dün bizim evlilik yıldönümümüzdü....

aynen öyle(((((((((((((((

valla bende böyle düşündüm, uğraşmak istememesinin sebebi yine bence bunlar, çoğu erkek zaten böyledir, hediye almayı pek beceremez, bence bu hediye olayını çok takmışsın kafaya, ama bi çiçek alabilirdi, sonuçta çiçek yani, uzun uzadıya aramayacağı beyenmeye çalışmayacağı bi şey

kendi ailesine almasının sebbeide yapmadı demesinler diye olabilir, sonuçta sne onun karısısın aranızdaki samimiyete güvenerek sana bu şekilde davranmış olabilir, doğru mu? değil

Normal şartlarda bir kişinin böyle günleri önemli görmemesini anlayabilirim.
Ama annesine babasına kardeşine gelince, o özel günleri önemsemesini,
eşine gelince önemsememesini anlayamam.
Madem öyle siz de hediye almayın, özellikle de ailesinin hediyesini,
siz düşünmeyin, kendisi almak istiyorsa gitsin alsın, alabileceğini sanmıyorum.

erkeklerin çoğu aynı. Hep karşıdan beklerler.En azından bir çiçekle gönlünü alabilirdi. Maddi durum müsait değilse o da olmayabilir. sadece geceyi birlikte geçirebilirdiniz.

Çok kırıcı,haklısın.
Erkekler neden böyle odunlaşıyor anlayamıyorum canım..
Sende bundan sonra umursama.

sözleriyle hareketleriyle bi çok defa kırmıştı beni, hep boşverdim, olmamış saydım.. kardeşinin doğum günüydü zamanı yok die oğlum kucağımda bi başıma saatlerce hediye seçmeye çalıştım. bunları kendimi haklı göstermek için söylemiyorum ama çok incitti beni, durumundan bahsediyor bende onunla birlikte görüyorum durumu sıkışık olan insan bi gün önce arkadaslarıyken har vurup harman savurmaz. dışarıda arkadaslarımızla zaman geçirecek olsak durumu olmasa da ne yapar eder halleder, ailesinden birinin bişeye ihtiyacı olsa hemen halleder asla ertelemez bi kaç gün sonra hiç demez...

böyle bir tane bende de var canım seni çok iyi anlıyorumguclubacismile
ama nasıl yola gelirler bilmiyorum ben 9 yıldır uğraşıyorum yola getiremedimakannehir
eşe gelince birçok konuda yok sonra alırız sıkışığız vs ama kardeşe gelince asla yok demeyi bilmezler.yoksa bir zahmet onlarada yok olsun

Ah şu erkekler yok mu..
İlk başlarda yapmadıkları şey kalmaz, sonra birden U dönüşüyle dönüverirler.
Nasıl güveneceğiz biz bunlara.klava:

bir rivayete göre erkeklerde ÖKÜZ GENİ varmış canım. hanımlara sorsak çok büyük oranda bu ve buna benzer olaylar anlatırlar bende dahil. asla bizim gibi düşünmezler düşünemezler.çok şey beklememek lazım.benimde alinde bir çiçekle gelmesini beklediğim anlar olmuştur. baktım olmuyor beklentimi en aza indirdim. ha bu arada en son çiçek beklerken dışı çikolata kaplı fındık almış bana.oturdum sinirden hepsini yedim.napalım öküz geni buhihoyyyt

kaydirigubbakcemile5 çok haklısın biz bayanlar bazen imalı bir şekilde kızınca alma yapma filan deriz ama istemediğimizden değil.ama erkeklerin beyni bu kadar inceliği kalıramıyor alma dediyse almam o zaman diyor.bencede ruhsuz robotlar:1closedeyes:

kızlar biraz önce geldi eşim, gelirkende kuyumcudan bi çift küpe almış, aklı sıra bununla çenemi kapatacak... şimdi bana da kızacaksınız biliyorum alsa bi dert almasa bir dert die ama öyle değil, bunu üzüldüğümden dolayı almadığından adım gibi eminim, sadece çenemi kapatmak için. o kadar düşüncesiz ki. aldığı şeyin yüzüne bile bakmadım kendi açıp gösterdi, sinirlerime hakim olamadım çıkıverdi ağzımdan alalade aldığın nasıl belli bunu da kızkardeşin mi seçti die, hamileliğimden bu yana alyans takamıyorum parmaklarım şişti sığmıyor hala bunu da biliyordu, kaç zamandır alyans istediğimi biliyor. bunu söyledim birde utanmadan kabahat bende almayacaktım, bundan sonra bişey alırsam neyim 15dk ne alacağımı düşündüm orda diyo. anlayacağınız beyefendi 15 dk ayırmış bana kocaman bi 15 dk....

kesinlikle her kadın o anda üzülür hatırlanmak ve kendisine ilgi gösterilmesi hoşuna gider çünkü. ama bazen bizlerde büyütüyoruz olayları bence kızmadan önce şunu düşünmelisin mesela yemeği dışarda yiyelim dediğinde herzaman mı böyle cevap veriyor? herzaman böyle cevap vermiyorsa o an
kötü bir zamanında diye düşünüceksin ve kolay olmasada uzatmamaya çalışıcaksın. özel günlere gelince bizim kadar hassas olmalarını beklemeyelim:) ama bu kesinlikle erkekten erkeğe değişiyor bunuda söylemeliyim.yerimseniben. bence canını sıkma daha önce böyle değilse sonradan değişmez heralde.birdahaki sefere herşey daha güzel olabilirr:1rolleyes:

bence anlamadıklarından değil de, işlerine öyle geliyor...

ama genel olarak katılıyorum, dolaylı anlatımdan çoğunlukla anlamıyorlar...

ay yok alma ggerek yok falan dememeli en iyisi
anlamiyorlar cünki hemen islerine geliyor iyi o halde almayim diyorlar
mirmirmirmir

Neden hediye bekliyorsunuz ki esinizden ? ozel gun diye hediye almak zorundami ? sizin icinizden gelmis almissiniz esinize ... neden karsilik bekliyorsunuz ? biz de ilk yilimiz ve benim esim sabah kalkti optu ve bu gunu hatirliyormusun diye gulumsedi ..ve bu dunyalara bedeldi ..ozel birsey yapma geregi de hissetmedim .. ustelik suan hamileyim ... Hediye cok istiyorsan cikin birlikte cok istedigin seyi aldir ..zaten esiniz aciklama yapmis bu ay sikisigim alamam diye ... bu lafi bence dedirtmemen bile lazim ...bu satten sonra alinan hediyenin bence bir kiymeti olmaz zaten ..bosyere uzatmissiniz konuyu ...

ben evrime inanıyorum ama bir farkla bence erkekler öküzden evrimleşmiş
sende canını sıkma bitanem.hemen hemen hepsi aynı

bayanda zaten bir gül getirse onada ragzi ama bey efendi kendi kardeslerinin dogum günlerini atlamazken böyle bir günü evinde karisiyla bile gecirmemis yani
ee tabi bu saaatten sonra oda hediye beklemiyo acisini cikarmaya calisiyo
en azindan seneye böyle olmasin diye ben anlayabiliyorum onu acikcasi bir gül bile almadan gelmek hos degil

keşke bunu yapmasaydın, ayrıca kimin seçtiği ne fark eder ki, sen beyenesin diye, kadın kadın zevkinden daha iyi anlar diye başka bi kadına seçtirebilir ne var bunda
bence teşekkür edip, çok mutlu olduğunu söyleyip onu bu konuda cesaretlendirmeliydin hediye konusunda, beyenmemiş olsan bile...
artık alacağı varsa bile almayacaktır, ya da özel günler yaklaşırken bile gerilecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…