- Konu Sahibi seyrantepe
-
yorumları sonra okuyacağım sorularımı sorayım hemen...
1.kendi ailesinin özel günlerini unutmaz derken hediyelerini HEP kendisi mi alır.
2. eşin kendisinede bir ürün alırken sana danışır mı yoksa gidip kendinede bişey alırmı?
bunlar önemli ayrıntılar..
ayrıca bir erkeğe artık bişey istemem alsanda camdan aşşa atarım dedikten sonra artık o güne dair bişey bekleme erkekler robot gibi ne söylersen o geçerli oluyor camdan aşa atarım dediğin için ekmek bile getirmez :bbo:sorularımı yanıtlarsan yorumumu yapacağım
Kendi ailesinin unutmaz ne demek?..Sen onun ailesi değil misin..?
Bu erkekler neden eşlerine karşı bu kadar özensizleşiyorlar anlayabilmiş değilim??
cnm ailesine hediye alınacak olduğunda beraber gider alırırz beraber seçeriz, kendisine de benden habersiz bişey almaz. birlikteyken alır.
yani sana bişey alınacaksa yine sen alıyorsun,ona bişey alınacaksada sen alıyorsun,onunu ailesinden birisine bir şey alınacaksa yine sen alıyorsun..neticede bu adam sana yada bir başkasına hatta kendine bile bir jhediye almaıyı beceremiyor..ya uğraşamıyor,ya ilgilenmiyor,ya da beceremiyor...sanada bu sebepten bir şey almıyor olabilir ve bahane yapıyor olabilir...
benim eşimde bana özel günlerde alır ama henüz 6 senedir aldığı hiç bir şeyi kullanamadım,çok becerriksizdir artık sana hediye falan yok der ....durum bu olabilir mi acaba??
erkekler genelde özel günleri önemsemezler ama eşin önceden böyle değilmiş sonradan böyle oldu diyorsun
belki aslı sebep maddi sıkıntı olabilir ama ailesini atlamaz dediğin için ne diyeceğimi bilemedimbilmiyorumkismile
bence sıkı bir konuşma yap eşin önce senin özel günlerini önemsemeli para yoksa kimseye olmamalı varsa da nasıl kardeşlerini ihmal etmiyorsa seni de ihmal etmemeliaklinialirimsmile
ona sorsan şu an hiç bir şey yok...
hatta birisi söylese bunu abartıyor ne varki bunda büyütecek alla alla ben unuttum bile böyle bir tartışmayı der..sen gerçekten ciiddimisin bu konuyu uzatıyorsun bile diyip senin çığırından çıkarır :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?