- 28 Ocak 2009
- 34.562
- 58.253
- 1.123
30 kişiyi aynı anda nerede bulmuş halanız :) demek ki onlar önceden haberleşmiş kendi aralarında bir kaç gün önceden.Ama yemek yenmediği için bence 10 da kalkılmalıydı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 kişiyi aynı anda nerede bulmuş halanız :) demek ki onlar önceden haberleşmiş kendi aralarında bir kaç gün önceden.Ama yemek yenmediği için bence 10 da kalkılmalıydı :)
Kesinlikle birde çalışan insanız eğer en mantıklısı odurAma yemek yenmediği için bence 10 da kalkılmalıydı :)
Halasının ailesine ona göre ikramlık alındı 4 kişi nerde 30 kişi nerde önlerine o aldıklarımızdan nasıl koyayım kime yetsin kiBöyle gördünüz, ama çayı da ikramsız servis edebildiniz, bir yaş pasta alınabilirdi, misafiri yedirmek gerekir. Berekettir eve.
Halanın ailesi tek gelecekken ne servis edecekseniz, hepsini ortaya koysa idiniz, az da olsa boş çay olmasa idi, eşinizi takdir ettim.
Artık insanlar bunları düşünmüyor malesefYuh 30 kişiye zaten ne vereceksin de doyacaklar. O kadar kalabalık gelmeye utanmamislar mi ? Geldikleri evde yeni gelin evi. Belki bilmiyorsun yemek yapmayı vs. Çok dusuncesizlik
Aynı mahallede oturuyorlar evleri çok yakın onlar aralarında konuşmuş ama bize söylenmedi30 kişiyi aynı anda nerede bulmuş halanız :) demek ki onlar önceden haberleşmiş kendi aralarında bir kaç gün önceden.
2 buçuk litrelik coca colamisafiri severim ama habersiz misafirden hiç hoşlanmam
ayrıca benim bildiğim bir yere giderkende eli boş gidilmez
madem öyle onlar gelirken birşeyler getirselermiş
sizde getirdiklerini ikram ederdiniz
Kolayı kahve fincanlarıyla servis yapsaydınız bari2 buçuk litrelik coca cola![]()
Halasının ailesine ona göre ikramlık alındı 4 kişi nerde 30 kişi nerde önlerine o aldıklarımızdan nasıl koyayım kime yetsin ki
En azından çay ikram ettim , eğer bana denseydi kalabalık geliyoruz diye hazırlığımı ona göre yapardım , ama bana da bir şey denmedi esas ayıbı eden onlar
2 buçuk litrelik coca cola![]()
Günaydın kızlar,
3 aylık evliyim ,eşimin ailesi çok kalabalık , misafirliği de çok severler, kayınvalidemin evindeki toplanma günlerinden bahsetmek bile istemiyorum ,o kadar kalabalık ki bayılcak gibi oluyorsun, ordan oraya koşturan bir sürü de çocuk
Eşim çalıştığı için haftaiçi misafir kabul etmiyoruz bu cumartesi de araziye gitmişti yani bir pazarımız vardı beraber geçireceğimiz ki aramız limoniydi zaten tam da yeni düzeltmiştik......
Dün halası aradı eşimin ,müsait misiniz gelelim mi diye eşim bana sordu bende tamam dedim gelsinler
Eşimi yolladım ikramlık bir şeyler alsın diye zannediyoruz ki halası kocası iki de ufak çocukları var onlar gelecek
Ama adeta bir ordu toplanmış gelmiş kapıyı açınca ben böyleevet kızlar tamı tamına 24 kişi artı 6 da küçük çocuk
Moralim çok bozuldu neye uğradığımı şaşırdım ama gene de insanlara suratımı asmadım
İçeri geçtikten sonra eşim odadan çıktı bana da başıyla gel diye işaret etti , ne alayım diye sordu bende hiçbir şey alma dedim çay yapıcam sadece dedim eşim de ayıp olur deyince bana da oldu ben insan sürüsüyle karşılacağımı bilemedim kusura bakma dedim
Gelenlere de sadece çay ikram ettim ki sadece çay faslı bile oldukça yorucuydu
Belki ayıp ettim ama bana da ayıp oldu kızlar
Eşime de bir daha aynı manzarayla karşılaşmak istemiyorum dedim ne yapayım gelme mi diyeyim ben diyemem sen söyle gelmeyin diye dedi
Eşim de bana bozuldu haklısın ama bizim aile böyle dedi bende biz de böyle değiliz dedim
Herkesin düzeni var ben kalabalıklara alışkın değilim ben göçmenim biz böyle koloni gibi dolaşmıyoruz
Ayrıca 8 gibi geldiler 11 den sonra da gittiler ,bence saat 10dan sonra misafirlikte kalınmamalı
Haksız mıyım kızlar
Ben onlardan bir şey de beklemiyorum bana en azından söylenseydi kalabalık geleceğiz diye ona göre hazırlığımı yapardım madem haber veriyorsun bunu da belirt değil mi ama halasını severim iyi de anlaşırız artık düşünemedi mi onlarda böyle diye bilmiyorum . üstelik eli boş gelmediler 2 buçuk litre coca cola getirdilerBiz böyle kalabalık (en fazla 10) gideceğimiz zaman karşı tarafa mutlaka söyler ve mutlaka da elimiz dolu gideriz. Birisi börek diğeri kek bir diğeri pasta meyve ne olursa. Yani asla karşı tarafa yük olmayız. 30 kişinin elinin boş gelmesi de ayrı bir görgüsüzlük bana göre.
Kek börek yapacağıma eşime dışardan bir şeyler aldırırdım daha rahat:) eşime sadece bir kez daha bu manzarayla karşılaşmak istemiyorum dedim uyardım ona göre akrabalarıyla konuşsun diye. fakat eşim akrabalarını çok sever. eşimde çok sevilirbu yüzden onlara bir şey diyemezmiş.Haber vermeden gelmeyin demişti ama bu şekilde kalabalık gelmeyin diyemezmiş ben dicekmişim .Eşinize tavır yapmamalisiniz. Onun suçu yok. Boşuna aranız soğur. Ben 3. Şahıslar yüzünden sevgilimle aramı bozmamam gerektiğini çok iyi öğrendim.
Ama 30 kişinin geleceğini bilen hala, sizi uyarmaliydi. Hazırlıksız olabileceğinizi düşünerek eli boş gelmemeliydi.
Ben olsam ne yapardım? Genç kızlardan birini hemen yardıma çağırıp kek cirpardim. Bir de superfresh börek atardim fırına. Kusura bakmasinlar artık.