Dün evı terk ettım bosanıyoruz

Eşin seni seviyormuş benimki anası ne dese onu tutar

laf sokabilir da kaynanadan dayak yiyip
aman Yuvam diyerek bosanmayanlar
kendi istedikleri hayatı yasayamiyorlar
yaşayanları da kiskaniyorlar
işte acizlik
Bosan demekle bosanilmiyor diyorlar bir de
Evet oyle
Gidip dava acmak gerekiyor deyip de alay ettiriyorlar kendileriyle zorla.
Herkesin evlilikten beklentisi farklidir. Kimine normal olan birsey bana anormaldir ki bosuyorum kocayi yahu kime ne?

Özgüven sahibi kadın olmalıyız artık tamam Ada'm bizim her dediğimizi yapmak zorunda değil zaten Ada'ımın da ailesi var yetiştirmiş ama evine sahip çıkmalı bi Ada'm bakmakla yükümlü bi eşi var kaldıramayan baştan evlenmesin ya

iyi yapmıssın konularını okumustumda 500bın tl borc odemesı cok absurttu esının hemde aılesının oturdugu bı evi.

Konu fazla kısa olmuş özü yok ama sanırım fazla blöf yapılmış daha önce, adam boşanmayacağından pek bi emin

HakkınıZdan hayırlısı asıl ona aklını basına al yoksa aklından beni cıkar diyeydiniz bosanmak da kolay deil ne bilim eski konuslarınızdan haberdar deilim ya gerci neyse hayırlısı diyelim oyle olsun

hmmm bence avukata gidin bir an once.adam sizi ciddiye almayacak belli o yuzden anlasmali bosanma olmaz. biraz tuzlu olacak ama ciddiyetinizi anca boyle anlayacak.

davanı açmana sevindim artık lütfen birazda kendine değer ver
Canim ben zaten hep kendi istegim dogrultusunda karar verdim ama bu ayrildigim adami seviyordum gozum kördu simdi herşeyi daha iyi görebiliyorum iste insanin bir zamani digerini tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…