- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
- Konu Sahibi sudenaz111
-
evet ben bosandım yıllar öncebosandınmı
Nasıl başa çıkılıyo bu sorunla çok zor oluyo benim içinevet ben bosandım yıllar önce
bu adam seni neden insan hesabına almıyor daha önce gidip gidip döndün dimi.Dün cesaretımı toplaıp evı terk ettım ve eşim kafanı topla gel dedı ustelık donmeyecegım dememe rağmen adam neden ınanmıyo boşanmak ıstedıgıme? Anlasmalı açalım davayı dedıgımde yıne saçmaladın dedı kpadı telı yarın boşanma davasını acıcam cekısmelımı olacak? nasıl davranmam gerektıgını bıle bılmıyorum
alışkanlıklardan vazgecmek zor tabi.benim icimde duygusal anlamda hicbirsey kalmadıgı icin yeni hayatıma kolay adapte oldum.az degil 8 yıllık bir evlilik bitti.sizinde iciniz esinize karşı sevgi kalmadıysa geriye kalanları dert etmeyin.yeniden bir düzeniniz oluyor mutlaka hatta herseyi unutup yeniden evleniliyo hamile kalınıyo bütün acılar unutulmaya mahkum oluyoNasıl başa çıkılıyo bu sorunla çok zor oluyo benim için
Ben çok üzgünüm nedense hala yeni hayatıma adapte olamadım bu saatten sonra onun gelmesi de güven oluşturmaz bende bi daha güvenip kimseye evlenemez hayallerim yıkıldıalışkanlıklardan vazgecmek zor tabi.benim icimde duygusal anlamda hicbirsey kalmadıgı icin yeni hayatıma kolay adapte oldum.az degil 8 yıllık bir evlilik bitti.sizinde iciniz esinize karşı sevgi kalmadıysa geriye kalanları dert etmeyin.yeniden bir düzeniniz oluyor mutlaka hatta herseyi unutup yeniden evleniliyo hamile kalınıyo bütün acılar unutulmaya mahkum oluyo
nasıl sahip çıkmış anlamadım.konu sahibi adam bakıyor ailesini ev sahibi yapmışlar daha yeni evliler bir tatile bile gidemiyorlar.kusura bakmayın bu dünyaya bir kez geliyoruz hastalık olur yardım edilir keyiften gezmekten kısılır amenna ama ben gidemiyorken benim paramla kayınvalidem tatile gidemez. buna izin veren beni eşten çok gelir gibi gören kocayada ben saygı duymam kocada diyememAyrılma sana sahip çıkabiliyor ve çok büyük sorunlarınız yoksa ayrılınca daha iyi olmuyo evini bırakıp gitme
davanı açmana sevindim artık lütfen birazda kendine değer verNormaldir inanmamasi zaten bosanacagini dusunseler kiymete binerdin ben dava açtım benmki hala inanmıyor canim. Ancak hakim karara varınca anlarlarbirde boşanmayı dusunuyorsan msjlarin falan varsa delil olan sakla ve sen asla onunla konusma avukat tut ne derdi varsa ona desin kesin bosanmaksa kararin
Ayrılmak kolay ama büyük sorun yoksa düzletici olmak lazımdavanı açmana sevindim artık lütfen birazda kendine değer ver
Öylede çok üzücü bia ile kurmayı beklerken zor gerçektenEve bakmayan adamı direk boşayacaksın
o kadar ,bu tür erkekliği beceremeyen erkeği sırtında taşımıyacaksın defolup gitsin anasına hiç acımam böylesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?