çocuk onun zaten. Kadın ayrılmak için yalan söyledi.
A
Aldattı da demedi iftira da atmadı. Ben sevgilimin ağzından duyduğum herşeyi dışardan da duydum. Boşandığı kadınla konuşunca kadın bana evet ben suçluyum mu diyecek?
Neyse ki etrafında aynı benim gibi durumda olup da evlenip çok mutlu olan çiftler var. Yoksa sizin gibi herşeyi en iyi bildiğini zanneden insanların korku senaryolarına tamah edecektim. Doğru düzgün 2 çift laf yazmak bu kadar mı zor ?
Neyse ki etrafında aynı benim gibi durumda olup da evlenip çok mutlu olan çiftler var. Yoksa sizin gibi herşeyi en iyi bildiğini zanneden insanların korku senaryolarına tamah edecektim. Doğru düzgün 2 çift laf yazmak bu kadar mı zor ?
Ön yargılı insanlara kendini ifade etmek ne kadar da zormuş.. En azından bunu öğrettiniz teşekkürler
Herkesinki seninki gibi cocugunu ret mi ediyomusNeyse ki etrafında aynı benim gibi durumda olup da evlenip çok mutlu olan çiftler var. Yoksa sizin gibi herşeyi en iyi bildiğini zanneden insanların korku senaryolarına tamah edecektim. Doğru düzgün 2 çift laf yazmak bu kadar mı zor ?
Bence siz senaryo yazmaya çok meraklısınız. Neden acaba? Çok mu asosyalsiniz? Çok mu yalnızsınız? Çok mu mutlu olmaya çalışan insanlardan nefret ediyosunuz da çomak sokmaya çalışıyosınuz?
Senın annen gıbı annem var,böle beddua eden kötü ağızlı Kadınları hiç sevmem,ben bır tuhaflık göremedım,eğer kızı ile görüşüyor ,çok sevıyor,bıızmle durcak deseydın asla Aşka derdım,şu durumda bence evlen mutlu ol,anne tarafına bakma,ve çok olumlu düşündüm konuyu okuyunca
Bence siz senaryo yazmaya çok meraklısınız. Neden acaba? Çok mu asosyalsiniz? Çok mu yalnızsınız? Çok mu mutlu olmaya çalışan insanlardan nefret ediyosunuz da çomak sokmaya çalışıyosınuz?
Ayrılmak istemesinin sebebi yüklü bir nafaka olabilir mi acaba ne dersiniz? Bu da ilginç geldi mi?bu kadin ac gozlu, ama kocasindan ayrilabilmek icin cocuk senden deyil diyor.
cok ilginc.
Ya siz hangi yazımdan çocuğuna p.. Dediği anlamını çıkarttınız anlamıyorum?? Ben size diyorum ki kadın ayrılmak için çocuk senden değil demiş ama yalan bu çocuk onun. Ayrılmak istemesindeki en büyük etken de zaten paraİyi de bu tespitleri ben yapmadım ki bayan. Size metres misiniz yazan ben hariç en az 3 kişi var, tamam ben uyduruyorum ama onlar da mı senaryo yazıyor?
Çocuk hakkındaki tespit de oky'e ait, ben de ona katılıyorum. Her mesajda ağız değiltirmişsiniz.
Madem global mutluluk için bu kadar çaba gösteriyorsunyz, kendi babası tarafından p.ç damgası vurulan kız hakkında ne düşünüyorsunuz mesela?
Ne kadar yalnız kalırsam kalayım kendi evladına benden değil diyen biriyle olmam, yalnız olsam da asla o kadar desperate olmadım. Kedili kadın olmayı tercih ederim.
Amma içinize oturmuş dönüp dolaşıp alıntılıyorsunuz. Ben yazacağımı yazdım katılan katılsın katılmayan katılmasın. İyi madem ben eziğim neden habire alıntılıyorsunuz baydınız.
Konuyu baştan sona okuyanlar nasıl kıvırttığınızı anlar zaten. Aklı olan meseleyi anlar.
Tabi canimmm kadin sirf yuklu nafaka icin evlenmis cocuk dogurmus babasiz cocuk buyutecek aynennn :dAyrılmak istemesinin sebebi 1
Ayrılmak istemesinin sebebi yüklü bir nafaka olabilir mi acaba ne dersiniz? Bu da ilginç geldi mi?
Buyrun senaryo yazmayan birisi yaşanmışlığını anlatan birisi. Ben zaten çocukla iletişimsiz kalmasına karşıyım. Evet sizin dediğiniz de doğru annelik daha spermin rahime düşmesiyle istemsiz başlıyorken babalık çok daha sonradan öğrenilerek oluyor. Anlayışlı yorumunuz için teşekkür ederim.Babalık yaşayınca sonradan öğrenılır,çocukla büyümeyen erkek babalığı olmaması normal,bıxımkı bızım tanımaz,sevmez,bızde onu tanımıyoruz ,sevmıyoruz,hele erkek sevmediği bı Kadından olan çocuğu sevmez,kendınden olmayan çocuğu kadın sevdırır Erkeğe,
kızımızın gözü karaıh ben evlenme dıye oy verdım
hıc mantıklı gelmedı bana
Kadın bizden önce evlenecek merak etmeyinTabi canimmm kadin sirf yuklu nafaka icin evlenmis cocuk dogurmus babasiz cocuk buyutecek aynennn :d
öyle bişey olsa da buraya konu açmazkeske kk iddaa olsa bu kadin evlenecek kultur uyusmazligi ve adamin ahlaksizligindan bi senede bosanacak iddiasina evi arabayi satar basardim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?