Hangi birini anlatayım bilemedim :) bir keresinde omzuma başını koyup bir şeyler geveleyen adamın midesine dirseğimi geçirmiştim. Yığılıp kaldı olduğu yere. Sonra döve döve indirdiler kaçtı gitti. Bir keresinde üreme organını sürtmeye çalışan adama Allah ne verdiyse giriştim, yolcular da destek oldu sağolsunlar. Ben anlamaya çalışmıyorum, konuşmuyorum. Pata küte girişiyorum.
En kötüsü bana değil bir başka kıza yapılandı. Annemlerin balkonunda otururken bir kızın çığlığını duydum. Karşı taraf ağaçlık alan. Bir şey görülmüyor. Sadece "bırak beni bırak" diye bir ses. Ağaçların yanından bir iki adam geçti, zannediyorum başlarına bela almamak için bakıp kaçtılar. Ben elime telefon ve merdane alıp aşağı koştum. Bir yandan polisi arıyorum bir yandan koşuyorum. Annem de arkamda. Gözüm döndü kendimi düşünmüyorum bile. Ağaçların oraya gidince adamı kızın üstünde gördüm. Ağza alınmayacak küfürler eşliğinde saldırdım. Net hatırlamıyorum bacağına mı vurdum sırtına mı. Elim ayağım titriyordu zaten. Kızın pantolonunu indirmiş ama neyse ki bir şey yapamamış. Kaçmaya başladı. Bağırdım çağırdım kimse yetişemedi. Kız sinir krizi geçirdi sonra haliyle. Ailesi geldi polis geldi vs. Sonra ne oldu bilmiyorum. Ailesi kızı alıp gittiler. Polis de çevreyi aramaya başladı.
Çok uzattım, diyeceğim o ki sessiz kalmayın. Vurun, saldırın ve bağırın.