Dumur olmuş durumdayım..:((

Hareketleriniz çok abartılı sizin..kendınıze ceki düzen verin bence..
Herseyı olduğu gıbı kabul etmelısınız..15 dakıkalık gecıkme için şu yaşadıklarınız çok vahim..
Kendınızden sogutursunuz eşinizi..hani onun ettiği laf bıle dıkkatımı cekmedi bu durumda..

Teşekkürler yorumunuz için peki ne yapmam gerekiyor sizce? Dakiklik konusunda hassas bir insanım ama sürekli birilerini bekletmekten, beklemekten her yere geç kalınmasından ve daha nicelerinden çok rahatsız oluyorum 10 yılın birikmişliğiyle aşırı davrandım o kısımda hatalıydım farkındayım zaten..

Birbirinizi olduğu gibi kabul edin. Bir de lütfen boşanma kelimesini asla ağzınıza almayın. Evlilik maalesef flört gibi değil. Çok sabır gerektiriyor.

Sabahın köründe sokakta bagiran cagiran, sinir krizi geçiren iki insan görsem, tufegime uzanip ikisini de vururdum.
Delinin hep daha delisi var.
Sakin olmak lazım.

Yorum biraz ağır olmamış mı sizce de? Sokakta insan yok, kimseye zararımız yok, bulunduğumuz çevrede ev yok ve ben artık içimde biriken siniri dışarı atmak istemişim..inanın bazen insanların çığlık çığlığa ağlamaya bile çok ihtiyacı olduğu anlar vardır..evet sakin olmak lazım ama sonuçta hiçbirimiz makine değiliz 27 yaşıma gelmişim, hayatımda bir kere sokakta kriz geçirdim diye deli damgası yiyorsam delilere acırım..

Canım bak, sinirli anında neye nasıl tepki vereceğini bilemezsin...şimdi böyle konuşuyorsun.
İkincisi, ne seni ne eşini tanırız biz. Taraf alma gibi bir durum yok. 5 te yola çıkmak üzere anlaşmıştık, 5.15 te bavulunu arabaya koyuyordu demişsin ve onun üzerine olan gelişmeleri yazmışsın. Tek yaptığımız sana ayna tutmak, senin iyiliğin için. Sakin ol. Eşini değiştirmen çok zor, sen biraz relaks olmayı öğren. Sinrin en çok kendine zarar çünkü.

kendi adıma cevaplayayım ağır konuştuğumu sanmıyorum.ama en basit şeylerde boşanalım kelimesi evliliğinizi yıpratır.evet kimse dört dörtlük değil ama gerçekten abartmışsınız.

Evet esiniz oyle soylememeliydi.bu konuda haklisiniz bana olsa evet ben de kirilirim.

Lakin diyorsunuz ya doldum hep ayni diye ayni sey esiniz icinde gecerli.o da sizin bu stresli tavrinidan dolmus dolmus burasina kadar gelmis olamaz mi? Bence boyle de olmus.o yuzden adama cok da yuklenmeyin.

Bir de olaylar daha olmadan siz gec kalacaktik,soyle olacakti boyle olacakti diye kendinizi doldurmussunuz.Haliyle tahammulunuzde alt seviyeye cekilmis.madem esinizi biliyorsuniz ne yaparsan yap deyip kendi esyalarinizi hazirlayip yatmaniz yanlis olmus.
Benim esimde bekletir beni.ilk tanisacagimiz gun de bi saat gec kalmisti.adam basindan belliydi yani.o yuzden bu tip islerde kendine birakmiyorum.yoksa yine ben sinirleniyorum
:)

Birbirinizi olduğu gibi kabul edin. Bir de lütfen boşanma kelimesini asla ağzınıza almayın. Evlilik maalesef flört gibi değil. Çok sabır gerektiriyor.

Yorumunuz çok isabetli olmuş sonuna kadar haklısınız ben orada seninle bir yere daha gitmem deyince nasıl yani boşa o zaman iki arkadaştan farkımız kalmaz anlamında o kelimeyi kullandım evet hatalıydım ama onunda hemen üstüne balıklama dalması beni çok üzdü..

Kımse bekletılmekten ve beklemekten hoşlanmaz..genelde kadınlar zaten dakıktır..ama gergınlık olmaması için bu huyunuzu torpulemenız lazım..içten içe kıvranın ama yansıtmayın..kocam hazırlanırken ben 1saat oncesınden hazır olmuş oluyorum ama sırf onun eli ayağına dolanmasın dıye rahat gorunmeye çalışıyorum.baska şeylerle ılgılenıyorum..zaten acele hazırlanan ınsan gergın olur..bı laf etseniz işler cıgrından çıkar..
Ayrıca sınır krızı gecırmenız anlamsız..ofke kontrolü konusunda bılgı edınin..kendınızı rahatlatın sınır anında..yoksa çok yıpranır ve yıpratırsınız..kocanızla da barısın..bellıkı sınırle söylenmiş bı soz o..bunda bişe yok..

kendi adıma cevaplayayım ağır konuştuğumu sanmıyorum.ama en basit şeylerde boşanalım kelimesi evliliğinizi yıpratır.evet kimse dört dörtlük değil ama gerçekten abartmışsınız.

Evet sizin yorumlarınız diğerleriyle karşılaştırılamazmış şimdi okudum tekrardan, haklısınız bence de ama işte insan hayatında herşeyi içine atıp bir anda patlaması da çok kötü bir durum..

Erkekler bizim gibi değil, onlar düz mantık. Söylemek istediğini açık açık anlatmalısın. Yoksa anlamıyorlar

Ay valla kusura bakmayın da benim de iş yaparken başımda bu kdar konusan biri olsa bende kocanızla aynı tepkiyi verirdim. Ikinci gecikmeyi de senin hatan yüzünden yapmışsınız demek ki gecikmeler olabiliyor. Ha deseniz ki 5 de konuştuk saat 8 daha adam hazır değil eyvallah. Ama 5 de demişsiniz adam 3 de uyanmış olabilşr yetişmemiş yani. Sınırı zorlanırsınız bence

Böyle bi insanla evli olmak istemezdim. Bağırcak sabahın körü sokakta koşacak falan bana çok itici geliyor. Bırakırdım koşsun belki temiz hava hücrelerine iyi gelir hem

Yani bununla yaşamayı öğrenip gerektiğinde bende laçka olup bu şekilde bir evlilik devam ettirmeyi göze almalıyım sanırım..Öfke kontrolü konusunda da eğer bu birçok kere olsa kesin yadım alırdım ama şu yaşıma kadar ilk defa yaşadım ve inan çok birikmiştim..

Neyden şikayet ettiğinizi anlamadım. 10 yıllık beraberlik, bunun 2,5 yılı evlilikse 7,5 yılda adamın huyunu gayet iyi öğrenmişsinizdir. Bile bile evlenmişsiniz işte.

Böyle bi insanla evli olmak istemezdim. Bağırcak sabahın körü sokakta koşacak falan bana çok itici geliyor. Bırakırdım koşsun belki temiz hava hücrelerine iyi gelir hem

Hımm belli ki yazının tamamını okumayıp ilginizi çekecek kısımları alıp bu şekilde yorumlamak istemişsiniz..Bu da farklı bir bakış açısı ama dediğin doğru bıraksaydı da koşarak içimdekileri soğutsaydım biraz dimi arada herkese lazım aslında

İnsanız bazen tahammül gücümüz kalmayabiliyor, olan olmuş artık ama bundan sonrası için artık önemli olan uzatmamak lazım. Uzatırsanız bu sizin için eksi bir durum olur.

evet içe atmamak lazım.bende de var o durum.biriktirirm bir anda patlarım zararınıda görürüm.eşinizin başka kötü huyu yoksa o haline şükredin mutlu mesut yaşayın.burada ne adamlar okuduk.

Neyden şikayet ettiğinizi anlamadım. 10 yıllık beraberlik, bunun 2,5 yılı evlilikse 7,5 yılda adamın huyunu gayet iyi öğrenmişsinizdir. Bile bile evlenmişsiniz işte.

Aslında benim asıl şikayetim geç kalması değildi herkes oraya takılmış daha çok malzeme var diye asıl takıldığım kısım boşa o zaman dediğinde sanki bu lafı beklermiş gibi boşayacam zaten demesiydi

Üzgünüm ama bu konuda haksız olan sizsiniz.
Bence sizde bunun farkındasınız ama insanlar sizin haklı olduğunuzu söylesin de sizinde içiniz rahatlasın istiyorsunuz.
Herkes kendi fikrini söylüyor kimseye kızmayın..

benim eşim sabahın köründe boş sokaklarda bağırarak dolaşsaydı onu orda bırakıp doğru ordan uzaklaşmıştım ve emin olun onu öpmek istemeyen ben olurdum :)

5 parmağın 5ide bir değil..
eşinizin bu yavaşlık huyunu düzeltmekte yardımcı olabilirsiniz mesela..

o kendini toplarken sizde onun valizini hazırlayıverin.. ille sabah istiyorsa sizde sabah hazırlayıverin..

azcık sabır ve hoşgörüüüü :) mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…