- 11 Ocak 2022
- 593
- 772
- 53
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
-
Kızlar dün kv eltimler falan iftira geldi her şey çok güzeldi ama pilava hiç tuz atmamışım eşimin abisi sağ olsun cami minaresine çıkıp söylemediği kaldı . Çok utandım hala aklımdan çıkmıyor niye böyle taktım bilmiyorum
O kadar abartılı dile getirdi ki ne yapacağımı şaşırdım. Normalde takılmam böyle şeylere ama sinirimi bozdu galibaNe var canım utanacak. "Beğenmiyorsan yeme" diyemediniz mi?
masadaki kimse yeter abarttın fln demedi miO kadar abartılı dile getirdi ki ne yapacağımı şaşırdım. Normalde takılmam böyle şeylere ama sinirimi bozdu galiba
Beğenmediyse zıkkımın pekini yeseymiş diyeceğim şimdi.. ne ayıp ya olabilir atmayı unutmuş olabilirsiniz insanlık hali.. ne diye abartmış görgüsüz ağabey.. çok biliyorsa bir dahaki sefer kendi yapıp sizi çağırsınKızlar dün kv eltimler falan iftira geldi her şey çok güzeldi ama pilava hiç tuz atmamışım eşimin abisi sağ olsun cami minaresine çıkıp söylemediği kaldı . Çok utandım hala aklımdan çıkmıyor niye böyle taktım bilmiyorum
Üzülecek kafaya takacak bir durum yok ortada.Kızlar dün kv eltimler falan iftira geldi her şey çok güzeldi ama pilava hiç tuz atmamışım eşimin abisi sağ olsun cami minaresine çıkıp söylemediği kaldı . Çok utandım hala aklımdan çıkmıyor niye böyle taktım bilmiyorum
Dediler o da sinirlendi tabi uyarınca.masadaki kimse yeter abarttın fln demedi mi
O kadar abartılı dile getirdi ki ne yapacağımı şaşırdım. Normalde takılmam böyle şeylere ama sinirimi bozdu galiba
Nerdeee lambadanak konuşuyorGörgü kuralları gereği insan yemeği beğenmese bile misafirlikte belli etmez. Kendisi utansın medeniyetsizliğinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?