- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direkt göz içine bakmanın da belli bir süreden sonra tacize girdiğini hatırlıyorum. 5-6 saniye gibi bir şeydi. Dün hastahanede yaşadım aynısını, direkt bakmıyor ama hissediyorsunuz üzerinizde bir göz olduğunu. Aynı yerlere gitmek zorunda kaldık bir de. İnsan olmak zor, kadın olmak çok zor.
Kesinlikle... Benimki dakikalarca sürmüştü ve çok fazla rahatsız oldum. Bir de biz sesimizi çıkarınca kendileri sanki hiçbir şey yapmamış çok haklıymış gibi tepki verdiklerinde daha da itici oluyor durum.
Keşke çözümümüz olsa. Dekolte giyinmeyi severim, biraz iri bir insanım kendimi kötü hissediyorum artık her zaman giydiğim şeyleri giyerken bile, kadın erkek herkes tacizci. Fiziksel temasa bile gerek yok, sokağa çıktığımda üzerimdeki baskıyı tarif edemem. Ki teşhirci denilebilecek bir şey bile değil, bildiğimiz sporcu atletleri misal. Gözlerimizle yiyoruz birbirimizi. Kadını erkekten ayırmadan beraber yaşayıp karşılıklı saygı duyulacak bir ortam yaratabilsek keşke. İmkansız gibi sanki.
Ne yazık ki dün gece başımdan çok kötü bir olay geçti. Resmen o kadar insanın içinde tacize uğradım. Bunu anlamamla bağırmam bir oldu. Sonrası kavga bağırış çağırış. Üstelik ben sesimi çıkartınca kendi haklıymış gibi üzerime yürüdü. Otobüste bu duruma şahit olanlar sağ olsun yardımcı oldular. Zaten bu olaydan bir durak sonra da indi! Sizin başınızdan böyle bir şey geçti mi? Veya şahit oldunuz mu?
Evet benimde basimdan gecti ... ama o an anlamadimben bile sadece saklanmak istedim .... bakmadim o adama :/ sonradan jeton düstü bende ... aslinda cok fevri insanimdie ne hikmetse o an sus pus tas gibi oldum :/
Bir kerede tanik oldum ... oglan cocuguydu. Cocugu kolundan cektigim gibi cikardim o durumdan yanima otutturdum. Anne olayi anlayikca delirdi resmen ...![]()
Bir kere de ben bir kız çocuğunu kendi önüme çektim. 18 19 yaşında falanım.
Minibüsteyiz ayaktayız. 2 kadın 1 kız çocuğu duruyor. 8 9 yaşlarında.
Kapıdan biri binince kadınlar kaydı çocuk aynı yerde kaldı.
Ben de önüne çekecek diye bakıyorum. Genç adamın biri çocuğun hemen dibinde tutundu.
Salak kadınlar muhabbet ediyor umrunda değil. Çocuk kadının yüzüne bakıyor. Bir şey var belli. Ama göremiyorum.
Adamı kolundan tutup geri çektim. Kızı kendi önüme çektim..
Kadınların yine de umurunda olmadı bu..
pazarda başıma gelmişti geçen sene yaşlı amca sağ göğsümü avuçlamıştı arkasından bağırdım küfür ettim ama ne kimse baktı ne kendi istifini bozdu o anın şoku ile dediğiniz gibi birşey yapamıyoruzNe yazık ki dün gece başımdan çok kötü bir olay geçti. Resmen o kadar insanın içinde tacize uğradım. Bunu anlamamla bağırmam bir oldu. Sonrası kavga bağırış çağırış. Üstelik ben sesimi çıkartınca kendi haklıymış gibi üzerime yürüdü. Otobüste bu duruma şahit olanlar sağ olsun yardımcı oldular. Zaten bu olaydan bir durak sonra da indi! Sizin başınızdan böyle bir şey geçti mi? Veya şahit oldunuz mu?
Tam aradığım kadınsın. Benim iki kızım var şu an ikinci kizima hamileyim çocukken pazarda markette ve başka bir yer de 3 defa tacize uğradım unutamıyorum. Kızlarımı ben de tekvando ya göndermek istiyorum inşaAllah kendilerini korumayı bilsinler hiç bir erkeğin savunmasına ihtiyaç duymasinlar istiyorum. Sizi görünce çok gururlandım kendinizi geliştirmeniz büyük başarı.Geçti ve dayağı yedi tekvandoyla uğraştım yıllarca çünkü burnu kanadı bi tanesinin şakır şakır bir kaç kere bu şekilde karakolluk olmuşluğum var hiç pişman değilim birine de arkadan tekme atmıştm metrobüsün içine düşmüştü yüzükoyun tavsiyem aikido kursları var kadınlara özel ya da ona benzer bir şey mutlaka öğrenin
nasıl yani toplu taşımada ne tacizi yuh ya. dokundu mu sana naptı. öküzler temiz bi dayak atsalarmış.