Dün yaşadıklarım....

Bak şimdi şöyle söyleyeyim. Bunun yaşla alakası var mı var ama biraz da çevreye karşı bakışla alakası var. Senin de dediğin gibi gözüne baka baka taciz ediyorlar insanı aynı odadaki insan. Ama sen de bu insanları tanırsın demi? Yani iş arkadaşlarının az çok rengini bilirsin..
Bu sevkiyatçı çocuğu da statüleri farklı olsun bilir eğer belli bir zamandır orada çalışıyorsa.
Ben oturduğum yerden içerideki işçinin ne yaptığını görüyorum,kiminle ne konuşacağımı, hangi işçiye ne soracağımı vs vs vs..
Eminim sen de öylesindir.
Belki bu insan haksız yere maruz kaldı bu olaya. Bunu en iyi konu sahibi bilir. Gerçi sordum da ensemde gözüm yok dedi.

kaba kuvvet gerekli değil ama olmuş bi kere nedir allah aşkına....ozamn herkes birbirine girsin o bana yan baktı bu benim bilmem nereme baktı.....tabiki özür dilemesi gerekiyor nişanlısı dilemiyorsa bile

Öyle bi rezillikten sonra kimsenim meraklı bakışlarına maruz kalmak istemiyorum. Bide o çocuk arkamdan hareket mi yaptı naptı onuda bilmiyorum onlada yüzyüz gelmek istemiyorum açıkcası.

Ne hareketi olabilir o çoçugun? Senin ile beraber çalisiyor, nisanli oldugunu biliyordur mühtemelen, yani ne hareketi olabilir? Adam orda çalisiyor üstelik.
En fazlasi kim bilir adam arkandan bakmistir, o'da kim bilir dalginliktan dolayidir.

Seni kapatmak için o adami dövdü nisanlin. Bu kadar basit. Diger arkadaslari yapiyor diye bunun egosu ezilmis. O adami döverek suçu sana atiyor ve böyle kabadayi bir sekilde (zaten egosu ezilmis insanlar çogu zaman agresif/kabadayi oluyorlar) seni kapatmaya çalisiyor.

Yani velev ki adam arkanda hareket yapmis, adam ilk basta senin ile sakince konusabilirdi, bu adama güvenme diye. Yani niye gidip seni rezil etmeyi seçiyor? Isinden oluyorsun baksana. Hangi hak ile gidip o adami dövüyor? Bu kadar kolay sinirlenen insan yarin birgün seni çok kolayca döver.

Ha bu arada oruç siniri nedir ya? Son zamanlarda kk'de hep bunu okuyorum. Madem sinirleniyorsun, oruç tutma! Millet agizlarini firçalamasini, genital bölgesini agdaciya göstermesini acaba oruçu bozarmi diye soruyor. Bu çoçukta gitmis baskalarini dövüyor. Oruç zamaninda olacak bir is mi bu? Hani oruç zaman hosgörülü zamandi, saygili olma zamaniydi?

kaba kuvvet gerekli değil ama olmuş bi kere nedir allah aşkına....ozamn herkes birbirine girsin o bana yan baktı bu benim bilmem nereme baktı.....tabiki özür dilemesi gerekiyor nişanlısı dilemiyorsa bile

Ya da bakış var bakış var. Benim 5 numaralı bakışımı adam oruçlu diye 10 numaralı bakış zanneder. Bu da bana girişmesi için geçerli bir neden olur mu şimdi misko?

niaşnlısı için kullandığı kelimeleride okumuşsunuzdur umarım....insan hayatını paylaşacağı kadına nasıl layık görür o lafları

Son düzenleme:
Biz yeni evlenmiştik
Ailemden ayrıldığıma üzülüyorum yeni eve alışmaya çalışıyorum
Herkes bu kadar garipsemiş midir bilmem, eşim mutfakta cips var istediğinde alırsın demişti ( ben çok severim )
Ama almaya bile çekindim hani misafirlikte ikram edilmeden almazsın ya ayıp olur diye aynen öyle

Eşim gayet alışmıştı
Hatta bana o kısa elbiseni giyme dedi
Evdeyiz ilk hafta ve dışarı çıkma ya da elbise giyme gibi bi durum da yok

Ben efendim dedim
Onu giyme o çok kısa dedi
Ne alaka dedim, durduk yerde o elbise senin aklına nerden geldi, ayrıca sen beni öyle gördün beğendin ben sana sürpriz yapmadım. Birgün kapanırsam o kendi isteğimle ve Allah rızası için olur ama şu an ne eteğime ne başka şeyime kısıtlama koyamazsın

Kabul etmiyosan evlenmeseydin, yalnız senin bu dediklerin bana sürpriz ( ilk kez böyle bişey dedi çünkü )
Durup durup şimdi böyle bişey demen insan keklemeye girer
Bi imza mı seni bu hale getirdi söyle de bileyim ? Bileyim de o imzadan bir tane daha atayım dedim

Dondu kaldı
Bi daha da karışamadı
Ama herkes rest çekemeyebilir veya her restin sonunda karşı taraf susmayabilir
O yüzden sen şimdiden dövmeli kırmalı şeylerde varken ayrıl derim

Ya da bakış var bakış var. Benim 5 numaralı bakışımı adam oruçlu diye 10 numaralı bakış zanneder. Bu da bana girişmesi için geçerli bir neden olur mu şimdi misko?

ipek her gün kaçtane haber okuyoruz kadın cinayetleri ....dayak yiyen kadınlar vs....oruçlu olmak zaten apayrı bişey...tmm insan açken sinirli olur ama orda kendinide tutmaktır önemli olan ...hatta bunla ilgili 'oruçluyum bana yanaşma' diye bir söz var.....

Ben de anlamadım ki dayak atmanın nasıl geçerli bir nedeni olabilir?

bırak o kadar istiyorsa gidip kendine uygun birini alsın. beyefendilerin hem gözü dışarda, hem de alayım kapayayım garantici tipler sevmiyorum bunları.

üstelik tartaklama olayı ve sana g. başın açık gibi bir tabiri yakıştırabiliyor.

geriye geriye doğru yaylan iyice esne, gelişine vur.

konu dışı ama hamile olduğunu gördüm tebrikler. tanışmasakta yorumlarınızı seviyorum :)

Ben de anlamadım ki dayak atmanın nasıl geçerli bir nedeni olabilir?

çoğu kapanma mevzusunu ele almış bence konu dayak atması ve çirkin laflar kullanması...yoksa kapanma mevzusu bir şekilde aşılabilir iki taraf için...oturur güzelce konuşursunn kabul etmezsin oda senin bu durumunu kabul etmezse ayrılırsınız....ama dayak nedir yaaa

Son düzenleme:
Yargilayacaginiz cumleyi cimbizla cekip almissiniz masallah. Simdi kizin yerine koyuyorumda kendimi, bu adamin gercekten birsey yapmis olma ihtimali de var degil mi? % 50 % 50 Oh adam benim hakkimda turlu fanteziler kursun aptal aptal baksin, ben bi de ozur dileyeyim oh ne ala. Elbette ki nisanlisina sorsa, yapti diyecek, adama sorsan asla diyecek. Dogruyu ogrenmek zor bu durumda. Ben olsam ozur dilemem. Dilememesi gerekiyor zaten. Gunumuz erkeklerini dusununce, bu tacizin olma ihtimali artiyor benim gozumde.

yorumlarımda cımbız kullanmam....bakış açısı diyoruz biz buna

Son düzenleme:

Çok güzel ifade etmişsin. Biri tuhaf baktıysa dayağı hakediyor demek yarın öbür gün konu sahibinin yaptığı herhangi bir şeyi doğru veya yanlış tuhaf bulduğunda dayağı hakeder gibi bir şey. Emin bile olunmayan bir durumda kafa göz dalınmamalı.

Özür dilemeyi ne kadar gözünde büyütüyorsun. Özür dilemek ağır geliyorsa “kusura bakma böyle olmasını istememiştim” falan der yani.
Ama kafasında aklına gelen fantezileri kurmamış olma ihtimali %50 eşit şartlarda, bir insan hakkı için az bir ihtimal değil.
Kaldı ki insan çalıştığın insanın sapık tarafını az çok bilir.

Valla simdi burda birsuru kadin beni elestirecek ama, benim fikrim bu. Adamin nisanlisina soyledikleri cok yanlis. Ofkeyle hareket etmemeliydi. Sakinlesince kiyafetlerine dikkat etmesi gerektigini soylemeliydi, eger kiyafetlerinden rahatsizsa. Ama adami dovmesi konusunda yine fevri bir davranis ama, dayak yiyen adamin ne yaptigini biliyor muyuz? Hayir! Neler olabilir bu kadar dellendirecek kadar diye dusununce, ooo birsuru kotu sey geliyor insanin aklina. Oyle hareketleri var ki erkeklerin yemincederim nutkunuz tutulur kalakalirsiniz nadil bu kadar hayvan olabiliyorlar diye. Tutun ki cok kotu birsey yapti kimsenin gormedigini dusunerek, bu durumda adamin bu kadar sinirlenmesi kacinilmaz. Ne yapsaydi? Gidip "Kardesim bu yaptigin ayip" mi diyecekti. Elbetteki bunu dogru bulanlar da var. Dogru da. Ama caydirici mi? Hayir degil. Niye? Oyle deyince utanacak mi bu adam yaptigindan? Zaten utanacak biri olsa oylevbirsey yapmaz. Taciz eden erkekler zerre kadar utanmasi arlanmasi olmayan erkekler. E biz kadinlar her tacize ugradigimizda adami dava edebiliyor muyuz? edemiyoruz. Adamlarin yaptiklari yanina kar kaliyor. Sahsen boyle bir olaya adamin nisanlisi degil de ben sahit olmus olsaydim, tacize maruz kalan da benim bir yakinim olsaydi boyle, o an bende aynisini yapardim. Birilerinin bunlara haddini bildirmesi lazim. Istediginiz kadar elestirin benim dusuncem bu.

Ama öyle değil mi fıstık çalıştığın yeri gözünün önüne getir.
Bir zamanlar onlar bizden büyüktü biz büyüdük şimdi çalışanın yaş ortalaması bizim altımızda belki ya da en azından belli bir çoğunluktan büyüğüz.
Çalışan kısım kısım ayrılır bunlardan seçilmiş bir iki tanesi sana laf taşır istesen de söyler istemesen de söyler, soyunma odası dedikoduları… biraz yaranmak için biraz da huyu budur.
Bir kısmı arkadaş canlısıdır korumacı, ağzından laf alamazsın..
Bir kısmı sapıktır gerçekten bizim forkliftçi mesela. Adamın gözlerinden okuyorum ama oralı olmuyorum.
Bir kısmı hayrandır..
Bir kısmı korkaktır..
Bu liste böyle gider ama kimin ne olduğunu bilirsin..
Hepsi de erkek.. o zaman hepsi potansiyel sapık..

Orucludur sinirlidir diyenleri ayrica kiniyorum. Orucluylen sinirine hakim olamayacaksan tutma o orucu.

Arkadasim sende gorunen koy kilavuz istemez yani. Siddetin her turlusu yanlistir bir sebebi olamaz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yooo eleştirmiyorum ben sizi üsttede dedim bakış açılarımız farklı....hangi durum olursa olsun siz şiddete evet diyorsunuz ben hayır diyorum olay bukadar basit......dellenmek mevsuzuna hele hiç girmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…