Dün evı terk ettım bosanıyoruz

sudenaz111

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
131
51
13
38
Dün cesaretımı toplaıp evı terk ettım ve eşim kafanı topla gel dedı ustelık donmeyecegım dememe rağmen adam neden ınanmıyo boşanmak ıstedıgıme? Anlasmalı açalım davayı dedıgımde yıne saçmaladın dedı kpadı telı yarın boşanma davasını acıcam cekısmelımı olacak? nasıl davranmam gerektıgını bıle bılmıyorum

Demekki daha önce cok gittin ya da cok bosanicam dedin bu sebeple inanmiyor.
Dogru mu?

Kendine çok güveniyor demek ki anlaşmalı boşanmaya yönel,bir arkadaşımın ablası çekişmeli olduğu için 7 yılda anca boşandı hep sıkıntı yani,eski konularından da biliyorum sanırım seni iyi yapmışsın cidden eşin çok umursamaz bir insandı.

Sen niye terkettin. Kovsaydın

Son konunda sana " eşinin son bir şansı daha hakedip etmediğini en iyi sen bilirsin " demiştim .

Ve eklemiştim ... bazı adamlar olayın vehametini farkedemez ; sen tam giderken "dur düzeleceğim " der.

Bu çıkıp gitme , onun aklı başına gelsin diyeyse ; oturup konuştuğunuzda net ol. Evi terk etmek , dönmek.. laçkalaşmasın.
Ben gittim artık senden de ... bu bu bu sebepler bitirdi bizi de. Sonra gözlrrine ve sözlerine bak ; dedim ya onu en iyi sen tanırsın . Gerçekten inanıyorsan o şansı ver.

Yok ne dönmesi , bitti bu iş diyorsan da , hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…