Hareketleriniz çok abartılı sizin..kendınıze ceki düzen verin bence..
Herseyı olduğu gıbı kabul etmelısınız..15 dakıkalık gecıkme için şu yaşadıklarınız çok vahim..
Kendınızden sogutursunuz eşinizi..hani onun ettiği laf bıle dıkkatımı cekmedi bu durumda..
Sabahın köründe sokakta bagiran cagiran, sinir krizi geçiren iki insan görsem, tufegime uzanip ikisini de vururdum.
Delinin hep daha delisi var.
Sakin olmak lazım.
Canım bak, sinirli anında neye nasıl tepki vereceğini bilemezsin...şimdi böyle konuşuyorsun.Arkadaşlar farklı bakış açılarına ihtiyacım olduğu için bu konuyu açtım ve genel olarak herkes aynı şeyi düşünmüş evet bende farkındayım şuan abartmış olduğumu ama şunu ısrarla anlamıyorsunuz eşim 15 dakka geç kaldıysak ne var sanki dedi ama keşke 15 dakkayla kalacak olsa oturur şükrederim, o süre oraya vardığımızda çok daha uzun olacaktı. Bir de birçok şeyin birikmişliği var yani arkadaşları bile diyor çok ağır valla işten çıkarken bekleyemiyoruz artık diye..Ve daha niceleri..hem ben durup dururken boşa bari demedim ki, o bana sinirle boşa bari dese ne kadar kızgın olursam olayım boşayacam zaten demem! Ek olarakta kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam yani bekletilmek istemiyorsam bekletmem resmen bi asmadığınız kalmış beni böyleyim diye..
Bir de burada çok ağır yorum yapanlar olmuş onlar bu hayatta dört dörtlük sanırım.. Lütfen yorum yaparken kırıcı olmamaya özen gösterin..Kırıcı yorum yapmak inanın çok kolay önemli olan yapıcı yorum yapmak ama bu herkesin harcı değil işte..
kendi adıma cevaplayayım ağır konuştuğumu sanmıyorum.ama en basit şeylerde boşanalım kelimesi evliliğinizi yıpratır.evet kimse dört dörtlük değil ama gerçekten abartmışsınız.Arkadaşlar farklı bakış açılarına ihtiyacım olduğu için bu konuyu açtım ve genel olarak herkes aynı şeyi düşünmüş evet bende farkındayım şuan abartmış olduğumu ama şunu ısrarla anlamıyorsunuz eşim 15 dakka geç kaldıysak ne var sanki dedi ama keşke 15 dakkayla kalacak olsa oturur şükrederim, o süre oraya vardığımızda çok daha uzun olacaktı. Bir de birçok şeyin birikmişliği var yani arkadaşları bile diyor çok ağır valla işten çıkarken bekleyemiyoruz artık diye..Ve daha niceleri..hem ben durup dururken boşa bari demedim ki, o bana sinirle boşa bari dese ne kadar kızgın olursam olayım boşayacam zaten demem! Ek olarakta kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam yani bekletilmek istemiyorsam bekletmem resmen bi asmadığınız kalmış beni böyleyim diye..
Bir de burada çok ağır yorum yapanlar olmuş onlar bu hayatta dört dörtlük sanırım.. Lütfen yorum yaparken kırıcı olmamaya özen gösterin..Kırıcı yorum yapmak inanın çok kolay önemli olan yapıcı yorum yapmak ama bu herkesin harcı değil işte..
Birbirinizi olduğu gibi kabul edin. Bir de lütfen boşanma kelimesini asla ağzınıza almayın. Evlilik maalesef flört gibi değil. Çok sabır gerektiriyor.
Kımse bekletılmekten ve beklemekten hoşlanmaz..genelde kadınlar zaten dakıktır..ama gergınlık olmaması için bu huyunuzu torpulemenız lazım..içten içe kıvranın ama yansıtmayın..kocam hazırlanırken ben 1saat oncesınden hazır olmuş oluyorum ama sırf onun eli ayağına dolanmasın dıye rahat gorunmeye çalışıyorum.baska şeylerle ılgılenıyorum..zaten acele hazırlanan ınsan gergın olur..bı laf etseniz işler cıgrından çıkar..Teşekkürler yorumunuz için peki ne yapmam gerekiyor sizce? Dakiklik konusunda hassas bir insanım ama sürekli birilerini bekletmekten, beklemekten her yere geç kalınmasından ve daha nicelerinden çok rahatsız oluyorum 10 yılın birikmişliğiyle aşırı davrandım o kısımda hatalıydım farkındayım zaten..
kendi adıma cevaplayayım ağır konuştuğumu sanmıyorum.ama en basit şeylerde boşanalım kelimesi evliliğinizi yıpratır.evet kimse dört dörtlük değil ama gerçekten abartmışsınız.
Erkekler bizim gibi değil, onlar düz mantık. Söylemek istediğini açık açık anlatmalısın. Yoksa anlamıyorlarYorumunuz çok isabetli olmuş sonuna kadar haklısınız ben orada seninle bir yere daha gitmem deyince nasıl yani boşa o zaman iki arkadaştan farkımız kalmaz anlamında o kelimeyi kullandım evet hatalıydım ama onunda hemen üstüne balıklama dalması beni çok üzdü..
Ay valla kusura bakmayın da benim de iş yaparken başımda bu kdar konusan biri olsa bende kocanızla aynı tepkiyi verirdim. Ikinci gecikmeyi de senin hatan yüzünden yapmışsınız demek ki gecikmeler olabiliyor. Ha deseniz ki 5 de konuştuk saat 8 daha adam hazır değil eyvallah. Ama 5 de demişsiniz adam 3 de uyanmış olabilşr yetişmemiş yani. Sınırı zorlanırsınız benceMerhaba Kızlar, bdv yi sürekli takip eden, sizinle üzülen, sizinle sevinen ama ilk defa konu açanlardanım..Benim derdim sizinkilerin yanında hiç kalır ama yine de atamıyorum içimden.
Geçen hafta perşembe günü eşim ve iki arkadaşımız Uludağ a gitmek için sabah 5 te yola çıkmak üzere anlaştık. Bizim arabamızla gidecektik. Ben yapı olarak dakik olma konusunda aşırı hassasım, eşim de tam tersi rahatlığın ötesindedir.
Akşamdan bavul hazırlamamız gerekirken ben kendiminkileri sabah koyarım falan diye beni çıldırttı yine. Ben de karışmayacağım kendin naparsan yap deyip bavula kendi alacaklarımı hazırladım. Gece 3.30 da kalktı beyefendimiz banyo, bavul, tuvalet derken 5 te arkadaşları almak için evden çıkmamız gerekirken 5.15 de anca arabaya bavul yerleştiriyorduk. Tabi arkadaş msj atıyor geliyor musunuz diye benim bir yandan içim içimi yiyor sinirden, normal olarakta belli ettim bu halimi..Adam bavul koyarken bile şöyle mi koysam dur yan döndüreyim cık o da olmadı diye diye oyalanıyor kafayı yedim resmen, zaten arkadaşların bavulu yerleştirirken yapacaksın bunu at git yani dimi ( of anlatırken sinir bastı)..Neyse bu da daha fazla dayanamadı benim tepkilerime ve başladı bağırıp çağırmaya..
Yeterrrr, bıktım sendennn, ne bu aceleee, 15 dakka geç kaldık diye kimse senin kadar hayatı zindan etmez, gerizekalı, hastasın sennn..ve bilumum bağırma, çağırma, (ağır olmamak kaydıyla) küfretme ve devam etti bundan sonra kesinlikle seninle tatile falan gitmem, burama kadar geldi falan dedi. Ben tabi şok sonuçta karısıyım, arkadaşı ya da başka biri değil.. Bende ne demek bir daha tatile gitmem oldu olacak boşa bari beni dedim.. Bu da o sinirle gelince onu da yapacam zaten dedi ve işte o son laf benim kopma noktam oldu..Çıldırdım, bildiğiniz sinir krizi geçirdim kızlar.
Sonra bu al arabayı da kendin kullan yeter deyip indi bende o sinirle geçtim arabanın başına..Allah tan sokaklar boştu ama ben çılgınlar gibi kullanıyorum, virajları son hız falan dönüyorum kafamda sürekli boşanma lafı yankılanıyor.. Aslında çokta şaşırılmayacak bir durum gerçekleşti ve o hızla girdiğim bir çukur sonucunda lastik yarıldı..Tabi ikimizde şok..ben indim arabadan ve sinir krizi geçirdim,hem kendime hem ona kızıyorum, ağlıyorum kafamı arabaya vuruyorum sonra yeter deyip sokaklarda koşmaya başladım bu beni sakinleştirmeye çalışıyor geri arabaya oturtmaya çalışıyor falan..Arabada ne lastik ne kasko numarası hiçbir şey yok saat olmuş 5.45...
Elimden geldiğince kısa anlatmaya çalıştım kızlar uzun olduysa kusura bakmayın..Sonuç olarak çekici geldi, arkadaşlar arabasıyla geldi, eşyaları onlarınkine aktarıp sadece lastikle ilgili aksilik yaşanmış gibi davranıp saat 7 de yola çıktık..3 gün boyunca samimi olmadık ama insanların tatilini de zehir etmemek için belli etmemeye çalıştık..Eşim şuan hiçbir şey olmamış gibi davranıyor ama benim içim çok soğudu öpmek bile istemiyorum..
Bu arada biz 10 yıldır beraberiz son 2.5 yıldır evliyiz..Bu süreçte çok az tartışmışızdır ve hiç birinde ayrılık lafı dahi geçmemiştir ve eşim bana anlatılamayacak kadar düşkündür şimdi eşimin ağzından böyle bir şey duymak beni dumura uğrattı..Sanki bu laftan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacakmış gibi hissediyorum, ve bir türlü sinirle bile olsa bunu söyleyebilmesini yediremiyorum ..Yanlış mı yapıyorum sanki cesaretim olsa hadi boşa beni diyeceğim ortada elle tutulur bir durum bile yokken ve de onu canımdan çok severken
Kımse bekletılmekten ve beklemekten hoşlanmaz..genelde kadınlar zaten dakıktır..ama gergınlık olmaması için bu huyunuzu torpulemenız lazım..içten içe kıvranın ama yansıtmayın..kocam hazırlanırken ben 1saat oncesınden hazır olmuş oluyorum ama sırf onun eli ayağına dolanmasın dıye rahat gorunmeye çalışıyorum.baska şeylerle ılgılenıyorum..zaten acele hazırlanan ınsan gergın olur..bı laf etseniz işler cıgrından çıkar..
Ayrıca sınır krızı gecırmenız anlamsız..ofke kontrolü konusunda bılgı edınin..kendınızı rahatlatın sınır anında..yoksa çok yıpranır ve yıpratırsınız..kocanızla da barısın..bellıkı sınırle söylenmiş bı soz o..bunda bişe yok..
Böyle bi insanla evli olmak istemezdim. Bağırcak sabahın körü sokakta koşacak falan bana çok itici geliyor. Bırakırdım koşsun belki temiz hava hücrelerine iyi gelir hem
evet içe atmamak lazım.bende de var o durum.biriktirirm bir anda patlarım zararınıda görürüm.eşinizin başka kötü huyu yoksa o haline şükredin mutlu mesut yaşayın.burada ne adamlar okuduk.Evet sizin yorumlarınız diğerleriyle karşılaştırılamazmış şimdi okudum tekrardan, haklısınız bence de ama işte insan hayatında herşeyi içine atıp bir anda patlaması da çok kötü bir durum..
Neyden şikayet ettiğinizi anlamadım. 10 yıllık beraberlik, bunun 2,5 yılı evlilikse 7,5 yılda adamın huyunu gayet iyi öğrenmişsinizdir. Bile bile evlenmişsiniz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?