DUL ERKEKLE EVLENMEK

Ne yapmalıyım sizce? Ya da benimle aynı durumda olan var mı:/

• Ankete Katılan
    123
Benim icin bosanmis adam saibelidir eminim kayninin da sizin hic bilmediginiz absurt ozellikleri vardir yoksa o kadin o kadar huysuzlanmazdi. Kocasi tarafindan mutsuz edilen kadin hislerini gizleyemiyor erkekler oyle degil evde kiyamet de kopsa disarda serinkanli duruyo ondan siz adam munis kadin cadi sanmissinizdir. Yine de genellemek dogru olmaz tabi bi hakli azinlik vardir

Bu hikayede adam cok kotu bi adam oldugunu kanindan cocugu reddederek ispatliyo. Kisa surede evliligi sonuclandirmis hemen koymus kacmis kadini mucadele etmemis hatta cocukla birlikte firlatip atmis. Bu adama guvenilir mi ya? Hadi bunun asktan tecrubesizlikten gozu donmus goremiyo diyelim, babaya ne demeli? Anne cok hakli sinirlenmekte

kesinlikle, kaynimin hatalari bence apacik ortadaydi zaten.
esime cok dedim, kardesin bunlari yapmasa diye.

neyse simdi 1 yillik bosanmadan sonra tekrar evlenmeye karar verdiler.
Yanliz su da var, ikisi de cocuklarini cok seviyorlar, bunu da ispatladilar zaten.
Ne kaynim ne eltim cocuklarini ihmal etmedi.
Allah huzur verir insallah busefer.
Bosu bosuna huzursuzluk yasadilar, cocuklarini da perisan ettiler.

cocuklar oldugu icin dememeye deger herkes hatalarini anlamistir zaten iyi olmus insallah mutlu olurlar

Ben de daha önce evlilik gecirmis bir adamla evlendim, ve bosandim!

Bir kadin kolay kolay yikmaz yuvasini bunu gördüm cünki cok zor.

Hele de bir cocuk varmis ortada, tekin gelmedi bana pek..

Sevigiliniz kadini yerden yere vuruyordur kesin, aldatti beni bile diyordur, ama bir de kadina sor??
Ben senin yerinde olsam hikayeyi bir de bosandigi kadindan dinlerdim.

Cocugunun annesine de kötü diyen adamdan hayir gelmez.

Kızını kabul etmeyen bir baba eminim diğer aile fertleri de görmüyordur..gerçekten çok güçlü aile bağları varmış. Bir de güçsüz olsa ne olacak acaba. Bir de bir adam için annenizi silmeyi göze almışsamız diyecek pek bişey yok..anneler büyük çoğunlukla haklı çıkar. Siz ne kadar annem zaten psikolojik sorunları var falan diye kendinize çıkış kapısı aralasanız da

Haklısın. Hayat zor ve daha zor bir yolda gittiğimin de farkındayım. Yalnız sizin anlamadığınız birşey var. Annem sırf boşanmış ve çocuğu var diye istemiyor. Annem ailesiyle tanıştı. Kendi arkamdan kardeşlerime demiş iyiler diye ama işte sırf boşanmış olmasını kabullenmiyor. Bu da bana biraz kibir gibi geliyo hani beğenip de sırf boşanmış diye izin vermemek. Ben bu konuda yardım istedim sadece. Ama herkes benim hayatım üzerine senaryolar kurup üzerime geldi anlamıyorım ki zevk mi alıyo bu insanlar hakaret etmekten.

A
Aldattı da demedi iftira da atmadı. Ben sevgilimin ağzından duyduğum herşeyi dışardan da duydum. Boşandığı kadınla konuşunca kadın bana evet ben suçluyum mu diyecek?

belki konu anneniz ama bizde size diyoruzki çocuğunu yok sayan ki ilk mesajı baz alıyorum ben. sonraki bence tepkiden değişti.
evet çocuğunu yok sayan adamdan hayır gelmez.

Kendi durumum sevgilimden iyi. Teşekkürler nacizane yorumunuz için

konu sahibi annene dair akıl verilmediği için kızıyorsun da başlık 'dul erkekle evlenmek'. annenin neye kızdığını bile belirtmiyorsun tam olarak. hasta deyip geçmişsin. madem derdin o, biraz da ona göre başlık açıp ona dair bir şeyler yazsaydın. ben senin de vicdanen rahat olduğunu düşünmüyorum bu evliliğe dair. senin de kafanda soru işaretleri var ve buradaki kadınlar sebeplerini sana söylüyor. biraz kulak vermeye çalış. kimse senin mutluluğundan mutsuzluğundan kazanç elde etmiyor ki.

istersen açtıgın anlketın sonucuna bır bak burda kımse sızı tanımıyor ve sızın hayatınız da hıc kımseyı ılgılendırmıyor ama amac yardım ıstedınız herkes fıkrrını yazdı evlenememe en dogrusu ama sen yolunu cızmıssın sevgılını korumaktan baska yaptıgın dedıgın bısey yok hakkında hayırlısı olsun

Sıkıntılı bir boşanma süreci olduğu için karşı tarafla kötü olmamak için bir süre görüşmeyecek. Zamana yaydık ilerleyen günlerde üzerine düşen görevi yapacak inşallah

simdi kotu olan sonra da kotu olur bunlar bahane. cocuguyla ilgilenmemesinin hic bir sebebi olamaz. aksine cocugunu gormesi icin karsi tarafla daha cok mucadele eder. tek sikintili aninda kacar o ben soyleyeyim sana.annenin sozunu dinle sen.

Bence siz senaryo yazmaya çok meraklısınız. Neden acaba? Çok mu asosyalsiniz? Çok mu yalnızsınız? Çok mu mutlu olmaya çalışan insanlardan nefret ediyosunuz da çomak sokmaya çalışıyosınuz?

Neyse ki etrafında aynı benim gibi durumda olup da evlenip çok mutlu olan çiftler var. Yoksa sizin gibi herşeyi en iyi bildiğini zanneden insanların korku senaryolarına tamah edecektim. Doğru düzgün 2 çift laf yazmak bu kadar mı zor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…