dün bizim evlilik yıldönümümüzdü....

Benim abimde eşine kolay kolay almaz yengemde her seferinde ben kaç zamandır para biriktirip bişeyler aldım o hiç umursamadı diye anneme dert yanar ve annemde her özel günde abimi fırçalar ama huyu bu.Hiç bir zaman romantik olmayı beceremedi.Geçen sene telefon aldı abim bu kezde yengem bu çok pahalı diye söylendi durdu.

Erkeklerin ruhunda böyle bir duygu gelişmemiş istisnalar hariç ama onu da galiba baştan şartları belirlemek lazımki kuzenimde bir senelik evli onlar hiç özel günlerini atlamazlar ama kuzenim eşinden 8 yaş büyük belkide bir kez buldum kaybetmeyim diyedir :))))))))

Son düzenleme:
hiç üzülme arkadaşım tek değilsin.biz de 2 yıllık evliyiz.gecen hafta 2 yılımızı bitirdik ama "sıradan" bi gün gibi geçti.tamam biz de bu ay çok sıkışıktık ama ben ondan illa da "para" harcamasını gerektirecek bişi yapmasını beklemedim.mesela ufak notlar yazıp evin değişik yerlerine iliştirebilirdi buna benzer bişiler yapabilirdi.aman nese düşünmek isemiyorum.bir şey hakkın da bi düşünmeye başlarsam hep haddinden fazla düşündüğüm için en iyisi düşünmemek

lmaz:

bu kadar sert ve sinirli olmayın LÜTFEN!

almasın özel günde sdoğum gününde bir hediye almasın ne fark eder ki...
benim eşimde kendi başına hediye almayı beceremez. kimsenin zevkine de güvenmez. biz özel günde yemek yiyp hadi herkes kendine bişiy alsın günün anısına deriz :)

küçük şeyler için kalp kırmayın lütfen.hatırlamak yeterli olmalı...
bugün şu günümüz kutlu olsun diyebilmek yeterli olmalı.
ya da ben çok odunum. asla eşimden süpriz beklemem hediye beklemem ve kolay kolay almam.

evlilk yıldönümlerini bu yüzden kabus gibi anacaksınız. ne gerek var.

ayrıca kız kardeşlerinin özel günlerini hatırlatmayın o unutursa unutsun illa ki birşey alacaksa o kendisi alsın hiç de oralı olmayın.

evlilik kaç sene geçerse geçsin düşünceli olması gerekirdi. biz 4 senelik evliyiz ve hergünü hatırlar eşim bazen unutmuş gibi yapar ama ben zaten telefonuna hatırlatmasını kurmuş olurum :)))) ufak birşey alsaydı veya yemeğe çıksaydınız gönlünü alsaydı ne güzel olurdu. ama bazı erkekler gerçekten odun oluyorlar.

maddi sıkıntı var alamadım çok klişe bir laf. düşünen insan küçük bir toka bile alabilir. bir tokanın fiyatı ne? hadi toka da mı alamadı, sana bir yazı yazabilir, şiir yazabilir, ne bileyim yemek yapabilir, bahçeden çiçek koparabilir. eminim ki siz pahalı hediye beklemiyordunuz. böyle ufak ama maneviyatı olan sürprizlere de sevinecekmişsiniz. bence bundan sonra siz de hediye almayın. onun yerine gidin kendinize ya da oğlunuza birşeyler alın.

sonradan okudum küpe almış size ama vaktinden sonra alınan hediyenin kıymeti olmuyor işte. ama siz yine de geri çevirmeyin hediyeyi.

bende özel günleri hiç hatırlamam kendi doğum günüm de dahil eşimde tam tersidir çok güzel süprizler yapar allahtan erkekler kadınlar gibi ince düşünüp küsmüyorlar
ama sizin eşiniz bir tek sizi es geçiyor heralde

kitlendim kaldım ne diceğimi bilemedim ona özel günlerde hediye almayın kendi kendinize alın siz kendinizi kıymetli yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…