- Konu Sahibi izmirguzeli
-
Baştan sona yanlış buluyorum.
Hemşirelerle ilgili ne hikaye varmış duymadım, ben sekreterlerle ilgili olanları biliyorum.
Bu kadar mantıksızlık var mı, işte bu bakış açısı zaten burada bahsedilen..
Yok dul kadın tehlikeliymiş, yok hemşireler tehlikeliymiş.. Etrafınıza bir bakın her meslek grubundan neler çıkıyor. Evli kadınlar, bekarlar neler yapıyor.. böyle genelleme olabilir mi?
Evli bir kadın tanıyorum (uzaktan) bir de çocuğu var, kadın 35li yaşlarda sapıttı ve bir sürü erkekle beraber oldu, hepsi de evli.. Yuva yıkamadı ama eminim sarsmıştır.
Başka bekar tanıdığım bir kız, sekreteri olduğu şirketin patronuyla uzun süre birlikte oldular, adam evli ve 2 çocuk babası.. Beraber bir trafik kazası geçirdiler ve müdahaleler sonucu ilişkileri bitmek zorunda kaldı.
Bunun gibi o kadar çok hikaye var ki.. Evlisi, dulu, bekarı, mimarı, mühendisi v.s
Bir kişinin yaptığı hatadan dolayı, aynı özellikleri taşıyan başka insanlar da suçlanamaz..
Ben bu zihniyeti anlamıyorum anlayamam da..
nergıcım bende sana katılıyorum evet bencede yazdıklarında ınan cok dogru besteye katılmıyorum.
Baştan sona yanlış buluyorum.
Hemşirelerle ilgili ne hikaye varmış duymadım, ben sekreterlerle ilgili olanları biliyorum.
Bu kadar mantıksızlık var mı, işte bu bakış açısı zaten burada bahsedilen..
Yok dul kadın tehlikeliymiş, yok hemşireler tehlikeliymiş.. Etrafınıza bir bakın her meslek grubundan neler çıkıyor. Evli kadınlar, bekarlar neler yapıyor.. böyle genelleme olabilir mi?
Evli bir kadın tanıyorum (uzaktan) bir de çocuğu var, kadın 35li yaşlarda sapıttı ve bir sürü erkekle beraber oldu, hepsi de evli.. Yuva yıkamadı ama eminim sarsmıştır.
Başka bekar tanıdığım bir kız, sekreteri olduğu şirketin patronuyla uzun süre birlikte oldular, adam evli ve 2 çocuk babası.. Beraber bir trafik kazası geçirdiler ve müdahaleler sonucu ilişkileri bitmek zorunda kaldı.
Bunun gibi o kadar çok hikaye var ki.. Evlisi, dulu, bekarı, mimarı, mühendisi v.s
Bir kişinin yaptığı hatadan dolayı, aynı özellikleri taşıyan başka insanlar da suçlanamaz..
Ben bu zihniyeti anlamıyorum anlayamam da..
ne esinden ayrilmis kadinlar taniyorum edepli ,ahlaki düzgün
ve bir kac tanede esinden ayrilmis kadinlar görüyorum edepsiz, ahlaksiz
ikinci secenekteki adiler yuzunden diger sucsuz ,temiz yürekli, kisilikli insanlar karalaniyor
bu ikinci secenektekiler oldugu surece dul bayanlara bu gözle bakilir
örn: cok yakinim olan bir kisinin cok ama cok samimi oldugu bir kiz arkadasi var (esinden ayrilmis) yakinim olan kisi ise evli,bu iki bayan cok samimiler hatta öyle samimiler ki dul olan gunduzleri o yakinimla sarmas dolas gecede kocasiyla
bilmem anlatabildim mi benneyaptımki
bunun için evli dul olmaya gerek yok namuzsuzluık hayasızlık insanın içinde varsa dul da olsa evli de olsa nişanlı da bekar da olsa yapacağını yapar.
Allahım niyeti bozuk insanlardan korusun bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?