DUL ERKEKLE EVLENMEK

Ne yapmalıyım sizce? Ya da benimle aynı durumda olan var mı:/

• Ankete Katılan
    123
Herkese tek tek yazmaktan yoruldum.. Ne metres demediğiniz kaldı, ne sen evliyken de o adamla görüşüyo demediğiniz.. Ama yine de banı ben yemişim Benim asıl sorum başka olduğu için sizin takıldığınız konuşara tam önem vermemişim evet kusura bakmayın. Ama bu demek olmuyo ki hiç tanımadığınız birine sanaldan aslan kesilebilirsiniz? Şimdi durum şöyle. sevgilim o kadınla görücü usülü ve severek evlendi. Evliliğin ilerleyen zamanlarında anlaşmazlıklar huzursuzlıklar başlamış. Ben kendisine de sordum çocuk olunca hani birşeyler daha iyi olmadı mı? Çocuktan sonra daha da kötü olduğunu söyledi. Burda anlatmayacağım, fakat benm bildiğim detaylar var lütfen artık bu konuda senaryo yazmayın istediğiniz gibi. Neyse, sevgilim boşanmayı istediğini ailesine söylüyomuş fakat onlar yapma etme daha yeni evlisini olur böyle şeyler vs doğal olarak evliliği sürdürmesini istemişler ama olmayınca olmamış. Kadın çocuk senden değil deyince son bir büyük kavga sonucu babaevine yollamış kadını. Sonra kendi gidip kadının ailesine boşanacağını, kadının bu söylediklerini söylemiş. Kadın da çocuğunun üzerine yemin etmiş öyle birşey demediğine. Bunun üzerine kadının ailesi sen benim kızımın namusuna laf mı atıyosun diye hır gür çıkarmış. Ben ona ilk sorduğumda çocuğunu ziyarete gidiyor musun? Diye bana verdiği cevap: şuan istesem de göremem aradaki kavgadan dolayı. İlerleyen zamanlarda yavaş yavaş artık dedi. Çocuk bunun. Siz diyorsunu ki kadın ne yaşadı da böyle bir yalan söylemek zorunda kaldı? Ne yani bir insan boşanmak için kendi namusuna laf mı atacak? Çocuk bunun olduğu için mahkemede bana çocuk senden değil lafının bir geçerliliği olmamış tabi. Anneme gelecek olursak.. Size diyorum ki annem ailesini beğendi iyiler dedi. Ama bana diyor ki dünyanın en iyi adamı da olsa boşanmışsa olmaz. Ben de hani annem iyi diyo, onun gözünde bu boşanmayı bu kadar abartmaması için ne yapabilirim diye soruyorum belki bunları yaşayan tecrübesi olan birisi olur diye.ah ah kiminiz dediniz ki inşallah senin gibi evladım olmaz. Olmasın kardeşim olmasın. Allah hepinize benden daha hayırlı evlatlar nasip etsin. AMİN

Yeter kardeşim hep aynı mesaj, hepsinde de beni alıntılayıp duruyorsun. Lütfen dönüp ne yazdığına bakar mısın? Yönetim bişey yapamaz mı, defalarca aynı mesajı kopyalayıp yapıştırmış ve hepsinde de beni alıntılamış. Mune Kazen O okypete

Anlamadığım şey:toz kondurmuyorsun,onu ve seni haksız görenlere de tersini ispatlamaya çalışıyorsun.peki o zaman neden bizlerin fikrini almak için konu açtın ve de anket yaptın?en doğrusunu sen biliyorsun zaten.bize sadece sana mutluluklar dilemek ve hetşeyin çok güzel olmasını dilemek kalıyor.

Konu sahibi, ban yemenin acısıyla, hırslanıp, tam gaz gidiyor şu an. :)

Lütfen konu sahibesi aynı mesajı kopyala yapıştır yapmayın, yasak.

Burda insanlar size tavsiye verdi, siz genç bir kadınsınız, bir erkek Olaylı bir şekilde ayrılıp eşini kötülüyorsa 1000 defa düşünmeniz gerektiğini söylüyoruz, zira evlilikler farklı da olsa tecrübeler hep aynıdır, zira bizim boşanmış erkeklerimiz suçu hep eski eşe atar, bu yıllardır değişmedi.

Size burda tavsiye veren veya sevgilinizin Söylediklerine inanmayanlar tecrübeleri doğrultusunda yazıyor, ki içlerinden biri de benim, 21 yıllık Evliyim, birçok evlenme Boşanma vakasına Şahit oldum, çok hayatlar gördüm ama adamların yalanları, hikayeleri hep aynıydı.
Biraz tedbirli Yaklaşın diyoruz size.

Neyse mutluluklar dileriz, yaşamadan bilemeyeceksiniz Nasılsa...

Dul bir erkekle evlenen varsa evliliklerinde yaşadıkları olumlu olumsuz yönleri öğrenebilir miyim?
Evlenmek değil ama birlikte yaşadım uzun bir süre. Sonra da bütün foyası ortaya çıktı. Eski eşiyle neden boşandığı konusunda yalan söyleyebiliyorlar. Altından şiddet çıkarsa ölmekten beter durumda olursun. Çocuğu varsa istisnasız onu korur ve haklı bulur. Çocuk seni sevmez, çünkü asla annesinin yerinde başkasını görmek istemez. Daha sonra senle uğraşır sen şikayet edince yine sen haksız olursun. Anlatsam sayfalara sığmaz. Sakın evlenme.

öff beni de kaç defa alıntılamış, yazmış destan gibi de. Yine aynı şeyleri söyleyip duruyor bir de...

beni alıntılayıp demediğim şeyler üzerinden bana laf yetiştirmenize anlam veremedim. dediklerim bu
"valla kürtmüş, 9 kardeşmiş,evde kürtçe konuşuluyormuş. bunlar sizi, annenizi hiiiç ilgilendirmez ama ben çocuğunu görmüyor nafakasını veriyor o kadar yazmanızı, bunu normalleştirmenizi anlayamıyorum. resmen kanım dondu. yani böyle vicdansız, kendi çocuğuna sevgi veremeyen adamı değil sevmek, selam vermem, suratına tükürürüm oysa siz bunu iyi bir şeymiş gibi anlatıyorsunuz Allah ıslah etsin." ben size ne metres dedim, ne hayırsız evlat dedim ne sevginize laf etim. sizin ilk mesajınızda yazdığınız "çocuğunu görmüyor" konusunda laf ettim. Allah gönlünüze göre versin.

Biz mecburmuyuz sayfa sayfa yorumlarınızi okumaya?
Ne yazdıysanız ona yorum yapıyoruz. İlk mesajinizda çocuğun ondan olmadığını ima eden sizsiniz,biz uydurmadık bunu bu bir.
İkincisi çocuk annesiyle yasiyor görüşmüyorlar zaten diye üstünkörü anlatanda sizsiniz ,hani dul ve ćocuklu ama çocuk annesinde yani çöpsüz üzüm bu adam'mantığında yazanda sizsiniz.
Bizde bunlara yorum yapınca kötü oluyoruz hayret hatta pes. Ayrıca herşeyi kendi ağzınızdan anlatiyorsunuz sanki birebir görmüş gibi bununda farkındasınız umarım.
Ve son olarak hala aynı şeyi söylüyorum her ne olursa olsun çocuğunu görmeyen adam vicdansızdir,hatta adamlığından şüphe ederim. Kendi canından bir parçaya vicdanı sızlamayan,burnunun direği sızlamadan yaşamına devam edebilen bir adamdan kimseye değer vermesini beklemeyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…