Dün akşam evime gelen ordu

Aynen bende de yok

Beni istemeye geldiklerinde 30 dan daha fazla insanla gelmislerdi salon balkon her yer doluydu komsudan sandalye istemek zorunda kalmistik, fincan falan ek olarak aldigimiz halde yetmedigi icin önce kadinlara kahve vermistik hem de iki posta, onlar icince fincanları yikayip erkeklere vermistik.
Cok zor bi gündü ama isteme ve söz bi arada olduğu için öyle olmustu ona bi sey diyemem ama normal bi misafirlik olayinda müsamaha göstermem tavrımı kibar kibar belli eder alttan alttan mesajimi verir bi daha yapmamalarini sağlarım

Hepsi ilk defa gelmedi ,her zaman olacak bir şey değil demişsiniz ama eşimin ailesi böyleler halasına amcasına bir gidiyoruz evde bu kadar insan oluyor genelde zaten kayınvalidemin evinde hemen hemen her gün istisnasız misafir oluyor üstelik gece 2 lere kadar onların yaşam biçimi bu . önceden haberim olsa hazırlık yapardım ama söylemediler

Tabiki haksızsın. Senin de ailen geniş olsa gelseler memnun olursun. Bu alışkanlık bi de misafir sevip sevmeme meselesi kocana da çok ayıp ettin bence

İsteme yine iyi söz, nişan falan anlaşılır ama ertesi gün iş olacağını bile bile otuz kişi gidilmez ya. Bi de elleri boş gitmişler valla ben olsam ben de tepki verirdim.

Canim eger tepkini koymazsan senin evin de ayni sekilde olacak. Sürekli baska insanlarla yasiyormussun gibi iç-içe olacaksın, evinde rahatca oturamazsin bile. Kesinlikle tavrını kibar kibar belli et, sen onlara cok gitme onlar da sana cok gelmesin. Ben bu sekildeki yasam bicimlerinden hiç haz etmem insanın ömründen ömür çalar sürekli hizmetçilik eder gibi.

Zaten isteme söz nişan kalabalık olur

Yorumları okuyunca ne kadar geleneksel biri olduğumu tekrar anladım. Ben misafiri severim. Zaman zaman benim evim de dolup taşar misafirle. Misafir 10 kismet getirir 1ini yer 9unu ev sahibine bırakır sözüne de kalpten inanıyorum. Keşke kalabalık olduklarını haber verselermis tabi.

Sıkış tepiş oturduk işte 4 kişi bir koltuğa diğer 4 kişi öbürüne
2 de tekli koltuk var 8 tane de sandalye
geri kalan yerde
ikramlık olarak eli boş gelmediler devasa boyuyla 2 buçuk litrelik coca cola getirdiler kadınlardan önceden gelen oldu evime hediye getirmişlerdi, ilk defa gelenler bir şey getirmedi zaten bir beklentim yok

Çok haklısın misafir baştacıdır. Ben bence sohpet falan herşey çok keyifli oluyor. Yorgunluğu bile

Artık öyle yapıp soracağız , daha en başında eşim dedi ki gelmeden önce haber verin ki kendi misafiri çok sever ama baştan da söyledi adabı da bu işin budur zaten . halası da sağolsun haber verdi ama biz çekirdek aile olarak gelecekler sanmıştık.

Tabiki haksızsın. Senin de ailen geniş olsa gelseler memnun olursun. Bu alışkanlık bi de misafir sevip sevmeme meselesi kocana da çok ayıp ettin bence
Benim ailem eşimin ailesi diye ayrım yapmam kendi akrabalarımdan da habersiz gelseler yine aynısını yapardım. Misafir severim ama haberlisini severim bu habersiz çatkapı oldu .

Ay yavaş yavaş misafir severler teşrif etmeye başladı
İyi de kızlar sevmeyebilir neden anormal geliyor ki ?
Ben de sevmem pek.
Hoşuma gitmiyor koloni halinde oturup kalkmak.
Ay bunu yeni okudum, koloni halinde :)))
Sende banami kizdin doktorum? Ben misafir seviom diye :))
Misafir can'dır , aşk'tır
biyandanda sesli gülüyorum..
Dışlamayın beni ama buda bi bağımlılık napiiiim

Aklinizda bulunsun iste ayip da olmamis yaptiklariniz merak etmeyin bana gelenlere bn is bile yaptiriyorum ama bn 4 yillik evliyim o yuzden sen daha çömezsin :) is istemen zor olabilir 3 aylik evliyken daha tam huylarini ogrenmeden

Yok yahu kızmıyorum ama gerçekten sevmiyorum.
Saygı duyuyorum sana keşke bende sevsem ama olmuyor ya

Gelen misafiri sadece çayla göndermeniz hoş olmamış bence. Keşke eşinize bir iki tuzlu, tatlı bisküvi kek gibi şeyler aldırsaydınız. Onların da habersiz gelmeleri hoş değil tabi ama kuru kuru çay biraz hoş olmamış bence

Kapıda ufak çaplı bir şok geçirince sizi beklemiyorduk sadece xx halamlar gelecek sanmıştık dedim gülerek ,özellikle hala kendine bu lafımdan pay çıkarmış mıdır bilmiyorum :) tabi gelsinler de kalabalık gelmesinler ortam çok gerici oluyor eşim ben bir şey demem sen söyle dedi bende kayınvalideme söyledim aradı az evvel söz yerine ulaşır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…