Dün evlenme teklifi aldım bugün ayrıldım :(

hilalce

No MaN no cRy...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
337
0
116
Kocaeli
dün herşey bir masalken sevdiğim adam gözlerime bakarak evlenme teklifi etmişken bu gün masal sona erdi bitii 4 yıl yaşananlar herşey bitii meğer bu ilişkinin sonu böyle olacakmış söylenenler söylendi hoşcakallar dendi ve içime sinmesede biti içimi anlatacak hiç bir cümle kelime bulamıyorum hiç bir cümle yetmiyor bana ama aytecek yetmek zorunda hoşcakal dedi ve gitii((

yok artık hiç kafana takma düzelir bir erkek bir kıza evlenme teklifi ettiyse kolay kolay ayrılamaz

canım benim mesajını okuyunca çok şaşırdım.çünkü aradan 1 gün bile geçmeden nasıl bitiit neden bitiit anlayamadı.Madem ki bitecek ti niçin evlen me teklifi etti sana umut verdi.ayrılma kararı iknizin ortak kararı mı:sm_confused:

evet ortak karar dün bir sebepden dolayı tartışdık üst üste biriken herşey bir anda söylendi ve ben bitsin ozaman yol yakınken dedim oda bunun olmasını istiyosan bitsin dedi ama arada geçen kırıcı sözler vardı en çok içimi acıtan hoşcakal dedim hoşçakalsa hoşcakal dedi

Bizde de aynı durum oldu canım ya 1hafta oldu ayrılalı, gözlerm hep tlfnda,aramıyor artık inada bindi sanırım durum...

bi insan evlenmek istedigi kişiyi nasıl ertesi gün terkedebilir yaaa aklım almıyor, 2,5 seneyi 2 dk da sildi yanii.. çok kötü bi durm hala şoktayım.. Allah sabır versn..

Barışırsınız canım hiç merak etme FBahar siz de Barışırsınız, kolay mı onca yıllık aşkları Bi kalemde silmek.. düzelir sıkmayın canınızı.. Biz de öyle 2 kez Bitti dedik, kopamadık.. 3 gün dayandık en fazla..

Barışırız barışmasına da ya bilmiyorum gecende kandil diye msj atim dedim demedigini bırakmadı saolsun, sogudum bende birden, yani ben ne diye çırpınıyorum ki beyfendinin keyfi gayet yerindeymişte habermiz yokmuş... yani hiç beklemedigim bi msj geldi yaa, yok bitti yok aklına sok bunu vs vs... yaa küfür ettiricek bana şimdi neyse canım sıkma canını ne diyim..

Seviyorum çok hemde ama gücüme gidiyor bu davranışları.. Artık bende onun gibi yapıcam kaçan kovalanır hesabıı...

Son düzenleme:
birgün önce dünyanın en mutlu bayanı ol ertesi gün dünya başına yıkılsın kolay değil.ufak sorunların birikimleri bir nevi o tartışmanızda patlamış hakkınızda hayırlısı olsun

ama artık ciddi bi ilişkide hemen bitsin demen hoş olmamış evlenincedemi böyle kesip atacaksın sakinleşince konuşalım deyip kapatsaydın suçunu anlardı ozaman barışırsınız öyle bi hoşçakalla hangi ilişki bitmişki sizinki bitsin:1hug:

sana evlenme teklif ettiyse bu adam napar eder gelir gönlünü alır şuan sinirle olan şeyler bunlar...içini ferah tut ....hayırlısıysa olsun değilse olmasın de ......

bence sende de onda da hatalı yanlar var ama geçer üzülme gerçekten seviyorsanız birbirinizi yıllar geçsede kavuşursunuz... yaşanması gerekiyormuş yaşanmış yeter ki bunlardan ders alın bir daha aynı hataları yapmayın...üzme kendini bu kadar SEVENLER AYRILMAZ.....

kaçan kovalanır lafına bende inanırım, üstüne düşme canım kesinlikle arar..

4 yıllık bi ilişki hemen silinir mi diyorsunuzda ...
Siliniyor arkadaşlar...
Siliniyor çünkü insanın bi yerden sonra ne sabrı kalıyor nede dayanıcak gücü ...
Sevgi saygı ilişkiyi terk edip tahammülsüzlükler başlayınca geçen isterse daha fazla sene olsun yinede bitiyor..
Aranızda geçenler ne bilmiyorum ama, sürekli barışıp ayrılan biriyseniz yada aranızda saygı bittiyse bu ilişkinin sonu yoktur..
Ayrıca daha sonra bana gelirmi diye düşünüyorsan evet gelir bi süre sonra gelir bu kaç ay sonra olur bunu bilemeyiz ama kabul edersen zaman kaybı yaşamış olursun sadece..
Denenmişi bir daha denemek bir şeyi değiştirmiyor.. Daha çok yıpratıyor insanı..
Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…