Dün evı terk ettım bosanıyoruz

Bir yılı geçiyo benim hala sürüyo çekişmeli olunca çok yıprandım mesela Mutlu bi yuva haya ederken eşin sürekli senden geçinmeye çalışması cimriği mahvediyo

bu adam seni neden insan hesabına almıyor daha önce gidip gidip döndün dimi.

Nasıl başa çıkılıyo bu sorunla çok zor oluyo benim için
alışkanlıklardan vazgecmek zor tabi.benim icimde duygusal anlamda hicbirsey kalmadıgı icin yeni hayatıma kolay adapte oldum.az degil 8 yıllık bir evlilik bitti.sizinde iciniz esinize karşı sevgi kalmadıysa geriye kalanları dert etmeyin.yeniden bir düzeniniz oluyor mutlaka hatta herseyi unutup yeniden evleniliyo hamile kalınıyo bütün acılar unutulmaya mahkum oluyo

Ben çok üzgünüm nedense hala yeni hayatıma adapte olamadım bu saatten sonra onun gelmesi de güven oluşturmaz bende bi daha güvenip kimseye evlenemez hayallerim yıkıldı

Eğer burada verilen gaz sebebiyle
aldıysan bu boşanma kararını
gaz veren her üyeyi ayrı ayrı kutluyorum.

Şiddet, alkol, kötü muamele kadar geçerli sebeplerin var
seninde.
Ne eksik ne fazla.
Bir erkek maaşını ailesine hibe edip
senin kazancın üzerinden geçiniyorsa
geldigi deliğe geri dönmesini öneririm.

Burada mevzu senin paran benim param mı var
evliyiz biz değil.
Adamın kazandıgı (4.000) ailesinin
Konu sahibinin kazandığı 2.500 her ikisinin.
Oldu.

Ayrılma sana sahip çıkabiliyor ve çok büyük sorunlarınız yoksa ayrılınca daha iyi olmuyo evini bırakıp gitme
nasıl sahip çıkmış anlamadım.konu sahibi adam bakıyor ailesini ev sahibi yapmışlar daha yeni evliler bir tatile bile gidemiyorlar.kusura bakmayın bu dünyaya bir kez geliyoruz hastalık olur yardım edilir keyiften gezmekten kısılır amenna ama ben gidemiyorken benim paramla kayınvalidem tatile gidemez. buna izin veren beni eşten çok gelir gibi gören kocayada ben saygı duymam kocada diyemem

davanı açmana sevindim artık lütfen birazda kendine değer ver

Erkekler genelde aldırmaz oluyo kendini birşey zannediyor bu kadar kendini birşey zannettiren biziz hata bizde çok değer veriyoruz

Sonunda akıllılık yaptın. Bu çektiklerin fragman gibi duruyor. ailesinin resmen ölmesini bekleyeceksin hayatını yaşayabilmek, kendi evinde oturabilmek, dilediğin gibi kazandığın parayı harcayabilmek için. Bir de sizi gömerlerse şenliği izle sen, yıllarca bekle bekle delirirsin.
Arkana bile bakma derim. Resmen etinden,sütünden,parandan faydalanıyorlar, böyle evlilik olmaz.

Adam kendinden çok emin demek ki.Çekişmeli de olsa dava açtığını duyunca anlar seni ciddiye alması gerektiğini

Eve bakmayan adamı direk boşayacaksın

o kadar ,bu tür erkekliği beceremeyen erkeği sırtında taşımıyacaksın defolup gitsin anasına hiç acımam böylesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…