- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Yok valla biz hemen bagrimiza basiyoruz. Goruyosun surda en az 10 kadin, bir kadina destek atmaya calisiyo, dur arkadasim yapma diyo, cikarimiz yok zararimiz yok ugrasiyoruz, kadin simariyo ama. Bu bdvde ciddi emek harcayan kadinlar standardin uzerinde iyi niyetli kadinlar, yoksa bu simarikliga muhatap olmak kolay is degil. O yuzden pisman olani da bagrimiza basiyoruz yani evetO zamanda biz sana dememişdiydik seni seni diye üstüne gideriz:))
ewet haklısın cnm nasıl olsa evlenecek hıc degılse nısanlılık surecı uzun olsunBelki boşanma sürecinde yanındaydı adamın.o nedenle en azından uzun nişanlılık dönemi olsun diyorum.
yanı artık Allah hıdayet versın dogru yolu göstersınbabasinin elinin kolunun uzunluguna cok guveniyor.
Ne uzun kollu babalar gorduk.
Kk nın zeki hatunları da olmasa napardık bilemiyorum. Geçen gün balayı konusunda da bir kadın vardı, orantısız zeka yemin ederimHayranım kız size! Kaleminize sağlık
Çeri bana beyinsiz dedi, sana basit dedi bak üsteleme boş ver yoksa işin sonu inşllh bşnza glr de bni anlrsnz olacak demedi deme. Beddua diyorum aman
Kizini görmeyen adamdan hayir gelmez...
Evladini sahiplenmeyen adam sanami deger verecek..
Çocuk ondan. Sadece kadın ayrılmak istediği için bu tür psikolojik şeylerle saldırıyordu. Ayrılış süreçleri de çok sıkıntılıydı. Kadını ailesi para için evlendirmişti. Ben bir adamdan kurtulmak istesem bavulumu alıp giderim. Ama bunlar evin lavabosuna kadar söküp almışlar. Artı 1 trilyon nafaka isteyerek. Ben evliliğin detaylarını net olarak biliyorum. Sadece sevgilimin ağzından duyarak bir yola çıkmadım. Babam çok araştırdı ve büyük insanların ağzından onay geldi. Benim içim rahat. Kızıyla görüşmemesinin sebebi en başta kadına olan nefretinden dolayı kızı tam anlamıyla kabullenememiş. Taktir edersiniz ki yalan bile olsa senden değil lafını duymak çok kötü birşey. Bunu beraber zamana yaydık. Bebek anneyle başka bir ilde zaten. Yavaş yavaş çocukla görüşmelere de başlayacak inşallah.
Merhabalar. Benim sevgilim kürt ve 9 kardeşler. En küçüğü de sevgilim. 9 kardeş diye hemen aklınıza karacahil tek işleri çocuk yapmak olan insanlar gelmesin. Maddi manevi iyiler. Özellikle anne babasına kanın çok ısındı. Sevgilimin bundan önce 2 yıl süren bir evlilği ve 2 yaşlarında bir kızı var. Kızı annesiyle başka bir şehirde yaşıyor. Sevgilim nafakasını ödüyor o kadar. Kızını kabul etmiyor annesine olan nefretinden ve görüşmüyolar. Zaten çok sorunlu olan evliliği kadın ona çocuk senden değil deyince evlilik bitmiş zaten. Babama konuyu açtım ilk başlarda çok karşı çıktı sonrasında birçok yere sordu soruşturdu olumsuz birşey duymadı. annem ise kesip attı hayır diyor. Ben babam ve bir aile dostumuzla sevgilimin şehrine gidip 4 gün otelde kalıp onlarla ailecek vakit geçirdik tabımak adına. Herşeyleriyle çok iyiler özellikle aile bağları çok hoşuma gidiyor. Tek sıkıntı evde arada kürtçe konuşuyo olmaları :/ Annem kibrinden istemiyor boşanmış diye layık görmüyo. Babamlar dedem babannem hepsi tanıştı sevdiker tek sıkıntı annem beddua ediyor gider evlenirsen boşanırsın inşallah diyor ama artık takmıyorum bu bedduaları annem normalde de psikolojisi bozuk ağzı kötü biri maalesefpeki ben ne yapmalıyım sırf annem istemiyor diye vaz mı geçmeliyim :/ baba tarafım onay veriyo anne tarafı olmaz diyor çok arada kaldım. Ya annemi dinleyip ayrılıcam ya da artık davetiyemi yollarım anne tarafına gelen gelir gelmeyeni ben silerim çok yıprattılar beni çünkü:/ yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden
Ayrılıkta suç yokki,suçlu olsun,ıkı ınsan anlaşamıyor,boşanmada tek suç olur,var ise çocuklara Analık Babalık yapılmamasıdır,erkeğide savunmam,kadınıda,ama hep erkek suçludur dıyene hoop derım,bu şirret çırkef kadınlar bırının eşi,sosyal hayatta rastladığımız fena kadınlar hep bıze fena değiller sanırım,bızım işyerıne bır kadının yüzüne söylüyor 20 Yıldır bı Arada çalışanlar ,adam senden kaçtı,bakıyorum çok pislık,herkesi Patrona geçer,işten attırır,daha yenı çaycıyı çıkarttı işten,ıkıncı eşini ailesı ile göruşturmuyor gıbı gıbıBiraz once başka bir konuda ayrılan çiftlerden genelde erkekleri suçlu bulduğumu yazdım.
Şuan bu yazdığınız kafamı karıştırdı ama yinede ayrılan erkeklerde bit sıkıntı oluyor genelinde . İstisnalar var onlarda çok az diye düşünüyorum.
Belki kadın dayak yerken sırf ayrılmak için , o çocuğuda onlardan korumak için senin çocuğun değil demiştir.
Fake değildi ya, adminler kitlememişti sanırım tekrar, ikinci üyelik meselesini Mune doğrulamıştı canım.şu kocasının şeyinde zıplarken kızı gören konumu balayı konusu sahi ona ne oldu ki fake mi çıktı...
Ee zaten eski esin soyledigine inanmiyo ki adami adamin ailesine sorarak arastiriyolar :d yogurdum eksi diyecek cunku aile :dbu kadin ac gozlu, ama kocasindan ayrilabilmek icin cocuk senden deyil diyor.
cok ilginc.
Fake değildi ya, adminler kitlememişti sanırım tekrar, ikinci üyelik meselesini Mune doğrulamıştı canım.
Ee zaten eski esin soyledigine inanmiyo ki adami adamin ailesine sorarak arastiriyolar :d yogurdum eksi diyecek cunku aile :d
Ben bosanmis adamla evlenecek olsam (dul diye karisi ölmüse denir) ilk once karisiyla konusurum kadin kotu diyosa koyar kacarim valla. Hadi bunu yapmiyosun, cocuguna sahip cikmayan adam sana sahip cikar mi bunu da mi dusunemiyosun? Hadi bu kiz dusunmuyo babasi da mi dusunemiyo? Ailede bi tek anne normal dusunuyo ona da hasta diyolar
genelleme olmuş. her erkek için geçerli değil bu. çocuğunu tanımak istemeyen erkek zaten tanımaz.Babalık yaşayınca sonradan öğrenılır,çocukla büyümeyen erkek babalığı olmaması normal,bıxımkı bızım tanımaz,sevmez,bızde onu tanımıyoruz ,sevmıyoruz,hele erkek sevmediği bı Kadından olan çocuğu sevmez,kendınden olmayan çocuğu kadın sevdırır Erkeğe,
Tabıkı genelleme değil,hayır bekarım ben,o kelimeyi bile soylemem,benım Dünya'ya gelmeme vesîle olmuş dıyorumgenelleme olmuş. her erkek için geçerli değil bu. çocuğunu tanımak istemeyen erkek zaten tanımaz.
ve bizimki bizi tanımaz ne demek. eşinizin çocuğu var ve onu tanımıyoruz sevmiyoruzmu diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?