Dün evı terk ettım bosanıyoruz

Ayrılmak kolay ama büyük sorun yoksa düzletici olmak lazım
ayrılmak kolay olsa aldatılan, dövülen, sevilmeyen nice kadın yuvasını kurtarmak için uğraşmaz, çoktan boşanırdı.

evet boşan yazan üyeler burada her kadın boşandığında eline mızrağını alıp zulu dansı yapıyor
burada boşan yazan üyeler boşanma haberi geldiğinde suzan avcı kahkahaları atıp keyifleniyor
cidden ne yazmamızı bekliyor boşanmaya karar vermiş üyeye bile boşan yazmayın diyorlar kafalar

Bu ne koca sevdası ben anlayamadım Bu sabah adam kadını hamile hamile dövmüş yerlerde sürüklemiş " mesafe koy süründür" diyen var. Heralde adamın öldürmesini bekliyorlar

Bu ne koca sevdası ben anlayamadım Bu sabah adam kadını hamile hamile dövmüş yerlerde sürüklemiş " mesafe koy süründür" diyen var. Heralde adamın öldürmesini bekliyorlar
ben demin o konuyu okuyordum bu naçize yorumu görememişim demek ki
burada hep boşan diyen kadınlara ateş püskürüp haklarında konu açan kadınlar var ya ben de bu boşanma yuvayı dişi kuş yapar kocadır bırakılmaz diyen kadınlar hakkında başlık açacağım çünkü çok merak ediyorum niye böyle düşündüklerini
adam kadını döver kolunu kırar küfreder burada boşan diyenlere bakma yuvayı dişi kuş yapar görmezden gel alttan al yazarlar
adam kadını aldatır hatta hıv bulaştırır (böyle bir konu vardı )bakma sen burada ki boşan bencecilere erkeklerin zaten yüzde 90 ı aldatıyor çocuğun babasız mı kalsın derler

sonra biz bu kadınlara boşanma bence eşin harika biri yazınca dalga geçmeyin de yazıyorlar

onu hiç söyleme lanet olsun Türk kadının içinde ki koca sevgisine
her şeyden ailesinden gururundan çocuğundan her şeyinden önde geliyor

ama anası babası dövse evden kaçma planı yapar ya da çok matahmış gibi kocaya kaçma planı yapar bekar kadınlarımız.
ama aynı şiddeti kocadan görünce, sever de döver de, yuvam da yuvam diye yırtınır bu ailesini suçlayanlar.

tabii oda var
asla üniversiteye gireyim yeni bir iş bulayım demezler direkt kocaya kaçayım daha beter bir çukurun içine düşerler
neyse konu sahibinin konusunu sabote ettim ama dayanamıyorum böyle yazanları gördükçe
konu sahibi de yüzde yüz haklı insan tüm ailenin yükünü sırtına alayım diye evlenmiyor
kaynanasının ev taksitini ödemek için çalışmıyor

Çalışan kadınlara da yapıyorlar aynı şeyleri

. Bırak gel kadını sana kız mı yok paramız var sana iyisinden buluruz derler kayınvalideler kendi kızlarına verirse Allah ne olur acaba o zaman
benim kv biz bir haftalık evliyken eşime yeni adaylar bulmuş bile. ben evliliğimin birinci ayında öğrendim bunu. eşime ve kv rest çektim öğrendiğim gün: oğluna kadın çoksa, bana da koca çok. al oğlunu başına çal dedim ve boşanma kararı aldım. eşim o günden sonra annesini yok sayıyor. hiçbir lafını ciddiye almıyor. eğer o gün sussaydım hadsizlikleri devam ederdi. hakedene haddini bildireceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…