- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Arar derim bunda bişey yok ama onlar benim büyüğüm zaten.Peki teyzenizin kocasi hasta olursa arayip bir gecmis olsun diyemez misiniz?
Veya ablanizin kocasi?
Veya halanizin kocasi?
Yani eniste diye tabir edilenleri demek istiyorum?
Sen zaten geniş bir kadınsın ki bugüne kadar kocan senin istediğin kalıba girmediği halde hep geri döndün.Bende o kadar geniş olamıyorum işte uygun bi dille söylycem anladı anladı anlamadı kuzen eşi uğruna beni bitircek o zaman
Benim esimin kuzeni benim de kuzenim gozuyle baktigim insandirArar derim bunda bişey yok ama onlar benim büyüğüm zaten.
Eş kuzeni kim oluyo ki onun yüzünden üzüyobeni hayır yani bir araya geldiğimizde mesela kadın eşime bişey sormadan hiç konuşmaz kadınla ama bu mesajlar aramalar niye oluyo
Yoo beni dinlemese kimse araya mesafe koymazdınyada ben telinden istediğimi silemezdim yada bir tane sosyal medya hesabı olurdu yada öğrencileri geldiğinde gel sende dur yanmda demezdi yada yada yada ama yetmiyo banaSen zaren geniş bir kadınsın ki bugüne kadar kocan senin istediğin kalıba girmediği halde hep geri döndün.
Adam kendinden hiç ödün vermiyor ama helal olsun, bildiğini okuyor. Sen de geniş geniş oturuyorsun yanında.
İşte eşimin yerine ben arasam daha uygun olmaz mı
Ne var bunda ya mesela eltim aradı o bana geçmiş olsun dedi eşimede selam söylediAra ara da hem eşini hem kendini akraba ortamına rezil et.
Bu forumdan sonra sosyal ortamında da tescillenmiş olursun.
Tamam da sadece senin dediklerini uyguluyor. Senim ne istediğini anlayıp hayatının her alanında her hareketini ona göre şekillendirmesi lazım. Mesela bu kuzen eşinden rahatsız olacağını tahmin edip hiç muhatap olmayabilir ama oluyor.Yoo beni dinlemese kimse araya mesafe koymazdınyada ben telinden istediğimi silemezdim yada bir tane sosyal medya hesabı olurdu yada öğrencileri geldiğinde gel sende dur yanmda demezdi yada yada yada ama yetmiyo bana
Kadın hasta olsa tabi arayacak. Bir şekilde akrabasınız siz. Hastaya geçmiş olsun demek de insanlıktır. Mesela şimdi benim yapacağım gibi.
Geçmiş olsun elif.
Telefona mı cevap vermeseydi yani o aradı o da açtı işte.Tamam da sadece senin dediklerini uyguluyor. Senim ne istediğini anlayıp hayatının her alanında her hareketini ona göre şekillendirmesi lazım. Mesela bu kuzen eşinden rahatsız olacağını tahmin edip hiç muhatap olmayabilir ama oluyor.
Sana da yazık be Elif.
Telefonu sana verseydi, uyuyor dedirtseydi, duşta dedirtseydi.Telefona mı cevap vermeseydi yani o aradı o da açtı işte.
Ayrıca hiç muhattap nasıl olmasın illa ki olcak ama zaten kadın bişey soruyosa ancak öyle konuşuyo ve kadının soruları hiç bitmiyo
Beybisi nasılsın? Ev hanımları mevzusunda yapmışsın şovunu yine
Ne var bunda ya mesela eltim aradı o bana geçmiş olsun dedi eşimede selam söyledi
Evt ya bu hiç aklıma gelmedi bana değer verseydi o telefonu bana açtırırdı.ama yanlız değildik annemler bizdeydi çaya gelmişlerdiTelefonu sana verseydi, uyuyor dedirtseydi, duşta dedirtseydi.
Nasıl böyle rahat olabiliyorsun anlamıyorum. Madem kadın kocana yapışmış böyle, uzak tutmayı bilecek kocan. Hiç gelemem böyle şeylere, resmen asılıyor adama.
Konu sahibine gore kurban hepimizizO ayrı bir şey. Sen hastayı eşim aramasın sadece kadın kadına araşalım diyorsun. Eşin kabul ediyorsa yap ne diyim. Ama ben ortada kötü niyetlik bir durum göremiyorum.
Sende bu kadına karşı algıda seçicilik oluşmuş. Belli ki ortamlarda da takip ediyorsun. Eşinle iletişime geçince kaplan kesiliyorsun. Bir nevi kurban seçmişsin gibi.
Evt öyle istiyotum ama kadın mikrop gibi durmadan kınuşmaya çalışıyo durmadan anlamıyorum bunuO ayrı bir şey. Sen hastayı eşim aramasın sadece kadın kadına araşalım diyorsun. Eşin kabul ediyorsa yap ne diyim. Ama ben ortada kötü niyetlik bir durum göremiyorum.
Sende bu kadına karşı algıda seçicilik oluşmuş. Belli ki ortamlarda da takip ediyorsun. Eşinle iletişime geçince kaplan kesiliyorsun. Bir nevi kurban seçmişsin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?