Dün eşime kırıldım, cinsellikten vazgeçip uyumuş numarası yaptım. Haklı mıyım?

Hanfendi zaten diş fırçalamışsınız, kremlenmissiniz ve oyalanmissiniz. Zaten bunlar 15 dk falan sürer.adamda sizi beklemiş.haksizsiniz,saçmalamışsınız

Ne okudum ben ☹️ Apla hamilesin zaten eşinle senin zeka ortalaman hakkında iyi şeyler düşünmüyorum nolur bir daha daha çok taklit yap ve üreme

Dün gece dışardan eve geldik. Eşim koltuğa uzandı telefona bakıyordu. Ben o arada geceliklerimi giydim yanına geldim. Kullanmam gereken vajinal bir fitil vardı. Eşim fitili koydun mu dedi. Bende önce sevişiriz belki dedim dudağından öptüm. Orda öpüşmenin devam etmesini bekledim sanırım. Ama o önce dişlerimizi fırçalayalım da dedi, önce sen dedi, bende tamam dedim, gittim dişimi fırçaladım yüz bakımımı felan yaptım, oyalandım biraz, bu 15-20 dk öyle telefona baktı. Sonra sinir oldum. Gittim yattım yatağıma. Bu sonra dişini feln fırçaldı geldi. Ben de uyumuş numarası yaptım. Sizce haksız mıyım?
Haklı mısınız haksız mısınız bilmem de kendi içinizde kendinizi düşürmüşsünüz bence erkek cinsellikle cezalandırılmaz çünkü cinsellik sadece erkeğin zevk aldığı ya da ona verilen hediye edilen bir şey değildir çocuğun elinden oyuncak alır gibi o ne öyle

Konu sahibesinin mesajındaki aşağıdaki ifadelerden bahsediyorum.

"bu 15-20 dk öyle telefona baktı."
"Bu sonra dişini feln fırçaldı geldi."

Anladığım kadarıyla eşinden bahsediyor. Ancak "bu" ifadesi bana çok saygısızca geliyor.
Dediğim gibi konudan bağımsız, ancak benimgözüme battı.
Bu diyor, çünkü gicik olmus adamdan hic haz etmiyor su anda. Neden dipcik gibi dolanmiyor etrafta diye.😆

Dün gece dışardan eve geldik. Eşim koltuğa uzandı telefona bakıyordu. Ben o arada geceliklerimi giydim yanına geldim. Kullanmam gereken vajinal bir fitil vardı. Eşim fitili koydun mu dedi. Bende önce sevişiriz belki dedim dudağından öptüm. Orda öpüşmenin devam etmesini bekledim sanırım. Ama o önce dişlerimizi fırçalayalım da dedi, önce sen dedi, bende tamam dedim, gittim dişimi fırçaladım yüz bakımımı felan yaptım, oyalandım biraz, bu 15-20 dk öyle telefona baktı. Sonra sinir oldum. Gittim yattım yatağıma. Bu sonra dişini feln fırçaldı geldi. Ben de uyumuş numarası yaptım. Sizce haksız mıyım?
Siz 15 dakika cilt bakımı yaparken nasıl tlf oyalanır boşanmalısınız.
Bir de haklılık arıyorsunuz dimi haklı falan degilsiniz

Fazla alıngan bir dönemdesiniz sanırım sizde banyo da vakit geçirmişsin belki de sizin tam anlamıyla hazırlanmanız için vakit fln tanımıştır anlayışlı olmak istemiştir
Bir kerelik ilişkiye bakıp yorum yapmak çok doğru değil ama belki de o gün yorgundu bir sorunu vardı bunları da düşünmenizi tavsiye ederim

Yani çocuk gibi kusmeye gerek yokmuş bence gereksiz trip yapmışsiniz.

O nasıl konuşmalar ya libido öldürür fitili çıkardınmı 🤢🤢🤢

Ayrıca cinsellik bir ödül değildir cezalandırmak için kullanmanız ne kadar saçma öyle tek eşiniz zevk almıyor sonuçta erkeğe özel değil

Ve siz bekletmişsiniz onunda hevesi kaçmış

Ne güzel bu gece de yırtım derdim yerinde olsa mis gibi uyu işte ne öyle tripler flen 🤨

Back
X