Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklı mısınız haksız mısınız bilmem de kendi içinizde kendinizi düşürmüşsünüz bence erkek cinsellikle cezalandırılmaz çünkü cinsellik sadece erkeğin zevk aldığı ya da ona verilen hediye edilen bir şey değildir çocuğun elinden oyuncak alır gibi o ne öyleDün gece dışardan eve geldik. Eşim koltuğa uzandı telefona bakıyordu. Ben o arada geceliklerimi giydim yanına geldim. Kullanmam gereken vajinal bir fitil vardı. Eşim fitili koydun mu dedi. Bende önce sevişiriz belki dedim dudağından öptüm. Orda öpüşmenin devam etmesini bekledim sanırım. Ama o önce dişlerimizi fırçalayalım da dedi, önce sen dedi, bende tamam dedim, gittim dişimi fırçaladım yüz bakımımı felan yaptım, oyalandım biraz, bu 15-20 dk öyle telefona baktı. Sonra sinir oldum. Gittim yattım yatağıma. Bu sonra dişini feln fırçaldı geldi. Ben de uyumuş numarası yaptım. Sizce haksız mıyım?
Bu diyor, çünkü gicik olmus adamdan hic haz etmiyor su anda. Neden dipcik gibi dolanmiyor etrafta diye.Konu sahibesinin mesajındaki aşağıdaki ifadelerden bahsediyorum.
"bu 15-20 dk öyle telefona baktı."
"Bu sonra dişini feln fırçaldı geldi."
Anladığım kadarıyla eşinden bahsediyor. Ancak "bu" ifadesi bana çok saygısızca geliyor.
Dediğim gibi konudan bağımsız, ancak benimgözüme battı.
Siz 15 dakika cilt bakımı yaparken nasıl tlf oyalanır boşanmalısınız.Dün gece dışardan eve geldik. Eşim koltuğa uzandı telefona bakıyordu. Ben o arada geceliklerimi giydim yanına geldim. Kullanmam gereken vajinal bir fitil vardı. Eşim fitili koydun mu dedi. Bende önce sevişiriz belki dedim dudağından öptüm. Orda öpüşmenin devam etmesini bekledim sanırım. Ama o önce dişlerimizi fırçalayalım da dedi, önce sen dedi, bende tamam dedim, gittim dişimi fırçaladım yüz bakımımı felan yaptım, oyalandım biraz, bu 15-20 dk öyle telefona baktı. Sonra sinir oldum. Gittim yattım yatağıma. Bu sonra dişini feln fırçaldı geldi. Ben de uyumuş numarası yaptım. Sizce haksız mıyım?
Fazla alıngan bir dönemdesiniz sanırım sizde banyo da vakit geçirmişsin belki de sizin tam anlamıyla hazırlanmanız için vakit fln tanımıştır anlayışlı olmak istemiştirDün gece dışardan eve geldik. Eşim koltuğa uzandı telefona bakıyordu. Ben o arada geceliklerimi giydim yanına geldim. Kullanmam gereken vajinal bir fitil vardı. Eşim fitili koydun mu dedi. Bende önce sevişiriz belki dedim dudağından öptüm. Orda öpüşmenin devam etmesini bekledim sanırım. Ama o önce dişlerimizi fırçalayalım da dedi, önce sen dedi, bende tamam dedim, gittim dişimi fırçaladım yüz bakımımı felan yaptım, oyalandım biraz, bu 15-20 dk öyle telefona baktı. Sonra sinir oldum. Gittim yattım yatağıma. Bu sonra dişini feln fırçaldı geldi. Ben de uyumuş numarası yaptım. Sizce haksız mıyım?
Yani çocuk gibi kusmeye gerek yokmuş bence gereksiz trip yapmışsiniz.Dün gece dışardan eve geldik. Eşim koltuğa uzandı telefona bakıyordu. Ben o arada geceliklerimi giydim yanına geldim. Kullanmam gereken vajinal bir fitil vardı. Eşim fitili koydun mu dedi. Bende önce sevişiriz belki dedim dudağından öptüm. Orda öpüşmenin devam etmesini bekledim sanırım. Ama o önce dişlerimizi fırçalayalım da dedi, önce sen dedi, bende tamam dedim, gittim dişimi fırçaladım yüz bakımımı felan yaptım, oyalandım biraz, bu 15-20 dk öyle telefona baktı. Sonra sinir oldum. Gittim yattım yatağıma. Bu sonra dişini feln fırçaldı geldi. Ben de uyumuş numarası yaptım. Sizce haksız mıyım?
Süper bir söz bundan sonra sık kullanirimDert bir degil ki aglayasin, deli bir değil ki baglayasin bacım![]()