arkadaşım valla artık yazarken bazı şeyleri açık belirt. böyle inan ne dediğini anlamıyorum bunuda anlamadımTabıkı genelleme değil,hayır bekarım ben,o kelimeyi bile soylemem,benım Dünya'ya gelmeme vesîle olmuş dıyorum
Baba olcak adam ,ananemin eşi,arkadaşım valla artık yazarken bazı şeyleri açık belirt. böyle inan ne dediğini anlamıyorum bunuda anlamadım
Benim icin bosanmis adam saibelidir eminim kayninin da sizin hic bilmediginiz absurt ozellikleri vardir yoksa o kadin o kadar huysuzlanmazdi. Kocasi tarafindan mutsuz edilen kadin hislerini gizleyemiyor erkekler oyle degil evde kiyamet de kopsa disarda serinkanli duruyo ondan siz adam munis kadin cadi sanmissinizdir. Yine de genellemek dogru olmaz tabi bi hakli azinlik vardirkadincagiz belki benim annem gibidir.
Annem cok yipranmis hayati boyunca sinirleri iyice lacka olmus. Sinirlenince bagirir, kontrol edemez bazen.
Tatli tatli laf sokmayi bilmez mesela dobradir.
Ama annem gercekten de bilir neyin benim icin iyi oldugunu.
babalar anlamiyorlar bence cogu zaman.
Kardesler olarak annemin karsi ciktigini yaptigimiz zaman illa burnumuzdan gelmistir o is.
Bu arada, kaynim da bosandi benim. Cok da severim, ve eltim garip anormal bir kadindir. Eltiyim diye soylemiyorum.
Ama ben suna da yuzde yuz eminim ki o gecimsizlikte kaynimin da sucu vardi. Hatta hatalarini bile gorebiliyorsun karsidan.
Hata az ya da cok karsilikli oluyor zaten. Oteki turlu ya iyi gecim olur, ya da bir taraf toplar bavulunu ceker gider ve uzulmez bile.
Ben bu konuda ise bu adami cok merhametsiz ve bencil buldum.
O cocugu hic gormemis ya icin ciz etti resmen.
Bahane de hazir, kadin senden deyil demiste o zamanlar adamcagiz sogumus.
Baslarim onun sogumasina sahsen.
Benim icin bosanmis adam saibelidir eminim kayninin da sizin hic bilmediginiz absurt ozellikleri vardir yoksa o kadin o kadar huysuzlanmazdi. Kocasi tarafindan mutsuz edilen kadin hislerini gizleyemiyor erkekler oyle degil evde kiyamet de kopsa disarda serinkanli duruyo ondan siz adam munis kadin cadi sanmissinizdir. Yine de genellemek dogru olmaz tabi bi hakli azinlik vardir
Bu hikayede adam cok kotu bi adam oldugunu kanindan cocugu reddederek ispatliyo. Kisa surede evliligi sonuclandirmis hemen koymus kacmis kadini mucadele etmemis hatta cocukla birlikte firlatip atmis. Bu adama guvenilir mi ya? Hadi bunun asktan tecrubesizlikten gozu donmus goremiyo diyelim, babaya ne demeli? Anne cok hakli sinirlenmekte
cocuklar oldugu icin dememeye deger herkes hatalarini anlamistir zaten iyi olmus insallah mutlu olurlarkesinlikle, kaynimin hatalari bence apacik ortadaydi zaten.
esime cok dedim, kardesin bunlari yapmasa diye.
neyse simdi 1 yillik bosanmadan sonra tekrar evlenmeye karar verdiler.
Yanliz su da var, ikisi de cocuklarini cok seviyorlar, bunu da ispatladilar zaten.
Ne kaynim ne eltim cocuklarini ihmal etmedi.
Allah huzur verir insallah busefer.
Bosu bosuna huzursuzluk yasadilar, cocuklarini da perisan ettiler.
cocuklar oldugu icin dememeye deger herkes hatalarini anlamistir zaten iyi olmus insallah mutlu olurlar
Haklısın. Hayat zor ve daha zor bir yolda gittiğimin de farkındayım. Yalnız sizin anlamadığınız birşey var. Annem sırf boşanmış ve çocuğu var diye istemiyor. Annem ailesiyle tanıştı. Kendi arkamdan kardeşlerime demiş iyiler diye ama işte sırf boşanmış olmasını kabullenmiyor. Bu da bana biraz kibir gibi geliyo hani beğenip de sırf boşanmış diye izin vermemek. Ben bu konuda yardım istedim sadece. Ama herkes benim hayatım üzerine senaryolar kurup üzerime geldi anlamıyorım ki zevk mi alıyo bu insanlar hakaret etmekten.Tek soyleyebilecegim kendini cukura atmak istiyorsan buyur evlen. Senin gozune perde inmis gormuyorsun. Insan cekecegi cileye asik olurmus. Burdan bile biz olaylarin disinda olmamiza ragmen olacaklari gorebiliyoruz sen hala adami savunuyorsun. Evlen de gor o zaman.
Anneler hisseder kesinlikle hisseder. Benim annem de hissetmisti ama ben de dinlememistim. Sen de dinleme evlen de gor.
Bu adam icin anneni sat. Iki yil sonra siz hakliydiniz diye bir daha konu acarsin.
Senin gozun donmus biz ne desk bos. Sen kararini vermissin. Git evlen.
Evladindan vazgecen adam senden mi vazgecmeyecek? Butun dul erkekler yeni es adaylarina sucu hep eski este gosterirler. Bunu bikmiyor musun? Sen bir de git eski karisindan dinle.
Hem neden bekar biriyle evlenmek varken kulturu farkli dili farkli evladina bile sorumlulugunu yerine getirmeyen problemli bir tiple evleniyorsun ki? Cok mu matah biri? Bulunmadik bursa kumasi mi? Yoksa sen de evde kaldim dusunceleri mi var da bu problemli adamla herseye ragmen evlenmek istiyorsun.
Git annenin babanin razi oldugu bekar senin dengin ayni dili konustugun sorumluluk sahibi biriyle evlen. Hayat zaten yeterince zor. Hayatin o zorluklariyla evlilikte mucadele ederken bir de gecmisi sahibeli adamin problemleriyle ugrasma. Dost aci soyler. Annen de senin iyiligin icin konusuyor ve inan kesinlikle olacaklari hissettigi icin karsi cikiyor. Yarin senin de evladin olunca sen de anlarsin annelik hislerini.
Aldattı da demedi iftira da atmadı. Ben sevgilimin ağzından duyduğum herşeyi dışardan da duydum. Boşandığı kadınla konuşunca kadın bana evet ben suçluyum mu diyecek?Ben de daha önce evlilik gecirmis bir adamla evlendim, ve bosandim!
Bir kadin kolay kolay yikmaz yuvasini bunu gördüm cünki cok zor.
Hele de bir cocuk varmis ortada, tekin gelmedi bana pek..
Sevigiliniz kadini yerden yere vuruyordur kesin, aldatti beni bile diyordur, ama bir de kadina sor??
Ben senin yerinde olsam hikayeyi bir de bosandigi kadindan dinlerdim.
Cocugunun annesine de kötü diyen adamdan hayir gelmez.
belki konu anneniz ama bizde size diyoruzki çocuğunu yok sayan ki ilk mesajı baz alıyorum ben. sonraki bence tepkiden değişti.Haklısın. Hayat zor ve daha zor bir yolda gittiğimin de farkındayım. Yalnız sizin anlamadığınız birşey var. Annem sırf boşanmış ve çocuğu var diye istemiyor. Annem ailesiyle tanıştı. Kendi arkamdan kardeşlerime demiş iyiler diye ama işte sırf boşanmış olmasını kabullenmiyor. Bu da bana biraz kibir gibi geliyo hani beğenip de sırf boşanmış diye izin vermemek. Ben bu konuda yardım istedim sadece. Ama herkes benim hayatım üzerine senaryolar kurup üzerime geldi anlamıyorım ki zevk mi alıyo bu insanlar hakaret etmekten.
Kendi durumum sevgilimden iyi. Teşekkürler nacizane yorumunuz içinZaten hep de para için evlendirilmiş oluyor bu kadınlar. Siz evlenirseniz sakın ekmeğini yemeyin bu adamın, Allah korusun boşanırsanız ekmeğimi yedi diye iftira atar. Ya çok komiksiniz. Belliki adamın zenginliğine malına kandınız. Evlenirseniz 1 yıl dahi vermiyorum size boşanmanız için.
Kendi durumum sevgilimden iyi. Teşekkürler nacizane yorumunuz için
Sıkıntılı bir boşanma süreci olduğu için karşı tarafla kötü olmamak için bir süre görüşmeyecek. Zamana yaydık ilerleyen günlerde üzerine düşen görevi yapacak inşallah
Bence siz senaryo yazmaya çok meraklısınız. Neden acaba? Çok mu asosyalsiniz? Çok mu yalnızsınız? Çok mu mutlu olmaya çalışan insanlardan nefret ediyosunuz da çomak sokmaya çalışıyosınuz?Bundan önce yazan hatunlar kokuyu almışlar zaten bayan. Di li geçmiş zaman kullanırken keşke daha akıllı olsaydınız.
İlk kadın hakkında atış tutuş tarzınız metres ağzı. Düzgün biri olsaydınız cevap hakkı olmayan biri hakkında atıp tutmazdınız.
Başka bir tespit okytepeden gelmiş, 1. mesajınızda çocukla görüşmüyor kabul etmiyor demişsiniz. Tepkiler gelince çocukla tabi görüşcek inşallah maşallaha dönmüşsünüz, yiyen olursa tabi. Bana kalırsa çocuğun ortada olmaması şartıyla evleniyorsunuz.
İlk mesajınızda çocuk var ama ayak altında değil bana problem çıkarmayacak minvalinde yazmışsınız çocuğun vebali zerre umrunuzda değil.
Metres olmasanız dahi çocuk umrunuzdaymış gibi yapmayın inandırıcı değilsiniz.
Her mesajınızda olayı birazcık evirip çeviriyorsunuz.
Parçaları birleştirince olay gayet net ortaya çıkıyor.
Neyse ki etrafında aynı benim gibi durumda olup da evlenip çok mutlu olan çiftler var. Yoksa sizin gibi herşeyi en iyi bildiğini zanneden insanların korku senaryolarına tamah edecektim. Doğru düzgün 2 çift laf yazmak bu kadar mı zor ?Ben size olacagi yazayim, evlenecek, ilk uc ay icinde ya ben naapmisim diyecek dovunmeye baslayacak, ama hamile kaldigi icin direnecek, isler cigrindan cikacak (adamin karakteri kotu, aileyle kulturel uyusmazliklar) bi sene sonunda babacigi gelecek kizini alacak anlasmali bosanma byebye. Anne diyecek BEN DEMEDIM MI eski es diyecek ALMA MAZLUMUN AHINI CIKAR AHESTEE biz forumdakiler yine bagrimizi acip gel gel deyip basacagiz sinemize
Olacagi bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?