Dün yaşadıklarım....

Bana birisi laf atsa eşim %90 dalar laf atanlara ama size çok kotu şeyler söylemiş yenilir yutulur değil pek iyice bi konuşun ayrılmak kolay değil sonuçta

kapanmanı allah rızası için değil de kıskançlığını bastırmak ve seni sindirmek için kullanıyor, ama
ne tezatlıktır ki kapanmanı isteyen adam insan dövüyor.
her bakanı her sapığı dövecek, gözünü kör edecek hali yok heralde beyefendinin
selametle uzasın gitsin

ben aslında nişanlının sana oruçlu oruçlu o kelimeleri sarf etmesine ve dayak atmasına takıldım.....

Ben şuan çocuk naptı tam bilmediğim için dayak kısmına tepki veremiyorum. En çok zoruma giden beni kapanmaya zorlaması. M dem kapalı birini istiyosun o zaman git kapalı biriyle çık niye benim 3.5 yılımı harcıyosun sonuçta beni tanıyo vee kapanmıycamı biliyo. Ki kapansam bile bunu allah için yaparım. Onunda arkaşları sevgililerini kapatıyo hep demişimdir erkek için kapanmak çok yanlış diye fikirlerimi bile bile böyle bi dayatma yapması beni sinir eden

2.5 yıl öncede bana bi adam bagırdığı için adamı dövmüştü önceki sayfalarda anlatmıştım ayrıntısıyla. Ben burda beni kapanmaya zorlamasına takıldım açıkcası

Bütün sayfaları okumadım canım,

Kapanmaya zorlaması ayrı mesele. O tartışmadan sonra uzunca konuşun bu konuyu. İleride evlenirseniz eğer bu konuyu sürekli dile getirirse mutlu olmazsın.
Şimdilik fevri davranıp yanlış kararlar alma. Sakince düşün.
Nişanlının huyunu suyunu biliyosundur, her ikinizde sakin olduğunuzda konuşun, şimdi ters bişeyler söyleme.

2.5 yıl öncede bana bi adam bagırdığı için adamı dövmüştü önceki sayfalarda anlatmıştım ayrıntısıyla. Ben burda beni kapanmaya zorlamasına takıldım açıkcası

Söylediği onca lafa takılmadın mı yani .
Ben ettiği laflara ve neden adama saldırdığını daha çok önemsedim . Kapanmayı konuşarak halletmeye çalışırsın da o lafları , öfke halinde kendini kaybettiğini nasıl unutursun .

Daha evvel de hakaretler vs oldu galiba .

Neyse hakkında hayırlısı olsun diyeyim .

bana bi anlık sinir gibi geldi bizde sevgilimle 4 senedir beraberiz ve bazen gozü dönüyo daha önce kızmadığı giysilerime takıyo ki ben etekte şortta giyerim taviz verme verirsen en ufak tavizinde tepene cıkar ben bunu uyguluyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zaten kapanma konus derken dediği bütün o laflarıda kast etmiştim.
Daha adama neden saldırdı bilmiyorum açıkcası

Önceden cv mi yollamıştım. Şimdi yer açılınca beni aradılar heralde. Yoksa nerden duysunlar kavgayıda hemen arasınlar daha o kadar ğnlü bi modelist değilim

Ben de tezatlama yapmıştım ama neyse..
Buraya sıcak bakıyorsan ya nişanlına ya da işine düzen ver derim. Yoksa bir kavgada burada olursa kimse seni istikrarsız çalışma sürenden dolayı işe almaz.

Taviz derken etek ve tayt giymemi istemezdi. Bnde kilo aldıktan bacaklarım şekilsizleşti. Giymeyi bıraktım ama kapanma konusunda şaka bile yapsa hep tepkimi koymuşumdur. Abarttı bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…