Dün akşam sinir oldum

Yok canımm, tabiki denmez.. Şaka.. Edep haya ne biliyoruz çok şükür.. Arkadaşlar konu sahibinin eşini çok kıskanmasını abartılı buldukları için öyle bişey dedim..
Ama konu sahibi cidden çok takmış..
İnsan felaketi bazen çağırır..

Sen ona bakma.
Tüm konularını okusan önerin çok farklı olur. Kendisi dişi sinekten bile sakiniyor kocasını ☺

Ay aman kocanızı pamuklara sarıp saklayın telefonunu da ücra köşelere koyun kapatın dişi akrabalarından kimse aramasın neme lazım kaparlar kocanızı sonra. Gerçekten iyi misiniz siz ya çocuk yanlışlıkla yazmış sonra da aramış yanlış oldu diye hem muhabbet hem eli içinde geçmiş olsun demiş çocuğu olan kadın bu kuzeninin eşi bir de eşinizin resmen eşimde gözü var demişsiniz de hala kötü niyetli değilim diyorsunuz böyle davranmak yerine o kişilerle dostluk kurmayı deneseniz bu en önyargı böyle bu şekilde siz çok yalnız kalırsınız bir de oturmaya gelip muhabbet etse eşinle herhalde kavgaya tutuşursunuz biraz kendinize güvenin yahu.

Adam da normal değil bence. Ya Lorena onu da yoldan çıkarttı ya da adam garip olduğu için baştan Lorenayla ilişkiye başladı. Psikolog varsa beni de aydınlatsın :KK55:
Ya ben gerçekten üzülüyorum konu sahibine. Bize klavye başından yansıyan bu. Kim bilir içinde ne fırtınalar kopuyor. Bence doktora gitmesinde fayda var. Acil tarafından hemde!

dediğim gibi orasını bilemiyorum,önceki konularını bilemem f
Sana da hayırlı cumalar..
Ama inan boş yere denmiyor bunlar lorena'ya..
Sana da hayırlı cumalar..
Ama inan boş yere denmiyor bunlar lorena'ya..
yani arkadaşım (arkadaşım diyorum gayri ihtiyari hitabeten yanlış anlamayın) ne bileyim şimdi bu bahsini ettiğiniz doğruysa ve 2. üyelikse siz neden ifşa ediyorsunuz ki? hangi amaçla alınğını bilmiyorum kişiyi tanımıyorum ama etiklikten bahsederken çokta şık bir hareket olmuyor sanki, affınıza sığınarak size yazıyorum çünkü sizi alıntıladım lorenayı bulamayınca, siz aydınlattınız olayı.
anlayamıyorum bazıları da konuyu haklı buluşumu hazmedemedi filan,komik şeyler bunlar eğer siz konu sahibini elif ya da lorena bir çeşit hastalık sahibi olduğunu,konularının anlamsız olduğunu düşünüyorsanız ki madem mimlemişiniz de çözmüşünüz olayı yazmayıverin,görmezden gelin..illa benim dediğim doğru sen yanlışsın filan diyenler oluyor ne bileyim gerekli mi cidden?

Ay aman kocanızı pamuklara sarıp saklayın telefonunu da ücra köşelere koyun kapatın dişi akrabalarından kimse aramasın neme lazım kaparlar kocanızı sonra. Gerçekten iyi misiniz siz ya çocuk yanlışlıkla yazmış sonra da aramış yanlış oldu diye hem muhabbet hem eli içinde geçmiş olsun demiş çocuğu olan kadın bu kuzeninin eşi bir de eşinizin resmen eşimde gözü var demişsiniz de hala kötü niyetli değilim diyorsunuz böyle davranmak yerine o kişilerle dostluk kurmayı deneseniz bu en önyargı böyle bu şekilde siz çok yalnız kalırsınız bir de oturmaya gelip muhabbet etse eşinle herhalde kavgaya tutuşursunuz biraz kendinize güvenin yahu.
lorenadan bahsediyoruz dejavu. dikkatini çekerim:)

yani arkadaşım (arkadaşım diyorum gayri ihtiyari hitabeten yanlış anlamayın) ne bileyim şimdi bu bahsini ettiğiniz doğruysa ve 2. üyelikse siz neden ifşa ediyorsunuz ki? hangi amaçla alınğını bilmiyorum kişiyi tanımıyorum ama etiklikten bahsederken çokta şık bir hareket olmuyor sanki, affınıza sığınarak size yazıyorum çünkü sizi alıntıladım lorenayı bulamayınca, siz aydınlattınız olayı.
anlayamıyorum bazıları da konuyu haklı buluşumu hazmedemedi filan,komik şeyler bunlar eğer siz konu sahibini elif ya da lorena bir çeşit hastalık sahibi olduğunu,konularının anlamsız olduğunu düşünüyorsanız ki madem mimlemişiniz de çözmüşünüz olayı yazmayıverin,görmezden gelin..illa benim dediğim doğru sen yanlışsın filan diyenler oluyor ne bileyim gerekli mi cidden?
kendi yazdı. kimliğini konusunda.. ifşa eden kendisi

Son düzenleme:
Bu tip şeyleri değerlendirirken acaba o ne tepki verirdi diye düşünmek gerek,kendine gelince ne var canım diyipte sana gelince höt zöt yapıyosa severler o işi

Bildiğim kadarıyla bu adam da seni kısıtlıyo elif, hani olayı normal ve doğal görse tamam derim ama öyle değil, kadın kuzeninin eşi seni arasın o ne der mesela

Surekli ariyor olmasi bana da uygun gelmezdi ama aradaki iliskiye bağlı.. Sık gorusuyosaniz, samimiyseniz, kadin da arama sorma vs seviyosa ondan aramistir.. Seni de arar mi mesela? Muhabbetiniz nasildir? Bir de sen evlenmeden once muhabbetleri nasilmis, belki senelerdir icice akraba olunca samimiyet olusmustur, onlarda usul boyledir vs vs.. Istemeyebilirsin ama hemen yaftalamak dogru degil..

ben sizin yorumlarınızı beğeniyorum zaten fark yaratmak açısından :KK59::KK59::KK59::KK59: Yalnız siz Lorenanın oltasına gelince "misinanın ucunu" bu kadar sıkı sıkıya tutmayın da cumanız yem olarak geçmesin :KK66:
olta,yem,balık ilginç :) siz bütün işi gücü bırakıp ömrünüzü pc karşısında bu sitede geçiriyor insanları tek tek not alıyor liste oluşturuyor olabilirsiniz gayet tabi de ben bu kadar ciddiye almıyorum burayı size de tavsiyem budur. daha fazla alıntılamayın zira kabak sevmem.

Ay eğer depresyona girmek istiyorsanız arkadaşlar konu sahibinin diğer konularına da bakın şaka mı gerçek mi ben anlamadım kocasını dişi sinekten kıskanan bir tip ile karşı karşıyayız yani. Yok efendim iş arkadaşı kaıdn sınav parası ile yemeğe çıkar dedim dedi, yok efendim eltimm kocama şaka yaptı, yok kız öğrenci silgisini unutmuş eşim silgi verdi vay niye verdi. Yok ya gerçek olamaz bu kadar kafa buluyor herhalde.

Eşim kuzeni ve kuzeninin nişanlısı nette oyun oynuyorlar sohbet muhabbet ediyorlar mı nedir hiç kurcalamadım ama eşim de beni didiklemez, kendime laf ettirmeyip beni didiklese kişi işi kendinden bilir derim şahsen

Kendisi soyledi lorena oldugunu

Sen ona bakma.
Tüm konularını okusan önerin çok farklı olur. Kendisi dişi sinekten bile sakiniyor kocasını ☺
2 konu okuyunca yetti :KK48:
Allah kolaylık ve sabır versin eşine ve etrafındakilere.. Ama keşke konu sahibi psikolojik bi tedavi alsa..
Hatta eşide ona refagat etse.. Kendine eziyet ediyor başta.. Bir şeyi 40 kere söylersen olur derler, arkadaş 40 bin söylemiştir yazılarından anladığım kadarıyla..
Az önce dediğim gibi, insan felaketi kendi çağırır bazen.. İnşallah bunu idrak eder..

2 konu okuyunca yetti :KK48:
Allah kolaylık ve sabır versin eşine ve etrafındakilere.. Ama keşke konu sahibi psikolojik bi tedavi alsa..
Hatta eşide ona refagat etse.. Kendine eziyet ediyor başta.. Bir şeyi 40 kere söylersen olur derler, arkadaş 40 bin söylemiştir yazılarından anladığım kadarıyla..
Az önce dediğim gibi, insan felaketi kendi çağırır bazen.. İnşallah bunu idrak eder..

Bu adam evlenmeden önce de nice sacmaliklarına rağmen evlendi konu sahibiyle.

Cesareti ve sabrı takdirlik benim açımdan ☺

olta,yem,balık ilginç :) siz bütün işi gücü bırakıp ömrünüzü pc karşısında bu sitede geçiriyor insanları tek tek not alıyor liste oluşturuyor olabilirsiniz gayet tabi de ben bu kadar ciddiye almıyorum burayı size de tavsiyem budur. daha fazla alıntılamayın zira kabak sevmem.
Gitmeden once bana su avrupali akrabalarini anlatir misin zira merak ettim aile duzeninizi avrupalilari falan ;)

Bozuk saat bile arada doğruyu gösterir derler, bu kızın adı çıktı bi kere,konuyu okumasan da öf lorena ne kıskançsın yazsam cuk oturur der hale geldik objektif bakıldığını düşünmüyorum, tüm konularını biliyorum delirdiğimde çok oldu ama bu konuda haksız bulmuyorum, kuzenin eşi dediğin adam pekala dış kapının mandalıdır, sürekli arasın etsin istemem ben de, eşimin annesi aramaz ki bizi akşam kuzen eşi nedir

Back
X