Dün yaşadıklarım....

Nişanlısına ettiği sözler normal mi ?
Kapalı giyinsen bile bakan hanzolar var
Dönüp nişanlısına kızmak ne kadar mantıklı ?

Bu da yanlış. Kendimi düşünüyorum da eşimin iş yerime gelip de insanları böyle tartakladığını..
Başını eğip gitmesi ne kadar doğru değilse tabir-i caizse girişmesi de o kadar yanlış.
Bu kızın ailesinin maddi sorunları olabilirdi ve çalışmak zorunda olabilirdi. Bu olay büyüyüp de yönetim kızı işten çıkarabilirdi. Bunlar iş hayatında olan şeyler.
Bu durumda keskin sirke ne işe yaradı zarar etmekten başka.

bu ne terbiyesizlik böyle
bakacak olan herkese bakıyor açığa da kapalıya da
tek açıklara mı bakılıyor
ne yapacak o zaman milletin gözlerini mi bağlayacak hayret bişey

seni işinden de etti
ayarsız!!

Öyle bi rezillikten sonra kimsenim meraklı bakışlarına maruz kalmak istemiyorum. Bide o çocuk arkamdan hareket mi yaptı naptı onuda bilmiyorum onlada yüzyüz gelmek istemiyorum açıkcası.

bu çocuk kargocu mu yoksa sizin iş yerinin çalışanı mı? Biri kargocu diye yazmış…

Nişanlısına ettiği sözler normal mi ?
Kapalı giyinsen bile bakan hanzolar var
Dönüp nişanlısına kızmak ne kadar mantıklı ?

Herkes bişeylere kızıp sinirini en yakınından çıkarmıyor mu? Oluyor yani bunlar. Bir şeyi yok saymak onun gerçek olmasına engel değil maalesef. Konu ikiliye dönüşüyor sevmiyorum bunu, konu sahibinin de derdi basından aşkınken.

Evlenmeden önce ortama göre giyinen biriydim sonra Ramazanın girmesiyle tesettüre girdim. Öncelikle eşimin baskısı vs. için değil kendi isteğimle yaptığım bir şeydi. Kayınvalidem ve annemin hala kabullenmemelerine ( 1 yıl oldu) rağmen hala bu şekilde geziyorum. Yazdıklarından anladığım kadarıyla yorumlayacağım. Rahatlıkla söyleyebilirim ki;

1) Eskiden nasıl erkeklerin dikkatini çekiyorsam kapalıyken de o pis bakışlarını üstümde göre biliyorum. Giyim tarzına bağlı bir şey değil bu erkeklerin sapıklığıyla alakalı bir durum.
2) Birini bu şekilde rahatlıkla döven birinden ne baba olur, ne de eş yolunu ayırman en iyisi olur.
3) Oruç tutan birinin sinirli olmasını anlayamam. Çünkü önce neden oruç tuttuğunu öğrenmesi gerekir bu şahsın. Söylediklerinin dindarlıkla bir alakası yoktur. Bence kesinlikle çevrede gördüğü şeyi din sanıyor.

Son düzenleme:

20 yılını veripte ayrılanlar var.Ayrılmayıp ne yapsın.Kendi ekmek kapısnın önünde işyerinin önünde kızın gurunu düşünmeden,biri baktı diye gidip hemen şiddete başvuracak harketlerini kontrol edemeyecek bir adamı,hem de kıza gelip g..nü başını kapatacaksın diyen bir saygısız,terbiyesizi,bir de kapanacaksın diye direktif veren düşüncesizi kabul edip ömür boy u onun sadistlikleriyle saygısızlıklarıyla mı uğraşsın.Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.İnsanlar kendilerini,yapılarını böyle hareketlerle belli ediyorlar.3 yıl beraber olmak,nişanlısı olmak,ona bu saygısızlkıkları yapma hakkını vermez.Karşısındaki bayan,insan.Onun da bir onuru kendi tercihleri var.

böyle bir insan için işten çıkma derim
kişiliği hakkında yorum yapamam çünkü tanımıyorum
ayrıca oruçlu bir insanın başkasına eziyet etmesini hiç anlamıyorum
sana karşı kullandığı üslupta çok yanlış
her istediğini sana kabul ettirebileceğini düşünüyor
tek tavsiyem işten çıkmamanız ve evlilik kararını bir kere daha düşünmeniz

İşte ona göre ben heryerimi açmışım o yüzden miş. Halbuli görümcem benden daha açık giyinen bi insan. Bana böyle tepki vermesi çok saçma.

Nasıl giyiniyosan giyin
Bu insan seni ilk kez görmedi, sevdi ve nişanlandı
İlk kez de bi yere çıkmıyorsunuz
Jetonu mu köşeli bilmem de böyle psikopatça davranıp seni başka bi kalıba sokamaz
Hatta soğutur, tamamen koparsınız

( Bence zaten bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa affetmemelisiniz, sizin kıyafetinizden önce kendi ağzına ayar çeksin )

..............

İş yerinde getir götür yapıyo kıyafetleri kamyona yüklüyo falan. Sürekli aynı iş yerindeyiz. Odam ayrı sürekli görmüyorum ama bazen görüyorum işte.

O zaman konuşmalısın. Hatta telefonda konuşarak öncelikle işini kolaylaştırabilirsin. En azından yüz yüze konuşamıyorsan bir tık daha kolay olur.
Kaldı ki ayrılacak dahi olsan iş yerinden bence yine bir özür borcun var. Hayata karşı sessiz kalma.

böleleri evlenınce daha beter olur. oruclu da olsa oruclu olmak demek sınırlı olmak satasmak demek degıldır. aksıne davranıslarına daha bı dıkkat etmen demek.. en son o mesajı atmakla en iyisini yapmıssın cnm.. boleleri evlenınce daha beter olur. senı sen oldugun ıcın, senı degıstırmeye kalkmamalı.. oldugun gibi kabul etmelı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…