DUL ERKEKLE EVLENMEK

Ne yapmalıyım sizce? Ya da benimle aynı durumda olan var mı:/

• Ankete Katılan
    123
kimse kimseyi kınamamalı diyerek başlıyorum.
1. kültür fark
2. ortada bir çocuk var
bence sıradan bir evlilik yaşamayabilirsin.
bu yüzden küçük bir ihtimal bile olsa vazgeçmek gerekir.

A

Aldattı da demedi iftira da atmadı. Ben sevgilimin ağzından duyduğum herşeyi dışardan da duydum. Boşandığı kadınla konuşunca kadın bana evet ben suçluyum mu diyecek?

disardan duymussun evet.
Sevgilinin cevresinden.

kadinin cevresine sor madem, kadina sormak istemiyorsan.
Malum kadina guvenmiyorsun.

Zaten sana ne desek bos.
sen kararini vermissin, tek sordugun annemi nasil ekarte edebilirim.
Istedigin sekilde edersin bize sormana da gerek yok zaten.
Durumda terslik oldugunu icten ice sen de biliyorsun o yuzden bu caban bence,
ama ne yaparsan yap annenin ici rahat deyil belli, hayat tecrubesi var,
annenin dedigine geliceksin en sonunda.

buraya konu açarsan herkes kendi fikrini yazar kardeşş

hoşuna gitsin gitmesin ayrıca sen şu mesajında kararını yolunu çizmişken madem öyle niye konu açtın

korku senaryosu yasama mutluluk yaşa keşke bizler olası olumsuzluklarıda sunduk demek işe yaramadı başka anlam yükledin kararını da verdin o zaman konunu kapat ki daha fazla korkma kardeşşş

döv bacım gel döv bıde bızı
bence evlenecek olgunluga sahıp degılsın...
ben erkek olsam senle evlenmem
evlenmeyı dusundugun adamlada normal sartlarda evlenılmez

konu sahıbı bır insanın gözleri bu kadar kör olamaz bu adamın anlattıklarında bir sürü çelişki var,
eski eşe b.k atıp duruyorsun maddiyatçı diye ama kadın nasıl bıktıysa başka şehre gırmış,
burda bir tek maddiyatçı senmişsin gibi duruyor bu kadar katakulliyi görmemiş olamazsın.
bence sen bu adamla evlen kaçırma bak zengin de, eski karısına iftira atmış, kendi çocuguna p.ç damgası vurdurmuşsa ne olmuş yani,
sonuçta adam zengin bu tum pisliklerini temizler,
kaldı ki emin ol o çocugun kendisinden olmadıgını bılsın para vermeyı bırak kadının hayatını mahvederdi,
bu işleri nasıl basite alıyorsun.
neyse sen yine de evlen. iyiler iyilere kalsın kötüler kötülere.

Ön yargılı insanlara kendini ifade etmek ne kadar da zormuş.. En azından bunu öğrettiniz teşekkürler

burda kimse seni savunmaz anlamaz, anlaşılmak ıstıyorsan sevgılıne toz kondurmayan menfaatçi çevresine gideceksin,
üstelik bariz belli evlenemden baslamışsınız ilişkiye,
bir de kadına çocuga laf söylemek senin haddin mi hakkın mı?

Herkesinki seninki gibi cocugunu ret mi ediyomus

Sen anneni ekarte etmek isterken, dikkat et, o seni ekarte etmesin

Bence siz senaryo yazmaya çok meraklısınız. Neden acaba? Çok mu asosyalsiniz? Çok mu yalnızsınız? Çok mu mutlu olmaya çalışan insanlardan nefret ediyosunuz da çomak sokmaya çalışıyosınuz?

istediğin yorumları yazmadığı için mi bu kadar hakaret ettin??? bence sen bı ağzını topla.
bellı yazdıklarından neyın ne oldugu senaryoya ne hacet

Konu sahibinden daha cok seni anlamadim ben. Terkedilmis bir cocuk olarak, kizini gorseydi sevseydi asla asla derken su durumda nasil olumlu bakip inşallah cok mutlu olursun diyebiliyosun aklim almıyor.
Öz evladina annesine olan nefretinden sirtini dönen merhametsiz bir adam var ortada. Konu sahibi evlense bile o evlilik hep çiçek hep böcek hep bal şerbet mi olacak saniyosun.
Bu isin bide sancılı tarafi var. Adam potansiyel kapıya koyucu.

Bence siz senaryo yazmaya çok meraklısınız. Neden acaba? Çok mu asosyalsiniz? Çok mu yalnızsınız? Çok mu mutlu olmaya çalışan insanlardan nefret ediyosunuz da çomak sokmaya çalışıyosınuz?

İyi de bu tespitleri ben yapmadım ki bayan. Size metres misiniz yazan ben hariç en az 3 kişi var, tamam ben uyduruyorum ama onlar da mı senaryo yazıyor?

Çocuk hakkındaki tespit de oky'e ait, ben de ona katılıyorum. Her mesajda ağız değiştirmişsiniz.

Madem global mutluluk için bu kadar çaba gösteriyorsunyz, kendi babası tarafından p.ç damgası vurulan kız hakkında ne düşünüyorsunuz mesela?

Ne kadar yalnız kalırsam kalayım kendi evladına benden değil diyen biriyle olmam, yalnız olsam da asla o kadar desperate olmadım. Kedili kadın olmayı tercih ederim. Şerefsizlerle bir olup başka bir kadına sosyal platformda pislik atmışlığım yoktur mesela.

Amma içinize oturmuş dönüp dolaşıp alıntılıyorsunuz. Ben yazacağımı yazdım katılan katılsın katılmayan katılmasın. İyi madem ben eziğim neden habire alıntılıyorsunuz baydınız.

Konuyu baştan sona okuyanlar nasıl kıvırttığınızı anlar zaten. Aklı olan meseleyi anlar.

Son düzenleme:
Ya siz hangi yazımdan çocuğuna p.. Dediği anlamını çıkarttınız anlamıyorum?? Ben size diyorum ki kadın ayrılmak için çocuk senden değil demiş ama yalan bu çocuk onun. Ayrılmak istemesindeki en büyük etken de zaten para

Buyrun senaryo yazmayan birisi yaşanmışlığını anlatan birisi. Ben zaten çocukla iletişimsiz kalmasına karşıyım. Evet sizin dediğiniz de doğru annelik daha spermin rahime düşmesiyle istemsiz başlıyorken babalık çok daha sonradan öğrenilerek oluyor. Anlayışlı yorumunuz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…