Dün evı terk ettım bosanıyoruz

arkads 7 yıl dedı sok oldum
mutlaka farklı sebepler girmistir araya siz kararlı olun karsı taraf istadigi kadar seviyorum desin dirensin biter evlilik her dava 7 yıl.sürmez imkansız.ilk durusmada seni ve esini ikinci durusmada sahitleri dinleyip üçuncüde karara baglıyorlar genelde.sakin ve kararlı olmak önemli inanın yarın öbür gün çocuk coluk olursa dahada zor olur olmayacagına inanmışsanız uzatıpta yıpranmayın yasamış biri olarak söylüyorum

Normaldir inanmamasi zaten bosanacagini dusunseler kiymete binerdin ben dava açtım benmki hala inanmıyor canim. Ancak hakim karara varınca anlarlar birde boşanmayı dusunuyorsan msjlarin falan varsa delil olan sakla ve sen asla onunla konusma avukat tut ne derdi varsa ona desin kesin bosanmaksa kararin

bosandınmı

cok ılgıncler:) sen ne zamandır ayrısın?

k.k yüzde sekseni hemen boşan yazar şimdi he he

Aşılmayacak sorunları varmış ama sırf sizi hayalkırıklığına uğratmamak için boşan demiyorum. Boşanma konu sahibi çünkü senin yerin adam dövse de sövse de kocanın yanı, bırak sorunlar çığ gibi büyüsün psikolojin bozulsun ama boşanma. Sana boşan dediğimizde bağzı üyelere batıyor çünkü.

ne alaka burda kocam ilgisiz çiçek almıyor kayınvalidem evime geliyor düğünde az altın takıldı bla bla yazanlara bile bekarsa hemen ayrıl evliyse hemen boşan yazanlara sözüm benim.şiddet aldatma sömürülme durumlarında herkes düşünmeden boşanmalı bence de

bosanmak istemenizdeki sebep ne

Geçenlerde açtığınız konuya da yazmıştım.Bir avukat bulup danışmalısınız diye.
Burdaki insanlar profesyonel değiller ki ancak yüzeysel etraftan duydukları şeyleri söylerler.
Evet bir başkası 7 yılda boşanmıştır olabilir ancak o insanların hikayesi ne olayı ne bilmeden aaa bende mi 7 yılda boşanacağım diye düşünmeniz çok anlamsız olur.
Siz gerçekten kararlıysanız şimdiye kadar avukat olayı çoktan hallolmuş olurdu bence.
Yoksa eşinizin sizi ikna etmesini filan mı bekliyorsunuz ?
İnanmazsa inanmasın ayrıca o inanmıyor diye boşanmayacak mısınız?
Nasıl olsa eline resmi evrak gidince inanacak yani.

Sebebiniz ne bilmiyorum ama kötü alışkanlık şiddet yoksa adamın huyundan begenmeyip Vs sebeple ayrılma derim

Cocuklu eslerin bosanmasi ile cocuksuzlarin bosanmasi farkli surecleri gerektirdigi gibi edinilmis ortak mallarin dagitimi gibi konularda sureci uzatabiliyor. Her cekismeli dava 7 yil surecek diye birsey soz konusu degildir. Ancak temyiz yolu acik oldugu icin kesinlesmis kararin cikmasi uzun bir sureci kapsar. Eger bosanmaya ikna ederseniz tek celsede bu isi bitirmek her iki tarafinda maddi manevi lehine olacaktir

Ayrılma sana sahip çıkabiliyor ve çok büyük sorunlarınız yoksa ayrılınca daha iyi olmuyo evini bırakıp gitme

tartışmada şiddet görüyormusunz ? sadece para mı mesele? dha önceki konularnda biliyorm . bnce acele karar verme. ewlilikte ilk 5 yıl çok önemli. sabır gerektiriyor.

Hakkında hayırlı olsun doğru olanı yaptın gaza gelmedin

her şey bir yana kocanın sana saygısı güveni kalmamış. seni o kadar çantada keklik görüyor ki, boşanacağını söylemen, evi terketmen bile inandırıcı gelmiyor. ya da adam senden çoktan vazgeçmiş, o yüzden umursamıyor yaptıklarını, kararlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…