Dün akşam evime gelen ordu

yerinde bir hareket olmuş
ama eşinize söylemeniz yanlış gerçekten adam gelmeyin mi desin
misafir 11 e kadar oturabilir bana göre 12 den sonrası gereksiz biraz

Yoi artıkkk. Misafir çok sevmeme ragmen ben bile cildirirdim. Bu ne görgüsüzlük yahu. Calisan bayansiniz bu kadar mi düşüncesizlik olur. Ikram vermemekle cok iyi yapmışsınız umarim anlarlar ama boyle görgüsüzlük yapan insanlarin bunu anlayacağını da hic sanmiorm

Ben de sinir olurdum ama eve gelen misafiri en iyi sekilde karsilardim.esiniz daha dusunceliymis...bazen elimizde olmadan bu durumla karsilasiliyor.yeni evlisiniz...biraz sakin olun.onlarin da karni ac senin eve gelip cokmek istememislerdir.sana zahmet olmasin diye soylememistir.bence de haber vermeden kalabalik gelinmemeli..
Geldikten sonra en iyi hizmet edilmeli..ev sahibi oldugunuz icin sizin ayibiniz olmus ...

yerinde bir hareket olmuş
ama eşinize söylemeniz yanlış gerçekten adam gelmeyin mi desin
misafir 11 e kadar oturabilir bana göre 12 den sonrası gereksiz biraz
Bu kadar kalabalık gelmeyin diyebilir, ayrı ayrı gelsinler, gerçekten çok sıkıcı bir ortam yer kalmadı oturacak erkeklerin bir kısmı yere oturdu hoş değil.

Bu kadar kalabalık gelmeyin diyebilir, ayrı ayrı gelsinler, gerçekten çok sıkıcı bir ortam yer kalmadı oturacak erkeklerin bir kısmı yere oturdu hoş değil.

Misafiri bende severim,çok afedersiniz ama bu sürü gibi gezme olayına gıcık oluyorum..
İnsanlarda birazda düşünce olacak..

Yoi artıkkk. Misafir çok sevmeme ragmen ben bile cildirirdim. Bu ne görgüsüzlük yahu. Calisan bayansiniz bu kadar mi düşüncesizlik olur. Ikram vermemekle cok iyi yapmışsınız umarim anlarlar ama boyle görgüsüzlük yapan insanlarin bunu anlayacağını da hic sanmiorm
Ben çalışmıyorum eşim çalışıyor ve bugünlerde yoğun ve yorgun ertesi gün tatil olsa hadi neyse.

Ben de sinir olurdum ama eve gelen misafiri en iyi sekilde karsilardim.esiniz daha dusunceliymis...bazen elimizde olmadan bu durumla karsilasiliyor.yeni evlisiniz...biraz sakin olun.onlarin da karni ac senin eve gelip cokmek istememislerdir.sana zahmet olmasin diye soylememistir.bence de haber vermeden kalabalik gelinmemeli..
Geldikten sonra en iyi hizmet edilmeli..ev sahibi oldugunuz icin sizin ayibiniz olmus ...
Bana da ayıp yapıldı haber verilseydi herhalde hazırlık yapardım ama habersiz geldikleri için bence bir şey beklememeliler.

Valla evime gelen misafiri en iyi şekilde ağırlarım ama 30 kişi misafir değildir kusura bakmayın
30 kişiye kusursuz ağırladım diye kimse bana madalya takmaz
Tam tersi bugün o 30 kişi bi dahaki sefere 40 kişi olur
Konu sahibi 3 aylık evliymiş üstelik
Baştan tavrınızı net belli etmeniz iyi olmuş

Kaç kişi geleceklerini soylemelilerdi hata yapmışlar ama sen eşine birşey alma demekle buyuk ayıp yapmissin.birseyler aldirmali madem geldilerse agirlamaliydiniz.gorgusuzluk bu bana gore.esini de zor duruma dusurmussun.benim eşim olsa bu kadar kisi geldiler diye kizardi ben de olsun boşver geldiler artık derdim onlara da birşey hissettirmezdik.

Kaç kişi geleceklerini soylemelilerdi hata yapmışlar ama sen eşine birşey alma demekle buyuk ayıp yapmissin.birseyler aldirmali madem geldilerse agirlamaliydiniz.gorgusuzluk bu bana gore.esini de zor duruma dusurmussun.benim eşim olsa bu kadar kisi geldiler diye kizardi ben de olsun boşver geldiler artık derdim onlara da birşey hissettirmezdik.
Görgüsüzlük benim yaptığım mı ? beni bilen çok iyi biliyor evime gelen misafirlere karşı nasılım . misafirlere gayette güleryüzlü davrandım hiç suratımı asmadım ki bu benim karakterime yakışmaz zaten ama onlar haber verip de ben sadece çay ikramı yapsaydım evet büyük bir ayıp olurdu fakat yerinde bir hareket bana göre yaptığım.

Yuh yani 32 kişi bir evde sıradan aile.toplantısı .

Hala heralde tahmin edersin diye mi söylemedi acaba
Hep kalabalık oluyormussunuz ya..
Keşke deseydi toplanıp Gelicez diye . .

Sadece çay vermekte haklısın . nereden bilecektin davetsiz gelen insanlara ikram konusunda çay kahve yeterli bence . .

Eşinin suçu yok . nasıl desin gelmeyin diye sonuçta onların içinden olan bir insan ..

Sen Şakayla karışık deseydin . hepinizin geleceğini bilmiyordum soyleseydiniz keşke halden 2 kasa meyve alirdik diye . .

Benim nişanımda o kadar kalabalık vardı:KK51:
Kalabalıktan hoşlanmam hemen başım ağrır..Ayrıca alttaki üstteki komşularımız rahatsız olur o sesten.
Kısacası sana ayıp edilmiş,o kadar kalabalık gidilmez misafirliğe.

Back
X