Dün evlenme teklifi aldım bugün ayrıldım :(

aman boşver seni tınlamıosa sende onu tınlama ben bunu anladım bunu derim canım istemiosa hoşçakal dediyse boşver öyle olsun erkekelre değer verdikçe daha çok şımarıyolar bence önemseme ve geri de dönme yinede sen bilirsin ama benim düşüncem:umursamaz:

aynı şeyleri yaşamışız
1 hafta öncesinde herşey mükemmeldi
4 senelik ilişkim çok güzel gidiyodu
dün ayrılalım dedim
nedenini sordu
anlattım
özürbile dilemeden vedalaştık gitti

Kesinlikle baştan sona çok haklısın. Yazdıkların iyi geldi canım ya... yerimseniben

Ayrıca ne çok aynı sorundan muzdarip olan arkadaşlar varmış :teselli:

barışırsınız canım bence kolaymı okadar şeyden sonra heleki evlilik teklifinden sonra .birazcık ikinizinde siniri geçsin sakinleştiği zaman hatanın farkına varır bence ..

canım sanırım sevgılın gururlu bırı
ayrılmakta haksız gorduyse senı pesınde nıye kosacagım kı dıye dusunmustur
aradı mı hıc

kıslar her iş çıkışı beni almaya gelirdi bekledim gelmedi bende çıkdım yürüyorumm birden bi araba durdu önümde isterseniz ben sizi gideceğiniz yere kadar götürebilirm dedi onu karşımda görünce çok mutlu oldumm saçamala senden ben vazgeçebilirmiyim falan dedi bide onun gelmesi onu haklı kıldı deemek senin için kolaymış heran bitirebilirmişsin falan dedi ama bilmiyoki bu güünü nasıl geçirdimmm :1no2: herşeye rağmen onu çok sewiyorum eğer gerçekden bu şekilde bitseydii asla 2 mizide affetmez ve kendimi toparlayamazdım ALLAHIM sewenleri hiççç ayırmasınnnn kıslar hepinize yorurumlarınız için çok teşekkür ederim beni yalnız bırakmadınızz:1hug:

şimdi sakin sakin sorunlarınızı konuşun derim ben bidaha tartışmak zorunda kalmazsınız böylece çok mutlu oldum barışmanıza severek ayrılmak çok zor

Böyle bir durumda yapmanız gereken tek şey iradenize hakim olup, eliniz telefona gitsede arayıp sormamanızdır. Hiç bir şekilde ona ulaşmaya çalışmayın, kendinizi düşünün. Siz ne kadar yaklaşmaya çalıştıkça o daha da uzaklaşıcaktır sizden. Bırakın onlar sizin değerinizi anlasınlar, siz zaten değer biliyorsunuz öyle değil mi? Böyle durumlarda tek bir gerçek var ki; kaçan kovalanır.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…