- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Canım benim 1 yıl aonra gel tamam mı? Nasıl olsa boşanacaksın evlenirsen, biz seni teselli ederiz:)Ya ben annemle alakalı açtım konuyu olay nerelere geldi. Ben kimsenin desteğiyle vermedim bu kararı ki sizlerden destek isteyeyim? Belki benimle aynı durumda olan biri fikrini yazar diye yazdım ama maşallah tek gördüğüm önyargıyla dolup taşmış insanlar
İsteyen istediğini tabiki de yazabilir.(hakaret dışında) benim amacım annem olduğu için çocuk meselesinde detay vermedim. Şimdi herkese tek tek laf anlatıyorum ondan söyledim.Bi de su trip var BEN BU KONUYU BUNUN ICIN ACMADIM ya sunu bi idrak edeceksiniz, burada bi konu acarsiniz forum kurallari nispetinde dileyen diledigi yorumu yazar, iki elestiri gelince aglayacaksaniz konu acmayin.
Bu konuda anne hakli niye hakli ortada kendi oz evladina sahip cikmayan bi baba musvettesi var, bir kadin olarak biz bu adam icin AAA HEMEN EVLEN ASKIM DIGER MAGDUR ETTIGI KADIN BIZIM HIC UMRUMUZDA DEGILL SANA COKK IYI DAVRANACAKTIR BU ADAM ANNEN COK COK COKK HAKSIZ mi diyelim ne diyelim yani
hımm. benimde kafamdada deli sorularben bu kısmı anlamadım çocuk zaten 2 yaşında, siz bu adamla ne ara sevgili olup ne ara evlenmeye karar verdiniz,
bu adam ne ara boşandı
aklımda deli sorular
[QU
Senderr, post: 42339048, member: 617017"]Evet benim eski eşim, kendimden bahsediyorum. 2 yıl çocuğunu görmeyip nafakayı icraya vereceğimi duyunca koşup gelen adamdan bahsediyorum, çocuğu sevdiğinden gelmiyor cebimden para çıkacak diye geliyor, böyle bir adama köpek denmezde ne denir?
Asıl amacım annem olduğu için çocukla alakalı detay vermemişim evet hata bende de aklım annem meselesinde olduğu için böyle açıklamamı insanların sorularına yazıyorum mecburnedense ilk mesajınızla son mesajınız çok çelişti..
sevgilinizin babalığına tepki gelince birden ilerleyen günlerde babalık görevini yapacak oldu.
Bu kadar aşağılayıcı mesajın üstüne halden anlayan birinin yazması iyi geldi teşekkür ederim :)Aile baglari da kuvvetli oluyor kulturel baglari da kuvvetli oluyor.
Ayni seyleri senden de bekleyeceklerdir.
Birbirlerine karsiliksiz maddi manevi cok yardim ediyorlar. Bu bir yerden sonra zoruna gidebilir. Kendi ailelerini senden ve senin ailenden daha ustun tutabilir.
Bunlar ihtimaller tabi.
Canimdan cok sevdigim esim kurt ve bizim evliligimizde yukaridaki durumlar var ve ben bunlarin hic birini yadirgamiyorum. Alistim sanirim. Cok iyi insanlar ayrica. 7 kardesler ve egitim duzeyleri iyi. Kurtce konusuyorlar kendi aralarinda. Ben ise kurtce bilmiyorum. Surekli cevirmekzorundakaliyorlar. Direk turkce konusun diyorum. Kurtce daha iyi ifade ettiklerini soyluyorlar.
Ben sevdim. Sevgimin arkasinda durdum.
Sen de seviyorsan arkasinda duracaksin. Annen de kabullenir bir yerden sonra.
İnsanların hayatına namusuna nasıl bu kadar çamur atabiliyosunuz anlamıyorum? Eğer diğer yazdıklarımı okursanız, çocukla görüşmesini istediğimi, ahirette üstümüzde vebalinin olmamasını istediğimi belirtmiştim. Ama si ne anlarsınız ki insanlıktan. Allaha şükür sevgilimin de benim de durumum iyi. Kimsenin parasına kalıp da böyle bir rezillik yapacak bir insan değilim elhamdulillah. siz sevgiden saygıdan anlamayan, boşanmış bir erkekle evlenmek iateyen birine kolayca metres lafını yapıştıracak kadar da basit bir insansınız.
Yazdığınız çocuk yaşı, tanışma zamanı doğruysa, metres olduğunuz kanısı yüksek çünkü. Hiç kimseyi suçlayamazsınız bdv de böyle olaylar yaşayan insanlar çok, neyin ne olduğunu herkes anlayabiliyor.İnsanların hayatına namusuna nasıl bu kadar çamur atabiliyosunuz anlamıyorum? Eğer diğer yazdıklarımı okursanız, çocukla görüşmesini istediğimi, ahirette üstümüzde vebalinin olmamasını istediğimi belirtmiştim. Ama si ne anlarsınız ki insanlıktan. Allaha şükür sevgilimin de benim de durumum iyi. Kimsenin parasına kalıp da böyle bir rezillik yapacak bir insan değilim elhamdulillah. siz sevgiden saygıdan anlamayan, boşanmış bir erkekle evlenmek iateyen birine kolayca metres lafını yapıştıracak kadar da basit bir insansınız.
Ön yargılı insanlara kendini ifade etmek ne kadar da zormuş.. En azından bunu öğrettiniz teşekkürlerŞu boyadığım yerlere bir bakıveirin kızlar. Nereden tanıdık gelecek? İpucu vereyim mi, bakın şu smile
Ön yargı diil bebeğim gerçekler:). Sen anlamak istemiyorsun, koşarak ateşe atıyorsun kendini.Ön yargılı insanlara kendini ifade etmek ne kadar da zormuş.. En azından bunu öğrettiniz teşekkürler
Neden olayları sizin düşündüğünüz gibi olmasına zorluyosunuz?? Hanfendi hasta mısınız siz? Benim amacım annemle ilgili dersimi paylaşmaktı. E siz çocuğu sorunca o zaman çocuğun detaylarını verdim. Ben zaten çocuğu yanımıza alalım mı dedim?? Sadece babalık görevini elinden geldiğince yerine getirecek zamanla dedim. Lütfen laflarımı anlamak istediğiniz şekilde değil de benim yazdığım şekilde anlayınBundan önce yazan hatunlar kokuyu almışlar zaten bayan. Di li geçmiş zaman kullanırken keşke daha akıllı olsaydınız.
Başka bir tespit okytepeden gelmiş, 1. mesajınızda çocukla görüşmüyor kabul etmiyor demişsiniz. Tepkiler gelince çocukla tabi görüşcek inşallah maşallaha dönmüşsünüz, yiyen olursa tabi. Bana kalırsa çocuğun ortada olmaması şartıyla evleniyorsunuz.
İlk mesajınızda çocuk var ama ayak altında değil minvalinde yazmışsınız çocuğun vebali zerre umrunuzda değil.
Her mesajınızda olayı birazcık evirip çeviriyorsunuz.
Parçaları birleştirince olay gayet net ortaya çıkıyor.
O zamanda biz sana dememişdiydik seni seni diye üstüne gideriz:))Ben size olacagi yazayim, evlenecek, ilk uc ay icinde ya ben naapmisim diyecek dovunmeye baslayacak, ama hamile kaldigi icin direnecek, isler cigrindan cikacak (adamin karakteri kotu, aileyle kulturel uyusmazliklar) bi sene sonunda babacigi gelecek kizini alacak anlasmali bosanma byebye. Anne diyecek BEN DEMEDIM MI eski es diyecek ALMA MAZLUMUN AHINI CIKAR AHESTEE biz forumdakiler yine bagrimizi acip gel gel deyip basacagiz sinemize
Olacagi bu yani
Kk nın zeki hatunları da olmasa napardık bilemiyorum. Geçen gün balayı konusunda da bir kadın vardı, orantısız zeka yemin ederimBundan önce yazan hatunlar kokuyu almışlar zaten bayan. Di li geçmiş zaman kullanırken keşke daha akıllı olsaydınız.
Başka bir tespit okytepeden gelmiş, 1. mesajınızda çocukla görüşmüyor kabul etmiyor demişsiniz. Tepkiler gelince çocukla tabi görüşcek inşallah maşallaha dönmüşsünüz, yiyen olursa tabi. Bana kalırsa çocuğun ortada olmaması şartıyla evleniyorsunuz.
İlk mesajınızda çocuk var ama ayak altında değil bana problem çıkarmayacak minvalinde yazmışsınız çocuğun vebali zerre umrunuzda değil.
Her mesajınızda olayı birazcık evirip çeviriyorsunuz.
Parçaları birleştirince olay gayet net ortaya çıkıyor.
Dizi film tadında ekşınlı yeni konulara merhaba diyeceğiz desene yeni sezonda.Ben size olacagi yazayim, evlenecek, ilk uc ay icinde ya ben naapmisim diyecek dovunmeye baslayacak, ama hamile kaldigi icin direnecek, isler cigrindan cikacak (adamin karakteri kotu, aileyle kulturel uyusmazliklar) bi sene sonunda babacigi gelecek kizini alacak anlasmali bosanma byebye. Anne diyecek BEN DEMEDIM MI eski es diyecek ALMA MAZLUMUN AHINI CIKAR AHESTEE biz forumdakiler yine bagrimizi acip gel gel deyip basacagiz sinemize
Olacagi bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?