- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
- Konu Sahibi sudenaz111
-
Hayirlisi olsun o zaman. Hakkinda guzel seyler olsun.hayır konumu okursan sorunlarımı anlarsın asılmayacak sorunlar vardı
mutlaka farklı sebepler girmistir araya siz kararlı olun karsı taraf istadigi kadar seviyorum desin dirensin biter evlilik her dava 7 yıl.sürmez imkansız.ilk durusmada seni ve esini ikinci durusmada sahitleri dinleyip üçuncüde karara baglıyorlar genelde.sakin ve kararlı olmak önemli inanın yarın öbür gün çocuk coluk olursa dahada zor olur olmayacagına inanmışsanız uzatıpta yıpranmayın yasamış biri olarak söylüyorumarkads 7 yıl dedı sok oldum
Normaldir inanmamasi zaten bosanacagini dusunseler kiymete binerdin ben dava açtım benmki hala inanmıyor canim. Ancak hakim karara varınca anlarlarDün cesaretımı toplaıp evı terk ettım ve eşim kafanı topla gel dedı ustelık donmeyecegım dememe rağmen adam neden ınanmıyo boşanmak ıstedıgıme? Anlasmalı açalım davayı dedıgımde yıne saçmaladın dedı kpadı telı yarın boşanma davasını acıcam cekısmelımı olacak? nasıl davranmam gerektıgını bıle bılmıyorum
mutlaka farklı sebepler girmistir araya siz kararlı olun karsı taraf istadigi kadar seviyorum desin dirensin biter evlilik her dava 7 yıl.sürmez imkansız.ilk durusmada seni ve esini ikinci durusmada sahitleri dinleyip üçuncüde karara baglıyorlar genelde.sakin ve kararlı olmak önemli inanın yarın öbür gün çocuk coluk olursa dahada zor olur olmayacagına inanmışsanız uzatıpta yıpranmayın yasamış biri olarak söylüyorum
Normaldir inanmamasi zaten bosanacagini dusunseler kiymete binerdin ben dava açtım benmki hala inanmıyor canim. Ancak hakim karara varınca anlarlarbirde boşanmayı dusunuyorsan msjlarin falan varsa delil olan sakla ve sen asla onunla konusma avukat tut ne derdi varsa ona desin kesin bosanmaksa kararin
k.k yüzde sekseni hemen boşan yazar şimdi he he
ne alaka burda kocam ilgisiz çiçek almıyor kayınvalidem evime geliyor düğünde az altın takıldı bla bla yazanlara bile bekarsa hemen ayrıl evliyse hemen boşan yazanlara sözüm benim.şiddet aldatma sömürülme durumlarında herkes düşünmeden boşanmalı bence deAşılmayacak sorunları varmış ama sırf sizi hayalkırıklığına uğratmamak için boşan demiyorum. Boşanma konu sahibi çünkü senin yerin adam dövse de sövse de kocanın yanı, bırak sorunlar çığ gibi büyüsün psikolojin bozulsun ama boşanma. Sana boşan dediğimizde bağzı üyelere batıyor çünkü.
bosanmak istemenizdeki sebep neDün cesaretımı toplaıp evı terk ettım ve eşim kafanı topla gel dedı ustelık donmeyecegım dememe rağmen adam neden ınanmıyo boşanmak ıstedıgıme? Anlasmalı açalım davayı dedıgımde yıne saçmaladın dedı kpadı telı yarın boşanma davasını acıcam cekısmelımı olacak? nasıl davranmam gerektıgını bıle bılmıyorum
Ayrılma sana sahip çıkabiliyor ve çok büyük sorunlarınız yoksa ayrılınca daha iyi olmuyo evini bırakıp gitmeDün cesaretımı toplaıp evı terk ettım ve eşim kafanı topla gel dedı ustelık donmeyecegım dememe rağmen adam neden ınanmıyo boşanmak ıstedıgıme? Anlasmalı açalım davayı dedıgımde yıne saçmaladın dedı kpadı telı yarın boşanma davasını acıcam cekısmelımı olacak? nasıl davranmam gerektıgını bıle bılmıyorum
adli tatil, ancak 1 eylülden sonra boşanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?