Dumur olmuş durumdayım..:((

arkadaşım sen boşu boşuna tatili zindan etmişsin kendine sen 10 yıldır bu adamı tanıyorsun ve biliyorsun bildiğin tanıdığın halde neden umursama yapıyorsun ki sanane insanlar beklesin senin eşin geç hazırlanan biri kabul et bunu sen nasıl tez canlıysan o da ağır bu konuda demek ki..sen kendini değiştir o zaman..ama değiştiremezsin o zaman lütfen ondanda değişmesini bekleme.
gerçekten yazık etmişin tatilini..erkekler sinirliyken konuşan kadınlardan hoşlanmaz..ayrıca adam sinirle söylemiştir eminim o anda canına tak ettide söyledi..
kusura bakma ama bu devirde bırak tatili karısı ile çay içmeye gitmeyenler var ..
boşver bak hayatına gununun tadını çıkart sarıl eşine takma bu tarz davranışları tamam hayatım de geç emin ol sen kazanıcaksın :)

Evet doğru abartmışım orada siz haklı bir yorum yapmışsınız sadece 50 yle girilmeyecek bir viraja girdim o bana çok hızlı gelmişti aslında çılgınlar gibi terimi biraz da ruh halimdi o anda..

Eşiniz sinirlenince tüm olayların birikimiyle patlamış ama tabi ki haksız, sıra size gelince bi iki kez hatırlatın sadece erkekler genelde bizler kadar ince düşünceli değildir üstüne çok gidince trip atınca iyimser karşılamıyorlar, huyunu biliyorsanız boşverin bak kalbiniz kırıldığı ile kaldınız, karşı tarafada gecikicez diyin olay tamamdır.

Ay ne kadar iyimser bir yorum olmuş bu süpersiniz inşallah bizimde böyle olur oturup güleriz ileride :)

Bence biz fazla ince düşünceliyiz ve çok detaycıyız yani etrafımdaki kadınların geneli böyle ne yaşıyorsakta bundan dolayı yaşıyoruz koyversek keşke erkekler gibi :)

Evet doğru abartmışım orada siz haklı bir yorum yapmışsınız sadece 50 yle girilmeyecek bir viraja girdim o bana çok hızlı gelmişti aslında çılgınlar gibi terimi biraz da ruh halimdi o anda..
Yani dimi? Dedim çılgınlar gibi deyince siz basmış gidiyor hatun 150 km hızla ama 50km deyince siz gözlerim böyle oldu yeminle.
Neyse ruh haliniz yatısir umarım, harbiden çılgınlar gibiymiş o

Ay evet yaa ne kadar da haklısınız o açıdan bakınca daha bi üzüldüm şimdi

Ay ne kadar iyimser bir yorum olmuş bu süpersiniz inşallah bizimde böyle olur oturup güleriz ileride :)

azcık tebessüm et boşver ağırkanlı adam yapaca bişey yok doğasında var
kimse değişmez sende kimse için değişme duygularını biraz törpüle sadece
bi arkadaş demiş gideceğin saatten bir saat öncesine yönlendir eşini
planı sen yapıyorsan
bizde eşimle deliler gibi kavga ederiz
hatta artı ben kavga etmeden kızarsam bişey demeden ona attığım bi bakışım var bilir o
ama sarılıp uyuduğun sevgisini sıcaklığını iliğine kadar hissettiğin adam seni boşamaz
yanyana yatınca herşey değişir mesala
biz gece kavgalı yatarsak sabaha barışık öpüşüp uyanırız

Acaba sokakta da koşmak yerine yürüdün mü?

Yani tam koşamadım zaten ama çok istedim koşmayı hızlı yürümek diyelim..ay ben neler yazmışım o anki sinirle resmen iç duygularım bunlar..zaten o yazdıklarım gibi olsaydı adam bugun boşardı beni haklı olarak dimi ama :)

Bir ömür sürsün mutluluğunuz çok tatlısınız bence :)

Bence biz fazla ince düşünceliyiz ve çok detaycıyız yani etrafımdaki kadınların geneli böyle ne yaşıyorsakta bundan dolayı yaşıyoruz koyversek keşke erkekler gibi :)
Öyle valla, onlar şeyinden aşağ kasım paşa diyerek dolanıyorlar biz yastık böyle olsun çizgileri şöyle olsun yok pamuklu olsun yok yıkanınca çekmesin vs... Bizde de bi kıllık var hani

oooo ben telde konuşunca kızarsam kapatınca bugün boşıycam bu adamı gitmiycem eve derim
sonra akşam işten çıkınca arar hayatım çıktınmı nerdesin der yelkenler fora
sonra paşa paşa yemeğini hazırlar yeriz

Yani dimi? Dedim çılgınlar gibi deyince siz basmış gidiyor hatun 150 km hızla ama 50km deyince siz gözlerim böyle oldu yeminle.
Neyse ruh haliniz yatısir umarım, harbiden çılgınlar gibiymiş o

Ama 50 yle girdiğim virajda lastik yarıldı işte o viraja göre o hız çılgınlıktı ben aslında onu belirtmek istemiştim..neyse sayenizde fazlasıyla yatıştım hatta gidince eşime direk sarılıp sen ne kadar da iyi bir adammışsın diyecem cidden hepinizin yorumları sayesinde adamın kıymetini bir kez daha anladım :)

sonra cıngar çıkartmışsın deyince kızıyosun bana ama

sağol canım eşin bir hafta sonra anlatır millete çatlak bu hatun der
hatta boşama lafını ağzına almaz bir daha
sinirlenince neler yapabileceğini görmüş
ama sen de az fena değilsin
adam tövbe etmiştir belki
bakarsın dönüm noktası olmuştur
bir daha geç kalmaz sen bence akşam romantik bi masa hazırla
çağır bakam erken gelcek mi süslen bide

bence sende o da çok şanslısın
acayip eğlencelisin sen yaa orda seni izlemek isterim
bence eşin içten içten gülmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…