DUL ERKEKLE EVLENMEK

Ne yapmalıyım sizce? Ya da benimle aynı durumda olan var mı:/

• Ankete Katılan
    123
[QU

Senderr, post: 42339048, member: 617017"]Evet benim eski eşim, kendimden bahsediyorum. 2 yıl çocuğunu görmeyip nafakayı icraya vereceğimi duyunca koşup gelen adamdan bahsediyorum, çocuğu sevdiğinden gelmiyor cebimden para çıkacak diye geliyor, böyle bir adama köpek denmezde ne denir?[/QUOTE]

Köpek demeyin ya hayvanlara üzülüyorum haklisiniz içiniz yanıyor bunu hepimiz yapıyoruz... İçim gidiyor bu tarz sözlere

Canım benim 1 yıl aonra gel tamam mı? Nasıl olsa boşanacaksın evlenirsen, biz seni teselli ederiz:)

İsteyen istediğini tabiki de yazabilir.(hakaret dışında) benim amacım annem olduğu için çocuk meselesinde detay vermedim. Şimdi herkese tek tek laf anlatıyorum ondan söyledim.

Köpek demeyin ya hayvanlara üzülüyorum haklisiniz içiniz yanıyor bunu hepimiz yapıyoruz... İçim gidiyor bu tarz sözlere[/QUOTE]
Çok çok çok özür dilerim. Bir tabirdi , ne kadar yanlış olduğunu şimdi anladım.

Aile baglari da kuvvetli oluyor kulturel baglari da kuvvetli oluyor.

Ayni seyleri senden de bekleyeceklerdir.
Birbirlerine karsiliksiz maddi manevi cok yardim ediyorlar. Bu bir yerden sonra zoruna gidebilir. Kendi ailelerini senden ve senin ailenden daha ustun tutabilir.

Bunlar ihtimaller tabi.
Canimdan cok sevdigim esim kurt ve bizim evliligimizde yukaridaki durumlar var ve ben bunlarin hic birini yadirgamiyorum. Alistim sanirim. Cok iyi insanlar ayrica. 7 kardesler ve egitim duzeyleri iyi. Kurtce konusuyorlar kendi aralarinda. Ben ise kurtce bilmiyorum. Surekli cevirmekzorundakaliyorlar. Direk turkce konusun diyorum. Kurtce daha iyi ifade ettiklerini soyluyorlar.

Ben sevdim. Sevgimin arkasinda durdum.

Sen de seviyorsan arkasinda duracaksin. Annen de kabullenir bir yerden sonra.

nedense ilk mesajınızla son mesajınız çok çelişti..
sevgilinizin babalığına tepki gelince birden ilerleyen günlerde babalık görevini yapacak oldu.
Asıl amacım annem olduğu için çocukla alakalı detay vermemişim evet hata bende de aklım annem meselesinde olduğu için böyle açıklamamı insanların sorularına yazıyorum mecbur

Bu kadar aşağılayıcı mesajın üstüne halden anlayan birinin yazması iyi geldi teşekkür ederim :)

Bundan önce yazan hatunlar kokuyu almışlar zaten bayan. Di li geçmiş zaman kullanırken keşke daha akıllı olsaydınız.

İlk kadın hakkında atış tutuş tarzınız metres ağzı. Düzgün biri olsaydınız cevap hakkı olmayan biri hakkında atıp tutmazdınız.

Başka bir tespit okytepeden gelmiş, 1. mesajınızda çocukla görüşmüyor kabul etmiyor demişsiniz. Tepkiler gelince çocukla tabi görüşcek inşallah maşallaha dönmüşsünüz, yiyen olursa tabi. Bana kalırsa çocuğun ortada olmaması şartıyla evleniyorsunuz.

İlk mesajınızda çocuk var ama ayak altında değil bana problem çıkarmayacak minvalinde yazmışsınız çocuğun vebali zerre umrunuzda değil.

Metres olmasanız dahi çocuk umrunuzdaymış gibi yapmayın inandırıcı değilsiniz.

Her mesajınızda olayı birazcık evirip çeviriyorsunuz.

Parçaları birleştirince olay gayet net ortaya çıkıyor.

Yazdığınız çocuk yaşı, tanışma zamanı doğruysa, metres olduğunuz kanısı yüksek çünkü. Hiç kimseyi suçlayamazsınız bdv de böyle olaylar yaşayan insanlar çok, neyin ne olduğunu herkes anlayabiliyor.

Ben size olacagi yazayim, evlenecek, ilk uc ay icinde ya ben naapmisim diyecek dovunmeye baslayacak, ama hamile kaldigi icin direnecek, isler cigrindan cikacak (adamin karakteri kotu, aileyle kulturel uyusmazliklar) bi sene sonunda babacigi gelecek kizini alacak anlasmali bosanma byebye. Anne diyecek BEN DEMEDIM MI eski es diyecek ALMA MAZLUMUN AHINI CIKAR AHESTEE biz forumdakiler yine bagrimizi acip gel gel deyip basacagiz sinemize

Olacagi bu yani

Neden olayları sizin düşündüğünüz gibi olmasına zorluyosunuz?? Hanfendi hasta mısınız siz? Benim amacım annemle ilgili dersimi paylaşmaktı. E siz çocuğu sorunca o zaman çocuğun detaylarını verdim. Ben zaten çocuğu yanımıza alalım mı dedim?? Sadece babalık görevini elinden geldiğince yerine getirecek zamanla dedim. Lütfen laflarımı anlamak istediğiniz şekilde değil de benim yazdığım şekilde anlayın

Canm öncelikle kararın ne olursa olsun umarım mutlu olursun.
Ama burda herkes aşağılama meraklısı çıktı demişsin ya herkes fikrini belirtiyor. Nasıl sen annemin üslubu biraz farklıdır diyosun herkezin konuşması,düşüncesini paylaşma tarzı farklı tabi burda herkes sana fikrini paylaşmak için yazıyor neyse.
Öncelikle babanın kabul edip annenin etmemesine gelirsek baban madem onayliyor annene ikna edecek bişi demiyormu.
Bide tabi olayın iç yüzünü bilmiyoruz ama anlattıklarına göre yorum yaparsak adamın ben çocuk mevzusuna takılı kaldim. Sonuçta arastirdim diyosun ama sen tek taraflı dinleyip ogreniyosun biseyleri bu durumda genel olarak kimse yani cok nadir bi kisim ben hataliydim kadın sırf benden kurtulmak için çocuk senden değil dedi demez. Hadi kadın hakkaten kötü biriydi adamın canını yakmak için söyledi diyelim. Yok çocuk onun zaten biliyo diyosun nafaka veriyo diyosun sadece para ile bu işler yürüseydi ooo ozamn.
Tabiki sana ve duydugun sevgiye saygım var ama bole noktalarda geriliyor insan ister istemez ben kadın olsun erkek olsun boşanirken bi tarafın çocuğunuda bosamasina karşıyım sadece ozamn da kendi evladına sahip çıkmamis adam başkasına nasıl davranır sorusu geliyo akıllara.
Bir şey soruyosun ama ister istemez sevdiğin için vede sende bu adamla evlenmeyi gerçekten istediğin için savunmaya geciyosun. Kimse sevdiğine laf söylemek istemez ama ortaya bi evlat varsa bi durmalı düşünmeli derim. Eğer evlenme kararın kesinse bile herseye rağmen bari acele etme derim.
İnsiallah mutlu olursun...

O zamanda biz sana dememişdiydik seni seni diye üstüne gideriz:))

Kk nın zeki hatunları da olmasa napardık bilemiyorum. Geçen gün balayı konusunda da bir kadın vardı, orantısız zeka yemin ederim Hayranım kız size! Kaleminize sağlık
Çeri bana beyinsiz dedi, sana basit dedi bak üsteleme boş ver yoksa işin sonu inşllh bşnza glr de bni anlrsnz olacak demedi deme. Beddua diyorum aman

Dizi film tadında ekşınlı yeni konulara merhaba diyeceğiz desene yeni sezonda.
Konu kilitlenmeye yakın da 'kocam harika bir insan, hayır ben kötü demedim aslında beni çok sever' filan da diyecek. Klasik bdv mode.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…