- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
canım okudum uzun yazını ve ne yorum yapacağımı bilemedim gülümsedim sadece ama dayanamadım yazdım gene evet kesinlikle dert değil...Ya inan ne dertler var farkındayım bunu da belirttim zaten ama içimi dökesim geldi yanlış yapmışım sanırım..
iyide sen bu arkadaşa neden taktın bu kadar
sende öfke sorunu olduğu gibi takıntı sorunuda mı arkadaş cıngar demekle kavga demek istemiş
bunuda herkes yazıyor.neden bu kelimeye takıldın ki
ama sen konunda boşama lafıda ettiğin için öyle yazmışlardır.
düzeltemen gereken yanlar söyleyim
önce eşinden özürdile gerçekten adamın hatası yok
sonra sarıl ve öp
sonra bir yere giderken valizi bir kaç gün öncesi hazırlayın yada sen hazırla
sonra birden alevlenme daha sakin ol
bunun huyu olduğunu anla ve ona göre davran sende geç kalmaya çaba göster gerçekten çabala geç kalmak için uğraş.
bu durumu yen yani
ne demişler...öfkeyle kalkan zararla oturur
Sen burda olayı şu şekilde anlatsaydin: eşim 15 dk geç kaldım diye tavır yaptı sokak ortasında koştu deli gibi araba kullanıp canımı hiçe saydı üstüne bir de kafasını camlara vurdu. Olay böyle olsaydı ve sen burda bize anlatsaydın bu yorum yapan insanların birçoğu normal değil bu adam bi doktora götür bu ne sinir tedavi olmasi gerek nasıl dayaniyorsun sana bunu yapmaya ne hakkı var ve hatta boşansana dayak yemeyi mi bekliyorsun gibi yorumlar yapardı. Bilmem anlatabildim mi.Ben size kızmıyorum ki istediğin kadar eleştir beni inan mutlu olurum çünkü bu benim yararıma olur ama üsluplar çok kırdı beni.. Bence sen delisin, bu adam seni hemen boşasın, az bile yapmış sana, ve daha da ağır ithamlar.. Ama hepimiz kadınız bir yerde duyguyla yaşıyoruz kah büyük hatalar yapıyoruz kah saçmalıyoruz keşke düzeltmem gereken yanlar söylense daha mutlu olurum.. Bence seni boşasın yorumu bana ne katabilir ki?
o zamanda kocamı yargılamak size mi kaldı ben onu seviyorum diyecekti,hadi regarde burdan yaksanaSen burda olayı şu şekilde anlatsaydin: eşim 15 dk geç kaldım diye tavır yaptı sokak ortasında koştu deli gibi araba kullanıp canımı hiçe saydı üstüne bir de kafasını camlara vurdu. Olay böyle olsaydı ve sen burda bize anlatsaydın bu yorum yapan insanların birçoğu normal değil bu adam bi doktora götür bu ne sinir tedavi olmasi gerek nasıl dayaniyorsun sana bunu yapmaya ne hakkı var ve hatta boşansana dayak yemeyi mi bekliyorsun gibi yorumlar yapardı. Bilmem anlatabildim mi.
Ben zaten o gün özür diledim ama yukarıda yazdığım benim birkaç saçma hareketim oldu diye tamamen beni haksız görmenizde bana mantıksız geldi..sonuçta durup dururken yaşanmadı hiçbiri..
benim romantik ve düşünceli herifime bu hareketleri yapsaydım sıralıyorum olacakları
o valizi velev bir hata akşamdan hazırlamadık beraber
lastiği parçaladım tepki veremeden usulca cupcake gibi otururdum bir köşede
hadi verdim tepkiyi , ağzıma tıkardı
hadi kafamı vurdum bana hakaret ederdi ( zekayla alakalı bişiler- sansür uyguladım)
hadi koştum , defol git ananın gözüne kadar derdi
bütün bunları kocam yapsa bende sanırım orada bırakır eve giderdim , sen hastasın filan derdim
konu sahibi vallahi dalga gecmiyorum sadaka filan versin nazar degmesin
asla tanışmak istemezdim bacım senle,zira çok çabuk kızışabilirdin bana ve napacağını şu yazdıklarınla kestiremiyorum,hayatına maal olmak istemiyorum kesinlikle
Biz onu çözdük bence
Bende şöyle başlayım o gün özür diledim zaten o da yarım ağız diledi hatta o kadar şeye rağmen gel sarılalım dedim pek yanaşmadı ama ben zorla çekip sarıldım zaten sonra normale döndük yani..ama ben kafamdan atamadım sorun bu yoksa ona kalsa o şuan çok mutlu..
15 dakika için boşa kıyamet kopmuş. Abartmışsınız eşiniz çileden çıkmış sinirle onuda yapıcağım demiş ama ayrılık lafını ilk ağıza alan sizsiniz.
eee sorun yokmuş o zaman
ne bileyim konuyu okuyunca sorun hala sıcaklığını koruyor gibi olmuş.
sorun yoksa dertte yokmuş neden açtın ki
canım naptın yaa..boyle gıderse erkenden ölürsün Allah korusun..
ya tatlım 15 dk nedır?hayatını yaşayamazsın kı boyle...
adam 15 dk yı cok buyuttun dıye celalenmış...hersey eskısı gıbı olur merak etme
Konuna uzun uzun yorum yapmak istiyorum aslında ama su an kızimla ilgilenmem gerek, o yüzden takildigin noktada bir şeye dikkatini cekmek istiyorum. Siz bosa dememe nasıl hemen tamam dedi diye dertlenmissiniz ya karşı taraf da nasıl bunu ağzına alır diye bozulmuştur bence. Ben bu diyalogtan şöyle bir durum anladım, siz boşa deyince karşı taraftan seni asla bırakmam gibi bir ruh oksama beklediniz ve beklediginizi görmeyince bozuldunuz. Ama bana sorarsanız bosanma lafını ağzınıza almak cok da hos degil, hele kavgada bir nevi kiskirtmak olmus. Esiniz yerinde olsam ilk olarak sizin aklınıza geldiği için sizden daha cok kirilirdim.
bu arada dakiklik konusunda siz ve esinize cok benziyoruz. Düşünün ilk iliskimizi duyurdugumuzda mudurumuz umarim hy_patia seni yola getirir demişti. 10 yildir birlikteyiz az çok kavga ettik bu konuda ama hiç kırıcı olmadık. Birbirimiz üzerinde baski kurmak yerine birbirimizi anlamaya ve asiriliklarimizi karşı tarafı kanatmayacak sekilde torpulemeye çalıştık ve hala çalışıyoruz.
Aynı ben... ben de dakiklik konusunda senin gibiyim.. bekletilmek ve beklemekten nefret ederim. 15 dakika sabahın 5 inde beklemek hoş değil bence, ben de stres olurdum baya heralde..
Eşinin lafı ağır olmuş biraz tabi ama öfkeyle söylenmiş bir laf sonuçta, ben olsam ben de bir süre soğuk davranirdim çünkü kötü bişey öyle bir cümle duymak, ama sanırım iyi giden bir evliliğiniz var, kırıldığı falan anlatırsan seni anlayacağını düşünürüm. Canını sıkma bence fazla
Bence sen 15 dakika geç kalsaydın eşinin tepkisi sokaklarda koşmak kafasını camlara vurmak olmazdı. Herkes farklı farklı tepkiler farklı. Çok takılmamak lazım.Dedim ya onun e madem beni istemiyorsun boşa o zaman dememe hemen boşayacam demesi..E yuh yani be adam sen bunu dememi mi bekliyordun orada..Çünkü o bana aynı şeyi dese benim net tepkim ne demek boşanmak olurdu..
Dedim ya onun e madem beni istemiyorsun boşa o zaman dememe hemen boşayacam demesi..E yuh yani be adam sen bunu dememi mi bekliyordun orada..Çünkü o bana aynı şeyi dese benim net tepkim ne demek boşanmak olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?