- Konu Sahibi seyrantepe
-
onlara var ama size yoklmaz:
hadi diyelim gerçekten sıkıntı yaşıcktı maddi olarak ve nazı size geçtiği için almadı
ama herşey parayla olmuyoki ne bilim o akşam daha bi ilgili olsaydı sözleriyle falan gönlünüzü alsaydı belkide bukadar kırılmıcaktınız .diye düşünüyorum..
yani sana bişey alınacaksa yine sen alıyorsun,ona bişey alınacaksada sen alıyorsun,onunu ailesinden birisine bir şey alınacaksa yine sen alıyorsun..neticede bu adam sana yada bir başkasına hatta kendine bile bir jhediye almaıyı beceremiyor..ya uğraşamıyor,ya ilgilenmiyor,ya da beceremiyor...sanada bu sebepten bir şey almıyor olabilir ve bahane yapıyor olabilir...
benim eşimde bana özel günlerde alır ama henüz 6 senedir aldığı hiç bir şeyi kullanamadım,çok becerriksizdir artık sana hediye falan yok der ....durum bu olabilir mi acaba??
ahh cnm bi anlatabilsem bunu ona, daha önce de burada bi çok sıkıntımı paylaştım sizinle, eşimin ailesinden çok çektim. yapmadıkları kalmadı bana, hala da eşimi sömürmeye devam ediyorlar, asla yok demeyi beceremiyor onlara.
yorumları sonra okuyacağım sorularımı sorayım hemen...
1.kendi ailesinin özel günlerini unutmaz derken hediyelerini HEP kendisi mi alır.
2. eşin kendisinede bir ürün alırken sana danışır mı yoksa gidip kendinede bişey alırmı?
bunlar önemli ayrıntılar..
ayrıca bir erkeğe artık bişey istemem alsanda camdan aşşa atarım dedikten sonra artık o güne dair bişey bekleme erkekler robot gibi ne söylersen o geçerli oluyor camdan aşa atarım dediğin için ekmek bile getirmez :bbo:sorularımı yanıtlarsan yorumumu yapacağım
kaydirigubbakcemile5 çok haklısın biz bayanlar bazen imalı bir şekilde kızınca alma yapma filan deriz ama istemediğimizden değil.ama erkeklerin beyni bu kadar inceliği kalıramıyor alma dediyse almam o zaman diyor.bencede ruhsuz robotlar:1closedeyes:
Neden hediye bekliyorsunuz ki esinizden ? ozel gun diye hediye almak zorundami ? sizin icinizden gelmis almissiniz esinize ... neden karsilik bekliyorsunuz ? biz de ilk yilimiz ve benim esim sabah kalkti optu ve bu gunu hatirliyormusun diye gulumsedi ..ve bu dunyalara bedeldi ..ozel birsey yapma geregi de hissetmedim .. ustelik suan hamileyim ... Hediygetire cok istiyorsan cikin birlikte cok istedigin seyi aldir ..zaten esiniz aciklama yapmis bu ay sikisigim alamam diye ... bu lafi bence dedirtmemen bile lazim ...bu satten sonra alinan hediyenin bence bir kiymeti olmaz zaten ..bosyere uzatmissiniz konuyu ...
kızlar biraz önce geldi eşim, gelirkende kuyumcudan bi çift küpe almış, aklı sıra bununla çenemi kapatacak... şimdi bana da kızacaksınız biliyorum alsa bi dert almasa bir dert die ama öyle değil, bunu üzüldüğümden dolayı almadığından adım gibi eminim, sadece çenemi kapatmak için. o kadar düşüncesiz ki. aldığı şeyin yüzüne bile bakmadım kendi açıp gösterdi, sinirlerime hakim olamadım çıkıverdi ağzımdan alalade aldığın nasıl belli bunu da kızkardeşin mi seçti die, hamileliğimden bu yana alyans takamıyorum parmaklarım şişti sığmıyor hala bunu da biliyordu, kaç zamandır alyans istediğimi biliyor. bunu söyledim birde utanmadan kabahat bende almayacaktım, bundan sonra bişey alırsam neyim 15dk ne alacağımı düşündüm orda diyo. anlayacağınız beyefendi 15 dk ayırmış bana kocaman bi 15 dk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?