Bosanmasi degil ama öz cocuguna sahip cikmamasi vicdansiz yapar. Oz cocuguna merhamet etmeyen adam yeni esine kizdiginda neler neler yapmaz..
Resme bütün olarak bakmiyosunuz.
Bir kadin cocuk senden degil diye ayrilmak icin baska cikis yolu bulamamis sa ortada cok ciddi bi problem var demek tir. Ama konu sahibi israrla görmek istemiyor. Hala tazminat icin diyor. Kaldi ki bunu soyleyen kadin zina dan dolayi tek kuruş alamaz. Kadinin derdi para degil kurtulmakmis. Bunu anlamak görmek bu kadar mi zor?
Herkese tek tek yazmaktan yoruldum.. Ne metres demediğiniz kaldı, ne sen evliyken de o adamla görüşüyo demediğiniz.. Ama yine de banı ben yemişim Benim asıl sorum başka olduğu için sizin takıldığınız konuşara tam önem vermemişim evet kusura bakmayın. Ama bu demek olmuyo ki hiç tanımadığınız birine sanaldan aslan kesilebilirsiniz? Şimdi durum şöyle. sevgilim o kadınla görücü usülü ve severek evlendi. Evliliğin ilerleyen zamanlarında anlaşmazlıklar huzursuzlıklar başlamış. Ben kendisine de sordum çocuk olunca hani birşeyler daha iyi olmadı mı? Çocuktan sonra daha da kötü olduğunu söyledi. Burda anlatmayacağım, fakat benm bildiğim detaylar var lütfen artık bu konuda senaryo yazmayın istediğiniz gibi. Neyse, sevgilim boşanmayı istediğini ailesine söylüyomuş fakat onlar yapma etme daha yeni evlisini olur böyle şeyler vs doğal olarak evliliği sürdürmesini istemişler ama olmayınca olmamış. Kadın çocuk senden değil deyince son bir büyük kavga sonucu babaevine yollamış kadını. Sonra kendi gidip kadının ailesine boşanacağını, kadının bu söylediklerini söylemiş. Kadın da çocuğunun üzerine yemin etmiş öyle birşey demediğine. Bunun üzerine kadının ailesi sen benim kızımın namusuna laf mı atıyosun diye hır gür çıkarmış. Ben ona ilk sorduğumda çocuğunu ziyarete gidiyor musun? Diye bana verdiği cevap: şuan istesem de göremem aradaki kavgadan dolayı. İlerleyen zamanlarda yavaş yavaş artık dedi. Çocuk bunun. Siz diyorsunu ki kadın ne yaşadı da böyle bir yalan söylemek zorunda kaldı? Ne yani bir insan boşanmak için kendi namusuna laf mı atacak? Çocuk bunun olduğu için mahkemede bana çocuk senden değil lafının bir geçerliliği olmamış tabi. Anneme gelecek olursak.. Size diyorum ki annem ailesini beğendi iyiler dedi. Ama bana diyor ki dünyanın en iyi adamı da olsa boşanmışsa olmaz. Ben de hani annem iyi diyo, onun gözünde bu boşanmayı bu kadar abartmaması için ne yapabilirim diye soruyorum belki bunları yaşayan tecrübesi olan birisi olur diye.ah ah kiminiz dediniz ki inşallah senin gibi evladım olmaz. Olmasın kardeşim olmasın. Allah hepinize benden daha hayırlı evlatlar nasip etsin. AMİNPeki sizce neden bu adam kendinden olmayan bir çocuk için nafaka ödüyor? Bir erkek hayatta yapmaz bunu, ödemez kendinden olmayan çocuğa nafaka falan, ne yapar eder başkasının çocuğu olduğunu kanıtlar ve bir kuruş bile nafaka ödemez. Yalan söylüyor adam çok belli. Çocukla görüşmemesi doğalsa nafaka ödemesi de mi doğal?
Yeter kardeşim hep aynı mesaj, hepsinde de beni alıntılayıp duruyorsun. Lütfen dönüp ne yazdığına bakar mısın? Yönetim bişey yapamaz mı, defalarca aynı mesajı kopyalayıp yapıştırmış ve hepsinde de beni alıntılamış.Herkese tek tek yazmaktan yoruldum.. Ne metres demediğiniz kaldı, ne sen evliyken de o adamla görüşüyo demediğiniz.. Ama yine de banı ben yemişim Benim asıl sorum başka olduğu için sizin takıldığınız konuşara tam önem vermemişim evet kusura bakmayın. Ama bu demek olmuyo ki hiç tanımadığınız birine sanaldan aslan kesilebilirsiniz? Şimdi durum şöyle. sevgilim o kadınla görücü usülü ve severek evlendi. Evliliğin ilerleyen zamanlarında anlaşmazlıklar huzursuzlıklar başlamış. Ben kendisine de sordum çocuk olunca hani birşeyler daha iyi olmadı mı? Çocuktan sonra daha da kötü olduğunu söyledi. Burda anlatmayacağım, fakat benm bildiğim detaylar var lütfen artık bu konuda senaryo yazmayın istediğiniz gibi. Neyse, sevgilim boşanmayı istediğini ailesine söylüyomuş fakat onlar yapma etme daha yeni evlisini olur böyle şeyler vs doğal olarak evliliği sürdürmesini istemişler ama olmayınca olmamış. Kadın çocuk senden değil deyince son bir büyük kavga sonucu babaevine yollamış kadını. Sonra kendi gidip kadının ailesine boşanacağını, kadının bu söylediklerini söylemiş. Kadın da çocuğunun üzerine yemin etmiş öyle birşey demediğine. Bunun üzerine kadının ailesi sen benim kızımın namusuna laf mı atıyosun diye hır gür çıkarmış. Ben ona ilk sorduğumda çocuğunu ziyarete gidiyor musun? Diye bana verdiği cevap: şuan istesem de göremem aradaki kavgadan dolayı. İlerleyen zamanlarda yavaş yavaş artık dedi. Çocuk bunun. Siz diyorsunu ki kadın ne yaşadı da böyle bir yalan söylemek zorunda kaldı? Ne yani bir insan boşanmak için kendi namusuna laf mı atacak? Çocuk bunun olduğu için mahkemede bana çocuk senden değil lafının bir geçerliliği olmamış tabi. Anneme gelecek olursak.. Size diyorum ki annem ailesini beğendi iyiler dedi. Ama bana diyor ki dünyanın en iyi adamı da olsa boşanmışsa olmaz. Ben de hani annem iyi diyo, onun gözünde bu boşanmayı bu kadar abartmaması için ne yapabilirim diye soruyorum belki bunları yaşayan tecrübesi olan birisi olur diye.ah ah kiminiz dediniz ki inşallah senin gibi evladım olmaz. Olmasın kardeşim olmasın. Allah hepinize benden daha hayırlı evlatlar nasip etsin. AMİN
Sakın evlenme ben evlendim onunla yaşadığı tüm sorunları bizde yaşadık sadece 6 ay evli kaldım diyordu benimle de 8 ay evli kaldı bosaniyoruzDul bir erkekle evlenen varsa evliliklerinde yaşadıkları olumlu olumsuz yönleri öğrenebilir miyim?
Evlenmek değil ama birlikte yaşadım uzun bir süre. Sonra da bütün foyası ortaya çıktı. Eski eşiyle neden boşandığı konusunda yalan söyleyebiliyorlar. Altından şiddet çıkarsa ölmekten beter durumda olursun. Çocuğu varsa istisnasız onu korur ve haklı bulur. Çocuk seni sevmez, çünkü asla annesinin yerinde başkasını görmek istemez. Daha sonra senle uğraşır sen şikayet edince yine sen haksız olursun. Anlatsam sayfalara sığmaz. Sakın evlenme.Dul bir erkekle evlenen varsa evliliklerinde yaşadıkları olumlu olumsuz yönleri öğrenebilir miyim?
öff beni de kaç defa alıntılamış, yazmış destan gibi de. Yine aynı şeyleri söyleyip duruyor bir de...
Biz mecburmuyuz sayfa sayfa yorumlarınızi okumaya?Herkese tek tek yazmaktan yoruldum.. Ne metres demediğiniz kaldı, ne sen evliyken de o adamla görüşüyo demediğiniz.. Ama yine de banı ben yemişim Benim asıl sorum başka olduğu için sizin takıldığınız konuşara tam önem vermemişim evet kusura bakmayın. Ama bu demek olmuyo ki hiç tanımadığınız birine sanaldan aslan kesilebilirsiniz? Şimdi durum şöyle. sevgilim o kadınla görücü usülü ve severek evlendi. Evliliğin ilerleyen zamanlarında anlaşmazlıklar huzursuzlıklar başlamış. Ben kendisine de sordum çocuk olunca hani birşeyler daha iyi olmadı mı? Çocuktan sonra daha da kötü olduğunu söyledi. Burda anlatmayacağım, fakat benm bildiğim detaylar var lütfen artık bu konuda senaryo yazmayın istediğiniz gibi. Neyse, sevgilim boşanmayı istediğini ailesine söylüyomuş fakat onlar yapma etme daha yeni evlisini olur böyle şeyler vs doğal olarak evliliği sürdürmesini istemişler ama olmayınca olmamış. Kadın çocuk senden değil deyince son bir büyük kavga sonucu babaevine yollamış kadını. Sonra kendi gidip kadının ailesine boşanacağını, kadının bu söylediklerini söylemiş. Kadın da çocuğunun üzerine yemin etmiş öyle birşey demediğine. Bunun üzerine kadının ailesi sen benim kızımın namusuna laf mı atıyosun diye hır gür çıkarmış. Ben ona ilk sorduğumda çocuğunu ziyarete gidiyor musun? Diye bana verdiği cevap: şuan istesem de göremem aradaki kavgadan dolayı. İlerleyen zamanlarda yavaş yavaş artık dedi. Çocuk bunun. Siz diyorsunu ki kadın ne yaşadı da böyle bir yalan söylemek zorunda kaldı? Ne yani bir insan boşanmak için kendi namusuna laf mı atacak? Çocuk bunun olduğu için mahkemede bana çocuk senden değil lafının bir geçerliliği olmamış tabi. Anneme gelecek olursak.. Size diyorum ki annem ailesini beğendi iyiler dedi. Ama bana diyor ki dünyanın en iyi adamı da olsa boşanmışsa olmaz. Ben de hani annem iyi diyo, onun gözünde bu boşanmayı bu kadar abartmaması için ne yapabilirim diye soruyorum belki bunları yaşayan tecrübesi olan birisi olur diye.ah ah kiminiz dediniz ki inşallah senin gibi evladım olmaz. Olmasın kardeşim olmasın. Allah hepinize benden daha hayırlı evlatlar nasip etsin. AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?