DUL ERKEKLE EVLENMEK

Ne yapmalıyım sizce? Ya da benimle aynı durumda olan var mı:/

• Ankete Katılan
    123
O zamanda biz sana dememişdiydik seni seni diye üstüne gideriz:))
Yok valla biz hemen bagrimiza basiyoruz. Goruyosun surda en az 10 kadin, bir kadina destek atmaya calisiyo, dur arkadasim yapma diyo, cikarimiz yok zararimiz yok ugrasiyoruz, kadin simariyo ama. Bu bdvde ciddi emek harcayan kadinlar standardin uzerinde iyi niyetli kadinlar, yoksa bu simarikliga muhatap olmak kolay is degil. O yuzden pisman olani da bagrimiza basiyoruz yani evet

Belki boşanma sürecinde yanındaydı adamın.o nedenle en azından uzun nişanlılık dönemi olsun diyorum.
ewet haklısın cnm nasıl olsa evlenecek hıc degılse nısanlılık surecı uzun olsun

şu kocasının şeyinde zıplarken kızı gören konumu balayı konusu sahi ona ne oldu ki fake mi çıktı...

bu kadin ac gozlu, ama kocasindan ayrilabilmek icin cocuk senden deyil diyor.
cok ilginc.

Insanlari türk kürt bilmem ne diye etiketlemeyi çok sıkıcı buluyorum. Allah bizi ne olarak yaratmissa biz oyuz.
bence takilman gereken konu neden çocuğuyla görüşmuyor, cocuk onun değilse neden nufusunda ve nafaka ödüyor? Eger çocuk onunda camur at izi kalsin yöntemini uygulamislar.
annenizin bedduasi tutar bosanirsaniz, cocugunuza sadece nafaka gonderecek, benden değil diyecek bir babaya hazır olun.
ALLAH hakkınızda hayırlı olani versin inşallah. ..

Ayrılıkta suç yokki,suçlu olsun,ıkı ınsan anlaşamıyor,boşanmada tek suç olur,var ise çocuklara Analık Babalık yapılmamasıdır,erkeğide savunmam,kadınıda,ama hep erkek suçludur dıyene hoop derım,bu şirret çırkef kadınlar bırının eşi,sosyal hayatta rastladığımız fena kadınlar hep bıze fena değiller sanırım,bızım işyerıne bır kadının yüzüne söylüyor 20 Yıldır bı Arada çalışanlar ,adam senden kaçtı,bakıyorum çok pislık,herkesi Patrona geçer,işten attırır,daha yenı çaycıyı çıkarttı işten,ıkıncı eşini ailesı ile göruşturmuyor gıbı gıbı

Ne kdr yuce gonullu bir insan bulmussunuz, kendinden olmayan cocuga nafak oduyor.
Allah askina nasil soryulamiyorsunuz, nasil icinize siniyor nasil bir sevgidir bu?
En azindan eski esine ulasin belki bunca insanin yapamadigini yapar gozunuz acilir.
Birde merak ettgim bsy var. Aile merak etmiyormu el kadar masumu hic ozlemiyormu? Babaanne dede kardesler biliyormu bu durumu? Biliyorsa evlatlarinin parasini sokaga atmasina nasil izin veriyor kendilerini boyle kotuluk etmis birine niye yardim ediyor ( eski ese)

Bakın ne yazacağım size
Kızlar, 2 yıl evli kaldım, zor zoruna boşandım ama ne boşanmaydı. Zaten başta seviyorum ayağına benle evlenmek istedi, niyetim yoktu ama ailem zengin diye zorla verdi. Bir anda evli buldum kendimi, üzerine hemen de çocuk oldu gözümü açamadan. Ama çekilecek gibi değildi, yapamıyordum bir sürü sorun vardı. Canımdan bezdirdi, çocuğumu elimden almakla tehdit etti ben de bir sinir krizi esnasında çocuk senin değil demiş bulundum. Bunun üzerine ölesiye bir dayak yiyip boşandım. Şimdi para yolluyor ama kızını da görmeye gelmiyor. Kızıma haksızlık ettim pişmanım ama olayları bu hale getiren de kocamdı. Ben sadece kızımı kaybetmemek ve bu adamdan kurtulmak istemiştim.

Bir de kadını dinlemek lazım, olay böyle de gelişmiş olabilir.

Babalık yaşayınca sonradan öğrenılır,çocukla büyümeyen erkek babalığı olmaması normal,bıxımkı bızım tanımaz,sevmez,bızde onu tanımıyoruz ,sevmıyoruz,hele erkek sevmediği bı Kadından olan çocuğu sevmez,kendınden olmayan çocuğu kadın sevdırır Erkeğe,

bu kadin ac gozlu, ama kocasindan ayrilabilmek icin cocuk senden deyil diyor.
cok ilginc.
Ee zaten eski esin soyledigine inanmiyo ki adami adamin ailesine sorarak arastiriyolar :d yogurdum eksi diyecek cunku aile :d

Ben bosanmis adamla evlenecek olsam (dul diye karisi ölmüse denir) ilk once karisiyla konusurum kadin kotu diyosa koyar kacarim valla. Hadi bunu yapmiyosun, cocuguna sahip cikmayan adam sana sahip cikar mi bunu da mi dusunemiyosun? Hadi bu kiz dusunmuyo babasi da mi dusunemiyo? Ailede bi tek anne normal dusunuyo ona da hasta diyolar

kadincagiz belki benim annem gibidir.
Annem cok yipranmis hayati boyunca sinirleri iyice lacka olmus. Sinirlenince bagirir, kontrol edemez bazen.
Tatli tatli laf sokmayi bilmez mesela dobradir.
Ama annem gercekten de bilir neyin benim icin iyi oldugunu.
babalar anlamiyorlar bence cogu zaman.
Kardesler olarak annemin karsi ciktigini yaptigimiz zaman illa burnumuzdan gelmistir o is.

Bu arada, kaynim da bosandi benim. Cok da severim, ve eltim garip anormal bir kadindir. Eltiyim diye soylemiyorum.
Ama ben suna da yuzde yuz eminim ki o gecimsizlikte kaynimin da sucu vardi. Hatta hatalarini bile gorebiliyorsun karsidan.
Hata az ya da cok karsilikli oluyor zaten. Oteki turlu ya iyi gecim olur, ya da bir taraf toplar bavulunu ceker gider ve uzulmez bile.

Ben bu konuda ise bu adami cok merhametsiz ve bencil buldum.
O cocugu hic gormemis ya icin ciz etti resmen.

Bahane de hazir, kadin senden deyil demiste o zamanlar adamcagiz sogumus.
Baslarim onun sogumasina sahsen.

genelleme olmuş. her erkek için geçerli değil bu. çocuğunu tanımak istemeyen erkek zaten tanımaz.

ve bizimki bizi tanımaz ne demek. eşinizin çocuğu var ve onu tanımıyoruz sevmiyoruz mu diyorsunuz

eğer o çocuğun kendisinden olmadığına dair en ufak bir şüphesi olsa ödememek için nafakayı elinden geleni yapar ki nefret ediyormuş eski Eşinden . o çocuğun kendisinden olduğundan emin . buna rağmen evlenicem diyorsanız annenizin bedduasına gerek yok Gidişat zaten Boşanma olur . 2 yılda nasıl Nedret edilecek seviyeye gelinmiş . bana fazla acele ediyorsun gibi geliyor . gerçekten dedesinin babaannesinin torunu istememesi çok tuhaf. o aile yarın size de aynısını yapabilir . kendi çocuğunu silen size nasıl güven veriyor ? bence anne sözü dinle .

Ya ikinci eş hep çok kıymetli olur zaten.adam çocuğa bakmayıp yeni eşine iyi bakadabilir.bişi diyemem.bunun örneğini gördüm.hiç ikinci eşin kıymetsiz olduğunu da görmedim.
Ama başlık sahibi ne olur hemen evlenme.nişanı uzun tut.annene olan tepkinden yanlışları göremeyecek hale gelme.
Anneni iknanın yolu da körü körüne annene adamı savunma.anne de bende göz göre göre endimi atese atmam.güveniyorum fakat nişanı uzun tutucam iyice anlayalım sende yanımda ol des ek ol d

genelleme olmuş. her erkek için geçerli değil bu. çocuğunu tanımak istemeyen erkek zaten tanımaz.

ve bizimki bizi tanımaz ne demek. eşinizin çocuğu var ve onu tanımıyoruz sevmiyoruzmu diyorsunuz
Tabıkı genelleme değil,hayır bekarım ben,o kelimeyi bile soylemem,benım Dünya'ya gelmeme vesîle olmuş dıyorum

Sonunu okumadımm. Çünkü çocuğunun kıymetini bilmeyen senin mi kıymetini bilecek!! Ve sen sadece adamdan dinledin bide kadını dinlemek lazm? Belki şiddet uyguladı belki aldattı kadın sinirle söyledi ! Nerden biliyosun?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…