- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
bu durumda bişey diyemem,vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.Kendisi soyledi lorena oldugunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu durumda bişey diyemem,vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.Kendisi soyledi lorena oldugunu
Hitabeten değil hitaben.dediğim gibi orasını bilemiyorum,önceki konularını bilemem f
yani arkadaşım (arkadaşım diyorum gayri ihtiyari hitabeten yanlış anlamayın) ne bileyim şimdi bu bahsini ettiğiniz doğruysa ve 2. üyelikse siz neden ifşa ediyorsunuz ki? hangi amaçla alınğını bilmiyorum kişiyi tanımıyorum ama etiklikten bahsederken çokta şık bir hareket olmuyor sanki, affınıza sığınarak size yazıyorum çünkü sizi alıntıladım lorenayı bulamayınca, siz aydınlattınız olayı.
anlayamıyorum bazıları da konuyu haklı buluşumu hazmedemedi filan,komik şeyler bunlar eğer siz konu sahibini elif ya da lorena bir çeşit hastalık sahibi olduğunu,konularının anlamsız olduğunu düşünüyorsanız ki madem mimlemişiniz de çözmüşünüz olayı yazmayıverin,görmezden gelin..illa benim dediğim doğru sen yanlışsın filan diyenler oluyor ne bileyim gerekli mi cidden?
a konu sahibi o kadınmıydı.yazık ya adama.çok şanşlısın o zaman elif ben yapsam şimdiye adam topukları poposuna değe değe kaçardı bu kadarda kıskançlık olmaz beaMerhaba ne ki
Silgi veriyor ya silgi, hem de ogrencisine![]()
Ya ben gerçekten üzülüyorum konu sahibine. Bize klavye başından yansıyan bu. Kim bilir içinde ne fırtınalar kopuyor. Bence doktora gitmesinde fayda var. Acil tarafından hemde!
Ne demek gorevimizbu durumda bişey diyemem,vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
neresini merak ettiniz? kinaye mi var yoksa safça sorulan bir sorumu ona göre cevap verip vermeyeceğime karar vericem :)Gitmeden once bana su avrupali akrabalarini anlatir misin zira merak ettim aile duzeninizi avrupalilari falan![]()
kim bu lorena? ne yazmış bulamadım bi türlü![]()
Benim ailem avrupali bizde de yok boyle gorusmeler demissiniz ya ondan merak ettimneresini merak ettiniz? kinaye mi var yoksa safça sorulan bir sorumu ona göre cevap verip vermeyeceğime karar vericem :)
halen hata yaptığını kabul edememek ilginç ...olta,yem,balık ilginç :) siz bütün işi gücü bırakıp ömrünüzü pc karşısında bu sitede geçiriyor insanları tek tek not alıyor liste oluşturuyor olabilirsiniz gayet tabi de ben bu kadar ciddiye almıyorum burayı size de tavsiyem budur. daha fazla alıntılamayın zira kabak sevmem.
teşekkür ediyorum ilginiz için tekrardan fakat o kadar vaktim yok ne diyebilirim ki Allah herkesin akıl sağlığını daim etsin kimseyide yoldan çıkartmasın.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hersey-bitti.893166/#post-44496144
buyurunuz konuları. şimdi evlendi elifff oldu
Ne hosYabanci bir dergide yayınlanacak, Arxiv'e de koydum. Gaza getirmeyin Arxiv linkini koyup kendimi ifşa ederim![]()
Ay eğer depresyona girmek istiyorsanız arkadaşlar konu sahibinin diğer konularına da bakın şaka mı gerçek mi ben anlamadım kocasını dişi sinekten kıskanan bir tip ile karşı karşıyayız yani. Yok efendim iş arkadaşı kaıdn sınav parası ile yemeğe çıkar dedim dedi, yok efendim eltimm kocama şaka yaptı, yok kız öğrenci silgisini unutmuş eşim silgi verdi vay niye verdi. Yok ya gerçek olamaz bu kadar kafa buluyor herhalde.
amin lorenanın işi zor. yıllarca terapi al dedik. ama dinlemiyor maalesef biziteşekkür ediyorum ilginiz için tekrardan fakat o kadar vaktim yok ne diyebilirim ki Allah herkesin akıl sağlığını daim etsin kimseyide yoldan çıkartmasın.
Walla çaktırmadan kişisel bilgilerine ulaşırım diye düşünmüştüm tutmadı. Aklın yolu bir nede olsaYabanci bir dergide yayınlanacak, Arxiv'e de koydum. Gaza getirmeyin Arxiv linkini koyup kendimi ifşa ederim![]()
Ne hosolaydi da okuyaydik be cerim
Walla çaktırmadan kişisel bilgilerine ulaşırım diye düşünmüştüm tutmadı. Aklın yolu bir nede olsa...
Seviyoz ya la, suc mu?Çakallar sizi![]()