Dumur olmuş durumdayım..:((

İnsanız bazen tahammül gücümüz kalmayabiliyor, olan olmuş artık ama bundan sonrası için artık önemli olan uzatmamak lazım. Uzatırsanız bu sizin için eksi bir durum olur.

Evet haklısınız buraya yazılanlar farklı düşünmemi sağladı ama deli olduğumu düşünenler olmuş onların yaşantısını çok merak ettim :)

Etkiye tepki meselesi.

adamın burnundan soluduğu bir anda öyle bir laf sarfederseniz
o da sinirle söyler tabi
ama dediğim gibi sinirle
bundan sonra 5 de buluşulacaksa mesela 4 de buluşulacak diyin
o zaman siz de o da bu kadar üzülmezsiniz

Aksine insanların haklı olmadığımı söylemesi beni daha farklı bir düşünceye itti ve şuan çok mutluyum iyiki de herkes evet sen haklısın dememiş ama yorumların bazıları çok kırıcı buna da inanın hiç gerek yok..Ben bu bölümü sürekli takip ederken şunu çok iyi anladım insanların yaşadığı acıları, mutsuzlukları, kırgınlıkları eğlence olarak görenler, dalga geçenler çok fazla benim lafım onlara..

Birbirinizi tetiklemiş karşılıklı öfke krizine girmişsiniz.
Kriz halindeyken mantık devreden çıkar söylenen sözlere de anlam yüklenmez.
Kafanı arabaya falan vurmuşsun ya, şu an salim kafayla vururmusun?
Her anlamda geçmiş gitmiş. İlerde tebessüm ederek anlatacağınız bir anı olmuş.

Etkiye tepki meselesi.

Herşey karşılıklı diyorsunuz yani..benim hayata bakışıma göre böyle değil ama eğer ki o bana bunu söyleseydi ben bunu nasıl söyleyebilirsin derdim orada sinirle boşayacam zaten demezdim..

Evet çok haklısınız teşekkürler :)

Esinizi degistiremezsiniz.siz essiniz bir biriniz için...Varsa eksiğiniz hatanz birbirinizi tamamlamalisiniz.

Eşinizin huyunu biliyorsunuz o zaman ona göre önlemini alacaktiniz.... Ya da sizle tatile gidenler de biliyor onlara da eşimi biliyorsunuz geciktik yine kusura bakmayin diyerek güle oynaya gidecektiniz.

Tamam yine kizilir sinirlenilir belki ama sizinki de resmen türk filmine dönmüş. Ayrica kavga sirasinda "ayrilmak mi istiyorsun" sorusuna herkes evet cevabini verir. Kiskirtmaktr çünkü bu..

Neyden şikayet ettiğinizi anlamadım. 10 yıllık beraberlik, bunun 2,5 yılı evlilikse 7,5 yılda adamın huyunu gayet iyi öğrenmişsinizdir. Bile bile evlenmişsiniz işte.

Benim şikayetim geç kalmasında çok bu kadar kolay boşayacam zaten seni diyebilmesi..yani her tartışmamızda konu boşanmaya gelsin o zaman..bu hoş değil benim için..

Evet değişmeyeceğini yüzde yüz farkındayım ama işte bana kendisi ayrılmak mı istiyorsun o zaman dese benim vereceğim net cevap bunu nasıl düşünebilirsin olurdu..Yani o benim kanım canım herşeyim..bu düşünce beni yıktı geç kalmalar, tartışmalar falan değil..

Yapi olarak herseyi buyuten sorun cikaran yonetmeyi seven birisiniz belli.ama cok alingansiniz da.sinirle soylemis.esinizi yonetmekten vazgecin şu an sinirle soylemistir ama surekli boyle olursaniz adamin canina tak eder.sokaklarda bagirmaniz falanda hos degil.sinirlerinize hakim olun

haklısınız ama sanki biraz abartmışsınız gibi geldi durumu

Konunun öncesini bilmeyince çok abartmışsınız gibi duruyor, ama sizi çok iyi anlıyorum eski eşimle zaman konusunda az tartışmamıştık, ben o kadar dakik olmamama rağmen beni bile delirtmişti, yarım saat sonra gelirim deyip 5 saati bulduğu olmuştur, çarşıda küçücük çocukla onu beklerken 5 dakikaya oradayım deyip 2 saat beklettiği oldu...hep bir sebebi oluyordu.. Yanıma geldiğinde saçma salak açıklamalar bunaliyor artık insan...

Siz öyle dersiniz ama ben 3 yila yakin iliskimi kavga sirasinda aklimda hic ayrilmak yokken "ayrılmak mi istiyorsun" sorusuna evet ayriliyorum diyerek bitirdim..

O an ayrilmayi düşünmüyordum ama pat diye bana o an bunu sorması asıl bana sanki kendi firsat kollamis gibi hissettirmişti .

fazla abartmışsınız
ama artık bu huyuna alışmanız gerek
bir akrabamızda öyle 5dk ordayım der 1 saatte gelir
bizler bile alıştık

Sanırım beni en iyi anlayacak kişi benimle aynı şeyleri yaşayan kişidir. Evet insanlar nereye takılmak istiyorsa o kısma takılıp ona yorum yapıyor..

Sinirlerin çok yıpranmış. Tahammülün kalmamış olmalı eşinin bu ağır hallerine. Bazı insanlar gerçekten çok yavaş hareket ederler, ben de sevmem. Eşim biraz ağırdır bir şey söylediğimde yavaş yavaş hareket eder. Yerinden kaldırmak bazen oldukça zor oluyor hatta. Ben çözümü şunda buldum, eşimi itiyorum. Bildiğin bir yere gideceksek arkasından itiyorum kolundan çekiyorum bazen Uyanamıyorsa sarsıyorum işe geç kalacaksın diye horoz gibi ötüyorum resmen başında. Bir de keçi boynuzu pekmezi içiriyorum sağlığı için. enerji veriyor baya hareketleniyor biraz :) Tabi adamın genel yapısı tamamen değişmez, ben de geri kalan gözüme eskiden batan hareketlerini hoş görü ile karışılıyorum. Sinirlerine hakim olmak çok önemli hayatın boyunca her konuda avantaj sağlar bu sana. Çok sinirlendiğinde, seni sinirlendiren konu dışında çok alakasız bir konuyu düşün ve derin nefes al. Sinir olduğun konuya odaklanırsan volkan gibi böyle patlarsın :)
Eşinin boşanma konusunu dile getirmesine bu kadar üzülme, senin nasıl tahammül sınırın varsa onun da var. sinirle söylemiştir. sonuçta o yavaşlığı, ağır davranması onun özelliği onun gözüne batmıyor ve ona normal geliyor tarzı. Sen tepki gösterince dırdır ediyor konumuna düşmüşsün gözünde. Bir de sen söylemişsin boşa o zaman diye, ne diyecekti o durumda bir düşün, olmaz karıcım sensiz yapamam demeyecekti değil mi? Ya susacaktı ya böyle bir cevap verecekti.
Tahammül kotanı genişletmeye bak ayrıca. Kendi kendini telkin ederek, gözünde büyüttüğün şeylere hoş görülü yaklaşabilirsin.

O anki sevginizi bilmiyorum ama belki de sevgilinizi canınızdan çok sevecek durumda olsaydınız bu kadar kolay kabul edemezdiniz bence..En azından ben edemem ki bu kadar takıldım buna..

Bu yorum çok yararlı oldu benim için çok saol :) ama ben eşimi itsem beni evden bile atar o kadarına cesaret edemem açıkcası :)

fazla abartmışsınız
ama artık bu huyuna alışmanız gerek
bir akrabamızda öyle 5dk ordayım der 1 saatte gelir
bizler bile alıştık

Evet alışmanın yollarını düşünücem herkesin dediği gibi bu böyle olmaz, alışamassam daha kötü günler bekler beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…