiflamissin falan dedi. Az once tartildim 67 kiloyum. Ac kaldigima mi yanayim kilo veremedigime mi? Diyetisyene de gittim bi sorunum da yok ama deli oldum resmen. Nasl kurtulucam bu kilolardan?
Yapiyorum tabi kispor yapıyor musun?
ödem falan var mı?
eğer spor yapıyorsan kas oranının artmış olabilir
yok yapmıyorsan bilemiyorum
Cok tesekkur ederim :) tekrar diyetisyene gidecegim galiba :)Dukan diyeti, o diyeti, bu diyeti hepsi boş, korkutmak istemem ama kolon kanserine zemin hazırlıyorsunuz
Her tür gıda dan yemedikçe (buna yağ ve karbonhidratlar dahil) sağlıklı kilo veremezsiniz, yağlar beslenme için çok önemli bir yapı taşı
Verseniz de aldığınızı geri alırsınız, sonuç metabolizmanızla oynarsınız
Arka arkaya sürekli diyet yaptıysanız muhtemelen vücudunuz direnç gösteriyordur, önce metabolizmanızı doğru yola sokmanız lazım (bunu şeker, tiroid , B12, ferritin, kolesterol vs... kan değerlerinize bakılmış kabul ederek söylüyorum)
Diyetisyene gitmekten vazgeçmeyin, düzgün bir yer bulun ve aynen bize anlattığınız gibi kilo verememe durumunuzu anlatın, öncelikle metabolizmanızı çalıştırmak için uygun bir beslenme şekli ile başlayacaktır. Sağlığınız kilonuzdan çok daha önemli unutmayın, her diyet herkese uygun değildir, moralinizi bozmadan bir uzmandan yardım alın
Kalori saymayı denediniz mi? Bence en rahat kilo verme şekli ben 10 kilodan fazla verdim bu şekilde.Atakta sabah 1 haslanmis yumurta 1 bardak sut oglen yulaf kepekli yogurt aksam da izgara balik veya yagsiz et tukettim. Bazi sabahlar sut yerine peynir yedim. Hepsi yagsiz urunlerdi. Seyirde yine sabah yumurta oglen haslanmis sebze veya tavuk yanina ayran aksamlari yulaf kepekli yogurt yedim genel olarak
Gunde 500 kalori almisligim var. Genelde 700u gecmez.Kalori saymayı denediniz mi? Bence en rahat kilo verme şekli ben 10 kilodan fazla verdim bu şekilde.
Boy-kilo ve bazal metabolizmanıza göre hesaplanır günlük alacağınız kalori miktarı. 500-700 kalori günlük olarak her şekilde çok az. Diyetisyene gitmeye vaktiniz yoksa ya da maddi anlamda zorlayacaksa bu şekilde denemenizi tavsiye ederim.Gunde 500 kalori almisligim var. Genelde 700u gecmez.
Cok tesekkur ederim :)Boy-kilo ve bazal metabolizmanıza göre hesaplanır günlük alacağınız kalori miktarı. 500-700 kalori günlük olarak her şekilde çok az. Diyetisyene gitmeye vaktiniz yoksa ya da maddi anlamda zorlayacaksa bu şekilde denemenizi tavsiye ederim.
Ben diyetarkadaşım.com u kullanarak verdim kilolarımı ve tabii spor da yaptım ama spor salonuna gitmeden, sadece evde.
Hem bu şekilde olduğu zaman kendinizi çok sınırlamanıza gerek kalmıyor, istediğinizi yiyerek kilo veriyorsunuz. tabii yine sizin tercihiniz. İsterseniz tecrübelerimi aktarabilirim. Hatta burada bir topiğimiz vardı, şimdi kimse kullanmıyor "kalori arkadaşım" topiğin adı. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kalori-arkadasim.677546/
Biraz inceleyin isterseniz.
Hayir cay bile icmedim kac gun sekersiz diyeDukan benim metabolizmama uyan tek diyet ..Kalori sayma ve karatay ben de hiç işe yaramıyor .Evde leslie ve kondüsyon bisikleti ile de destekliyorum .
Tatlandırıcı ve diyet kolayı çok tüketiyordum .Vücut bunları şeker gibi algılayıp insülin drenci başlatıp kilo vermeyi engelliyormuş .Ben de yeni öğrendim ve tatlandırıcıyı tamamen kestim .Kilo verimim çok hızlandı .
Siz de tüketiyorsanız bırakın .Dukanda çok kullanılıyor maalesef.
Gunde 500 kalori almisligim var. Genelde 700u gecmez.
Ben de Karatay diyeti yapmıştım geçen sene herşeye iyi gelen diyet ben de insülin direnci yaptı sabah kahvaltı yapıyordum akşama kadar aç geziyordum, yani 3 ana 3 ara ve herşeyi yediğin beslenme tarzından vazgeçmeyeceksinMerhaba hanimlar, 12 gundur dukan diyeti yapiyorum. Herseyine harfiyen uydum. Yulaf kepegi proteini falan. 5.gun tartildim 4 kilo vermisim. Mukemmel moral oldu. 66 kiloydum basladigimda. Simdi herkes zayiflamissin falan dedi. Az once tartildim 67 kiloyum. Ac kaldigima mi yanayim kilo veremedigime mi? Diyetisyene de gittim bi sorunum da yok ama deli oldum resmen. Nasl kurtulucam bu kilolardan?
Gercekten hakli olabilirsiniz. Ben bunu dusunmemistimİşte sorunun bu.
Zayıflama sürecinde 1000-1200 kalori altına inersen metabolizma hızın yavaşlar. Vücut kendini kıtlık durumuna göre ayarlıyor...
Size katılıyorum benim ablam asla ekmek yemeden duramazdı, ama şimdi Karatay beslenmesiyle 14 kilo verdi.Bir kere Dukan ne kadar zararlı hiç mi bilmiyorsunuz? İngilizce biliyorsanız araştırın bakın.
Dukan yapana kadar Karatay beslenmesi yapın. Hem aç kalmazsınız hem de sağlıklı kilo verirsiniz.
o zaman gıda intoleransını kesinlikle yaptırmalısınız yazdıklarınız net.belkide proteine intoleransınız vardır yani sizde kilo aldırıyor olabilir.Atakta sabah 1 haslanmis yumurta 1 bardak sut oglen yulaf kepekli yogurt aksam da izgara balik veya yagsiz et tukettim. Bazi sabahlar sut yerine peynir yedim. Hepsi yagsiz urunlerdi. Seyirde yine sabah yumurta oglen haslanmis sebze veya tavuk yanina ayran aksamlari yulaf kepekli yogurt yedim genel olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?